A kriptovaluta befektetések világa az új-új dolog, amely dollármilliókat vonz. Azok a tényezők azonban meghatározza a kriptovaluta sikerét nem igényel új-új gondolkodást.

A kriptovaluta befektetők néha a bevált befektetési folyamatok amely rendezett kis rövidítésként desztillálható: POPERProblem, Oesély, Plan, Experience, Results.

A POPER módja egy projekt elemzése kritikus kérdésekre keresi a választ: Mi Probléma a cég megoldja? Az a Lehetőség elég nagy? Az a Terv elég jól megoldani a problémát? Megvan-e a csapatnak Tapasztalat a terv végrehajtására? Hogyan lesz Eredmények mérni kell?

Az Enjin Coin projekt az egyik fehér könyvét „POPER” formátumban adja meg, de mielőtt megvizsgálnánk, hogy a projekt mennyire jól ingatja a POPER-t, fontos megérteni az Enjin értéke mielőtt felmérné az Enjin érme potenciális sikerét vagy kudarcát.

Enjin Honlap

2009-es létrehozása óta, Enjin eggyé nőtt a legnagyobb online játékközösség létrehozó platformok, eszközöket biztosítva a felhasználók számára közösségépítés, klán, és céh weboldalak (gondolom a WordPress játékra).

Az Enjin platform gyors növekedést tapasztalt, kb 18,7 millió regisztrált játékos akik havi dollármilliókat költöttek virtuális javakra az Enjin közösségi üzleteiben.

Enjin Coin segít a játék világában virtuális javak létrehozásában, kezelésében és kereskedelmében platformokon keresztül

Enjin létrehozta Enjin érme (ENJ), a játékkiadók, a közösségek és a játék alkotói számára eszközök virtuális javak létrehozására és kezelésére és játékon belüli elemek több platformon.

Az avatatlanok számára a virtuális elemek digitális ábrázolások funkcionális vagy díszítő elemekből, mint pl ruházat, fegyverek vagy felszerelések, mely játékosok vásárolhatnak és használhatnak játékkörnyezetben a játékélmény növelése érdekében.

Bár vannak platformok százai „biztonságos” lehetőségeket kínál a játékon belüli pénznem és virtuális javak adásvételére, a digitális eszközök általában csak saját tulajdonú platformjain használható.

Kereskedelmi áruk

Ez teszi nehéz a játékosok számára kereskedni digitális eszközök a játék környezetén kívül vagy több platformon keresztül. Enjin Coin igyekszik ezen változtatni. Az Enjin érmék közös pénznemként történő használata, játékok és közösségek létrehozhatnak egyedi játékbeli elemek, valuták, és kiváltságjelzők, lehetővé téve a játékosok számára, hogy digitális játékokkal kereskedjenek különböző játékokban.

Ez megváltoztatja a jelenlegi virtuális áruk piacát központosítottból decentralizáltá, a játékosokat, játékkiadókat és tartalomkészítőket arra ösztönözve kereskedelmi, teremt és kezelni virtuális javak, amelyeknek segíteniük kell az Enjin érmét, hogy potenciálisan erősséget nyerhessen a virtuális áruk piacán az érme értékének növelése.

Virtuális javak – A 17 milliárd dolláros lehetőség

A virtuális áruk piaca várhatóan eléri a 17,4 milliárd dollárt 2020-ig. Enjin azonban nem egyedül törekszik arra, hogy uralják ezt a piacot mivel vannak olyan vállalatok, amelyek több készpénzzel, nagyobb közösségekkel és aktívabb felhasználókkal rendelkeznek, keményen dolgoznak azért, hogy a meghatározó játékos a virtuális javak térében.

A vállalatok által elköltött dollármilliók megalapozni a virtuális áruk piacán kockázatot jelenthet az Enjin számára a fokozott verseny formájában, de ez azt is mutatja, hogy a befektetők úgy vélik, hogy ez egy érdemes felfedezni.

Enjin és a Gaming Community

Eközben Enjin küldetése, hogy biztosítsa a játékközösséget eszközök virtuális javak létrehozására és kezelésére és játékon belüli tételek több platformon keresztül lehetővé teszi, hogy megkülönböztesse magát a virtuális javak térében lévő más vállalatoktól.

De Enjin meglévő Több mint 17 millió felhasználó és 250 000 közösség messze a legerősebb erőforrás, mivel az Enjin érméket az egész platformon aktív felhasználóknak tudja kigördíteni, megteremtve az érme legfontosabb hálózati hatásait.

Enjin Wallet

Az Enjin Wallet a legjobb módja az Enjin platformjának elérésére, beleértve az NFT és ERC-1155 tokenek tárolását és használatát. A 2018-ban alapfunkciókkal piacra dobott Enjin pénztárca eredetileg csak az Android felhasználók számára volt elérhető, de azóta kibővült az Apple iOS készülékekre is, sőt, ez az első pénztárca, amely támogatja a Samsung Blockchain Keystore-ját – amely megjelent a Galaxy S10-ben. 

Azóta az Enjin csapata az Enjin pénztárcát „svájci bicskává tette a blokklánc számára”, rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek több decentralizált alkalmazással és blokklánc-gyűjtőkkel való interakcióra képesek.. 

Az Enjin pénztárca felhasználói mostantól csak QR-kód segítségével küldhetnek és fogadhatnak digitális eszközöket, és az Enjin pénztárcát is használhatják az NFT tokenek közötti többcserére. Az Enjin pénztárca felhasználói a DApp böngészővel is gyorsan megtalálhatják az új és izgalmas dApps-okat. 

A pénztárca legújabb frissítése az „Experience Update”, amely rengeteg felhasználóbarát funkcióval bővült, köztük az Ethereum Name Service támogatása a könnyebb blokklánc-címekért, a kötegelt küldésért és a blokklánc-elemek azonnali „olvasztásáért” az Enjin tokenbe.. 

Ezek a frissítések és az Enjin pénztárca folyamatos fejlesztése az Enjin pénztárcát az egyik legjobb lehetőségnek tekintette a blockchain alapú gyűjtők gyűjtésére, tárolására és kereskedésére. 

Minecraft – Enjin ravasz terve az ENJ örökbefogadásának ösztönzésére

Mivel rengeteg Minecraft-játékos és közösség használja az Enjint, nem meglepő, hogy a Minecraftot az első „teszt” az Enjin-érmék gurítására mivel kevesebb „eladást” igényelne.

Enjin meglévő Minecraft játékközössége nagyobb valószínűséggel fogadjon el Enjin-érméket mivel az Enjin iránti bizalom már létrejött, csökkentve félelem, bizonytalanság, és kétség. Az Enjin 2019 májusában hozta létre Minecraft beépülő modulját és blockchain alapú Minecraft szerverét.

Enjin Minecraft játékközössége

Míg az Enjint használó Minecraft közösségek és játékosok a jó kezdés, az Enjin érme valódi kihívása meghaladja a Minecraftot. Szerencsére Enjin azt tervezi célozza meg a virtuális áruk piacának édes pontját: ingyenesen játszható játékok.

Virtuális kiadások szabadon játszható játékok az összes virtuális termékre fordított összeg több mint a felét teszi ki – és az Unity, egy platformon átívelő játékmotor teszi ki Az első 1000 ingyenes mobil játék 34% -a.

Tehát nem lehet meglepetés Enjin létrehozott egy Unity SDK-t amely 2018. március 15-én indult. Az egészséges örökbefogadás bármilyen jele a 1+ millió erős fejlesztő a Unity-n valószínűleg az Enjin-érméket szárnyalja, ahogyan a játékmotor is 770 millió felhasználó minden játékban.

Enjin ütemterv

Enjin sikerre vonatkozó ütemterve egyértelmű: Minél több fejlesztő alkalmazza az Enjin érme funkcióit, annál több játékos használja az Enjoin érmét, amely hozza létre azokat a legfontosabb hálózati hatásokat.

Az érme gyorsabb elfogadásának elősegítése érdekében az Enjinnek piacra, piacra, piacra kell lépnie. Ahogy szerencséje lenne, Enjin azt tervezi használjon egy nagy darabot (30%) a 75 041 ETH-ból – nagyjából 34 millió dollár gyűlt össze annak során kezdeti érmeajánlat (ICO).

Biztos, hogy a terv jól néz ki, de mi van a csapattal?

Az Enjin csapat az „E” -t tapasztalatba helyezi

A legtöbb C-Suite személyzet rendelkezik Enjinnél maradt közel 10 évvel ezelőtti megalakulása óta, de ami még fontosabb, a cég büszkélkedik lenyűgöző tapasztalat a blokkláncban és nyílt forráskódú fejlesztés. Az Enjin két fő mozgatójának és rázójának töredéke lent van, de nyugodtan fedezze fel az egész csapatot.

Enjin beteszi az „E” -t az élménybe – Forrás: Shutterstock.com

Enjin vezérigazgató, kreatív igazgató Maxim Blagov 15 éves tapasztalattal rendelkezik a kreatív irányítás terén, projektmenedzsment, és UX tervezés, míg társalapítója, a CTO Witek Radomski vezeti az Enjin Coin pénznemet végrehajtás és integráció az online játék ökoszisztémán belül.

Ennin Results – Tegyen közzé ICO-t

A legtöbb kriptovaluta projekt esetében a befektetők figyelje a mérföldköveket a vállalat meghatározza ütemtervét, valamint a csapat kommunikációs frissítéseit. Eddig az Enjin befejezte az ICO-t, és halad előre a megvalósítással alapvető okos szerződések, platform API, és a mobil okos pénztárca megelőzve a várva várt Minecraft plugint.

A kriptográfiai befektetők hajlandósága a „hodl” Enjin érmére jelentős szerepet játszik az érme napi ingadozásában, mivel Az 1.000.000.000 teljes ellátás 80% -a tömegértékesítés útján terjesztették. Azoknál a befektetőknél azonban, akik értékelik, hogy egyes befektetések hosszú távú tartást igényelnek a hozam megszerzése érdekében, Az Enjin érme vonzó lehetőség. Mit mondasz, készen állsz az ENJ-re? Vagy le akarja dobni a Binance-re vagy egy másik kriptovaluta tőzsdére?

TL; DR: Enjin Coin (ENJ) célja a játékosok felhatalmazása, fejlesztők, és közösségek virtuális áruk létrehozása, kezelése és kereskedelme platformokon keresztül. Enjin fog lassan gurul ki érméi a meglévő játékosok millióinak és 250 000 közösségnek a közössége. A Minecraft plugin volt az első nagy mérföldkő. A siker túlmutat Minecraft örökbefogadás; azonban, tehát az Enjin érme elfogadása az Enjin ökoszisztémán kívül az kritikus a méretarány eléréséhez.

Hivatkozások