Top 5 criptomonede după capitalizare de piață

2018 pentru mulți a fost marcat de scăderea de aproape un an a prețurilor criptomonedelor. Cu toate acestea, cei care lucrează activ în industria criptografică au fost în mare parte optimisti și cred că s-au făcut progrese reale în ceea ce privește dezvoltarea și adoptarea pe parcursul anului.

Multe părți interesate din industrie consideră, de asemenea, că piața criptomonedă este un lucru pozitiv, deoarece elimină mâinile slabe și ajută la maturizarea pieței.

Când vine vorba de cele mai mari criptomonede existente, primele 5 după capitalizare de piață astăzi la începutul anului 2019 sunt foarte asemănătoare cu ceea ce era la începutul anului 2018, 4 din cele 5 criptomonede rămânând aceleași, dar cu unele modificări în clasament.

Pe 7 ianuarie 2018, primele 5 criptomonede conform CoinMarketCap au fost:

# 1 Bitcoin, # 2 XRP, # 3 Ethereum, # 4 Bitcoin Cash, și # 5 Cardano

Pe 7 ianuarie 2019, primele 5 criptomonede în funcție de capitalizarea pieței sunt:

# 1 Bitcoin, # 2 Ethereum, # 3 XRP, # 4 Bitcoin Cash, și # 5 EOS

Deci, ce se rezervă pentru aceste criptomonede de vârf în 2019? Luăm atât o privire tehnică, cât și fundamentală asupra primelor 5 criptomonede în funcție de capitalizarea pieței pentru a oferi o perspectivă pentru 2019.

Analiza prețului Bitcoin

Bitcoin [BTC] Grafic săptămânal – Sursă: Tradingview.com Să ne uităm mai întâi la graficul săptămânal pentru a încerca să oferim o schiță a prețului viitor pentru Bitcoin.

Prețul a găsit asistență la media mobilă de 200 de săptămâni, aproape de 3000 USD, și a urmat un mic salt după ce l-a atins.

Cu toate acestea, prețul se confruntă cu rezistență din partea MA, 7, 21 și 50 săptămâni, iar MA și 7 și 50 tocmai au făcut o cruce de urs (săgeată galbenă).

În plus, RSI este <30, indicând condiții de supravânzare cu spațiu amplu pentru creșterea viitoare.

Cu toate acestea, nu există încă o divergență alcătească.

MACD este negativ, dar există o divergență alcătească în curs de dezvoltare din aprilie 2018.

Principala zonă de rezistență este suportul de lungă durată anterior, la 6000 USD, în timp ce următoarea zonă de suport este de 2000 USD, format din minimele din iulie 2018.

Dezvoltări Bitcoin în față

În ceea ce privește noile evoluții, două lucruri interesante se întâmplă chiar acum cu Bitcoin: scalabilitate / viteză de tranzacție sporită și interes crescut din partea investitorilor instituționali.

Rețeaua fulgerului

Viteza de procesare a tranzacțiilor Bitcoins are maximum 10 tranzacții pe secundă. Media istorică este aproape de 3 pe secundă. Acest lucru oferă un avantaj monedelor alternative concurente.

Dezvoltatorii Bitcoin au anunțat utilizarea potențială a rețelei Lightning. Rețeaua folosește funcționalități de contract inteligente încorporate pentru a permite tranzacțiile într-o rețea sigură de contribuabili situată în afara lanțului.

Acest lucru ar permite în mod eficient ca tranzacțiile să se desfășoare pe un blockchain separat decât cel principal. Pe scurt, acest lucru ar face Bitcoin fezabil pentru adoptarea în masă.

Lightning Labs, un dezvoltator al rețelei Lightning, și-a arătat optimismul pentru ceea ce urmează în 2019 prin intermediul unui tweet:

Ce an a fost pentru Lightning, iar 2019 are atât de mult în magazin: Neutrino, turnuri de veghe, îmbinare, rutare, confidențialitate, mobil și multe altele! ?? ⚡️

La mulți ani, abia începem! ? https://t.co/0DjI9pk4eU

– Lightning Labs⚡️ (@lightning) 1 ianuarie 2019

Implicarea instituțională

Instituțiile financiare încep să se încălzească la criptomonede și, la rândul lor, eliberează produse pentru a satisface cererea crescută.

Platforma de active digitale a fost lansată de Fidelity la sfârșitul anului 2018, iar platforma Fidelity Digital Asset Services (FDAS) este așteptată să fie lansată în primul trimestru al anului 2019 pentru a satisface cererea în creștere..

Lansarea le-ar oferi clienților lor acces la majoritatea criptomonedelor majore în loc de doar Bitcoin și Ethereum.

În cele din urmă, este de așteptat și lansarea Bakkt, oferind respectarea reglementărilor și oferind contracte futures pentru Bitcoin.

Data inițială de lansare a fost 24 ianuarie 2019, dar de atunci a fost amânată la o dată ulterioară, în așteptarea aprobării CFTC.

Bakkt a finalizat prima rundă de finanțare în ajunul Anului Nou, strângerea a 182,5 milioane de dolari de la investitori de profil precum Galaxy Digital, Microsoft și Intercontinental Exchange.

Acest lucru a pus cu siguranță Bakkt într-o poziție pozitivă pentru a începe 2019.

Ne face plăcere să confirmăm că am finalizat prima rundă de finanțare de 182,5 milioane de dolari https://t.co/Cc2EsoQMcT

– Bakkt (@Bakkt) 31 decembrie 2018

Analiza prețului Ethereum

Diagrama Ethereum [ETH] – Sursa: Tradingview.com O privire asupra graficului săptămânal pentru Ethereum arată că prețul se confruntă cu o rezistență semnificativă atât din mediile mobile, cât și din zonele de rezistență..

În primul rând, există zona de 200 – 220 USD formată din minimele din august 2017 și august 2018. În plus, această zonă coincide cu media mobilă de 7 săptămâni.

În cele din urmă, MA-urile de 7 și 21-50 săptămâni au format încrucișări ursiste.

RSI a fost <30 pentru o perioadă scurtă de timp, indicând condițiile de supravânzare înainte de a reveni la 38 împreună cu prețul.

Mai mult, MACD a făcut o cruce urcată și merge în sus. Maximul din martie 2017 formează următoarea zonă de asistență, aproape de 50 USD.

Dezvoltări Ethereum în față

În ceea ce privește evoluțiile sale, următorul upgrade Ethereum este programat să fie lansat în ianuarie 2019.

Se numește Constantinopol și își propune să îmbunătățească eficiența blockchain-ului și să-l facă mai rezistent la ASIC (ceea ce înseamnă că nu va exista o creștere substanțială a vitezei dacă algoritmul este implementat sub formă ASIC în loc de CPU).

Actualizarea este o forță dificilă și va genera în cele din urmă un nou blockchain Ethereum care include implementările EIP. Cu toate acestea, se presupune că minerii vor trece la noul blockchain fără multe controverse.

Contractele inteligente care sunt prezente pe blockchain-ul actual vor fi simulate pe cel nou. Nu vor fi planificate noi actualizări pentru blockchain-ul original.

Mai târziu în 2019, la o dată nespecificată, Ethereum planifică un al doilea upgrade. Acesta va include implementarea protocolului Casper și, de asemenea, sharding.

Protocolul Casper își propune să crească securitatea blockchain-ului și să reducă simultan riscul de centralizare. În plus, are ca scop eliminarea practicilor miniere nesustenabile din punct de vedere ecologic și financiar.

În timp ce actualizarea indică trecerea la Proof-of-Stake, în cele din urmă va începe ca un hibrid cu protocolul actual.

Sharding-ul va permite blockchain-ului să câștige viteze mai mari de tranzacționare, împărțind resursele de rețea în așa fel încât să nu fie necesar un singur nod să proceseze fiecare tranzacție din istoria blockchain-ului pentru a crea o nouă tranzacție.

Cu numeroase criptomonede într-o luptă pentru cel mai înalt loc de monede alternative (altcoin), Ethereum va trebui să profite la maximum de anul viitor dacă dorește să se mențină pe primul său loc.

ConsenSys, o companie de soluții tehnologice blockchain axate pe Ethereum, fondată de Joseph Lubin, care a fost co-fondator al proiectului Ethereum, a reflectat asupra anului 2018 și a privit spre 2019 într-un articol recent.

Obțineți informații de la @ConsenSysMesh cu privire la descoperirile, provocările, așteptările și obiectivele cu care se confruntă #Eteriu și #blockchain tehnologie pe măsură ce intrăm în 2019. #ConsenSys https://t.co/VRjOa6yXRZ

– ConsenSys (@ConsenSys) 3 ianuarie 2019

Analiza prețului XRP

Grafic săptămânal XRP – Sursa: Tradingview.com

O privire asupra graficului săptămânal pentru Ripple arată că prețul sa bucurat de o creștere foarte bună de aproape 300% la începutul lunii septembrie, care, la rândul său, a revenit aproape complet.

În prezent, prețul se confruntă cu multă rezistență atât din mediile mobile, cât și din zonele de rezistență.

În primul rând, există zona de rezistență de la 0,4 la 0,45 USD, formată din sprijinul anterior din august și septembrie 2018.

Această zonă coincide cu media mobilă de 7 săptămâni. Spre deosebire de majoritatea celorlalte monede alternative, RSI pentru XRP nu a intrat niciodată pe un teritoriu supra-vândut și în prezent planează între 40 și 50 de semnalizare de indecizie.

Există o mișcare similară în MACD, ambele linii arătând nedecise dacă vor face o cruce alcătească sau urcată.

Ripple Developments Ahead

La fel ca numeroase alte monede alternative, o foaie de parcurs detaliată care este disponibilă publicului nu există pentru Ripple.

Prin urmare, pentru a încerca să înțelegeți ce anii 2019 își rezervă pentru Ripple, este necesar să se analizeze ce a planificat echipa Ripple și orice noi parteneriate majore în vigoare..

XRP se bucură de mai multe cazuri de utilizare din viața reală decât majoritatea celorlalte criptomonede, iar pe 2 ianuarie 2019 a fost utilizat pentru a finaliza plata unui acord care conectează BytePower, Soar Labs și ASX Crypto Exchange din Australia..

BytePower a ajuns la un acord cu SoarLabs pentru a efectua plăți online utilizând serviciul de plată furnizat de Ripple.

Mai mult, Ripple a ajuns la o înțelegere cu Banca Națională a Kuweitului, pentru a sprijini serviciul de remitențe furnizat de NBK.

Banca intenționează să utilizeze Xcurrent pentru a efectua transferuri directe de remitențe cu țara Iordania.

În cele din urmă, împreună cu partenerul său American Express și grupul chinezesc LianLian, compania a intrat cu succes pe piața chineză și se așteaptă ca tokenul XRP să fie utilizat în curând la schimbul valutar..

Vicepreședintele produsului de la Ripple a subliniat recent câteva dintre ceea ce se așteaptă din 2019 într-un videoclip recent:

Ceas @ashgoblue discutați cum au evoluat produsele Ripple, inclusiv xRapid, în 2018 și ce se așteaptă de la noul an. pic.twitter.com/3R4nttnbOa

– Ripple (@Ripple) 28 decembrie 2018

Analiza prețului Bitcoin Cash

Bitcoin Cash [BCH] Grafic pe 3 zile – Sursa: Tradingview.com O privire asupra graficului de 3 zile pentru Bitcoin Cash oferă o imagine mai slabă decât alte monede alternative. Prețul se confruntă cu multiple zone de rezistență substanțiale.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte criptomonede, prețul a scăzut sub toate zonele de asistență majore și se află în prezent pe teritoriu neexplorat.

În primul rând, prețul se confruntă cu rezistență din mediile mobile din perioada 7-21 și din cloud.

Prima zonă de rezistență majoră se află în zona de 400 $ – 410 $ formată din sprijinul anterior din septembrie până în noiembrie 2019.

A doua zonă de rezistență majoră este cuprinsă între 600 și 620 USD, formată din minimele din aprilie 2018 și maximele ulterioare în septembrie-noiembrie.

RSI a coborât sub 30 de o lună, indicând condiții de supradivindere, dar nu există încă nicio divergență alcătească.

Cu toate acestea, s-au dezvoltat divergențe alcistice semnificative în MACD din iulie.

Evoluții Bitcoin Cash în avans

Bitcoin Cash rămâne criptomoneda clasată pe locul 4 în funcție de capitalizarea pieței, în ciuda problemelor legate de hashing-ul său în 2018 și de furculita care a împărțit Bitcoin Cash în două monede, Bitcoin Cash și Bitcoin SV.

Foaia de parcurs este împărțită în trei secțiuni principale: Utilizare, scalare și extensibilitate.

Echipa dorește să implementeze cu atenție mai multe upgrade-uri pentru a atinge obiectivul menționat în foaia de parcurs, care este „de a deveni bani sănătoși, care să poată fi folosiți de toată lumea”

Cele trei obiective principale ale acestora sunt:

  1. Creșteți capacitățile Bitcoin Cash de la 100 Tx / s la 5.000.000 Tx / s.
  2. Îmbunătățiți experiența de plată pentru a o face fiabilă și instantanee. O tranzacție trebuie blocată în maximum trei secunde.
  3. Faceți BCC extensibil. Un protocol extensibil va face îmbunătățirile viitoare mai puțin supărătoare și va oferi dezvoltatorilor o bază solidă pe care să se bazeze.

Pe lângă întreținerea programată care este planificată să aibă loc în mai 2019, celălalt upgrade de dezvoltare care va fi lansat la o dată nespecificată în 2019 se numește Coin Shuffle.

Acest protocol va crește confidențialitatea, adăugând un strat suplimentar de confidențialitate, acoperind datele tranzacționale fără taxe suplimentare.

Roger Ver, un investitor în start-up-uri Bitcoin, a postat pe 22 decembrie 2018 un link către foaia de parcurs a Bitcoin Cash:

Bitcoin Cash este o tehnologie care schimbă civilizația, care va crește dramatic libertatea și prosperitatea umană.https://t.co/g2px6Ey7Xi

– Roger Ver (@rogerkver) 22 decembrie 2018

Analiza prețurilor EOS

Grafic EOS pe 3 zile – Sursa: Tradingview.com

O privire asupra graficului de 3 zile pentru EOS arată că prețul se confruntă cu multă rezistență din media mobilă de 7, 21 și 50 de săptămâni și din cloud.

Prima zonă de rezistență majoră este de la 4 la 4,2 USD, formată din sprijinul anterior din aprilie 2018 și septembrie 2019.

Mai mult, au avut loc două încrucișări de urs între mediile mobile din perioada 50 și respectiv 7-21.

RSI a fost adânc în teritoriul supra-vândut la 20 de ani înainte ca o ușoară săritură să aibă loc, dar nu există încă nicio divergență alcătească.

Există o divergență alcista semnificativă în MACD, care încearcă să devină pozitivă pentru prima dată din mai 2018.

EOS Developments Ahead

Disponibil în prezent Foaie de parcurs EOS nu oferă multe detalii în ceea ce privește datele; cu toate acestea, putem presupune că dezvoltarea Dapps și creșterea finanțării în cadrul ecosistemului EOS vor fi un accent major.

În prezent, există numeroase DApp-uri în curs de dezvoltare, care se încadrează în mai multe categorii, cum ar fi votarea & Guvernanță, jocuri, publicitate & Mass-media, identitate, educație, asistență medicală & Fitness, rețele sociale, schimburi, confidențialitate & Securitate și multe altele.

#EOS ecosistem de aplicații bazate pe blockchain #BuiltOnEOSIO continuă să crească. Ai un proiect pe care ai vrea să ni-l împărtășești? Trimiteți-ne un e-mail la [email protected] pic.twitter.com/HL1xagUvw9

– Block.one (@block_one_) 20 decembrie 2018

DApp-urile pentru jocuri de noroc sunt, de asemenea, o zonă populară cu EOSbet, EOSpoker și EOSdice.

Unul dintre cele mai promițătoare DApp-uri dezvoltate este Sense, care este în esență un serviciu de mesagerie descentralizat în curs de dezvoltare de către Crystal Rose.

Mai mult, se așteaptă mai multe actualizări pe mainchain, pentru a face din aceasta o opțiune mai de dorit pentru dezvoltatorii de tehnologie blockchain.

Foaia de parcurs EOS specifică faptul că faza de implementare a clusterului (faza 5) va avea loc la o dată nespecificată în viitor. Pentru a remedia problemele de scalabilitate, EOS intenționează să finalizeze protocolul de comunicare interblocare pentru a utiliza lanțurile laterale.

În primul trimestru al anului 2019, echipa Meet.one va lansa un lanț lateral pe rețeaua principală EOS. Va fi un adevărat lanț lateral și nu va necesita înregistrarea unui cont nou.

Concluzie:

Ce se va întâmpla în 2019 este imposibil de prezis și rămâne de văzut. Cu toate acestea, ceea ce este sigur este că primele 5 criptomonede actuale pe cap de piață au o mulțime de evoluții majore în față.

În ceea ce privește prețurile lor, toți ies din scăderea de un an observată în 2018. Va continua acest declin pe tot parcursul anului 2019 sau va fi un alt an excelent pentru investitori precum 2017?

Primele 5 criptomonede în funcție de capitalizarea pieței vor fi foarte asemănătoare cu ceea ce sunt acum la începutul anului 2020, la fel cum 2019 începe foarte similar cu 2018? Sau alte criptomonede proeminente precum Tron sau Stellar vor crește în clasament și vor avea ca rezultat schimbări majore în primele 5 poziții.

Credeți că Bitcoin va fi în continuare cea mai mare criptomonedă după capitalizare de piață la sfârșitul anului 2019? Vă rugăm să ne anunțați părerile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

DISCLAIMER: Investiția sau tranzacționarea în active digitale, precum cele prezentate aici, este extrem de speculativă și prezintă un risc substanțial. Această analiză nu trebuie considerată sfat de investiții, utilizați-o numai în scop informativ. Performanța istorică a activelor discutate nu este indicativă a performanței viitoare. Declarațiile, analiza și informațiile despre blokt și site-urile asociate sau conectate nu se potrivesc neapărat cu opinia blokt. Această analiză nu ar trebui interpretată ca un sfat pentru cumpărare, vânzare sau deținere și nu ar trebui luată ca o aprobare sau recomandare pentru un anumit activ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me