A világot sokszor megrengették a környező média címsorai a legfontosabb közösségi média platformok és az övék személyes adatok bevételszerzése.

A sajtó által leírt események biztosan emlékeztetnek arra, hogy mennyire fontos az egyre növekvő digitális világban megtartani & ellenőrizhetjük az információinkra vonatkozó jogokat.

És ha bárkinek joga van az ilyen adatok bevételszerzésére, akkor mi vagyunk, azok tulajdonosai.

Mi az a Shivom?

Belép Shivom, a következő korszak genomika és egészségügy.

A világ 7,6 milliárd lakosának minden tagja a tulajdonosa egyedi DNS & genetikai kód; és minden egyes emberen belül létező teljes készletét a-nak nevezzük genom.

A kutatók és az orvosi testvériség csak azáltal, hogy minél több ember genomjához férhet hozzá valódi előrelépés akár 7000 betegség kezelésében, amelyek eddig nagyon megfoghatatlannak bizonyultak.

Példák ezekre szív- és érrendszeri & neurodegeneratív állapotok, rákos megbetegedések és különféle formái fertőzés.

Shivom Honlap

Kérjük, folytassa az olvasást, hogy lássa, hogyan Projekt Shivom lehetővé teszi mindannyiunknak, a normális, mindennapi embereknek, akik ugyanakkor DNS-adatok tulajdonosai együttműködés az ipar szakembereivel az egészségügy jövőjének átalakításában.

És hogyan engedi meg nekünk a Shivom blokklánc ökoszisztéma létrehozhatjuk saját genetikai profilunkat, birtokolja és jutalomban részesül, ha megosztja mindenki számára előnyös kapcsolatban áll.

A jelenlegi egészségügyi rendszer hiányosságai

A sikeres orvosbiológiai kutatási eredmények igen magasak függő a az elvégzett klinikai vizsgálatok mértéke és nagysága. Ami azt jelenti, hogy a hatékonyság érdekében a vizsgálandó genomok ideális mintaméretének tartalmaznia kell a szekvenciák teljes változatosságának megfelelő ábrázolása amelyek a teljes emberi spektrumban jelen vannak.

Jelenleg azonban nem ez a helyzet. Sok távoli & az etnikai népek nem képviselik a jelenlegi kutatási nyilvántartásokban. És az U.S. Food becslései szerint & Kábítószer-adminisztráció (FDA), az eredmények kilencven százaléka a biológiai anyagoktól & gyógyszerek tesztelése emberben, az soha nem osztották meg és nem nyújtották be jóváhagyásra.

A jelenlegi egészségügyi rendszer hiányosságai – Forrás: Shutterstock.com

Amikor a genomikai információkat nem megosztják, hanem helyette több központosított adatbázisban tárolva és különféle formátumokban nem az megfelelően hozzáférhető orvostudományi kutatók részéről, ami súlyosan akadályozza a kívánt eredmény elérését a hatékony eredmények, például a megfelelő gyógyszerfejlesztés felé.

Ha azonban a genomi adatok átfogóak lennének megosztva a világ lakossága és a kutatási létesítmények között mindenütt, nagymértékben javítaná a klinikai vizsgálatok, kutatások eredményeit & fejlesztési tevékenységek az egész bolygón.

A genomikus adatok globális szintű hatékony megosztása tovább javítaná hatással vannak az orvosi kutatással kapcsolatos méretgazdaságosságra, ami valószínűleg összességében 2006-ban fog eredményt adni alacsonyabb egészségügyi költségek. Ez tovább javítaná a vizsgálati mintákat, amennyiben a genomi adatkészletek változása és a betegek megfelelő rétegződése megy végbe.

Probléma – a klinikai vizsgálatok nincsenek megfelelően rétegezve

Világszerte a betegek széles köréből származó genomok klinikai vizsgálatokba történő beillesztése szintén jelentősen megnövekedne a precíziós gyógyszerek fejlesztésének javítása. Különösen akkor, ha a betegség-rezisztens mutációk, szokatlan mutációk & fenotípusok rendelkezésre áll kutatási célokra.

A genomiális szekvenálási adatok globális összegyűjtése és az egészségügyi nyilvántartásokkal való egyesítése tovább fog javulni javítani az együttműködést az orvosbiológiai ipar érdekelt felei között, a élvonalbeli, elemző eszközök kihasználása mint például a Big Data mintavétel.

Végső soron egy hatalmas erőforrás rendelkezésre állása kutatási célokra, mint például egy megosztott, globális, genomiális adatkészlet, jelentős előnye van a betegség okainak megértése szempontjából, a hatékony kezelés és ezek pozitívan járuljon hozzá összességében a sikeres betegek kimeneteléhez.

És ami a biztonságot illeti, ha az adatok több, egymástól eltérő, központosított adatbázisban vannak elosztva, akkor több belépési ponton keresztül érhető el. Ami, amint azt a globális adatsértésekről szóló rendszeres médiajelentések is bizonyítják & hackerek rosszindulatú támadásai, növeli az illetéktelen hozzáférés veszélyeztetettségét.

Elhallgatott és eltérő, centralizált adatkészletek is ne engedje meg a hatékony hozzáadást & információk megosztása minden érintett érdekelt fél, beleértve a genomiális adatok tulajdonosait és az összes többi orvosbiológiai ágazatot & kereskedelmi érdekelt felek.

Decentralizálás

Míg az egyedülálló, biztonságos, decentralizált, globális hálózat megléte lehetővé tenné minden érintett számára a könnyű hozzáférést, valamint új genomi adatok feltöltését mindenhonnan & bárhol a világon. Ez tovább folytatná kellő betekintést nyújtson a résztvevőknek egészségügyi nyilvántartásukba és a személyes adatok feletti ellenőrzésbe.

Jelenleg a betegek nem megfelelően ösztönzik hogy részt vegyen az orvosbiológiai vizsgálatokban & vizsgálatokat, vagy megosszák genomikai információikat. Ők is egyre jobban tudatában vannak ennek adataikat bevételszerzésre használják harmadik felek által és nagy léptékben.

És a jelenlegi generációk élénk követők & a megosztó gazdaság szószólói. Nem csak ők átláthatóságot követelve, elismerés, és részvétel, de szintén nagyobb felügyelet személyes adataikra vonatkozóan & jólét.

A megoldás – A Shivom mindenki számára bemutatja a genomikát

Shivom’s Genomics Datahub & Az Egészségügyi Szolgáltatások Platformja a mai egészségügyi rendszer hibáinak kezelésével frontálisan foglalkozik a világ első integráltja, decentralizált megoldás ahol a világon mindenki megteheti szekvenált genomjukat biztonságosan tárolják, birtokolják a rá vonatkozó jogokat, és ellenőrizhetik, hogy kivel osztják meg vagy adják el.

A platform résztvevői megteszik tartalmazza akik voltak korábban kizárták az egészségügyi szolgáltatásokból, mint például a vidéki vagy alacsony jövedelmű területek. Genomjaiknak a globális adatkészletbe történő felvétele révén az ilyen résztvevők is megteszik orvosbiológiai tanácsadókhoz férhetnek hozzá akikkel dolgozhatnak képzett eredmények személyre szabott egészségügyi ellátásukkal kapcsolatban.

A Shivom blokklánc-ökoszisztémája továbbá a kereskedelmi & szervezeti központ ahol olyan szervezetek, mint a biztosító társaságok, a gyógyszeripar és a kormányok megtehetik hozzáadják szolgáltatásaikat és alkalmazásaikat.

A Shivom platformot automatizált intelligens szerződések és tőkeáttételek szabályozzák csúcstechnológiák & eszközök, mint például a Mesterséges Intelligencia (AI) és a Big Data elemzés.

És mert a hálózat blockchain technológiára épül, az összes adatbevitel & a cserék biztonságosak, megváltoztathatatlanok, manipulálhatatlanok és ellenőrizhetőek.

Továbbá, mivel a Shivom platform a egyes, holisztikus & megosztott decentralizált globális hálózat, kiküszöböli azokat a kihívásokat, amelyek a hagyományosan tárolt, hozzáférhetetlen, eltérő adatokhoz kapcsolódnak & központosított adatbázisokban.

Az a tény, hogy a Shivom hálózatának minden résztvevője megoszthatja & bárhol és bármikor hozzájárulhat a valódi adatok egyetlen verziójához lényegesen hatékonyabb gyógyszerfelfedezés és kutatás & fejlesztési erőfeszítések világszerte.

További információk a jellemzők, előnyei, és előnyöket a Shivom’s Genomics Datahub & Az Egészségügyi Szolgáltatási Platform elérhető a folyóiratban és a weboldal.

A Shivom platform

A genomi adatok tulajdonosa („beteg”) képviseli a a Shivom ökoszisztéma magja. Míg a többi érdekelt fél, például orvosok, gyógyszerek, kutatók & kereskedelmi szervezetek kölcsönhatásba léphet a pácienssel és egymással a blockchain eszközök segítségével, pl. automatizált intelligens szerződések.

A Shivom felhasználói kölcsönhatásba lépnek egymással a blokkláncon

Shivom ökoszisztémájában a betegek mindig genomikai és egészségügyi adataikkal rendelkeznek. Minden platform felhasználó rendelkezik ingyenes & könnyű hozzáférés a hálózathoz és személyes adataikhoz. A globális, 24/7 alapú hozzáférés minden érdekelt felet feljogosít arra, hogy hatékonyan használja a decentralizált hálózatot.

Az adattulajdonosok biztonságosan osztják meg a tartalmat a hálózaton

Blockchain technológia, kriptográfiai protokollok & az adatok titkosítása biztosítja tulajdonos adatai, mint például a genomjuk, az biztonságosan tárolható a hálózaton. A Shivom ökoszisztémában lévő betegek mindig a a titkosított kulcsok egyedüli tulajdonosai információikhoz, és teljes mértékben ellenőrizhetik, hogy ki férhet hozzá az adataikhoz.

Azáltal, hogy biztonságosan megosztják adataikat másokkal a Shivom platformon, a felhasználók megtehetik pénzügyi haszon, javítsák egészségüket vagy adományozzák adataikat közhasznú.

A Shivomban való részvétel egyszerű, gyors & könnyen

A Shivom megtervezte a korszerű és felhasználóbarát platform minden genomikai & egészségügyi adatok tulajdonosai szerte a világon, hogy mindenhol megosszák és együttműködjenek az ipar érdekeltjeivel.

A fenti infografika szemlélteti a egyszerű lépések a Shivom ökoszisztéma részévé válásához.

A Shivom platform működése és a blokklánc technológia használatának előnyeit a hálózat alapjául a weboldal és a fehér papírban.

A felhasználók online is csatlakozhatnak a Shivom Alpha Trials regisztrációjához.

Az OmiX Token és az ICO

A Shivom OmiX segédprogramjának tokenje a a platform hivatalos pénzneme és szükséges a hálózati felhasználók közötti értékcseréhez. Példa erre kutatók jutalmazzák a betegeket genomikus adataik felhasználására.

Az OmiX Tokenről, annak használatáról és a token eladási bevételek terjesztéséről teljes információ online elérhető a Shivom ügyvezető összefoglalójában..

Az érdekelt felek pedig online csatlakozhatnak a Shivom Private Sale Regisztrációjához.

Menedzsment, mérföldkövek & Ütemterv

Shivom képes vezetése alatt áll Társalapító & Vezérigazgató Dr. Axel Schumacher, akinek megfelelően segít társalapítók, Gourish Singla és Sally Eaves, 14 vezető is a világ minden tájáról.

Shivom vezetés

A csapattal kapcsolatos további információk a weboldalon érhetők el. Ezenkívül a 8 tagú Shivom Innovációs Tanács, amely támogatja, irányítja és tanácsot ad a csapatnak.

Shivom izgalmas útja évekkel ezelőtt kezdődött és már több mérföldkövet tartalmaz amelyeket elértek, még sokan eljöttek. A részletes ütemterv online megtekinthető; a Shivom News rendszeres frissítéseit is & Események.

Következtetés

Shivom’s Genomics Datahub & Egészségügyi szolgáltatási platform kielégíti az emberiség régóta várt és kétségbeesett igényét a megosztásra & orvosi és genetikai adatok felhasználása a közjó érdekében.

Következtetés

És a decentralizált, globális Shivom hálózat megkönnyíti egyenlő hozzáférés bármelyikhez & minden ember szerte a világon, beleértve azokat is, akiket jelenleg kizárnak a részvételből.

Ezenkívül a Shivom biztosítja, hogy az értékes genomi adatok jogos tulajdonosai legyenek akik irányítják és jutalmazzon használatához pontosan úgy, ahogy annak lennie kell.

Hivatkozások

NYILATKOZAT: A digitális eszközökbe történő befektetés vagy kereskedelem, mint például az itt bemutatottak, rendkívül spekulatív és jelentős kockázatot jelent. Ez az elemzés nem tekinthető befektetési tanácsadásnak, csak tájékoztatási célokra használja fel. A tárgyalt eszközök múltbeli teljesítménye nem jelzi a jövőbeni teljesítményt. A bloktra és a kapcsolódó vagy linkelt webhelyekre vonatkozó állítások, elemzések és információk nem feltétlenül egyeznek a blokt véleményével. Ez az elemzés nem értelmezhető befektetési, vásárlási, eladási vagy tartási tanácsként, és nem tekinthető egy adott eszköz jóváhagyásának vagy ajánlásának. Blokt pénzügyi ellentételezést kaphat a cikk közzététele fejében.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me