Amikor 2009-ben először létrehozták a Bitcoin-ot, nem kellett sok időbe telnie, mire néhány okos egyén elkezdte felfedezni az online szerencsejáték használatát.

Most, több mint egy évtizeddel később, sokféle kriptovaluta használható fel a szerencsejátékra, és több száz különféle kriptográfiai kaszinó indult ennek a hatalmas új igénynek a kielégítésére..

Fedezze fel a legjobb Bitcoin szerencsejáték-oldalakatFedezze fel a legjobb Bitcoin szerencsejáték-oldalakat szakértőnk legjobb választásaival.

A legjobb Bitcoin kaszinó létrehozása iránti rohanásból néhány oldal az új kriptográfiai játékipar vezetőjeként jelent meg. 2021-ben ezek a webhelyek folyamatosan fejlődnek, új játéklehetőségeket kínálnak, és újításokat ösztönöznek a kriptográfiai szerencsejáték terén.

Contents

A legjobb lehetőség az Ön országában

Crypto Gambling vs. hagyományos szerencsejáték

Itt felfedezzük az ipar által kínált legjobb Bitcoin szerencsejáték-oldalakat, és felfedezzük az egyes kaszinók által kínált egyedülálló játékosélményeket.

De mielőtt nekilátnánk, derítsük ki, miért érdemes a kriptovalutát elsősorban a szerencsejátékhoz használni.

Kíváncsi lehet, miért használja a kriptovalutát a szerencsejátékra, amikor csak a hagyományos pénznemet és fizetési módokat használhatja?

Remek kérdés, és a legjobb válasz a kriptográf szerencsejátékok és a hagyományos szerencsejátékok előnyeinek és hátrányainak felsorolásával..

A kriptográfiai szerencsejáték előnyei

 • Tranzakciós sebességek – A betétek és a kifizetések általában sokkal gyorsabbak, mint a hagyományos módszerek, például a banki átutalások, a blokklánc-tranzakciók gyorsasága miatt. A legtöbb kifizetést 1 órán belül vagy rövidebb idő alatt lehet feldolgozni.
 • Magasabb határértékek – Számos kriptográfiai szerencsejáték-oldalon magasabb lesz a befizetési és kifizetési korlát a kriptográfiai ügyfelek számára, vagyis rövidebb idő alatt több pénzt is visszavonhat.

 • Névtelenség – Néhány, de nem minden, kriptográfiai kaszinó és szerencsejáték-oldal lehetővé teszi pénzeszközök befizetését és a személyazonosság igazolása nélküli játékot, ami nagyszerű, ha magánéletvédő vagy.

 • Átláthatóság – Ha dedikált kriptográf szerencsejáték-webhelyen játszik, az elvégzett tranzakciók nagy része a blokkláncra kerül, vagyis nyomon követhetőek és megváltoztathatatlanok, és csökkentik a „ház” megcsalásának valószínűségét..

 • Elképesztő bónuszok – Gyakran a kriptográfiai kaszinók és játékoldalak képesek bónuszokat és promóciókat kínálni, amelyek egyszerűen nem lehetségesek a szokásos fiat pénznemek használatával!

 • Jobb esélyek – Mindenki tudja, hogy a kaszinóknak van egy kis előnyük a „house edge” nevű játékosaikkal szemben, és erre szükség van a kaszinók nyereségességének fenntartásához. De a Bitcoin szerencsejáték-oldalakkal a ház előnye alacsonyabb lehet a csökkent költségek miatt – és néhány kriptográfiai kaszinóban van néhány egyáltalán nincs házél.

A kriptográfiai szerencsejáték hátrányai

 • Kevesebb választék – Jelenleg kevesebb kriptográfiai játékhely van, mint a hagyományos online kaszinókban, így a játékosok kevesebb játékhoz férhetnek hozzá, de ez változik, és a jövőben akár meg is fordulhat.

 • Néhány műszaki know-how szükséges – A titkosítással való játékhoz kriptot kell vásárolnia! Eleinte nem mindenki elég hozzáértő a technikához, de ez az útmutató megtanítja, hogyan.

 • Volatilitás – Mivel a Bitcoin és más kriptovaluták ingatagak, értékük a nap folyamán ingadozik, nyereményének értékét a piaci erők ronthatják. Ne feledje azonban, hogy az értéke is emelkedhet!

Hogyan lehet a kriptográfiát használni a szerencsejátékhoz?

Természetes, hogy a kriptóval való szerencsejáték megkezdéséhez először egy pénzváltóból kell vásárolnia néhány érmét vagy zsetont. A Bitcoin messze a legnépszerűbb választás a kriptográfiai szerencsejátékokban, bár sok online kaszinó elfogad olyan „alt-érméket” is, mint Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin vagy akár Dogecoin.

A Bitcoin vásárlásához először létre kell hoznia egy fiókot egy olyan tőzsdén, ahol kriptot vásárolhat fiat valutával, például a Coinbase-vel. Ezek a cserék lehetővé teszik a Bitcoin és más kriptovaluták vásárlását, amelyeket aztán átvihet kedvenc kriptográfiai szerencsejáték-webhelyére!

A kriptovaluta vásárlásának legjobb és legegyszerűbb módszereit a „Hogyan vásárolhatunk Bitcoinot” útmutatónkban ismertetjük, ezért ellenőrizze, ha segítségre van szüksége az első Bitcoin vásárlásához..

Néhány olyan kaszinó, amelyet itt meg fogunk nézni, lehetővé teszi, hogy kriptot vásároljon hitel- vagy betéti kártya segítségével, ahelyett, hogy kriptot vásárolna tőzsdén és átutalná..

Számos kriptográfiai szerencsejáték-oldal azonban megköveteli, hogy kripto-t küldjön a kaszinó pénztárcájába játszani, ezért a legjobb, ha először megismerkedik ezzel a folyamattal!

Amikor egy Bitcoin szerencsejáték oldalon játszik, hacsak nem igazán nagy játékos vagy, akkor általában nem fog teljes Bitcoins-t fogadni! Ehelyett a legtöbb Bitcoin fogadási oldal lehetővé teszi, hogy „milli-bitcoinban” vagy „mBTC” -ben fogadjon, ami 0,001 BTC. Természetesen ennél alacsonyabb téteket is tehet a legtöbb webhelyen.

A legjobb Bitcoin szerencsejáték-webhelyek

Tehát úgy döntött, hogy szerencsét akar játszani a Bitcoin-nal és a kriptovalutával, és készen áll a rejtjelezésre. De hogyan válasszuk ki a legjobb szerencsejátékot? Az alábbi táblázat segítségével megnézheti legnépszerűbb ajánlatainkat, vagy görgessen lefelé, hogy részletes áttekintést olvashasson az egyes webhelyekről.

Kaszinó

Figyelemre méltó jellemzők

Játék

1 Több mint 1800 játék, crypto + fiat elfogadott, jó promóciók + versenyek, gyors kifizetések, bizonyíthatóan korrekt, jó támogatás. Játssz most

Olvassa el az áttekintést

2 vagyon Játékok nagy választéka, sportfogadás funkció, több kriptó támogatása, bizonyíthatóan korrekt, jó támogatás Játssz most

Olvassa el az áttekintést

3 bitcasino Niche játéktípusok, crypto + fiat elfogadott, közvetlenül vásároljon BTC-t. Játssz most

Olvassa el az áttekintést

4 felhőfogadás Átlátszó letétkezelés, megbízható, nagy biztonság, sportfogadás, esportfogadás. Játssz most

Olvassa el az áttekintést

Remélhetőleg az útmutató elolvasása után készen áll a döntésre, de néhány általános dolgot figyelembe kell venni. Sok webhelyen különböző játékok állnak rendelkezésre, különböző támogatott pénznemek, és különböző jogrendszerekből érkező játékosokat fogadnak el.

Ügyeljen arra, hogy figyeljen az alábbi főbb jellemzőkre:

 • Játékválasztás – Nem minden Bitcoin szerencsejáték-webhelyen lesznek ugyanazok a játékok, mivel minden kaszinó különféle játékszolgáltatókkal működik együtt. Ennek eredményeként egyeseknek többféle játékuk lesz, például nyerőgépek – ezért válasszon egy szolgáltatót rengeteg kedvenc játéktípusával.

 • Finanszírozás – Egyes kriptográfiai kaszinók csak a kriptovaluta betéteket, vagy esetleg csak a Bitcoin betéteket támogatják, míg mások a hagyományos fizetéseket is támogatják. Fiók létrehozása előtt győződjön meg arról, hogy el tudja játszani a választott kriptográfiát.

 • Biztonság – Biztonságos és megbízható az a Bitcoin kaszinó, amelyhez a titkosítást elküldi? Néhány kevésbé ismert kaszinó nem biztos, hogy rendelkezik megfelelő biztonsággal, és pénzeszközeit veszélyeztetheti. A kaszinó, amelyet itt felfedezni fogunk, mind megbízhatóak és átláthatók.

Tehát minden további nélkül vizsgáljuk meg 2021-re vonatkozó legfontosabb kriptográfiai szerencsejáték-webhelyeinket!

1. BitStarz

A BitStarz az egyik legnépszerűbb Bitcoin szerencsejáték-oldal a világon

A BitStarz talán a legnépszerűbb kriptográfiai szerencsejáték-oldal a világon, főként a hatalmas nyerőgép-kínálatának köszönhetően – amely határozottan kedvelt számos online kaszinójátékos között.

A BitStarz nyerőgép-gyűjteménye olyan nagy, hogy elnyerte a „Slots King” becenevet, és összesen több mint 1800 játék közül lehet választani a kaszinóban!

A Bitcoinon kívül a játékosok befizethetnek és játszhatnak a Bitcoin Cash, az Ethereum, a Litecoin, a Dogecoin és a Tether szolgáltatásokkal a BitStarz-on, bár egyes játékok nem feltétlenül fogadnak el minden valutatípust.

Ha Ön még nem ismeri a Bitcoin-t vagy a kriptot, akkor örömmel értesülhet arról is, hogy a BitStarz minden nagyobb hitelkártyát és több más fizetési processzort elfogad euró befizetéséhez. Ne feledje, hogy ha olyan országból származik, amely nem használja az eurót, előfordulhat, hogy bankja devizadíjat számít fel.

Ha úgy dönt, hogy számláját euróban jóváírja, akkor személyazonosság-igazolást igényel, ezért ha ez nem érzi jól magát, próbálja meg jóváírni fiókját Bitcoin-tal. A kriptovaluta használata sokkal gyorsabb kivételt tesz lehetővé, a kriptopénz 90% -át 10 perc alatt dolgozzák fel a BitStarz-on.

BitStarz bővítőhelyek

A „King of Slots” névre keresztelt résidős játékok óriási változatosságot kínálnak a BitStarz-on

Mint röviden megemlítettük, a BitStarz olyan népszerű tőzsdévé vált, nagyrészt a hatalmas nyerőgép-kínálata miatt.

Bár minden online kaszinóban megvan a megfelelő részesedés a nyerőgépek címeiben, a BitStarz az iparág vezető játékszolgáltatóinak legjobbjaival rendelkezik. A BitStarz nyerőgépek nagyon sok témán alapulnak, a klasszikus gyümölcsorsóktól kezdve a népszerű Narcos tévésorozaton át a Vadnyugat fantáziajátékig – minden slot-rajongó biztosan talál kedvencet.

Sok BitStarz nyerőgép hatalmas, néha több millió euró értékű jackpotot is generál, amelyet egy szerencsés játékos fel tud keresni. Egyszerre legalább 20 nyerőgép elérhető hatalmas jackpotokkal, a legtöbb értéke néhány ezer és tízezer euró!

Ha többet szeretne megtudni erről a népszerű Bitcoin kaszinó webhelyről, olvassa el a teljes Bitstarz áttekintést.

BitStarz versenyek és promóciók

A promóciók olyan versenyek, amelyek rendszeresen előfordulnak a BitStarz-on

Tapasztalt kriptográfiai kaszinók társíthatják a BitStarzt a rendszeres versenyekhez, promóciókhoz és nyereményekhez, amelyek gyakran a legnagyobbak és a legjobbak az iparban – és a legtöbb!

Ha áttér a BitStarzra, látni fogja, hogy jelenleg három olyan tornatípusuk van, amelyek egész évben zajlanak. Ezek a Slot Wars, Table Wars és a Last Man Standing.

Ahogy a neve is sugallja, a Slot Wars egymással szembeállítja a játékosokat a BitStarz hatalmas nyerőgép-kínálatában, automatikusan egy pontalapú versenyre lépve a játékosokkal a ranglista tetejére..

Minél többet fogad, annál több pontot szerez. A legjobb játékosok pénznyereményt visznek haza, az első helyezett 300 eurós nyereményt és több száz ingyenes pörgetést szerez. Ugyanez vonatkozik a Table Wars-ra is, amely hatalmas, 3000 eurós pénznyereménnyel jutalmazza a legjobb asztali játékokat!

A BitStarz emellett lehetőséget nyújt a játékosoknak arra, hogy szerdánként ingyenes pörgetéseket keressenek, és minden hétfőn 50% -kal egyeztetik a betéteket. A kaszinó rendszeresen rendez versenyeket is, például egy vadonatúj Tesla autó megnyerésének esélyét.

A Bitstarz nemrégiben frissítette az üdvözlő ajánlatukat új játékosok számára, ami már most is az egyik legjobb a Bitcoin szerencsejáték világában. A BitStarz most hozzáadta az „üdvözlő freerollt”, amely az új játékosok 20 ingyenes pörgetését 1000 € szeletté alakítja – anélkül, hogy befizetést kellene tennie.

A BitStarz biztonságos?

Ami a méltányosságot illeti, a BitStarz nagyon komolyan veszi az átláthatóságot és a bizonyíthatóságot. A kaszinó minden játékához tartozik egy saját bizonyíthatósági widget, amely megmutatja a játékosoknak a kliens magját és hash értékét a játék minden fordulójában.

A játékosok hash-kalkulátor segítségével ellenőrizhetik ezt az értéket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a játékot nem a BitStarz javára hozták-e létre..

A BitStarz nem oszt meg részleteket arról, hogy a játékosok pénzeszközeit hogyan biztosítják a tőzsdén, ugyanakkor engedélyezik a kéttényezős hitelesítést (2FA) a Google Authenticator-on keresztül, ami sokkal biztonságosabbá teszi a bejelentkezést és a fiókjának védelmét..

Összességében elmondható, hogy a BitStarz jó biztonsági tapasztalatokkal rendelkezik, történetében nem történt nagyobb biztonsági esemény.

Mennyire jó az ügyfélszolgálat a BitStarz-on?

A BitStarz abszolút kiemelkedő az ügyfélszolgálatban, és csak tapasztalt online kaszinó szakembereket vesz fel az ügyfelek kezelésére és a hét minden napján, hét minden napján élő chat támogatásra a Bitcoin szerencsejáték-élménye során.

A BitStarz honlapja szerint minden ügyfélszolgálati képviselőjüknek legalább hároméves tapasztalattal kell rendelkeznie más kaszinókban, mielőtt a BitStarznál dolgoznának. A BitStarz weboldalon szintén kiterjedt GYIK található, amelyek megválaszolják a legtöbb játékos kérdését.

BitStarz összefoglaló

Indítása óta a BitStarz a legnépszerűbb Bitcoin szerencsejáték-oldal és a hagyományos online kaszinók egyik legnagyobb riválisa lett. Több ezer innovatív játék közül választhat, és egy résidős játékok mega-gyűjteménye. A BitStarz elegendő ahhoz, hogy a legigényesebb játékosokat is szórakoztassa.

Ha azonban nagy sportjátékos vagy, csalódni fogsz, ha megtudod, hogy a BitStarz nem rendelkezik sportfogadási funkcióval, és jelenleg sem támogatják az Esports fogadását.

A BitStarz talán legimpozánsabb tulajdonsága a rendszeres és nagyvonalú versenyek, jackpotok és promóciók, amelyek a gyakori játékosokat jutalmazzák, és a kaszinó élményét frissnek és izgalmasnak érzik..

A BitStarz díjnyertes ügyfélszolgálati csapata az egyik legjobb az iparban, így ha biztonságos és könnyen használható kaszinó-élményre vágyik, a BitStarz a tökéletes választás. A Bitstarz-ról többet olvashat a kiterjedt Bitstarz-áttekintésünkben.

Előnyök

Hátrányok 

 • Több mint 1800 játék
 • Hihetetlen számú slot játék
 • A crypto és a fiat is elfogadott
 • Rendszeres versenyek és promóciók
 • A kifizetések 90% -a kevesebb, mint 10 perc alatt feldolgozható
 • Bizonyíthatóan korrekt
 • Ipar-vezető ügyfélszolgálat
 • A kriptók korlátozott körét támogatja
 • Nincs sportfogadás funkció
 • Nincs Bitcoin kockajáték

Játssz a BitStarz Now-on

2. FortuneJack

A FortuneJack az egyik legmegalapozottabb Bitcoin szerencsejáték-oldal a világon, amelyet először 2014-ben indítottak el.

A valódi kaszinószakemberekből álló szakértői csapat által létrehozott FortuneJack egy rendkívül népszerű Bitcoin szerencsejáték-helyszín lett, amelyet az egyszerűsége és a hatalmas játékkínálat kedvel..

Ha a FortuneJack-en akarsz játszani, szükséged lesz kriptovalutára. Jelenleg nincs fiat valuta támogatás a FortuneJack-en, és hasonlóan nem lehet kriptovalutát vásárolni a kaszinón keresztül hitel- vagy bankkártyával.

Kripto szerencsejátékA FortuneJack számos népszerű kriptovalutát támogat

Azonban, amint az a fenti képernyőképen látható, a FortuneJack igen sokféle kriptovalutát támogat, amelyeket a legtöbb itt bemutatott kaszinó nem. Ezek tartalmazzák:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Dash (DASH)
 • Monero (XMR)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Tron (TX)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Zcash (ZEC)

Támogatják saját hűségjelüket, az FJC tokent is, amelyet a játékosok a kaszinó használatakor szereznek. A kaszinó jelenleg a legtöbb jogrendszerből fogad játékosokat, azonban az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Svédországból, Spanyolországból és Olaszországból származó felhasználók korlátozottak.

Mivel a FortuneJack csak kriptográfiai kaszinó, amely nem igényel személyazonosság-igazolást, egyes felhasználók arról számoltak be, hogy VPN-szolgáltatással meg tudják kerülni ezeket a korlátozásokat.

Ha igazi kriptográfus vagy, imádni fogod a FortuneJacket. Fedezzük fel a FortuneJack néhány legjobb tulajdonságát.

FortuneJack sportfogadás

Bitcoin szerencsejátékA FortuneJack sportfogadásával rengeteg játékkal játszhat

A hagyományos fogadóirodákhoz vagy fogadóirodákhoz hasonlóan, a sportfogadással foglalkozó online kaszinók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy fogadást tegyenek élő sporteseményekre. Csakúgy, mint a szokásos fogadások, ezeket a fogadásokat bármire lehet tenni, a játék kimenetelétől kezdve attól, hogy hány pontot szereznek az első félidőben.

A FortuneJack elképesztő, funkciókban gazdag sportfogadás, amely Bitcoin fogadást kínál mind a közelgő sportmérkőzésekre, élő játékbeli játékokra és virtuális sportokra.

A játékosok olyan ismert sporteseményekre fogadhatnak, mint a futball premier ligák, az NBA kosárlabda és az NFL amerikai futball; vagy több fülke sport, például asztali tenisz, téli sportok és tollaslabda.

Esetenként a FortuneJack lehetővé teszi a játékosok számára, hogy fogadjanak kulturális eseményeket, például a következő brit általános választások eredményét.

Indítása óta a FortuneJack sportfogadás a legnépszerűbb bitcoin sportfogadási szolgáltatássá vált, valószínűleg felhasználóbarát kezelőfelülete és a sportok hatalmas választéka miatt. Még a hagyományos fogadási oldalak, például a Coral és a Betfair versenyképes is.

FortuneJack Dice

A kockajátékok egyre népszerűbbek a bitcoin játékosok körében, mivel egyszerűségük és nagy esélyük érdekes játékot jelent.

A játékosok legfeljebb 1 BTC tét erejéig fogadhatnak Bitcoin-t egy virtuális kockadobás eredményére, és a dobásra egy bizonyos szám fölött vagy alatt fogadhatnak. A játékosok beállíthatják „nyerési esélyüket”, amely eldönti, hogy egy bizonyos dobás kimenetele mennyire valószínű.

Természetesen, mivel a FortuneJack kockajátéka teljesen online, a játékosok megkérdőjelezhetik, hogy valóban véletlenszerű és igazságos-e. Szerencsére a FortuneJack alaposan átgondolta az átláthatóságot, és kiépített egy ellenőrző rendszert, amelyet a játékosok használhatnak a dobásaik nyomon követésére..

Minden tekercs két külön magot generál, egy kiszolgálómagot és egy kliensmagot, amelyek együttesen döntenek az egyes tekercsek értékéről és garantálják, hogy nem manipulálják őket. A játékosok ezután függetlenül megvizsgálhatják a mag SHA256 kivonatát, hogy megállapítsák, véletlenszerű-e – és minden alkalommal.

FortuneJack kaszinó játékok & Élő kaszinó

Kripto szerencsejátékVálasszon a FortuneJack élő asztali játékok hatalmas választékából

Sportfogadási és kockafunkcióik mellett a FortuneJack hatalmas résidőkkel és asztali játékokkal is rendelkezik a klasszikus kaszinó élmény érdekében.

A FortuneJack nyerőgépek kínálata magában foglalja mind a klasszikus játékokat, például a gyümölcs témájú játékokat, mind pedig a 3D nyerőgépek hatalmas választékát, amelyek teljes mértékben bevonják a játékosaikat. 3D-s játékuk meglehetősen egyedi, a címek olyan népszerű filmeken alapulnak, mint pl Gladiátor és Frankenstein.

Az online kaszinó élő játékai, amelyekből több mint 45 különböző cím szerepel, élő asztalokból kerülnek közvetítésre, ahol a kereskedők valós időben adnak le kezet. Ide tartoznak olyan játékok, mint a baccarat, a póker, a blackjack és a rulett, de olyan speciális játéktípusok is, mint a Deal vagy a No Deal és a Dice Duel.

A FortuneJack biztonságos?

A FortuneJack csak kriptográfiai betéteket használ, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy biztonsági megsértés esetén bűnözők feloldják személyes fizetési adatait.

Ami a webbiztonságot illeti, a FortuneJack SSL titkosítást használ a játékosok hitelesítő adataihoz, és a kaszinót az indítása óta nem hackelték és nem támadták meg sikeresen.

Mivel a FortuneJack összes játéka bizonyíthatóan korrekt, az esélyek és a tétek elhelyezése során sem áll fenn a tisztességtelen bánásmód kockázata. Ennek eredményeként a FortuneJack egy nagyon biztonságos és biztonságos Bitcoin szerencsejáték webhely, amelyen játszani lehet!

Mennyire jó a FortuneJack ügyfélszolgálata?

A FortuneJack dedikált élő chat szolgáltatással rendelkezik

A FortuneJack 24/7 élő chat funkciót működtet a technikai problémákkal küzdő játékosok, vagy akár azok számára, akik csak többet akarnak megtudni egy adott játékról.

Amint a fenti képernyőképen látható, a FortuneJack élő csevegéstámogatása másodpercek alatt reagál egy valódi képviselővel. A kaszinó kiterjedt GYIK-útmutatókkal is rendelkezik, ha általánosabb segítségre van szüksége a befizetésekhez, kifizetésekhez vagy játékokhoz.

A FortuneJack nemrégiben elindította a Jack’s Club-ot, egy exkluzív klubot a VIP ügyfelek számára, akik hozzáférhetnek személyes VIP menedzserekhez, jobb comp pontokhoz és jobb átállási követelményekhez.

A Jack’s Club tagjai rendszeres ajándékokkal – amelyek némelyike ​​valós kézzelfogható jutalommal – és exkluzív játékokkal is csak a tagoknak szól! A Jack’s Clubhoz való csatlakozáshoz a játékosoknak egyszerűen csak régóta kell lenniük a FortuneJack tagjának, vagy nagy mennyiségű kriptovalutát kell fogadniuk.

A Jack’s Club legizgalmasabb része, hogy soha nem tudhatod, mikor leszel tag – a FortuneJack egyszerűen felveszi Önnel a kapcsolatot, amikor kvalifikálod!

FortuneJack összefoglaló

Összességében elmondható, hogy a FortuneJack az egyik legmegbízhatóbb és bizonyíthatóan korrekt kriptográfiai szerencsejáték-oldal a világon. Különösen örülünk a stílusos és modern felületüknek, amely klasszikus hangulatot kölcsönöz Bitcoin szerencsejáték-élményének.

A FortuneJack nyerő tulajdonsága mindenképpen a sportfogadásuk, amely minden kriptográfiai szerencsejáték-webhely egyik legimpozánsabb sportesemény-gyűjteményét tartalmazza. Ez az egyik legegyszerűbben használható, és az élő in-play funkciójuk lehetővé teszi a fogadások fogadását akkor is, ha elmulasztotta a mérkőzés kezdetét.

A kriptográf betétek és a kifizetések egyszerűek és gyorsak, és nincsenek várakozási napok a kifizetésekre ezeken a nagy nyereményeken! Összefoglalva: a FortuneJack egy nagyszerű online kaszinó, amelyet játszani lehet, és folyamatosan új és érdekes játékokat és sportokat ad a kaszinójukhoz.

Előnyök

Hátrányok 

 • Hatalmas játékválaszték
 • Kiváló sportfogadás
 • Támogatja a több kriptót
 • Több élő asztali játék
 • Bizonyíthatóan korrekt
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat
 • Bitcoin kockajátékok
 • Csak a kriptofizetéseket támogatja
 • Kizárhatja azokat a játékosokat, akik nem ismerik a kriptopénztárcákat

Játssz a FortuneJack Now-on

3. Bitcasino

A Bitcasino résidők hatalmas választékát kínálja

A 2014-ben alapított Bitcasino egy curaçaói engedéllyel rendelkező online kaszinó, ahol több kriptovaluta, köztük a Bitcoin, Ethereum, Tron, Litecoin és Tether használatával játszhat.

2020 áprilisában a Bitcasino bejelentette a Ripple (XRP) támogatását, a minimális betétek mindössze 50 XRP-től kezdődnek, és a minimális kivonások csak 100 XRP-től.

A felhasználók hitelkártyával vagy betéti kártyával is befizethetnek és játszhatnak japán jennel (JPY), így nincs szükség csak kriptográfia használatára, ha Bitcasino-n szeretne játszani. Nem világos, hogy a Bitcasino más fiat betéteket is elfogad-e, de a Bitcoint hitelkártyával vásárolhatja meg közvetlenül a kaszinón keresztül.

Svédországból, Svájcból, az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Hollandiából, Spanyolországból, Ausztráliából és Olaszországból érkező játékosok számára jelenleg korlátozott a Bitcasino használata, bár az összes többi joghatóságot szívesen látjuk.

2019 végén a Bitcasino részt vett egy környezeti kezdeményezésben 101 000 fa telepítésére, fánként 1 dollárba kerülve. Ez a #TeamTrees-szel volt összefüggésben, és a játékosok felajánlhatták a fel nem használt hűségklub-pontjaikat a rendszerre – tehát ha olyan Bitcoin kaszinót keres, amely szintén elkötelezett a jó cselekvés mellett, a Bitcasino remek választás.

A Bitcasino arra törekszik, hogy felhasználóit folyamatosan tájékoztassa a kriptovaluta tér legújabb fejleményeiről. Üdítő látni egy kaszinót, amely érdeklődik az üzlet kriptovaluta oldalán, és olyan legújabb cikkeket tett közzé, mint például:

 • Itt van a derű: Minden, amit tudnia kell az ETH 2.0-ról
 • Crypto Ázsiában: 2021 legfontosabb fejleményei
 • A legjobb Bitcoin-bankok: a legjobb Bitcoin-barát bankok, amelyeket tudnia kell

A Bitcasino néhány igazán szórakoztató és egyedi játékkal rendelkezik, mint pl Monopoly Live, több lottójáték és sokféle bingó játék.

A Bitcasino Loyalty Club révén a rendszeres játékosok számára is nagy jutalmak vannak, tehát ez egy kaszinó, amelyet érdemes megnézni. Vizsgáljuk meg közelebbről a Bitcasino néhány funkcióját!

A Bitcasino hűség- és VIP klub

Megkapta, mi kell ahhoz, hogy VIP legyen?

A Bitcasio egyik kedvelt funkciója a hűségklub, ahol a játékosok növelhetik jutalmukat, miközben fantasztikus nyeremények és jutalmak fejében játszanak..

Hét pályán haladhatunk tovább, a kezdőtől kezdve egészen a „Hősig”, a játékosoknak egyszerűen fogadást kell tenniük a pontok megszerzése érdekében. Bár időbe telik a legfelsőbb szintek elérése, a játékosok az utazásuk során ingyenes pörgetésekkel, ingyenes zsetonokkal és akár cashback jutalmakkal is jutalmazzák őket..

A Bitcasino cashback jutalma 5-10% között mozog, attól függően, hogy milyen szinten vagy, és milyen gyakran játszik, de a rendszeres játékosok számára a Bitcasino Loyalty Club nagyszerű módja lehet annak, hogy extra pénzt szerezzen a fogadáshoz!

Van egy VIP tagok területe is, amely csak meghívásos klub a dedikált Bitcasino játékosok számára. Miután meghívást kapott a VIP klubba, hozzáférést kap saját személyes asszisztenséhez, egyedi ajánlatokhoz és promóciókhoz, sőt meghívást kap különleges VIP eseményekre is.

Bitcasino videó bingó

A bingó játékokat nem sok online kaszinó üzemeltető kínálja

A Bitcasino elég egyedülálló tulajdonsága a „Video Bingo” játék. Ezek a címek, hasonlóan az eredeti fizikai bingójátékhoz, ahol a játékosok egyezik a számukkal az osztó által hívott számokkal, népszerű választás a Bitcasino játékosai körében.

Ez csak egy kevés Bitcoin szerencsejáték-oldal, amely bingó játékokat kínál, és a Bitcasino több címet is választhat. A Bitcasino bingojátékai a majom súlyos testi sértéstől az őrült cirkuszig, sőt a dzsinn témákig is terjednek!

Azok számára, akik hagyományosabb kaszinó játékokat szoktak játszani, mint például a rulett és a blackjack, a bingó szórakoztató és könnyed új szerencsejáték lehet. A Bitcasino kiváló hely azoknak a rendszeres bingó játékosoknak is, akik szeretnék kipróbálni magukat a Bitcoin szerencsejátékokban is, mivel játékaik hasonlóak a Mekka vagy a Gala bingó játékaihoz.

Bitcasino lottó

A Bitcasino egyike azon kevés kriptográfiai szerencsejáték-webhelyeknek, amelyek lottójátékokat kínálnak

A Bitcasino-n talált másik réstípus, amelyet sok más online kaszinó általában nem kínál fel, a lottójátékok sora, amelyek a hagyományos lottóhoz hasonlóan lehetővé teszik a játékosok számára a véletlenszám-generátorból kihúzott számok választását.

A Bitcasino többféle lottótípussal rendelkezik, amelyek mindegyike azonnali nyerés – vagyis a golyók előtted húzódnak, és egyetlen munkamenet során nyerhetsz, nem kell várni egy jövőbeli sorsolásra.!

A felhasználók vagy véletlenszerűen választhatják ki, hogy hány számot akarnak kiválasztani, mint egy lottó szerencsés dip, vagy választhatják ki a saját nyerőszámukat. Nagyszerű játéktípus azoknak a szerencsejátékosoknak, akik szeretik az élő lottóhívások izgalmát saját otthonuk kényelméből.

Bitcasino Bitcoin póker

Jelentkezés egy élő póker játékba a Bitcasino Bitcoin használatával

A Bitcasino másik népszerű tulajdonsága a multiplayer Bitcoin póker játék, ahol a felhasználók az élő asztalokba vásárolhatnak és valós időben játszhatnak más játékosokkal.

Ezekhez a játékokhoz meg kell vásárolni a Bitcoin-ot, ami pontosan olyanvá teszi a játékot, mint egy igazi pókerasztalnál ülve játszani. Miután belépett, megvásárolhat chipeket a Bitcoin segítségével, és annyi leosztást játszhat, amennyit csak akar. Más játékosok csatlakozhatnak a játékhoz, és elhagyhatják azt.

A Bitcasino biztonságos?

A Bitcasino nem sorolja fel azokat az óvintézkedéseket, amelyeket a felhasználó Bitcoin- és kriptográfiai betétjeinek védelme érdekében tesznek, azonban meg is teszik biztosítom a játékosokat hogy pénzeszközeik biztonságosak.

Ennek ellenére a Bitcasino letétkezelési módszereinek részletei nélkül nehéz biztosan megmondani, mennyire biztonságosak a betétek a kaszinóban. Ennek ellenére soha nem történt veszteség a kaszinóban vagy annak feltörése óta, és az SSL titkosítást használta a webhelyen található személyes adatok védelmére.

A Bitcasino lehetőséget kínál játékosainak arra, hogy engedélyezzék a 2FA számára, hogy bejelentkezzenek a fiókjukba a Google Authenticator segítségével.

Mennyire jó az ügyfélszolgálat a Bitcasino-n?

A Bitcasino rendelkezik egy dedikált élő csevegéstámogatási funkcióval, amely a többi Bitcoin kaszinóhoz hasonlóan megkönnyíti és gyors a segítség igénybevételét, amikor arra szükség van..

Néhány részletes cikk található a Bitcasino súgójában, de ezek kissé korlátozottak, és főleg a játékosok betétekkel és fizetési lehetőségekkel kapcsolatos problémáival foglalkoznak..

A súgótémakörök között sem olyan egyszerű eligazodni, mint néhány más kaszinóban, de általában jó szintű a támogatás, és a játékosok mindig e-mailben küldhetnek további segítséget a Bitcasino csapatának.

Bitcasino összefoglaló

Azok számára, akik nem akarnak eligazodni a tőzsdéken, a kriptopénztárcákban és a Bitcoin-címekben, a Bitcasino tökéletes választás – a játékosok egyszerűen vásárolhatnak Bitcoint a hitelkártyájukkal, miután számlát készítettek. De ne feledje, hogy igazolnia kell személyazonosságát, ha ezt a módszert választja.

A Bitcasino játékainak száma korlátozott, összehasonlítva néhány más kaszinóval, amelyet itt áttekintettünk, de ezt pótolja a niche lottó és bingó játékok. A Bitcasino élő póker meccsei, amelyek ugyanúgy működnek, mint egy igazi asztali pókerjáték, nagyszerű módja annak, hogy a klasszikus kaszinók szerelmesei vásárolhassanak a Bitcoinnal.

Más titkosító kaszinókhoz, például a FortuneJack és a BitStarz, a Bitcasino felhasználói felülete kissé elavultnak tűnik, és valamivel nehezebb navigálni a szakaszok között és megtalálni a kedvenc játékait, mint más kaszinók.

Mindazonáltal a Bitcasino jó kriptokaszinó azok számára, akik tisztességes mennyiségű játékhoz szeretnének hozzáférni, és talán nem is annyira érdekeltek a sokféle slot játékban.

Előnyök

Hátrányok 

 • Niche játéktípusok, mint például a bingó és a lottó
 • A crypto és a fiat is elfogadott
 • A játékosok közvetlenül a kaszinón keresztül vásárolhatnak Bitcoin-t
 • Kevesebb játék, mint a FortuneJack vagy a BitStarz
 • Nincs sportfogadás funkció
 • Nincs Bitcoin kockajáték
 • Kevésbé vonzó felhasználói felület

Játssz a Bitcasino Now-on

4. Cloudbet

A Cloudbet a legrégebbi, de az egyik leginnovatívabb Bitcoin szerencsejáték-oldal

Lehet, hogy a Cloudbet az egyik leghosszabb ideig működő Bitcoin szerencsejáték-oldal, de rengeteg innovatív funkció rejlik benne, hogy a játékosok visszatérjenek.

A 2013-ban indított Cloudbet Montenegróban és Curaçaóban van szabályozva és engedélyezve, és a legtöbb országban szolgálja ki az ügyfeleket, kivéve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és néhány európai országot..

Jelenleg a Cloudbet csak a Bitcoin vagy a Bitcoin Cash betéteket támogatja.

A Cloudbet büszke arra, hogy jobb esélyeket kínál, mint a hagyományos fiat kaszinók, ami az indulás óta az egyik egyedülálló értékesítési pontja. Weblapján a Cloudbet azt állítja, hogy a szétesés harmadik féltől származó fizetési processzorok száma a Bitcoin révén lehetővé tette számukra, hogy igazságosabb és átláthatóbb játékokat nyújtsanak.

A közelmúltban a Cloudbet figyelmét a hatalmas Esports ipar felé fordította, amely sok új felhasználót vonzott a kaszinóhoz. Tudja meg, hogyan alakult a Cloudbet a bevezetése óta, és hogy 2020-ra összpontosít.

Cloudbet asztal és nyerőgépes játékok

A Cloudbet több mint 1000 slot játékkal és több mint 100 asztali játékkal rendelkezik

Több ezer asztali játék, virtuális játék és bővítőhely közül a játékosok biztosan megtalálják a klasszikus és magával ragadó kaszinó élményt a Cloudbet-en.

A Cloudbet több mint 1000 slot játékkal, több mint 100 klasszikus kaszinó játékkal rendelkezik, köztük rulett, baccarat, blackjack, kocka és craps.

Nyerőgép-kínálatuk, annak ellenére, hogy nem olyan sok, mint a BitStarz, sok ugyanattól a játékszolgáltatótól származik, így sok ismerős játék elérhető a Cloudbet-en.

Cloudbet Esports

Fogadjon nagy összeggel az Esports versenyekre a Cloudbet segítségével

Az elektronikus sport vagy az „Esports” olyan játékverseny, amelyet online játszanak, többjátékos videojátékok segítségével. Ezek lehetnek bármi, a csapatjátéktól kezdve a lövőkig, vagy akár a valódi sportok, például a foci elektronikus változatai.

A Cloudbet egyike azon kevés kriptográfiai szerencsejáték-oldalaknak, amelyek az Esports fogadását kínálják a világ egyik legnagyobb versenyképes videojáték-címén. Bár a versenyképes Esports még mindig meglehetősen új, óriási és elkötelezett rajongótábort vonzott, és sok néző alig várja, hogy fogadjon a játékok kimeneteléről.

A Cloudbet jelenleg sportfogadásokat kínál a következő Esports versenyeken:

 • Call of Duty
 • Ellencsapás
 • DOTA 2
 • FIFA
 • Dicsőség királya
 • legendák Ligája
 • Starcraft

Ez van becsült hogy 1,57 milliárd legalább egy Esports meccsre hangolt 2019-ben, és ez a szám valószínűleg a jövőben növekedni fog. Azok a szerencsejáték-oldalak, mint a Cloudbet, akik sokáig kínálták az Esports fogadását, remek választás, ha kriptográfiai fogadásra vágynak egy közelgő játékra vagy versenyre..

Cloudbet sportfogadás

Fogadjon a való életben rengetegféle játékra a Cloudbet sportfogadásával

A Cloudbet rendelkezik egy megfelelő sportfogadási lehetőséggel is, amely a 2013-as indulása óta tart. A FortuneJackhez hasonlóan a Cloudbet is kínál fogadást minden olyan főbb sportágra, mint a foci, az NBA és az NFL, de néhány réssportot is lefed..

A játékosok fogadhatnak asztali tenisz mérkőzésekre, röplabda, tollaslabda és akár jégkorong mérkőzésekre is. Ezenkívül klasszikus sporteseményekre, például dartsra és ökölvívásra is lehet fogadni a Cloudbet-en keresztül, mindezt Bitcoinban és Bitcoin Cash-ben.

A Cloudbet biztonságos?

A Cloudbet a hűtőszekrényben tartja a felhasználói betéteket, ami a rendelkezésre álló legmagasabb szintű alapbiztonságot biztosítja, és a Cloudbet-et az egyik legbiztonságosabb tőzsdévé teszi a listán. A Cloudbet csak akkor használ forró pénztárcákat – amelyek csatlakoznak az internethez -, amikor a visszavonások feldolgozásához szükséges.

Ez azt jelenti, hogy ha nincs játékban, az Ön pénzt egy offline pénztárcában tárolja, amely rendkívül ellenáll a feltöréseknek és a lopásoknak – még akkor is, ha maga a Cloudbet webhely sérül. A hideg és meleg Bitcoin pénztárcákról itt olvashat bővebben.

Egyszerre, ha hackerek támadják meg a kaszinót, csak kis mennyiségű Bitcoin állna rendelkezésre ellopásra, ami a Cloudbet-et vonzó célponttá és biztonságos kaszinóvá teszi..

Cloudbet ügyfélszolgálat

A Cloudbet a ZenDesk-et, egy harmadik féltől származó help desk szoftver-szolgáltatót használja, hogy átfogó GYIK-ot biztosítson a rászoruló játékosok számára.

Ezt azonban hihetetlenül nehéz megtalálni a szokásos kaszinó felületen, és szükség van némi keresésre az oldalon, hogy segítséget kapjon. Van egy élő chat funkció a help desken, de ez a webhelyen nem jelenik meg, kivéve az élő asztali játékokat, ahol szükség lehet azonnali segítségre.

Ez kissé megnehezíti az azonnali segítség igénybevételét a Cloudbet-en, ha bármilyen problémába ütközik, ellentétben a BitStarz-szal vagy a FortuneJack-kel, ahol az asszisztens csak egy gombnyomásra van.

Cloudbet összefoglaló

Hatalmas Esports részlegével a Cloudbet kiemelkedő versenytársa, hozzáférést kínál a Bitcoin szerencsejáték egy teljesen új réséhez. Ennek eredményeként a kaszinó sok új felhasználót vonzott, akik általában nem tennének fogadásokat kriptovaluta használatával.

Ez egy okos lépés a Cloudbet-től, hogy új felhasználókat vonzzon, és ha Ön Esports rajongó, akkor nagyon javasoljuk, hogy próbálja ki a Cloudbet egyszerűen használható fogadási élményét a következő Esports fogadásokhoz!

A Cloudbet sportkönyve, bár könnyen navigálható és játék közbeni fogadásokat biztosít, általában korlátozottabb fogadási lehetőségeket kínál, mint a FortuneJack. Mindazonáltal továbbra is számos sportágat fed le, beleértve az MMA mérkőzéseket is, amelyeket sok más kriptográfiai sportkönyv még nem nyújt.

Míg a Cloudbet kaszinó stílusú játékkínálata némileg hiányzik a BitStarz mega slotjaihoz vagy a FortuneJack élő asztali játékainak sokféle változatához képest, még mindig rengeteg változatosság közül lehet választani, több száz népszerű címmel a vezető játékszolgáltatók.

A Cloudbet valóban kiemelkedő az alapok biztonságában, külön tárhelyet biztosít az ügyfelek Bitcoin és Bitcoin Cash betéteihez, és csak forró pénztárcákat használ az ügyfélkivonások feldolgozásához..

Sok más Bitcoin kaszinó webhely nem ad meg részleteket alapjaik biztonságáról, ezért ha biztonságtudatos, érdemes tudni, hogy Bitcoinját Cloudbet biztosítja.

Előnyök

Hátrányok 

 • Fantasztikus Esports fogadási lehetőségek
 • Tisztességes sokféle sportesemény a sportfogadások fogadásához
 • A kategóriájában a legjobb kriptovaluta és a bitcoin alapok biztonsága
 • Nagyon átlátható őrizet és bizonyíthatóság
 • Megalapozott és megbízható
 • Korlátozott kriptofizetési lehetőségek
 • Kevésbé vonzó felhasználói felület
 • Nincsenek fiat fizetési lehetőségek

Játssz a Cloudbet-en most

Ítéletünk

A titkosított szerencsejáték-webhely elsősorban attól függ, hogy milyen típusú játékos vagy. Ennek ellenére az általunk áttekintett online kaszinók egy része több funkciót kínál, mint mások, vagy kiemelkedik egy bizonyos területen. Vessünk egy pillantást az egyes kategóriák legjobb kaszinóira, majd válasszunk egy általános győztest!

A legjobb rejtjeles szerencsejáték-helyek résidőkhöz

A nagy nyerőgépek szerelmeseinek akkor nehéz legyőzni a BitStarz nyerőgépek hatalmas skáláját, akik valóban megszerezték helyüket a „Slots King” néven.

Hatalmas mennyiségű nyerőgépes játékuk még a hagyományos kaszinókból is vonzotta a játékosokat, így a Bitcoin szerencsejáték-webhelye 10/10 minősítést kapott AskGamblers hatalmas változatossága miatt. A BitStarz az iparág vezető játékszolgáltatóival is együttműködik, így folyamatosan új címek és típusú slot játékok állnak rendelkezésre.

Játssz a Bitstarz Now-on

Legjobb webhely a fülke játékokhoz

Ha rajongsz a bingóért vagy a lottójátékokért, akkor a Bitcasino kiváló választás.

Noha nem rendelkeznek a BitStarz és a FortuneJack versenytársak által kínált bővítőhelyekkel, egyedi játéktípusaik miatt érdemes megfontolni ezt a kriptográfiai szerencsejáték-oldalt, ha a szokásos játékváltáshoz szeretne váltást..

Játssz a Bitcasino Now-on

A legjobb sportfogadási funkciók

A FortuneJack sportkönyve könnyen a legjobb sportfogadási lehetőség a piacon szereplő kriptográfusok számára. Nemcsak a valós életben elérhető sportok óriási választéka áll rendelkezésre, beleértve az összes főbb futball-premiert és játékot, de fülke sporteseményeket és még választásokat is fogadhat.

A FortuneJack a legjobb választás akkor is, ha olyan kriptográfiai szerencsejáték-webhelyet keres, amelyet kizárólag kriptopénzek használatára szánnak. A FortuneJack 9 különböző kriptovaluta támogatásával, és a játékhoz nem szükséges igazolni az identitását, cserébe olyan kriptográfákat szerezhet, akik meg akarják védeni identitásukat..

Játssz a FortuneJack Now-on

A Cloudbet szoros második a sportfogadással kapcsolatban, hasonló sportkínálattal, de nem annyira sok aktuális játék és verseny áll rendelkezésre, amellyel szerencsejáték állhat rendelkezésre az írás idején..

A legjobb kaszinó az Esports számára

Az Esports rajongói számára a Cloudbet a legjobb bitcoinos szerencsejáték-oldal, amelyet áttekintettünk, mivel páratlan szerencsejátékhoz való hozzáférést biztosít a világ legnépszerűbb Esports-versenyeihez..

Ez egyben egyszerű módja az Esports fogadásának a kriptográfiai befektetők számára, akik nem ismerik az iparágat, mivel sok versenyt nem közvetítenek erősen a mainstream médiában, így nehéz lehet naprakészen tartani az eseményeket.

Játssz a Cloudbet-en most

A legbiztonságosabb Bitcoin szerencsejáték-oldal

A Cloudbet szintén egyértelmű nyertes az alapok biztonsága terén, mivel ők az egyetlen kaszinók, amelyek nagyon átláthatóak a letétkezelési megoldásaikkal és a pénztárca tárolásával kapcsolatban. Hideg pénztárcák használatával a játékosok többségének Bitcoin pénzeszközeihez a Cloudbet biztosan kijelentheti, hogy minden szükséges lépést megtesznek ügyfeleik védelme érdekében.

Hasonlóképpen, a Cloudbet csaknem 8 éves működése során soha nem volt jelentős biztonsági megsértése, amelynek nyugalmat kellene adnia a játékosoknak. Ha Ön különösen biztonságtudatos, vagy olyan kaszinót szeretne használni, amely komolyan veszi a kriptográfia alapelveit, akkor a Cloudbet mindenképpen a legjobb megoldás.

Játssz a Cloudbet-en most

A legjobb összesített győztes

Ahogy a Highlander franchise megtanította nekünk, csak egy maradhat!  A 2020-as összesített győztes és legjobb Bitcoin szerencsejáték-oldal BitStarz! 

A BitStarz hatalmas játékválasztékát lehetetlen legyőzni, és a legelkötelezettebb játékosok is küzdeni fognak, hogy unják a kínált különböző játékokat. Ez a rendszeres versenyekkel, ajándékokkal és csodálatos nyereményekkel párosulva a BitStarz-t az egyik legizgalmasabb kriptográfiai szerencsejáték-célponttá teszi.

Hasonlóképpen, imádjuk a BitStarz ügyfélszolgálati csapat gyorsaságát, barátságosságát és professzionalizmusát. Nincs jobb szolgáltatás egyetlen online szerencsejáték-webhelyen sem, ami még a kezdők számára is könnyen használhatóvá teszi a BitStarz-t.

A hab a tortán a BitStarz gyors megvilágítási sebessége, az ügyfelek 90% -a legfeljebb 10 perc alatt kapja meg nyereményét, ami az egyik leggyorsabb az egész iparban!

Készen áll a BitStarz kipróbálására? Regisztráljon még ma ingyen, és már 0,01 BTC-től kezdhet el játszani!

Játssz a Bitstarz Now-on

Kulcs elvihető

A Bitcoin szerencsejáték rendkívül személyes élmény, és minden játékosnak megvan a maga kedvenc játéka vagy fogadási terméke.

Az itt áttekintett összes kaszinónak megvannak a maga erősségei. Nem számít, milyen kriptokaszinót választ, ne felejtse el szórakozni és biztonságban maradni!

Hivatkozások