Mi az a Binance Chain? A Binance DEX natív blokklánca

Tovább 2019. április 23, Binance megégett 5 millió nagyon értékes Binance érme (BNB) a Ethereum hálózat.

Ez nem önkárosító cselekedet volt, hanem a Binance alapítása óta a saját blokklánc hálózat A BNB mint alap kriptográfiai eszköz.

Éppen elégette az 5 mm-es ERC20 BNB-t, kezdve az igazi cserét #BNB.

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 2019. április 23

Történelem

Binance ökoszisztémaBinance ökoszisztéma

A Binance-t Changpeng Zhao (CZ) alapította és 2017-ben indította el. A CZ a kriptovilág egyik kiemelkedő alakja, aki gyakran megjelent a podcastok, események, magazinok, és híroldalak népszerűsíteni és magyarázni Binance nagyon ambiciózus jövőképe.

Miután elindult a érdeklődés a kriptopiac iránt 2017-ben, A Binance-nek az első érmékajánlatának elindításától számított tíz napon belül sikerült 15 millió dollárt összegyűjteni, és azóta az egyik legjobb kriptovaluta tőzsdék a világban. A Binance hatalmas ökoszisztémájának alapos áttekintéséhez nézze meg a mi Binance Review.

Folyóiratában a Binance csak homályosan említette a decentralizált tőzsde létrehozásának terveit.

Decentralizált-csereDecentralizált-csere

Amikor a Binance bejelentette a Binance Chain hivatalosan, több mint egy évvel ezelőtt világosabbá tette ezeket a terveket. A Binance Chain a blockchain eszközök kereskedelmére összpontosítana, amelynek középpontjában a „Teljesítmény, könnyű használat és likviditás”.

Azóta az új blokklánc fejlesztése a nyilvánosság előtt gyors teszt nettó szakasz, ahol a felhasználók az elejétől kezdve kipróbálhatták a hálózati szolgáltatásokat a valós eszközök kockáztatása nélkül 2019.

Ez két hónappal később megváltozott, amikor elindították a Binance Chain főhálóját, előállítva az első blokkokat és létrehozva a hálózat 200 millió natív BNB érméje.

Fő nettó csere

Az eredeti BNB tokenek az Ethereum hálózaton ERC20 tokeneként és létrehozása óta jöttek létre; milliók BNB tokenek átadták, megégették, lefagyasztották vagy kicserélték.

Annak érdekében, hogy a BNB tokenek értékét az Ethereumról a Binance Chain, az Ethereumon előforduló BNB token korábbi égési sérülései és lefagyásai megismétlődtek, ami több mint 11 millió BNB égett és vége 48 millió BNB az új Binance láncra fagyva.

Binance ChainBinance Chain

A tulajdonjog folytatásának biztosítása érdekében, BNB a tulajdonosok a zsetonjaikat a pénztárcákra helyezik Binance.com és ekvivalens mennyiségű zsetont hoznának létre a Binance Chain-en ugyanazon tulajdonosok számára.

A csere jelezte, hogy az új blokklánc nem csak élőben, hanem abban is, hogy a Binance csapata és a BNB tulajdonosai bíztak a kialakulóban lévő hálózat dollár milliárdok mozgatásához elegendő kriptográfia vagyon át.

Binance Chain ExplorerBinance Chain Explorer

Ha van egy kritikus hiba a hálózatban, jelenleg nincsenek helyreállítási tervek, és ezek a BNB-tokenek örökre elveszíthetik értéküket. Mint minden más nyilvános blokklánc, bárki megtekintheti a legújabb tranzakciók és blokkolja az adatokat a Binance Chain Explorer.

Web pénztárca

Lehetőség van kölcsönhatásra a élő Binance Chain by webes pénztárca létrehozása a Binance DEX weboldalon.

A fő Binance tőzsdei platformon lévő számlával ellentétben a webes pénztárca egy blockchain alapú pénztárca, ahol a felhasználók saját címet generálnak és magánkulcsok a számla ellenőrzésére szolgál. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók igen 100% a saját magánkulcsaik irányításában és felelősségében, valamint a hozzájuk való hozzáférés elvesztése azt jelenti, hogy még a Binance sem tud segíteni visszaszerez bármi is volt azokban a pénztárcákban.

Binance Chain web pénztárcaBinance Chain web pénztárca

A Binance Chain web pénztárca használható küldésre és fogadásra BNB tokenek valamint egyéb kriptográfiai eszközök amelyek aktívak a Binance Chain-on. kívül Binance hivatalos web pénztárca, vannak egyéb opciók a felhasználók számára a pénztárca beleértve a hardver pénztárcát is Főkönyv, és mobilalkalmazások Bízzon Walletben és Enjin.

Trust Wallet Secure Multi Coin Wallet - Forrás: www.trustwallet.comTrust Wallet Secure Multi Coin Wallet – Forrás: www.trustwallet.com

Megindult a Binance Chain kevesebb mint egy hónapja tehát még mindig nagyon új, és a fő kereskedési funkció, amely állítólag a hálózat fő funkciója, még nem érhető el. Azonban a hálózat fő jellemzők látható ebben az előnézetben:

Ethereum gyilkos?

Szinte mindennel új blokklánc elindított, amely arra összpontosít, hogy platform legyen, és ne egyszerűen értékraktár vagy valuta, suttogják, hogy ez egy – Ethereum Killer. Bár a vezető intelligens szerződéses platform rendelkezik sok életképes versenytárs, A Binance legalábbis egyelőre úgy tűnik, nem akar közéjük tartozni.

Forrás: @cz_binance a Twitteren

Arról, hogy a Binance Chain támogatja-e okos szerződések, a CZ és a hivatalos GYIK válasza határozott ‘Nem’. A kezdetektől fogva a Binance Chain célja, hogy a decentralizált csere és egy új blokklánc létrehozása a szilárd alapot ennek a fókusznak a támogatásában.

A technológia a Binance Chain alatt azonban nem zárja ki a intelligens szerződéses alkalmazások.

Lehet, hogy valami engedélyezett a jövőben, vagy valószínűbb, hogy újat tesz lehetővé pénzügyi vagy kereskedelmi speciális fejlesztendő alkalmazások Ethereum, amelynek célja általános cél és decentralizált platform okos szerződésekhez.

Központosított tőzsdék

Központosított cserék működnek és teljes mértékben ellenőrzik őket saját szoftver és platformok. Felhasználóik rá bízzák őket eszközöket tartani és a nevükben kereskedéseket hajtanak végre. Azonban vannak sebezhető a felhasználók pénzeszközeivel kapcsolatos problémákra.

Néhány legnagyobb központosítva kripto cserék a világon elveszítették felhasználói forrásaikat, beleértve az Mt. Gox, amely egyszerre kezelte 70% mindenböl Bitcoin tranzakciók. Veszítettek 450 millió dollár felhasználóik pénzéből.

Más népszerű cserék, amelyeket feltörtek Coincheck, amely elvesztette több mint 500 millió dollár, Bitfinex, amely elvesztette 65 millió dollár, és Bitgrail, amely elvesztette 195 millió dollár. A központosított tőzsde még feltörés nélkül is kiszolgáltatott lehet a pénzveszteséggel szemben.

Mt. A Gox visszaengedi az ügyfeleket, hogy ellenőrizzék az egyenlegüket, miután azt mondta a múlt hónapban, hogy 850 000 bitcoint veszíthetett a hackereknek. -Toru Hanai / ReutersMt. A Gox visszaengedi az ügyfeleket, hogy ellenőrizzék az egyenlegüket, miután azt mondta a múlt hónapban, hogy 850 000 bitcoinot veszíthetett el a hackerek számára. -Toru Hanai / Reuters

Például a A kanadai tőzsde vezérigazgatója QuadrigaCX meghalt és több millió dollár értékű kriptográfiai eszközhöz való hozzáférés elveszett, mert ő volt az csak egy a saját kulcsaival. A központosított cserék megkívánják a felhasználókat, hogy ne csak abban bízjanak, hogy a menedzserek becsületesen járnak el, hanem abban is, hogy hozzáértően járnak el.

Mégis, a kényelem, a könnyű használat, az ügyfélszolgálat és a gyorsaság miatt a központosított cserék hasonlóak Binance még mindig uralják a piacot.

Decentralizált tőzsdék (DEX)

A decentralizált csere (DEX) olyan, amelyet általában nem irányít egy központi hatóság és képes működni, mert egy blockchain hálózaton fut. A. Előnye DEX az, hogy senki sem ellenőrzi a felhasználó pénzeszközeit, ami más néven nem őrizetbe vett.

Azáltal, hogy nem őrizetbe vett, ez azt jelenti, hogy az alapok nem sérülékenyek hackerek vagy a tőzsdegazdák alkalmatlansága. Engedély nélküliek is, ami azt jelenti, hogy nincs szükség regisztrációra az a használatához DEX így bárki a bolygón megteheti anélkül, hogy bármilyen személyes információt elárulna.

Decentralizált tőzsdék (DEX)Decentralizált tőzsdék (DEX)

A DEX-eket általában egy sor vezérli okos szerződések tehát nincs egyetlen fél sem, aki kezelné a kereskedők interakcióját vagy a kereskedelem lebonyolítását. Ehelyett az intelligens szerződés logikája szabja meg a tranzakciókat.

A kereskedéseket egyszerre hajtják végre vevő és eladó így az alapok soha nem hagyják el a felhasználói fiókot mindaddig, amíg a kereskedelem teljes mértékben teljesítésre nem kerül.

Ezért épült a legtöbb DEX Ethereum mert intelligens szerződéses nyelvre és platformra van szükség a DEX felépítéséhez. azonban, DEX-ek Ethereumra épített számos korlátozása van, amelyek magukban foglalják korlátozott sebesség kapacitás, alacsony likviditás és kiszolgáltatottság a manipulációval szemben.

A Binance Chain úgy lett felépítve, hogy leküzdje azokat a korlátozásokat, amelyek az Ethereum jelenlegi rendszerében rejlenek.

Likviditási problémák

Likviditás az, hogy mennyi pénz áll rendelkezésre egy tőzsdén teljesítésre kereskedik. A kereskedelem megkezdéséhez a felhasználó megteszi adás hogy egy bizonyos eszközt el akarnak adni a bizonyos ár. Ez pénzt teremt a piacon, így a felhasználókat, akik ezt a műsorsugárzást végzik, úgy hívják piaci döntéshozók.

Amikor egy másik felhasználó vállalja, hogy teljesíti ezt a kereskedést, akkor a nevük piacfelvevők. Ha sokkal több piaci döntéshozó van térfogatban, mint a piac felvevője, akkor a likviditás magas.

Miután sok likviditás fontos, mert lehetővé teszi a kereskedés gördülékenyebb, gyorsabb és gyakoribb lebonyolítását, mint alacsony likviditási helyzet esetén.

Az alacsony likviditás nagy problémát jelentett DEX-ek amelyek teljes kereskedési volumene jóval kisebb, mint a centralizált tőzsdéké.

A likviditás ilyen problémát jelentett a 0x jegyzőkönyv, amely intelligens vezérlők összessége, amely úgy működik infrastruktúra hogy a különböző szervezetek DEX-ekké váljanak Ethereum, létrehoztak egy ösztönző program hogy feladja 15 000 dollár az emberek számára, hogy saját piacképes botjaikat építsék és működtessék a rendszer nagyobb likviditásának biztosítása érdekében.

Népszerű DEX-ek amelyek a likviditási probléma megoldására törekszenek Kyber hálózat és Uniswap, amelyek mindkettőjüknek megvan saját mechanizmusok az likviditás egyesítésére az Ethereumon.

Kyber hálózatKyber hálózat

Elöl futó problémák

A jelentés által kiadta Cornell Egyetem hogy megpróbálja elemezni és számszerűsíteni a létezőt elöl futó probléma a DEX-eken. Az elülső futás kihasználja az Ethereum hosszú blokkidejét és a gázdíj tranzakciós struktúráját.

Botok manipulálni a piacon úgy, hogy a többi kereskedőre számítva úgy módosítják gázárukat, hogy tudják ugrás a tranzakciók sorában, és végrehajtják azokat kereskedik megelőzve az emberkereskedőket.

A késleltetés a tranzakciókban és a gázárak az Ethereum mechanizmusba süllyed, és ez egy olyan probléma, amellyel az Ethereum számos DEX-jének szembe kell néznie. Összes tranzakciók az Ethereum esetében a tranzakciók megrendelésétől függ, így mindig lehetőség van ennek a mechanizmusnak a kihasználására.

Központosított DEX?

Az alapvető kritika a Binance Chain és a Binance DEX szerint az, hogy nem lehet igazán decentralizálni, mert a hálózatot lényegében fejlesztik, fenntartják és az egyik fél ellenőrzése alatt áll; Binance.

Ez azt jelenti, hogy a döntések és a rendszer ellenőrzik a Binance csapat, amely megadja nekik a erő csinálni egyoldalú változások a rendszerhez és még állítsd le vagy cenzúrázni bizonyos felhasználókat, ha nagyon szeretnék.

Úgy tűnik, hogy ez ellentmond a nyilvános blokkláncok mint például Bitcoin vagy Ethereum, amelyek elősegítik a csomópontok sokféleségét, amelyek vezérlik a hálózatot, de senki sem ellenőrzi őket egyetlen párt.

Azonban a saját fejlesztésű központosított vállalatok decentralizált blokkláncok úgy tűnik, hogy ez a trend jelenleg, mivel a Facebook és a JP Morgan blockchain termékeket készítenek.

Decentralizáció skálán

„Sokan abszolútnak tartják a decentralizációt; vagy decentralizált vagy nem. Úgy gondolom, hogy a valóságban gradiens skála van a centralizációtól a decentralizáltig. ”- Changpeng Zhao (CZ), @Binance vezérigazgató- Changpeng Zhao (CZ)

A hangsúly Binance Chain nagyon specifikus funkciókra vonatkozik, amelyek nem állnak rendelkezésre, vagy nem építhetők fel az Ethereumra vagy más meglévő blokklánc platformokra. CZ gyakorlatiasabb és kevésbé filozófiai megközelítést alkalmaz a centralizált és a decentralizált kérdésekkel szemben vita.

A skálázhatósági trilémaA skálázhatósági triléma

Számos blokkláncnak kell megküzdenie a skálázhatósági trilemma, és CZ egyértelműen kijelentette, hogy szerinte:

“A centralizációnál vagy a decentralizációnál sokkal fontosabbak a következők: biztonság, egyszerű használat és szabadság.” – Changpeng Zhao (CZ), @Binance vezérigazgató- Changpeng Zhao (CZ)

Mindkét világ legjobbja?

A centralizált és a decentralizált cseréknek egyaránt megvannak a maguk jellemzői előnyök és hátrányok. A Binance DEX fő központosított cseréjükkel párhuzamosan, Binance képes élvezni mindkettő előnyeit.

A Binance-nek már van egy hatalmas versenyelőny a meglévő DEX-ekhez képest, mivel jól látható és elismert márkájuk van, egy nagy meglévő felhasználói bázis, és bőséges források a likviditás, a fejlesztés és az üzletfejlesztés számára.

A Binance csapata is van releváns tapasztalata a sikeres cserélni egy bevált és bevált üzleti modellel.

Binance DexBinance Dex

A Binance Chain eredeti és önálló blokklánc platform. Ennek az új blokkláncnak az a célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára a létrehozást új digitális eszközök vagy tokenek, tokenek cseréje, küldés és fogadás BNB tokenek, sőt saját jelzőiket is beleteszik a jövőbeli kormányzási döntésekbe.

A Binance Chain lehetővé teszi a decentralizált csereplatform, a Binance DEX létrehozását. A Binance DEX megoldja a központosított tőzsdék egyik fő problémáját és sebezhetőségét a felhasználók pénzeszközeit.

A Binance DEX az nem őrizetbe vett így a kereskedők fenntartják az irányítást az iránt magánkulcsok és alapok.

A Binance láncot úgy tervezték, hogy több olyan alapvető jellemzőre összpontosítson, amelyek megoldják a meglévő decentralizált tőzsdék számos problémáját. Az cél az, hogy nagy sebességű legyen a nagy mennyiségű tranzakció és a felhasználók számára a cél elérése érdekében 1 másodperc blokk idők, szemben az Ethereuméval 20 másodperc blokk idők.

Célja továbbá az első futás csökkentése és a felhasználói tapasztalat amely összehasonlítható a központosított platformjával.

Binance Chain Infrastructure

BNB, mint őshonos érme

Az eredeti kiosztás nak,-nek Binance-érmék (BNB) formátumban keletkezett ERC20 szabványos token az Ethereum hálózaton. A migráció azonban BNB az Ethereumtól az új Binance Chainig a kezdetek óta tervezik.

A tulajdonjog és a BNB teljes kínálata a Binance Chain-on ugyanaz marad, mint az Ethereumnál, de a BNB tokenek új funkciói lesznek az új láncban. Pontosabban a hálózati tranzakciós díjak, valamint a kereskedési díjak közvetlen kifizetésére szolgálnak majd.

A tokenek alapul szolgálnak majd eszköz mivel ez egy natív token a hálózaton.

Binance érmeBinance érme

ETH az Ethereum hálózat alapeszköze és üzemanyaga, és a BNB csak egy volt a hálózat sok tokenje közül. A Binance Chain-on a BNB lesz a üzemanyag és alapeszköz azzal a lehetőséggel ETH egyszerűen jelzőnek lenni azon a hálózaton.

Mint Binance decentralizált közösség felépítése felé halad, azt tervezi beépíteni elkészítésének módjai döntéseket mint közösség, amelyet a BNB token is játszik kulcsszerep.

Tendermint BFT

Minden blokklánc kell egy konszenzusos mechanizmus vagy ahogyan a rendszer meghatározza, mi van igaz mivel nincsenek hatóságok, menedzserek vagy koordinátorok a viták kezelésére.

Tendermint BFTTendermint BFT

A Binance Chain esetében a döntéshozatali mechanizmus konszenzusából származik jegyzőkönyv, ami az Tendermint BFT.

Mi a bizánci hibatűrés (BFT)?

A Bizánci hiba alapvetően a kudarc ami egy olyan koordinációs rendszerben fordul elő. Általában a legtöbb blokklánc decentralizált és attól függ, hogy a kortársak csoportja vagy csomópontok, amelyek számítógépek egyaránt döntéseket hozni a hálózaton.

Ezeknek a csomópontoknak mind egyet kell érteniük, vagy konszenzusra kell jutniuk abban, ami igaz. A Bizánci hibatűrő (BFT) A rendszer olyan, ahol még az összes csomópont nem ért egyet vagy rosszindulatú, a teljes rendszer normálisan működhet és konszenzusra juthat.

A rendszer képes tűrni, általában a csomópontok hálózatának legfeljebb egyharmada nem ért egyet.

Bizánci hibatűrőBizánci hibatűrő

Tendermint is használja a Kozmosz hálózat, amely arra törekszik, hogy „Blockchains Internet” vagy a különböző blokkláncok összekapcsolásának módja. A Tendermint alapvetően a „Általános célú blokklánc-konszenzus motor” és használható a-ként „Plug-and-play – más blokklánc-szoftverek konszenzusos motorjainak cseréje”.

Ez tehát egy nagyon rugalmas alap architektúra, amelyre szinte bármi felépíthető, beleértve a többi blokkláncot is, például Ethereum. Ezzel alapvető infrastruktúra, ez azt jelenti, hogy a Binance Chain képes általános célú decentralizált alkalmazások és intelligens szerződések létrehozására, ha úgy dönt. Referenciaként megnézheti a 10 legnépszerűbb listánkat Ethereum Dapps 2019-ben.

Csomópontok

A csomópont társ az elosztott hálózaton. Mivel nincs központi adatbázis vagy szerver, csomópontok azok a számítógépek, amelyek folyamatosan működtetik a hálózatot.

CsomópontokCsomópontok

Futtatják a konszenzus algoritmusok, új blokkokat állít elő, és megőrzi a hálózat tranzakcióinak előzményeit. A Binance láncnak van háromféle csomópont: tanú csomópontok, validátor csomópontok és gyorsított csomópontok.

Tanúi csomópontok

A tanúcsomópont egy teljes csomópont a Binance Chain-en, amely tartalmazza az összes adatot és üzleti logikát, ami a hálózaton történt. Megtartja a történelem a hálózat és tud kommunikálni más csomópontokkal.

Validator csomópontok

Csak érvényesítő csomópontok konszenzusban vehetnek részt. Ők felelős az összes tranzakció validálásához a Binance Chain-en, és a konszenzus mechanizmusának részét képezik blokkok előállításával történő szavazással. Olyanok, mint a bányászok a Bitcoinban és az Ethereumban, vagy a validátorok másokban Cövek igazolása mechanizmusok. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el útmutatóinkat, amelyekről tudnia kell Bitcoin bányászat valamint útmutatónk arról, hogyan kell az enyém Ethereum.

Nem mindenki futhat a érvényesítő csomópont és a kezdeti validátorokat az választja ki Binance bár a tervek szerint a validátor részvétele több ember számára nyílik meg.

Gyorsított csomópontok

Gyorsított csomópontok egyfajta kiváltságos csomópont a Binance lánc. Gyorsabbak és biztonságosabbak, és gyorsított csomópontok futtatásával nő a hálózat teljes tranzakciós sebessége. Binance azt állítja, hogy jelenleg különböző szervezetek birtokolják és működtetik ezeket a felgyorsított csomópontokat.

Kereskedés

A fő funkció A Binance Chain kereskedési célja. A Binance DEX-ben a megrendeléseket a maga a blockchain és a csomópontok hajtják végre a maximális biztonság és átláthatóság érdekében. A megrendelések azonnal kitöltésre kerülnek, és az alapok automatikusan a felhasználói fiókot.

A díjakat megosztják az ellenőrző csomópontok között, és főként kereskedéssel kapcsolatos tevékenységekért számolják fel őket. A díjak bármilyen eszközben fizethetők, de hasonlóak a Normál Binance felület, van egy kedvezmény a BNB tokenek használatáért a díjak kifizetésére.

Kereskedési díjakKereskedési díjak

Vagyonkezelés

A Binance Chain másik fontos funkciója és jellemzője a képesség nak nek hozzon létre teljesen új eszközöket vagy tokeneket. A Binance lánc token standardját hívják BEP2, ami hasonló a ERC20 szabvány az Ethereumon. Új eszközök hozhatók létre a “probléma” tranzakció.

VagyonkezelésVagyonkezelés

A felhasználók eldönthetik például a teljes készletet, a nevet, hogy ki birtokolja a tokenek, és hogy lehet-e további tokent verni a jövőben. Miután létrehozott egy tokent, ki lehet verni, ki lehet égetni, lefagyasztani vagy fel lehet fagyasztani.

Mostantól a BNB és MITH az egyetlen eszköz, amelynek értéke van a láncban, de a jövőben várhatóan még több lesz.

Felsorolási folyamat

Új eszköz felsorolása a kereskedelem számára csak azért tehetõ BEP2 tokeneket és a listára vételi javaslatot az érvényesítőknek kell átadniuk. Díj van a tőzsdei bevezetésért is, amelyet jelenleg 2000 BNB-ben állapítanak meg egy új eszköz felsorolására.

Felsorolási folyamatFelsorolási folyamat

A a jelenlegi on-chain kormányzás A Binance lánc mechanizmusa kereskedési párok hozzáadására szolgál. Alapvetően bárki javasolhatja az a hozzáadását új kereskedési pár ha letétet is kötnek hozzá. A kauciót a javaslat elutasítása vagy elfogadása után visszatérítik.

Ökoszisztéma

Annak ellenére, hogy nem szándékoznak teljes körű intelligens szerződéses rendszerré válni, a Binance A lánc még mindig nyitott blokklánc, platformnak és ökoszisztémának jelentette a többi projektet, amelyekre fel lehet építeni. Más szavakkal, a Binance Chain hosszú távú sikere a hálózaton projekteket építő fejlesztők és vállalkozók minőségétől és számától függ.

Mithril

Mithril egy blockchain alapú közösségi média tartalomkészítő rendszer. A tartalomalkotókat azzal jutalmazza Mithril tokenek és jelenleg értékelik több mint 25 millió dollár. Mithril MITH jelzője volt az első a BNB után, amely sikeresen szerepelt a Binance láncra vándorolt.

#Binance Befejezte a $ MITH Token migráció és nyitott betétek / visszavonásokhttps://t.co/9EQmBc6Agk pic.twitter.com/f4tsLCxdSG

– Binance (@binance) 2019. április 25

Vörös pulzus

Vörös pulzus egy másik projekt, amely bejelentette szándékát vándorolni át a Binance láncra. Vörös pulzus piackutatási jelentéseket készít, és tervezi a Binance Chain ismereteinek tokenizálását.

Piros pulzusPiros pulzus

Trendezés

A Binance az elmúlt hónapokban gördülékenyen mozgott. Megnyílt fiat-crypto átjárók, mint pl Binance Uganda, Binance Jersey, és a közelmúltban Binance Szingapúr azzal a tervvel, hogy összesen tízet nyit meg „Ideális esetben kontinensen kettő”.

Népszerűsítette a Kezdeti tőzsdei ajánlat a Binance Launchpaddal, amely sok más cserét követett. És most elindította a sajátját blockchain hálózat.

Bár még mindig nagyon korai a Binance Chain mivel még a fő kereskedési funkciója sem engedélyezett, a kriptopiac bullish volt, a BNB ára minden idők legmagasabb szintjét érte el, miközben kriptográfiai eszközök leeresztve maradt.

A 10 legfontosabb kriptovaluta (egy százalékos változás)A 10 legfontosabb kriptovaluta (egy százalékos változás)

A Binance sikere, különös tekintettel az eszkalálódásra BNB token Az érték arra késztette a többi központot, hogy tegyék közzé saját DEX-jüket. Huobi azt tervezi fektessen be 100 millió dollárt decentralizált cseréjében és OKEX elvárja annak elindítását DEX tesztnet júniusban.

A likviditás, a meglévő felhasználók és a hatékony felhasználói élmény kiépítéséhez hasonló előnyök mellett a fenyegetés komoly veszélyt jelenthet, de eddig Binance egy lépéssel előrébb tudott maradni.

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map