Ей там, притежатели на Kin! Имаме една наистина добра новина, която да обявим за тези, които искат безпроблемно да сменят стар Kin ERC20 токен с Kin Coin, родния актив на Kin Blockchain.

Според Kin официален блог, Kin Blockchain е федеративен, децентрализиран блокчейн, базиран на протокола Stellar, на който Kin ще бъде закупен, продаден, спечелен и изразходван. Той осигурява скоростта и мащабируемостта, необходими за широкомащабни потребителски приложения с милиони потребители, и обещанието за сигурност и стабилност, което е отличителен белег на децентрализираната блокчейн технология.

Мигрирането изцяло към Kin Blockchain елиминира сложността на суаповете, премахва объркването, създадено от наличието на два вида Kin токени, и опростява процеса на интеграция както с борсите, така и с потребителските приложения.

И така, как точно да замените вашия ERC20 с новата монета на Kin mainnet? Заедно с Kin Changelly подготви този урок стъпка по стъпка, за да направи процеса възможно най-безпроблемен. Прочетете!

Как да замените вашия ERC20 Kin токен с Kin Coins?

1. На първо място, инсталирайте крипто портфейл, който поддържа Kin, като Ledger, Magnum Wallet или Freewallet.

2. Преминете през kin.changelly.com и влезте / регистрирайте се (за да имате нужда само от имейл).

3. На първата стъпка въведете сумата на Kin ERC20 токен за суап. Ще получите точно същото количество нови Kin Coin (с изключение на оскъдните разходи за размяна на газ за изпълнение на интелигентен договор). Прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност, поставете отметка в квадратчето по-долу и преминете към следващата стъпка.

4. Въведете адреса си на местоназначение Kin Coin и Memo.id (ако е предоставен), генерирани от портфейла от стъпка 1 и щракнете върху следващата стъпка.

роднина-суап-гиф

5. Проверете сумата, адреса на портфейла на получателя и друга информация. Изпратете вашите жетони, за да започнете размяната на токени.

6. Сега изпратете вашите Kin ERC20 токени до нас и изчакайте около 5–10 минути. Състоянието на вашата транзакция се показва в историята на транзакциите ви заедно с други транзакции, направени в Changelly.

7. Изчакайте суапа. Самият процес на размяна отнема около 5 секунди (останалото време се отнема от мрежата) и се състои от три етапа:

  • Получаване на потвърждение
  • Размяна на ERC20 Kin to Kin coin
  • Изпращане до портфейла ви

След приключване на транзакцията всички подробности ще се видят в прозореца като този по-долу. Можете да намерите транзакцията си в Blockchain, като докоснете бутона „Вижте транзакцията в Blockchain“.

Как протича процесът на суап?

Когато правите суап, вие не правите самия обмен, поради което не се начислява комисионна за процедурата, освен разходите за газ Ethereum за транзакцията. Всъщност вие ни изпращате своя Kin ERC20 токен, ние го изгаряме и пълним портфейла ви със същото количество родна Kin монета. Changelly приема токени от всеки портфейл, който поддържа ERC20, като например Jaxx, Изход или Myetherwallet, и т.н..

Обърнете внимание, че суап прозорецът ще бъде достъпен между 15 март и 15 юни 2019 г..

Относно Kin Coin

Kin дава възможност на разработчиците на потребителски приложения да създадат дълбока ангажираност, да увеличат задържането и да стимулират устойчиви приходи и растеж като част от цялостна екосистема, в която всички печелят заедно. С лесни за използване блокчейн инструменти и сигурността и скоростта на Kin Blockchain, разработчиците са в състояние да използват силата на криптовалутата без всички бекенд сложности на технологията.

Днес милиони потребители вече имат достъп до Kin чрез популярни приложения като Kik, Perfect365, Tapatalk & Madlipz.

Относно Changelly

Changelly е незабавна борса за незабавна криптовалута. Ние действаме като посредник между крипто борсите и потребителите, предлагайки достъп до 140+ криптовалути. Мисията на компанията прави процеса на обмен без усилия за всички, които искат да инвестират в криптовалута. Работейки от 2015 г., платформата и нейното мобилно приложение привличат над милион посетители месечно, които се радват на високи лимити, бързи транзакции и денонощна поддръжка на живо.

Changelly предлага своя API и адаптивна джаджа за всяка крипто услуга, която иска да разшири своята аудитория и да внедри нови опции за обмен. Changelly си партнира с MyEtherWallet, Exodus, Binance, BRD, Edge, Coinomi, Trezor, Ledger, Enjin, Coinpayments, Huobi Wallet и други известни играчи в крипто индустрията.