Az Sp8de befejezte ICO-ját 2018. március 11, de azóta ez a projekt lassan teljesíti ígéreteit, és a befektetők elégedetlenné váltak. Ez felerősítette az Sp8de becsmérlőinek hangját is, akik azt állítják, hogy ez a projekt a legjobb rosszul sikerült, és a legrosszabb esetben is semmi, csak átverés.

Mi az a Sp8de?

Ez a cikk rövid áttekintést nyújt arról, hogy a Sp8de projekt a legfrissebb frissítéseket, valamint annak megvizsgálása gyalázkodók követelései.

Mi az a Sp8de Project All About?

Sp8de magát számlázza a platform elosztott kaszinó alkalmazások futtatásához. Megcélozza a jövedelmező online szerencsejáték-piacot, amely 2015-re becsülték Érdemesnek lenni 38 milliárd dollár és előrejelzés szerint növekedni fog 60 milliárd dollár 2020-ig. Az online kaszinók számos előnyt kínálnak a játékosok számára a fizikai kaszinókkal szemben; ugyanis alacsonyabb költségek (mindkét oldalon) és fokozott kényelem.

SP8DE honlap

Az elmúlt években a „Bitcoin kaszinók” is váltak népszerűbb (bár a Google Trends megjegyzi, hogy 2017 decemberében érte el a csúcspontját, a Bitcoin-őrület csúcspontján). Míg ezek a kaszinók azonban tranzakciókat folytatnak kriptovaluták, a mögöttes játékszoftver rendelkezik semmi köze a blockchainhez. Ez továbbra is központosított modell, és ezért a rendszerbe vetett bizalom korlátozott lehet; honnan tudod hogy a háznak valójában mekkora éllel rendelkezik?

Ezért számos projekt, köztük az Sp8de, a blockchain technológiát az online kaszinó modell természetes evolúciójának tekinti. Ezeknek a „blockchain kaszinóknak” van három fő kérdés, amelyet valamennyien megpróbálnak megoldani:

  • Lassú tranzakciós sebességek – Még akkor is, ha a tranzakció sebességét másodpercekre lehetne csökkenteni, ez még mindig káros lenne az általános tapasztalatokra. A legtöbb blokklánc a kaszinók közel nulla késleltetésre törekszenek.
  • Magas tranzakciós díjak – A legtöbb blockchain kaszinó az Ethereum hálózat segítségével építi fel platformját, amely tranzakciónként gázt vagy díjat számít fel. Tekintettel arra, hogy az online fogadások nagysága nagyon alacsony lehet, ezek a díjak a teljes tét jelentős százalékát jelenthetik. Továbbá, tekintettel a blokkjutalmak elosztására, a játékosoknak esetleg magasabb díjak megfizetését kell választaniuk a gyorsabb elszámolási idők érdekében. Nem jó kompromisszum.
  • Igazi elosztott véletlenszerűség elérése – Annak ellenére, hogy a blokklánc decentralizált jellege átláthatóbbá teszi, a valódi elosztott véletlenszerűséget még mindig nehéz elérni.

Az Sp8de megoldása mindhárom problémára az, hogy platformját a Cardano blokklánc és annak Ouroboros konszenzus algoritmus.

Sp8de: A Cardano Blockchainre és az Ouroboros Protokollra támaszkodva

Röviden: Cardano a intelligens szerződéses blokklánc, hasonló Ethereum vagy a NEO, amely a A tét igazolása konszenzusos mechanizmus Ouroboros. Valójában 2015 óta létezik, és rendelkezik saját natív tokennel, az ADA-val, amelynek van áramlata piaci felső határa 7,1 milliárd dollár, ezzel a hetedik legértékesebb kriptovaluta.

A Cardano egyik fő eladási pontja, amelyen az Sp8de is lovagol, hogy Ouroboros PoS protokollja papír volt akadémiai szakértői értékelés és képes arra skálázható és decentralizált véletlenszerűség. A véletlenszerűség az, ahogyan Ouroboros kiválasztja a következő tétgyőzteseket, és elkerüli a PoS protokollokkal kapcsolatos néhány problémát, például asemmi sem forog kockán’Probléma és központosítás a nagy jelzőtulajdonosok felé.

SP8DE A Cardano blokkláncra támaszkodik

Mivel ez egy cikk a Sp8de-ról szól, és nem a Cardanóról; ez utóbbiban nem fogunk sokkal mélyebben elmélyülni. De amit el kellene venned, az az, hogy az Sp8de az teljes mértékben támaszkodva a Cardano blokklánc fejlesztésére. Ezért az Sp8de protokoll fejlesztése mindig az lesz a Cardano státusza korlátozza, ami még korántsem kész.

Az Sp8de folyóiratában elismeri, hogy fejlődése a Cardano fejlődésétől függ. Pontosabban megjegyzi, hogy az Sp8de bevezetése a Cardano blokkláncon az a Goguen elkészültétől függ, vagy intelligens szerződések szakaszában. Szerint a Cardano ütemterv, ez a szakasz az kb. 50% -ban teljes.

Az Sp8de csalódást keltő ICO-ja

Az Sp8de ICO ötfázisú esemény volt; előértékesítéssel és négy értékesítési ablakkal csökkenő kedvezménnyel. Az ICO március 11-i végére összesen 9,222 ETH, érdemes 5,3 millió dollár (az ICO szabványai szerint csekély összeg) kerültek elő. Ez csak az volt 19% a csapat céljának ETH 49 033. Az előértékesítés és az első értékesítés hozta a bevételek döntő többségét, az utolsó három értékesítésnél szinte nulla volt az érdeklődés.

Ez nem volt jó hír a projekt számára, de az Sp8de ICO utáni fellépése csak rontotta a helyzetet.

Miért szkeptikusak az emberek az Sp8de-vel kapcsolatban?

Amint azt a cikk elején említettük, Az Sp8de-nak megvan a méltányos részesedése a becsmérlőkből, és a projekttel kapcsolatos aggodalmuk igaznak tűnik. Vizsgáljuk meg mindegyiket sorban.

A bizonytalanság a jackpot győztes kiválasztásának folyamata körül

Az ICO formátumában több értékesítési fázis után több „Jackpot” is szerepel. Sok befektető volt elégedetlen azzal, hogy miként választották meg a jackpotok nyerteseit, néhányan megjegyzik, hogy egyetlen fiók több jackpotot nyert. Az Sp8de csapata nem tudta csillapítani aggályait azzal, hogy részletesen bemutatta hogyan választotta ki az algoritmus a nyertes számlákat.

Az Sp8de blogjának hiánya / a cikkek látszólagos törlése

Az ICO nyomán az emberek ezt kezdték észrevenni sok, a projektről szóló vagy az ICO-t népszerűsítő cikket töröltek. Különösen az Sp8de hivatalos Medium oldala tűnt el. Ez rendkívül szokatlan, tekintve, hogy az összes ICO-nak van valamilyen hivatalos blogja, amelyet az emberek naprakészen tartására használnak, és a Medium a legnépszerűbb platform. Sp8de Steemit oldal még mindig fent van, azonban nem az ICO körüli részletek és a a projekt általános áttekintése; ott nincs ott más.

SP8DE hiányzó információ

Ez azt jelenti, hogy két lehetőség van. Vagy Sp8de nem volt közepes fiókja elsősorban és csak ritkán lakott Steemit oldal, ill voltak ugyan, de aztán törölte őket. Mindkét lehetőség nem tükrözi jól az Sp8de-t. A csapat elégtelen kommunikációja a befektetőivel és a nagyközönséggel komoly vitát jelent. Még annak is hivatalos Twitter-fiók csak a néhány tweet az elmúlt hónapban.

Késés a Bounty Distribution-ben

A csapatnak még nem kellett kiosztania a fejpénzprogramból származó jutalmakat, amelyet ígérete szerint március 31-én kezdődik. Aztán megjegyezték, hogy a március 31-i dátum valójában arra az elkezdenék feldolgozni a jutalmakat, nem pedig terjeszteni őket. Az Sp8de hivatalos Telegram csevegését olyan felhasználók üzeneteivel bombázzák, amelyek a fejterjesztés dátumáról kérdeznek. Az adminisztrátorok nem hajlandók konkrét dátumot megadni a „Hamarosan” alapértelmezett válasz mellett.

Bizonytalanság, hogy az Sp8de képes-e menetrend szerint teljesíteni MVP-jét

Az Sp8de megjegyzi, hogy bár tervezi valamikor 2018 második negyedévében kiadja MVP-jét, először a Solidity-n fogja megtenni, az Ethereum Classic blokklánc használatával. Azt állítja, hogy ennek a szakasznak a végére meglesz készen áll az Sp8de protokollnak az IELE-n lefordítható verziójával, a Cardano virtuális gép. Az Sp8de állítása szerint ennek oka a két rendszer bizonyos fokú kompatibilitása. Az elképzelés az, hogy amikor Cardano Goguen fázisa befejeződik az év második felében, Az Sp8de képes lesz gyorsan áttelepíteni a kódját Cardano-ba.

De azért, mert a Sp8de késett az ICO utáni bónuszainak átadásában, és hiányos volt a kommunikáció a befektetőivel, Nagy a szkepticizmus, hogy ezt az MVP-t valaha is kiadják-e.

Mennyi értéket ad az Sp8de a Cardano tetején?

A szóban forgó MVP az Sp8deKhronos Protokoll,’Amelyet csak háromszor emlegetnek fehérlapjában. Valójában a fehér papír sokkal több időt tölt a Cardano blokklánc és az Ouroboros protokoll előnyeinek emelése. A fehér könyv alapján úgy tűnik, hogy ez a Khronos-protokoll nem más, mint a véletlenszám-generátor, bár „igazságosabb”.

Mennyit ad hozzá az Sp8de a Cardano tetején? – Forrás: Shutterstock.com

Ez felveti a kérdést, hogy az MVP az még fejleszteni is érdemes az első helyen, és mennyi értéket ad hozzá a Cardano tetején. Szüksége volt-e majdnem 50 ezer ETH-ra (az ICO célja) a fejlődéshez? További, Sp8de’s GitHub van elég üres ígéretes projekt számára három hónapon belül leadja MVP-jét.

Az SPX token ára összeomlott az ICO óta

SPX token

Jelenleg az SPX token három tőzsdén kereskedhető: EtherDelta, KKCoin, és Idex. Valószínűleg még nem szerepel a nagyobb tőzsdéken az elégtelen kereskedési volumen miatt, és nem teljesítette a Coinmarketcap-en való feltüntetésre vonatkozó bizonyos feltételeket.

Az írás idején az SPX token kereskedik IDEX 1 ETH esetén = 869 565 SPX. Az előzetes és az első értékesítési szakasz ICO-árai a következők voltak: 1 ETH = 98 888 SPX és 1 ETH = 88,888, illetőleg. Ez azt jelenti, hogy az SPX árai jelenleg körülbelül 90% -kal alacsonyabbak az ICO áránál.

A csapat hitelességét és hitelesítő adatait körülvevő kérdések

Az Sp8de alapítója és vezérigazgatója Alekszej Kasirszkij, a Moszkvai Állami Bányászati ​​Egyetemen végzett. Ez egy igazi egyetem, de fizikai bányászattal jár, nem pedig kriptovaluta bányászattal. LinkedIn profilja megjegyzi, hogy ő 2007-ben végzett, megmagyarázhatatlan rés következett. Aztán 2014-ben felsorolja magát a „Debut Company” „főigazgatója”. Úgy tűnik, hogy a profilja csak az Sp8de létrehozása után jött létre.

Az Sp8de csapat hitelessége és hitelesítő adatai

A másik az Sp8de és a CIO társalapítója Mihail Krapivnoi, aki felsorolja magát A ’Man. Vezérigazgatója és alapítója & Technologies lab. ” A Sp8de semmiféle említése és a LinkedIn profilból hiányoznak a legalapvetőbb részletek sem.

Az Sp8de harmadik társalapítója az Evgeny Borchers, és a „Visionary Officer,’Bármit is jelent ez. Ennek a profilnak megint van rengeteg hiányosság az idővonalában és újonnan létrehozott profilnak tűnik.

Az Sp8de egy nem tesztelt protokoll, amely egy teszteletlen hálózatra épül, sok érvényes aggodalommal

A lényeg az, hogy a fent felsorolt ​​számtalan aggodalom nélkül is, Az Sp8de még mindig nem tesztelt protokoll, amely egy nem tesztelt hálózaton épül fel. Még nem adott ki konkrét dolgokat, és a fenti aggályokkal együtt ez azt is jelenti az embereknek igazuk van abban, hogy szkeptikusak.

Nem tesztelt protokoll, sok érvényes aggodalommal rendelkező, nem tesztelt hálózatra építve

Ennek ellenére, mivel az SPX token ára az ICO óta annyira esett, valójában lehet némi profitpotenciál benne. Összességében azonban a Sp8de hosszú távú kilátásai látszanak legjobb esetben ingatag. Ha az Sp8de valóban legitim projekt, és nem pusztán profitprogram, akkor a csapatának jobb volt összejönni ha akarják megmenteni ezt a bukást.

Mi a véleményed a Sp8de-ról? Jogos projekt-e, és ha igen, milyen kilátásokkal jár? Mondja el véleményét az alábbi megjegyzésekben.

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me