Amikor az online fogadás először megjelent, ez örökre megváltoztatta a játékosok tétjét a játék kimenetelén, megnyitva a nap 24 órájában nyitva tartó fogadás lehetőségét, tekintet nélkül a mérkőzés vagy a bajnokság helyszínére.

Most a Bitcoin felrázza a fogadás módját – csökkenti a díjakat, lerövidíti a kifizetési időket és a devizadíjakat a múlté teszi..

A legjobb Bitcoin fogadási oldalakGörgessen lefelé a 2020-as legjobb Bitcoin sportfogadási oldalak listájának megtekintéséhez.

De annyi bitcoin fogadási oldal közül lehet választani, hogy néha lehetetlen megtalálni a biztonságos, szórakoztató játékot, és sokféle sportfogadást kínál a fogadásra.

Ezért áttekintettük a 2020-as öt legfontosabb bitcoin fogadóhelyet, és átadjuk Önnek az előnyeik és hátrányaik teljes körű részletezését..

De először nézzük meg gyorsan, hogy mi a Bitcoin sportfogadás, és miért érdemes kipróbálni!

Mi a Bitcoin Sportfogadás?

A titkos szerencsejátékhoz és a bitcoin kaszinókhoz hasonlóan a sportfogadás is lehetővé teszi, hogy hazárdjátékot tegyen és fogadást tegyen kriptovalutákkal. A fogadáshoz használt legnépszerűbb kriptográfia a Bitcoin, azonban több olyan operátor létezik, amelyek lehetővé teszik, hogy különféle kriptovalutákkal fogadjanak.

Csakúgy, mint a hagyományos sportfogadásokra, például a Coralra vagy a William Hillre tett fogadás, a Bitcoin sportfogadás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy fogadást tegyenek egy valós sportesemény kimenetelére..

Amikor azt mondjuk, hogy „valós”, akkor minden olyan eseményt értünk, amelyet két vagy több játékos versenyszerűen játszott – mert amint egy kicsit később megtudjuk, a Bitcoin fogadásokkal is spekulálhat a videojáték-versenyeken, vagy az „Esports” -on..

Előfordul, hogy a fogadások megengedik a játékosoknak, hogy téteket tegyenek más eseményekre, például egy választás eredményére, a reality tévésorozatok eredményére vagy akár az időjárásra..

A Bitcoin sportfogadások általában alacsonyabb vagy nem létező díjakat kínálnak a betétek és a kifizetésekért, sokkal gyorsabb tranzakciók feldolgozását és nagyobb átláthatóságot kínálnak. Ez azt jelenti, hogy a játékosok gyakran azonnal megkapják nyereményüket, nem várnak napokat a visszavonásokra, mint sok hagyományos fogadási oldalon.

Hatalmas előnyökkel jár azok számára is, akik online akarják védeni a magánéletüket, mivel a legtöbb Bitcoin fogadási webhely nem igényel személyes vagy fizetési információkat tőled a játék megkezdéséhez.

Válogatásunk – A legjobb Bitcoin sportfogadási oldalak

Szóval, melyek a legfontosabb Bitcoin sportfogadási oldalak 2020-ra? Találjuk ki! Tekintse meg az alábbi táblázat legfontosabb választásainkat, vagy görgessen lefelé az egyes webhelyek áttekintéséhez.

Fogadási oldal

Figyelemre méltó jellemzők

Játék

1 FortuneJack Több kriptovaluta által támogatott, átfogó sportfogadási funkció, fülke sportok, az egyik leghosszabb ideig működő sportkönyv. Játssz most

Olvassa el az áttekintést

2 Sportsbet.io Remek sportfogadási lehetőségek, vonzó és könnyen használható, nagyszerű hírnévvel rendelkező fogadások. Játssz most

Olvassa el az áttekintést

3 CloudBet A BTC és a BCH támogatott, fogadások a főbb versenyekre, esport fogadások, jó biztonság. Játssz most

Olvassa el az áttekintést

4 Stake.com Sportok nagy választéka, modern megjelenésű és látványos, a támogatott kriptovaluták jó választéka, esportfogadás, Crypto Gambling Foundation hitelesített üzemeltető. Játssz most

Olvassa el az áttekintést

5. 1xBit Támogatott kriptovaluták hatalmas skálája, mind a népszerű, mind a hiánypótló játékok hatalmas választéka, speciális fogadások, esportfogadások. Játssz most

Olvassa el az áttekintést

1. FortuneJack

fortunejack sportfogadásA FortuneJack sportkönyve az egyik legnagyobb és legátfogóbb a világon.

A 2014-ben alapított FortuneJack egy hibrid kripto kaszinó és bitcoin fogadási oldal, rendkívül népszerű sportfogadással..

A FortuneJack az első számú bitcoin fogadási és szerencsejáték-oldalnak nevezhető, és valóban az egyik legnagyobb és legismertebb kriptográfiai szerencsejáték-oldal az interneten, és naponta több ezer felhasználót vonz..

Sajnos a FortuneJack korlátozza az Egyesült Királyságból, Ausztráliából, Spanyolországból, Olaszországból, Svédországból és az Egyesült Államokból érkező játékosok hozzáférését – bár ezeket a korlátozásokat VPN-nel megkerülheti.

Melyik kriptót támogatja a FortuneJack?

Csak a FortuneJack-re lehet fogadni kriptovaluta használatával. Nincs más módja a számlája jóváírásának, ezért ha el akarja kezdeni a webhely használatát, győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan vásárolhat Bitcoin-t – ha nem, kövesse itt található útmutatónkat.

Az egyik olyan tulajdonság, amelyet sok játékos szeret a FortuneJack-ben, az a hatalmas számú támogatott kriptográfiai eszköz, ami különösen hasznos, ha sok kriptopor maradék a pénztárcájában. Ezek tartalmazzák:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Dash (DASH)
 • Litecoin
 • Dogecoin (DOGE)
 • Monero (XMR)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Tron
 • Zcash (ZEC)

A listánkban szereplő webhelyek közül sok különböző kriptót fogad el, ami hasznos azok számára, akik spekulatív befektetésként is tartják a digitális eszközöket – mivel néhány nap lehet, hogy ésszerűbb Alt-érmével fogadni, nem pedig Bitcoin-t, Vagy fordítva.

FortuneJack Sportfogadás

FortuneJack SportfogadásFogadjon a FIFA-ra, a Premier League-re, az UEFA-ra és egyebekre a FortuneJack-en.

A FortuneJack rendkívül átfogó sportfogadási funkcióval rendelkezik, több játékhoz és versenyhez férhet hozzá, mint amiről a legtöbb ember valaha is tudott!

A játékosok fogadásokat tehetnek a világ minden tájáról futó népszerű bajnokságokra, például a FIFA-ra, a Premier League-re és olyan nemzeti bajnokságokra, mint a német Bundesliga és a belorusz Premier League..

Fogadási lehetőségek vannak más népszerű sportágakra is, mint például az amerikai futball NFL bajnokságai, az NBA kosárlabda bajnoksága, a tenisz mérkőzések és a baseball.

Ha a réssportok a kedvencek, amelyekre fogadást lehet kötni, akkor nem fog csalódni. A FortuneJack rengeteg választékot kínál, többek között:

 • Kerékpározás
 • Golf
 • Snooker
 • Darts
 • Röplabda
 • Tollaslabda
 • Kézilabda

Lehetőség van arra is, hogy fogadjon kulturális eseményekre, például a közelgő választásokra, a valóság TV eredményeire és még sok másra az év különböző időszakaiban..

Ilyen sokféle esemény közül választhat, könnyen belátható, miért vált a FortuneJack a legnépszerűbb Bitcoin-fogadási platform.

A FortuneJack biztonságos?

A FortuneJack az egyik leghosszabb szolgálatot teljesítő sportfogadási és bitcoin kaszinók között szilárd hírnevet szerzett az átláthatóság és a biztonság terén, mind a felhasználói forrásokkal, mind a fogadási platform stabilitásával..

A betétek és a kifizetések azonnal feldolgozásra kerülnek a FortuneJack-en, ami nagyszerű hír egy nagy győzelem után, vagy amikor versenyez, hogy tétjeit meccs előtt tegye – nincs várakozás hosszú banki átutalásokra, és a FortuneJack soha nem tartja vissza a nyereményét.

FortuneJack ítélet

A FortuneJack nemcsak könnyen regisztrálható és el tudja kezdeni, hanem az egyik legbiztonságosabb és legmegalapozottabb kriptográfiai fogadási oldal – még a kezdők számára is könnyen használható.

Bár a FortuneJack nem kínál Esports fogadást, a Bitcoin sportfogadás az egyik legátfogóbb és funkciógazdag a világon.

Nem érezzük úgy, hogy az Esports hiánya a FortuneJack-et kevésbé vonzóvá tenné – valójában ez a tökéletes Bitcoin sportfogadási oldal azok számára, akik pontosan tudják, melyik sportjátékra akarnak fogadni, és szeretnének lehetőséget erre. Bitcoin.

Játssz a FortuneJack Now-on

2. Sportsbet.io

A Sportsbet.io az Egyesült Királyságban, mint szabványos fogadási webhely, valamint Curaçaóban a Bitcoin-fogadásokra vonatkozó engedéllyel rendelkezik, az egyik vezető Bitcoin szerencsejáték- és kaszinóoldal.

A webhely tulajdonosa az mBet Solutions, ugyanaz a szolgáltató, aki a Bitcasino.io nevű, rendkívül népszerű kripto-szerencsejáték-webhelyet üzemelteti..

A Sportsbet.io csapatának több éves tapasztalata van a sportfogadási megoldások szállításában a hagyományos fiat fogadások terén, és most elkötelezetten fogadási megoldásokat nyújtanak a Bitcoin tulajdonosainak..

A Sportsbet.io több jogrendszerből is fogad játékosokat, és ingyenes kriptovaluta betéteket és pénzkivételeket kínál.

Melyik Cryptost támogatja a Sportsbet.io?

A listánk többi kriptofogadási webhelyéhez hasonlóan a Sportsbet.io a Bitcoin mellett számos kriptovalutát támogat.

A játékosok a következő kriptovalutákkal tudnak befizetni és játszani:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Tron (TRX)
 • Ripple (XRP)
 • Tether (USDT)

Könnyű fiókot létrehozni a Sportsbet-en, és a kezdéshez csak az e-mail címet kell megadnia – így nincs szükség a személyes adatok felfedésére.

Sportsbet.io Sportfogadás

Sportsbet Bitcoin fogadásokA Sportsbet.io játékok és versenyek széles skáláját kínálja.

A Bitcoin minden fogadási webhelyének egyik legnagyobb sportfogadási lehetőségével a Sportsbet.io a legjobb lehetőségeket kínálja azoknak a játékosoknak, akik bármire szeretnek fogadni, a hatalmas futballmeccsektől a sakkversenyekig, vagy akár a lóversenyzésig..

A Sportsbook.io egy vonzó és könnyen használható Bitcoin sportfogadási platformot hozott létre, amely az egyik legjobb felhasználói felülettel rendelkezik az összes Bitcoin-fogadási oldal közül. Az oldal tetején található egy könnyen navigálható sáv, ahol a játékosok hozzáférhetnek az összes sportfogadási lehetőséghez.

Könnyen belátható minden fogadás esélye, és a játékosok egyszerre több fogadást is tehetnek a Sportsbet ‘Multibet’ funkciójának használatával – ami megkönnyíti az összes tét egyszerre történő beállítását..

Sportsbet.io Esports

Az Esports az „elektronikus sport” rövidítését jelenti, és minden játékot vagy játékot lefed, amely a videojátékokon keresztül játszódik, nem pedig a hagyományos „valós” játék. Óriási és növekvő nézőszám, 2019-ben becsült érték 1,57 milliárd az emberek legalább egy Esports meccset megnéztek.

Ezek a többjátékos játékok, ahol egyedülálló játékosok vagy csapatok versenyeznek hatalmas pénznyereményekért, népszerű játéktípussá válnak, ahol fogadást lehet kötni, és a kriptovaluta különösen jól alkalmazza ezt az új digitális sportot.

A Sportsbet.io a világ első Bitcoin fogadási webhelyei között kínálta a játékosoknak az Esports címekre szóló fogadásait, először az eSoccer – a világszerte játszott virtuális futballjátékok – fogadására, és újabban számos más népszerű Esports címet is felvettek..

Most a Sportsbet több nagy Esports játékot kínál, amelyekre a játékosok fogadhatnak, többek között:

 • CounterStrike: GO (CS: GO)
 • Az ősiek védelme 2 (DOTA 2)
 • Dicsőség királya
 • legendák Ligája
 • Rainbow Six
 • StarCraft 2

Az Esports játékra tett tét hasonló a többi valós sportfogadáshoz, és a játékosok a Sportbeten keresztül is játszhatnak a játék közepén..

A Sportsbet.io biztonságos?

Az mBit csoport részeként a Sportsbet.io a világ egyik legprofibb és legbiztonságosabb Bitcoin sportfogadó webhelyének számít.

Az oldal a Man-szigeten van bejegyezve, és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága szabályozza – ez az egyik legszigorúbb és legmegbízhatóbb szerencsejáték-szabályozó testület a világon, így az ügyfelek megnyugodhatnak, hogy játék közben védettek vannak.

Hasonlóképpen, a Sportsbet szabályozott jellege azt jelenti, hogy a Sportsbetio.uk webhely, amely sok más Bitcoin fogadási webhely nem az. Ha kézre van szüksége, a Sportsbet.io 24/7 élő csevegéstámogatást kínál minden ügyfél számára.

Sportsbet.io ítélet

A Sportsbet.io egy funkciókban gazdag Bitcoin-fogadási oldal, rengeteg játéklehetőséggel, bajnoksággal, Esports-szal és sportfogadással, amelyek szórakoztatják a játékosokat.

A Sportsbook.io nyerő tulajdonságának a szabályozási státusának kell lennie. Az Egyesült Királyságban bejegyzett és szabályozott kevés Bitcoin-fogadási oldal egyikeként ez nemcsak az egyik legbiztonságosabb webhely, de az Egyesült Királyságbeli játékosok számára is nyitva áll anélkül, hogy karikákra ugranának – ez hatalmas plusz.

Játssz most a Sportsbet.io oldalon

3. CloudBet

Cloudbet bitcoin fogadásA Cloudbet rendelkezik egy hagyományos sportfogadási felülettel és rengeteg játékválasztékkal rendelkezik.

A CloudBet az egyik leghosszabb ideig működő Bitcoin sportfogadás és kaszinó oldal, amelyet 2013-ban indítottak. Az oldal hagyományos sportfogadásokat, Esportokat és egy nagy Bitcoin kaszinót kínál, amelyekről itt olvashat bővebben..

A webhely nemrégiben elkezdte kínálni a Bitcoin fogadását az Esports mérkőzésein, ami rendkívül népszerűvé tette az oldalt, és komolyan növelte a CloudBet által kínált fogadási élményt.

Igazi Bitcoin fogadási oldal, a CloudBet csak két kriptovalutát támogat – a Bitcoin-ot és egyik korai villáját, a Bitcoin Cash-t. Ez némileg kiábrándító, mivel korlátozza azokat a játékosokat, akik inkább altcoinokat vásárolnak és használnak.

CloudBet Sportfogadás

Cloudbet eSports sportfogadásVálasszon sportfogadás, esport vagy kaszinójáték közül a Cloudbet-en.

A CloudBet az elsők között kínálta a Bitcoin sportfogadását, a sportfogadás funkció pedig 2013-ban indult kaszinójával.

Az elmúlt hét évben a CloudBet folyamatosan a kripto sportfogadás élén állt, rengeteg sporteseményt és minden fontosabb tornát kínálva.

A főbb versenyek játékosai a CloudBet-en fogadhatnak:

 • NBA kosárlabda bajnokságok
 • NFL amerikai futball
 • Rögbi Unió mérkőzések
 • UEFA és más nagyobb futballversenyek

A játékosok emellett Bitcoin-fogadásokat is tehetnek a dartsra, az ökölvívásra, a vegyes harcművészetekre, az asztaliteniszre és más sportágak széles skálájára a CloudBet-en..

Az egyik olyan funkció, amely szerintünk különösen hasznos, a CloudBet ‘In-Play’ szakasza. Ez a nézet megmutatja a játékosoknak minden élő mérkőzést, amelyek a világ minden táján zajlanak, és amíg a játékok még mindig lejátszódnak, a CloudBet felhasználóinak lehetősége van a legfrissebb szorzóval fogadni..

Az élő mérkőzések esélye folyamatosan változik, amelyet zöld és piros villogó sávok jeleznek az esélytáblázatban az egyes mérkőzésekre vonatkozóan. Ez elég innovatív funkció, mivel lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a lehető legtöbbet kihasználják, ha az esélyek hirtelen megváltoznak.

CloudBet Esport fogadások

A Cloudbet esportAz Esports mérkőzések hatalmas választéka található a Cloudbet-en, beleértve az e-futballt is!

A CloudBet Esports címkínálata kiemelkedő, ami az egyik legfontosabb oka annak, hogy a webhely még 2020-ig is ilyen népszerű marad.

A más webhelyek által kínált népszerű Esports címek mellett, mint például a Dota 2, a CS: GO és a League of Legends, a CloudBet lehetővé teszi a játékosok számára, hogy fogadásokat tegyenek a FIFA kibernetikai mérkőzéseire, az NBA kibernetikájára és más niche Esports.

A Bitcoin fogadási webhely olyan hangsúlyt fektet az Esportsra, hogy még egy saját dedikált szervert is elindítottak, hogy megvitassák a közelgő bajnokságokat, tippeket osszanak meg a fogadásokról és megvitassák a játékok kimenetelét..

A Cloudbet biztonságos?

Igaz mondani, hogy a Cloudbet rendelkezik minden Bitcoin sportfogadás egyik legátláthatóbb és legmegbízhatóbb felhasználói biztonsági protokolljával.

Mint említettük, a Cloudbet az egyik legrégebbi Bitcoin szerencsejáték-oldal, amely hű marad gyökereihez a korai blokklánc-jelenetben, és ragaszkodik a Bitcoinhoz és a Bitcoin Cash-hez. Amikor megbízza eszközeit a Cloudbet szolgáltatásban, akkor ők a jól megszerzett szakértelmüket felhasználják az Ön pénzének biztonságában.

Ezt elkülönített hűtőtárcák révén érik el, amelyek az Ön pénzét offline szinten tartják rendkívül biztonságos hardveres pénztárcákban, gyakorlatilag áthatolhatatlanok a leendő támadók és a bitcoin tolvajok számára..

A Cloudbet csak forró pénztárcákat használ a felhasználói visszavonások feldolgozásához, és játékosai eszközkészletének csak a töredékét mozgatja egy időben online. Ez minden felhasználót megvéd a veszteségektől, még támadás esetén is.

Cloudbet ítélet

Ennek oka van annak, hogy ez a veterán Bitcoin szerencsejáték-oldal 2020-ig bekapcsolódott – ez egy funkciókban gazdag webhely, ahol népszerű sportok, Esports és egyedülálló játékok széles választéka áll rendelkezésre..

Ha Ön egy Esports rajongó, aki szereti magát az akció részének érezni, akkor a Cloudbet mindenképpen az Ön számára a hely, miért nem nézheti meg Discord szerver hogy megnézhesd, mely játékok vannak jelenleg játékban?

A blockchain szakértők által épített Cloudbet könnyen azt állíthatja, hogy az egyik legbiztonságosabb hely a fogadásokra a Bitcoin használatával, és az alapbiztonság átláthatósága üdítő.

Játssz a CloudBet most szolgáltatással

4. Cövek.com

Stake.com Bitcoin fogadásokEgy új versenytárs, a Stake.com létrehozta az egyik legjobb felhasználói élményt a Bitcoin-fogadások terén.

A 2017-ben indított Stake.com az egyik legfiatalabb Bitcoin sportfogadási oldal a listán. A webhely a Bitcoin sportfogadásainak széles skáláját kínálja, valamint a kriptográf szerencsejátéknak szentelt kaszinó részt, megfelelő játékválasztékkal.

Az eredetileg tiszta kaszinó kaszinó, a Stake.com 2019 decemberében indította el vadonatúj sportfogadási funkcióját, miután kétéves megállapodást kötött a Sportradar – Svájcban székhellyel rendelkező vezető sportadat-társaság – engedélyeztetni őket Betradar szoftver.

A játékosok azonnal észreveszik, hogy a Stake.com az egyik legmodernebb megjelenésű és vizuálisan vonzó Bitcoin fogadási oldal, igazán egyszerű és intuitív felhasználói felülettel – ez a Bitcoin sportfogadási oldal tökéletes kezdőknek.

Tehát ez a jövevény a Bitcoin fogadási téren készen áll arra, hogy a jövőben komoly versenytárs legyen? Találjuk ki.

Melyik Cryptot támogatja a Stake.com?

A listán szereplő többi kriptofogadási webhelyhez hasonlóan a Stake.com is csak a webhelyükön támogatja a kriptovalutákban történő fizetéseket – jelenleg nincs mód a fiat jóváírására.

De a játékosok számos kriptovalutában jóváírhatják számlájukat, beleértve:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Fodrozódás
 • Tron
 • BitcoinCash

A játék megkezdéséhez csak felhasználónevet, jelszót és e-mail címet kell megadnia, így nincs szükség személyes adatok eladására, ha inkább meg szeretné őrizni a magánéletét.

Alternatív megoldásként egyszerűen regisztrálhat a Facebookon, a Google-n vagy a Twitchen.

Stake.com Sportfogadás

Stake.com sportfogadásA Stake.com rengeteg verseny közül választhat a sportfogadásán.

Mivel a Stake.com sportfogadását a Betradar üzemelteti, mindig vannak élő játékok és rengeteg fogadási lehetőség közül lehet választani.

Partnerségük miatt, bár a Stake sportfogadási funkciója vadonatúj, hihetetlenül jól megtervezett és könnyen használható.

Hasonlóképpen, az összes játékadatot közvetlenül a Betradar-ról kapják, biztosítva az összes legnagyobb sportesemény percenkénti lefedettségét.

A Stake.com rendszeresen fogadási bónuszokat is tartalmaz, például bizonyos játékok dupla nyereményét, amelyek meglehetősen ritkák a többi általunk megtekintett Bitcoin-fogadási webhely között.

Stake.com Esports fogadások

Stake.com eSports fogadásFogadjon nagy összeggel a kedvenc Esports versenyeire a Stake.com segítségével.

Ha nagy Esports rajongó vagy, akkor a Stake.com-ot érdemes megnézni. Az oldalon hatalmas Esports bajnokságok és versenyek szerepelnek a világ vezető versenymeccseiből.

Az Esports versenyek teljes listája, amelyre a Stake.com-on fogadhat, a következőket tartalmazza:

 • Ellencsapás
 • DOTA 2
 • legendák Ligája
 • Dicsőség királya
 • Rainbow Six
 • Starcraft

A Stake.com biztonságos?

A Stake.com egy Crypto Gambling Foundation ellenőrzött szolgáltató, amely elkötelezett a bizonyíthatóan tisztességes és átlátható fogadások biztosítása mellett.

Nincs szó arról, hogy a felhasználó pénzeszközeit hogyan tárolják biztonságosan a Stake.com-on, azonban a Sportradarral, az iparág egyik legnagyobb sportfogadás-üzemeltetőjével való partnerség jó jel arra, hogy a fogadási oldal komolyan veszi technológiájukat.

Mindazonáltal, mivel a Stake.com még mindig meglehetősen új és be nem bizonyított Bitcoin-fogadási oldal, a játékosoknak körültekintően kell eljárniuk, mielőtt nagy mennyiségű titkosítást továbbítanának a platformra..

Stake.com ítélet

A Stake.com sportfogadásának még mindig korai napja van, de összességében a fogadási oldal úgy alakul, hogy az egyik legizgalmasabb hely legyen a fogadásra a Bitcoin-ban.

Nagyon szerettük a Stake.com felületét, amely nem volt sallang és könnyen kezelhető, kiváló kezdőknek vagy tapasztalt felhasználóknak egyaránt.

A Sportradar professzionális támogatásával a Stake.com biztosan folytatja az innovációt és minőségi sportfogadási tartalmat nyújt a következő néhány évben.

Játssz a Stake.com oldalon most

5. 1xBit

1xBit Bitcoin fogadásokAz 1xBit.com egy funkciókban gazdag Bitcoin fogadási oldal, egyedülálló fogadási lehetőségekkel.

A 2016-ban alapított 1xBit.com a kriptográf sportfogadás egyik legnépszerűbb úti céljává nőtte ki magát, elsősorban a támogatott kriptovaluták hatalmas skálája és az események hatalmas lefedettsége miatt.

Az 1xBit.com-on tett fogadásokat teljes egészében kriptovalutában hajtják végre, és jelenleg nem lehet fogadni a fiat használatával, de ez tökéletes azok számára, akik meg akarják őrizni a magánéletüket.

Az 1xBit.com díjmentes betéteket és pénzfelvételeket kínál a játékosok számára, ami vonzó funkció, amely a Bitcoin-val való fogadást még költséghatékonyabb játékmódnak tekinti.

Melyik Cryptos támogatja az 1xBit támogatást?

Az 1xBit-en hatalmas, összesen 20-nál több kriptográfia áll rendelkezésre, beleértve a nagy piaci cap kriptókat, például:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ethereum (ETH)
 • Monero (XMR)
 • Litecoin (LTC)
 • Dash (DASH)
 • Ripple (XRP)

A felhasználók jóváírhatják számlájukat kisebb piaci sapkás érmékkel, például a NEM és a Verge, sőt olyan stabil pénzérmékkel is, mint a Tether (USDT)..

A játékosok a LocalBitcoins.com, a Crex24, a CoinCheck, a NovaDAX, a Luno és a 50 felett egyéb kriptofizetési szolgáltatók.

1xBit Sportfogadás

1xBit Bitcoin Sportsbook

A játékos, aki egy sportmeccsre szeretne fogadni, az 1xBit-en választás céljából el lesz rontva, mind a népszerű, mind a hiánypótló játékok széles választékával..

Az 1xBit lehetővé teszi a Bitcoin számára, hogy fogadjon nagyobb sporteseményekről, például futballról, teniszről, rögbiről, kosárlabdáról és amerikai futballról, de más játéktípusokról is, amelyek általában kedveltek voltak a fogadók között, beleértve:

 • Lóverseny
 • Agár versenyzés
 • Boksz
 • UFC versenyek
 • Motorsport
 • Golf
 • Krikett
 • Darts

Rengeteg más sportfülke játékos is fogadhat, például szörfözés, hajózás, vitorlázás, sakk és vízilabda, hogy csak néhányat említsünk. Összességében az 1xBit Bitcoin sportfogadásokat kínál több mint 30 különböző sporteseményen.

Különleges Bitcoin-fogadások 1xBit-en

Az 1xBit másik népszerű tulajdonsága a különféle fogadási lehetőségek néha furcsa és csodálatos gyűjteménye, amelyek közül néhány nem található máshol!

Ide tartoznak az olyan őrült fogadások, mint a „Társaság, hogy az embereket helyezzük előbb a Marsra?”, Ahol a játékosok nagy tétekkel fogadhatnak a SpaceX, a Blue Origin, a Boeing vagy az Egyesült Államok Űrerejeihez hasonlóan; vagy akár teljesen ebből a világból fogadások, például annak felfedezése, hogy a Föld lapos 2025-re!

Az 1xBit fogadásai azonban nem annyira őrültek. Van néhány nagyon időszerű és releváns fogadási lehetőség, például hogy 2020 májusáig létrejön-e egy COVID-19 vakcina, vagy úgy tűnik, hogy Eminem 30 perces videokoncertet ad rajongóinak a koronavírus lezárása alatt..

A hatalmas számú speciális fogadás egyedülálló tulajdonság, amely az 1xBit.com-ot kiemeli a versenytársak között, annak ellenére, hogy sok ugyanaz az Esports és a sport címe.

1xBit Esports fogadások

1xBit.com sportfogadásAz 1xBit.com hatalmas mennyiségű Esport fogadást kínál.

A listán szereplő többi bitcoin fogadóhelyhez hasonlóan az 1xBit.com is lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy fogadásokat tegyenek Esports mérkőzésekre..

Az 1xBit fogadásokkal rendelkezik a hagyományos sportok elektronikus változataihoz, például a futballversenyekhez és a kosárlabdához, valamint a videojáték-versenyek hatalmas választékához – több mint 300 külön bajnokság közül választhat az írás idején.

Ott találhatók a legtöbb jelentős Esports cím, beleértve:

 • CS: GO
 • DOTA 2
 • Dicsőség királya
 • legendák Ligája
 • Overwatch
 • Rainbow Six
 • StarCraft 2

1xBit biztonságos?

Nincs sok információ az 1xBit biztonsági gyakorlatairól és az alapok letétkezeléséről a webhelyén, ami elsőre kissé elkeserítő lehet.

Azonban úgy gondoljuk, hogy a fogadási oldal, amely több mint négy éve működik biztonsági megsértés nélkül, általában biztonságos és használható webhely, összességében jó felhasználói véleményekkel.

Az 1xBit ügyfélszolgálati képviselőt is nagyon könnyű megszerezni az élő csevegési funkcióján keresztül, ami nagyon hasznos, ha valamilyen kérdésbe ütközik, miközben fogadást tesz..

1xBit ítélet

Ha fejlettebb Bitcoin fogadási rajongó vagy, akkor valószínűleg imádni fogod az 1xBit.com-ot. Hatalmas fogadási lehetőségei valóban meghaladják a szokásos Bitcoin sportfogadásokat, így alkalmas azoknak a rendszeres játékosoknak, akik valami kicsit másra vágynak.

Mivel azonban az 1xBit.com meglehetősen kripto-nehéz, és sokféle fogadási lehetőséget kínál, valószínűleg kissé elsöprő lesz azoknak a játékosoknak, akik vadonatújak a Bitcoin-fogadási világban.

Azt is gondoljuk, hogy az 1xBit kezelőfelülete kissé elfoglalt, sok főbb funkciót kissé nehezebb megtalálni, mint más webhelyeket.

Játssz az 1xBit Now-on

Melyik a legjobb Bitcoin fogadási oldal az Ön számára?

Na, ki viszi haza a koronát? Vessünk egy pillantást arra, hogy melyik webhely kerül a tetejére néhány különféle szolgáltatásért, majd nevezzünk meg egy általános nyertest.

A fogadási lehetőségek legnagyobb változata

Ha egy kicsit több változatossággal szeretne Bitcoin-t fogadni, akkor meg akarja nézni 1xBit.com. Nagyon ajánljuk speciális fogadási típusaikat, amelyek teljesen egyediek, és mindenképpen feltöltődnek egy kis szórakozással a fogadási élményben!

Hasonlóképpen, az 1xBit.com a listánk bármelyik webhelyének legfejlettebb kriptóival rendelkezik. Ha alt-érmés maximalista vagy, vagy nem akarod elkölteni a Bitcoinodat, akkor is hozzáférhetsz az 1xBit hatalmas fogadási lehetőségeihez egy másik digitális eszközön keresztül.

Összességében az 1xBit.com nyer a változatosságért, de elsősorban tapasztalt játékosok számára alkalmas.

A legkönnyebben használható

FortuneJack kétségtelenül az egyik legkönnyebben navigálható és használható Bitcoin sportfogadási oldal. Egyszerű felületük ismerős lesz azoknak a játékosoknak, akik már megszokták a hagyományos fogadási oldalakat, és könnyű fogadást tenni és fiókot létrehozni.

Bölcsen néz ki, Stake.com létrehozott egy könnyen navigálható és vizuálisan izgalmas fogadási oldalt is, amely az egyszerűségre és a használhatóságra összpontosít – és mobilon is jól néz ki. Van egy praktikus gomb az összes élő játék megjelenítésére a bal felső sarokban, ami hihetetlenül egyszerűvé teszi a nyitott fogadások állapotának nyomon követését..

A Stake.com csevegési funkciója, amely összekapcsolja Önt a webhelyükön élő élő játékosokkal, szintén nagyon szórakoztató funkció, amelyről úgy gondoljuk, hogy más bitcoin fogadási oldalak tanulhatnak, és ez egy nagyszerű módja annak, hogy eltöltse az időt, amíg Ön egy fogadást rendeznek, vagy meccset fejeznek be.

Kezdők számára a Stake.com tökéletes választás, mivel a lehetőségek valamivel korlátozottabbak, mint a FortuneJack, így könnyedén megtanulhatja a Bitcoin fogadási köteleit.

Közép- és haladó játékosok számára a FortuneJack mindenképpen tökéletes választás.

A legbiztonságosabb

CloudBet az egyik legbiztonságosabb Bitcoin fogadási oldal, amely magas szintű alapbiztonságot garantál a felhasználók betétei számára. Hasonlóképpen, nagy tapasztalattal rendelkeznek a kiváló és biztonságos sportfogadással kapcsolatos tapasztalatok iránt, amelyek hatalmas vonzerőt jelentenek egyes felhasználók számára.

Úgy gondoljuk, hogy más Bitcoin sportfogadási oldalak tanulhatnak a CloudBet-től, és előre láthatják a felhasználókat arról, hogyan tárolják az alapokat, amikor a platformon vannak, mivel a legtöbb más webhely ezt nem közli – ami néhány kriptográfia számára kedvezőtlen lehet.

FortuneJack emellett rendkívül megbízható és biztonságos fogadási oldal, kifogástalan biztonsági nyilvántartással és elkötelezett ügyfélszolgálati csapattal, amely minden kérdésben segítséget nyújt.

Melyik a legjobb sportfogadási oldal?

A sokoldalú, nagyszerű Bitcoin sportfogadás élményért, FortuneJack az általános győztesünk. Pozíciója az egyik vezető és legmegbízhatóbb bitcoin fogadóhelyként megszilárdult a sportok és versenyek széles skálájához való hozzáférés, valamint a különféle réssportok széles választéka révén..

Játssz a FortuneJack Now-on

A FortuneJack jelenleg nem rendelkezik Esports szekcióval, ami kissé kiábrándító, tekintettel a videojátékos versenyek növekvő népszerűségére és a nézők hatalmas számára, akik világszerte ráhangolódnak, hogy megnézzék őket.

Mindazonáltal hosszú távon a vezető Bitcoin sportfogadás, az innovatív funkciók rendszeres hozzáadása és a zökkenőmentes felhasználói élmény mellett szilárdan az első helyre helyezi a FortuneJacket.

Ha el akarja kezdeni a Bitcoin fogadási tapasztalatait, akkor nagyon javasoljuk, hogy próbáljon ki FortuneJack-et!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me