Analiza prețului Bitcoin [BTC]:

Diagrama zilnică Bitcoin / USD

O privire asupra graficului zilnic pentru Bitcoin arată că prețul se tranzacționează în prezent la nivelul de 4100 USD.

Prețul încearcă să facă un model invers al capului și umerilor cu un decolteu la 4440 USD, coincizând cu nivelul de 0,382 FIB al întregii scăderi de la 6400 USD.

În plus, acest model are similarități cu capul și umerii inversi anteriori care au avut loc în iunie-august 2018.

Dacă prețul repetă aceeași mișcare, ar trebui să avem o creștere a prețului de până la 5200 USD (nivelul 0,618 fib) înainte de a se produce o inversare.

O privire asupra indicatorilor arată că a existat o divergență alcista semnificativă în RSI înainte ca originalul să se ridice la 4400 USD, înainte de formarea umărului drept.

Mai mult, Oscilatorul Chaikin încearcă să treacă de 0, un semn pozitiv.

MACD tocmai a devenit pozitiv, dar pierde abur. În ceea ce privește mediile mobile, prețul a trecut de MA-urile din perioada 7 și 21, care au făcut o cruce alcătească.

Prețul se confruntă cu rezistență din partea norului Ichimoku și a MA din perioada 50/200.

Chiar dacă perspectivele mele pentru piață sunt încă în general reduse, cred că această mișcare ascendentă recentă nu sa încheiat încă și ar trebui să testăm zona de 4800-5200 USD în curând.

Analiza prețului Ethereum [ETH]:

Diagrama zilnică Ethereum / USD

O privire asupra graficului zilnic pentru Ethereum arată că prețul se tranzacționează la nivelul de 150 USD.

Putem vedea că a existat o divergență alcista semnificativă în RSI și MACD în perioada minimă a lunii decembrie, după care s-a produs o inversare de aproape 100% de la 80 la 160.

Prețul a început să dezvolte o divergență descendentă atât în ​​RSI, cât și în MACD; cu toate acestea, suma este destul de mică în comparație cu cea care a precedat creșterea prețului.

În ceea ce privește mediile mobile, prețul a trecut de MA și 7 perioade, care la rândul lor au făcut o cruce.

În plus, prețul se află într-un moment critic, încercând să iasă din nor și se confruntă cu rezistență de la AM de 50 de ani.

Următoarea zonă de rezistență este în zona de 170-190 USD și cea de după în zona de 250 USD, coincizând cu MA de 200 de perioade.

Cea mai apropiată zonă de asistență este la nivelul de 120 USD, urmată de ultimul nivel de 80 USD.

Analiza prețului XRP:

Grafic zilnic XRP / USD

O privire asupra graficului zilnic arată că XRP se mișcă într-un triunghi simetric și tranzacționează la nivelul de 0,37 USD.

RSI este aproape de 50, indicând nici condiții de supracumpărare, nici de supravânzare. Oscilatorul Chaikin este aproape de a trece de 0, un semn pozitiv.

MACD-ul este blocat între a face o cruce urcantă / bearish, cu aproape 0 volum.

În ceea ce privește mediile mobile, cele 7 și 21 AM nu sunt hotărâte să facă sau să respingă o cruce bullish, iar prețul se confruntă cu rezistență din partea Ichimoku Cloud și a perioadei 200 MA.

În timp ce XRP a avut o creștere de aproape 200% în octombrie, se pare că piața este tepidă în acest moment și m-aș aștepta ca aceasta să se deplaseze în limitele triunghiului simetric cel puțin în ianuarie.

Stellar Lumens [XLM] Analiza prețurilor:

Diagrama zilnică Stellar [XLM] / USD O privire asupra graficului zilnic pentru Stellar arată că prețul se tranzacționează în prezent la nivelul de 0,12 USD, care se află în zona de asistență de 11-13 USD.

RSI este la 50, indicând nici condiții de supracumpărare, nici de supravânzare pe piață.

MACD se mișcă încet, dar nu este încă pozitiv. În ceea ce privește mediile mobile, prețul a trecut de media mobilă pe 7 perioade, care încearcă să facă o cruce alcătească.

Cu toate acestea, prețul se confruntă cu rezistență din mediile mobile din perioada 21,50 și 200 și din norul Ichimoku.

Următoarea zonă semnificativă de rezistență este de 0,18 USD, care coincide cu marginea norului Ichimoku.

Piața nu și-a arătat încă mâna și nu este clar dacă taurii sau urșii sunt la putere. Cu toate acestea, prețul nu se confruntă cu nicio rezistență semnificativă până la nivelul de 0,18 USD.

Analiza prețului Litecoin [LTC]:

Diagrama zilnică Litecoin / USD

O privire la Diagrama zilnică pentru Litecoin arată că prețul se tranzacționează în prezent la nivelul de 38 USD.

Prețul pare să se miște într-o pană ascendentă (model bearish) și să încerce să iasă din norul Ichimoku.

Următoarea zonă semnificativă de rezistență este la nivelul de 50 USD, coincizând cu sfârșitul modelului de pană la sfârșitul lunii ianuarie.

Începutul penei a coincis cu o perioadă lungă de divergență alcista semnificativă în RSI, precedând întreaga mișcare ascendentă.

În acest moment, MACD dezvoltă o divergență de urs, dar la o cantitate mică față de divergența de urcare precedentă din RSI.

În ceea ce privește mediile mobile, prețul a trecut de MA și perioada de 7 și 21 care fac o cruce alcătească.

Cu toate acestea, prețul se confruntă cu rezistență din partea MA de 50 de ani și de la marginea norului.

În opinia mea, prețul continuă să se deplaseze în limitele penei ascendente, înainte de a se descompune în cele din urmă și de a testa din nou nivelul de 30 USD..

Cardano [ADA] Analiza prețurilor:

Cardano [ADA] / USD Diagrama zilnică O privire asupra diagramei zilnice pentru ADA arată că prețul se tranzacționează în prezent la nivelul de 0,48 USD și în limitele cloud Ichimoku.

Mișcarea ascendentă a fost precedată de o divergență alcista semnificativă în RSI. În prezent, RSI dezvoltă o divergență descendentă, dar este o cantitate mică față de divergența alcista precedentă.

Mai mult, MACD pare să piardă puterea, făcând maxime mai mici pe măsură ce creștem prețul.

În ceea ce privește mediile mobile, prețul a trecut de MA-urile din perioada 7 și 21, care au făcut o cruce alcista.

Cu toate acestea, prețul se confruntă cu rezistență din MA din perioada 50-200 și din cloud Ichimoku.

Dacă se sparge, următoarea zonă de rezistență va fi la nivelul de 65 USD, format din suport. Nivelurile de asistență sunt de 35 $ și 30 $.

Analiza prețului EOS:

Grafic săptămânal EOS / USD

O privire asupra graficului săptămânal pentru EOS arată că prețul se tranzacționează în prezent la nivelul de 2,8 USD, într-o zonă de rezistență mică.

Următoarea zonă de rezistență este la nivelul de 4,2-4,4 USD, coincizând cu media mobilă pe 7 perioade. RSI este sub 40, aproape indicând condiții de supravânzare.

MACD a făcut aproape o cruce urcată, iar Oscilatorul Chaikin este pe cale să treacă peste 0, ambele semne pozitive.

În ceea ce privește mediile mobile, prețul se confruntă cu rezistență din mediile mobile din perioada 7 și 21 și din Cloud Ichimoku.

Analiza prețurilor IOTA:

Diagrama zilnică IOTA / USD

O privire asupra graficului zilnic pentru IOTA arată că prețul se tranzacționează în prezent la nivelul de 0,37 USD.

RSI dezvoltă o divergență descendentă, dar nu la o cantitate foarte semnificativă.

MACD este aproape de a face o cruce urșească și și-a pierdut complet puterea.

Prețul a trecut de cele 7 și 21 de medii mobile, care au făcut o cruce urcată. În plus, prețul a izbucnit din Cloud Ichimoku.

Cu toate acestea, prețul se confruntă cu rezistență atât din perioada 50, cât și din perioada 200. Următoarea zonă de rezistență semnificativă este la nivelul de 0,45-0,48 USD, în timp ce zona de suport este de 0,30 USD

Tron [TRX] Analiza prețurilor:

Diagrama zilnică Tron / USD

O privire asupra graficului zilnic pentru Tron arată că prețul se tranzacționează în prezent la 0,023 USD.

Prețul este în prezent în zona rezistenței la 0,025 dolari, format de maximele anterioare. Zona coincide cu media mobilă de 200 de perioade.

În plus, prețul a dezvoltat o divergență semnificativă în ceea ce privește RSI, iar MACD își pierde puterea.

Prețul a trecut de mediile mobile ale perioadei 7, 21 și 50, care au făcut o cruce urcată. De asemenea, prețul a depășit Ichimoku Cloud.

Dacă sparge rezistența curentă, următoarea zonă de rezistență este la nivelul de 0,32-0,33 USD format de minime anterioare, în timp ce cea mai apropiată zonă de suport este la nivelul de 0,16 USD.

Analiza prețului Dogecoin [DOGE]:

Grafic săptămânal Dogecoin / USD

O privire asupra graficului săptămânal pentru Dogecoin arată că prețul se tranzacționează în prezent la 0,0023 USD, în zona de suport formată din minime anterioare.

Această zonă de sprijin se menține de mai bine de un an.

Dacă se sparge, următoarea zonă de asistență se găsește la 0,001 USD.

RSI este la 40, indicând nici condiții de supracumpărare, nici de supravânzare. MACD crește încet, încercând să facă o cruce urcată.

Prima zonă de rezistență este la nivelul 0,0034-0,0035 USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me