La o vârstă fragedă, Marvin Steinberg, un atlet de succes la Ping Pong, a suferit o accidentare gravă care i-a pus capăt carierei sale sportive promițătoare. Dar nu a fost sfârșitul succesului pentru acest om, deoarece Marvin și-a făcut un nume ca un antreprenor de succes care a revoluționat întreaga industrie energetică din Germania.

În calitate de tânăr antreprenor, Marvin Steinberg a fost primul care a început să utilizeze strategii de marketing online într-o industrie predominant offline. El este cel care a descoperit că, folosind publicitatea PPC, marketingul afiliat și SEO, firmele energetice germane ar putea crește veniturile companiei. S-a schimbat complet jocul, deoarece Marvin s-a alăturat sectorului energetic, strategiile promoționale erau în mare parte depășite.

Cheia succesului lui Marvin Steinberg a fost că a construit o „armată afiliată” care număra mii de agenți de vânzări, care au presat să bată la ușă, să apeleze la rece, să trimită e-mailuri reci și să se agite. SteinbergForța de vânzări devine o echipă eficientă care generează peste 5000 de contracte noi în fiecare lună și milioane de dolari de profit suplimentar.

Câțiva ani mai târziu, domnul Steinberg și-a înființat propria companie de distribuție, „db swpro” și a devenit, de asemenea, o parte a furnizorului de energie „db swdirekt”. Companiile au crescut rapid și au generat profit constant și au implicat peste 25.000 de persoane la vârf.

La o vârstă fragedă, întregul sistem al lui Marvin Steinberg a devenit autosuficient și a vândut compania unei multinaționale americane, realizând o ieșire extrem de reușită.

Dar călătoria lui Marvin Steinberg nu s-a încheiat aici.

Marvin a intrat în curând într-o nouă industrie: soluțiile blockchain cu etichetă albă. Marvin a cofondat CPI Technologies, una dintre cele mai importante oferte de jetoane de securitate din lume (STO) furnizori, ajutând diverse companii să-și desfășoare propriile STO-uri de succes, în valoare de milioane sau chiar sute de milioane de dolari.

Marvin Steinberg, împreună cu vrăjitorul tehnic Maximilian Schmidt, domină acum sectorul STO. Marvin consideră că STO-urile sunt viitorul, deoarece sunt oferte reglementate care asigură drepturi de protecție pentru investitori și ajută numărul mare de fondatori și investitori să caute un mod mai sigur de oferte de token.

Servicii tehnice CPI

  • Platforma de schimb în sine
  • Servicii de consultanță STO
  • Tablou de bord pentru vânzare de jetoane
  • Tokenizarea Venture
  • Cultivarea imaginii proiectului
  • Suport juridic complet
  • Contabilitate
  • Vânzări & Sisteme de plată
  • Marketing complet
  • Software complet scalabil

IPC tehnologie demonstrează că are putere în ultimul său proiect STO, Times Square Token, o ambițioasă întreprindere de 700 de milioane de dolari care își propune să „simbolizeze” o parte din Times Square în sine cu puterea Blockchain, împuternicind pe oricine să investească în imobiliare (împreună cu toate avantajele sale ), indiferent de fundal, locație geografică sau situație financiară.

Domnul Steinberg este martor la modul în care proprietarii companiei au abuzat de reglementările ICO. Acesta este și motivul principal pentru care  CPI Tech se concentrează pe STO-uri, creând o șansă pentru noile companii de a strânge bani prin generarea și emiterea de valori mobiliare digitalizate sub formă de jetoane. Aceste jetoane trebuie să fie emise într-un mod care este conform cu reglementările existente și, prin urmare, sunt o opțiune mai sigură pentru investitori. Explică Marvin Steinberg,

„Când am început, am fost implicat eu în câteva ICO-uri ca serviciu oferit și mi-a devenit evident că majoritatea proprietarilor de proiecte abuzează de acest sistem. În loc să-și îndeplinească promisiunea față de investitorii lor, ei iau adesea banii și cumpără cu ei case de lux, mașini și iahturi. Cel mai rău dintre toate, pot chiar să scape, deoarece piața ICO nu este reglementată corespunzător … și acest lucru alimentează lăcomia și escrocheriile. Nu am vrut să fac parte din acest lucru, deci de aceea, în cadrul CPI Tech, facem doar STO-uri – și le facem bine ”.

A spus domnul Steinberg.

Un număr mare de lideri din industrie împărtășesc preocupările lui Marvin Steinberg. Firma de cercetare blockchain Mesari și incubatorul blockchain DAO Maker apăsați că o mare parte a ICO-urilor sunt doar praf. În timp ce site-urile de știri despre criptomonede se concentrează în mare parte pe titlurile de reglementare ale blockchain-ului, știrile ICO și știrile IEO sunt rareori scoase la lumină. Cu toate acestea, faptele care au urmat maniei ICO din 2017 și 2018 sunt clare: majoritatea ICO-urilor nu au dus la nimic.

Oamenii buni sunt întotdeauna recompensați.

Întrucât OTS sunt sigure pentru investitori și, prin urmare, pot atrage cu ușurință cererea instituțională, cererea de OTS crește rapid. Pentru a direcționa acest interes în direcția corectă, CPI Tech a dezvoltat un test STO de 2 minute care, odată finalizat, dezvăluie dacă începerea unui STO poate ajuta companiile să obțină mai multe finanțări și să își dezvolte afacerea, fără dificultatea tradițională de strângere de fonduri. Astfel de instrumente simple de conștientizare sunt cheia creșterii spațiului blockchain și STO.