Crypto Elite în Davos – Forumul Economic Mondial 2020

Reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial a avut loc în perioada 20-24 ianuarie 2020 la Davos-Klosters, Elveția – axată pe reunirea părților interesate pentru o lume coezivă și durabilă.

Din punctul de vedere al lui Antonio Bileci, Changelly Director PR:

„Intrarea în Davos-Klosters, de la gara principală din Zürich cu trenul este ceva magic, vizionarea unei frumoase țări de minuni de iarnă – de la cabane spectaculoase din lemn până la priveliștile maiestuoase ale Alpilor, este cu adevărat o glorie de văzut. A fost grozav să mă uit cu elita lumii în materie de tehnologie, finanțe, sustenabilitate, economie, agricultură și politică și este un forum pe care l-aș recomanda tuturor celor care nu au mers niciodată, deși întrebarea este dacă voi merge din nou în 2021? Asta este încă de decis. ”

Davos-Klosters între 20 și 24 ianuarie pot fi rezumate ca un Haos bine prezentat și organizat. Anul acesta, spre deosebire de anii precedenți, au ajuns la Davos mai mulți factori de decizie și lideri mondiali din industria blockchain / cripto. Acești întrerupători ai status quo-ului au organizat, de asemenea, o mulțime de evenimente și conferințe separate bazate pe blockchain, participând, de asemenea, la alte forumuri pe care tehnologia bazată pe blockchain le poate ajuta la dezvoltarea lor respectivă. Principalele evenimente criptografice care au avut loc săptămâna trecută legate de criptare sunt următoarele:

Săptămâna Crypto Valley

CV Labs Summit | STO & Forum de schimb | Ziua Incubării CV Labs

Data: 21-23 ianuarie 2020

Ce: Săptămâna Crypto Valley este o serie de evenimente blockchain la nivel înalt concepute pentru a prezenta Ecosistemul Elvețian Blockchain ca fiind unul dintre cele mai importante ecosisteme de inovare și investiții blockchain din lume. Evenimentele care au avut loc în timpul săptămânii Crypto Valley au reunit gânditori, investitori, cercetători descentralizați & academicieni, fondatori de start-up-uri, entuziaști cripto, corporații, susținători ai ecosistemelor, persoane interesate și decidenți politici.

Gânduri: Changelly și majoritatea celorlalți jucători mari din joc au ales să sprijine Crypto Valley Week în 2020, atât prin sponsorizarea evenimentului, cât și prin participarea la oportunități de vorbire, panouri și discuții de investiții private. Ziua de incubație a fost antrenantă și foarte bine gândită, locația a fost centrală și o mulțime de oameni foarte interesanți au fost disponibili pentru a vorbi. STO & Exchange Forum a fost, de asemenea, foarte captivant, cu o gamă largă de lideri din industrie prezenți. Evenimentul lor emblematic, CV Summit de la Centrul de Conferințe Intercontinental, a avut o vedere minunată a lui Davos de sus, practic văzut ca unul dintre cele mai profesionale evenimente văzute în ultimii ani în industria blockchain-ului, cu discursuri în jurul istoriei, prezentului și viitorul cripto.

Blockchain Economic Forum

Data: 20 – 24 ianuarie 2020

Ce: O conferință care se concentrează în jurul unui sistem de finanțare descentralizat, Forumul Economic Blockchain facilitează discuțiile despre cele mai importante subiecte ale economiei criptografice și influența crescândă a acesteia asupra economiei globale..

Gânduri: Gama excelentă de difuzoare și panouri excelente. Principalele evenimente se petreceau luni și joi. Între aceste evenimente de zi, au existat mai multe recepții care se adresează tuturor celor care vor să discute cu cripto-greutățile grele. În timp ce Blockchain Economic Forum a avut sprijinul faimoasei companii LaToken, a existat o anumită dezorganizare în cadrul conferinței din când în când. Cu toate acestea, o conferință foarte bună, cu oportunități excelente de rețea.

Întâlnire de investiții EmTech

Data: 20 – 22 ianuarie 2020

Ce: Reuniunea de investiții în tehnologii emergente și Clubul de investiții EmTech este o platformă pentru investitori profesioniști și comercianți interesați de investițiile de impact și de tehnologiile emergente.

Gânduri: Companiile de tehnologie emergente fuzionează cu tradiționalul, creând echilibru și o cale de urmat pentru viitor. Evenimentul EmTech nu s-a ferit de a fi unul dintre locurile preferate pentru comunitatea criptografică, de la investitori instituționali până la ICO-ul mediu zilnic, participarea la evenimentele EmTech nu a fost decât o oportunitate excelentă de rețea și un loc de învățat despre ce urmează în 2020.

Alte evenimente la care au participat au fost: Digital.Davos.2020, Blockbase 2020, Russia House, Cyber ​​Future Dialogue, Blockchain Pitching Session, Golden Eye Tech Dinner, Swedish Lunch, 6 Wave, Davos Africa Night și multe, multe altele. A intra în fiecare dintre acestea ar fi fost prea mult, mi-e teamă.

Gânduri rezumate despre evenimentele Crypto din Davos-Klosters

Când ne uităm la toate evenimentele axate pe cripto și blockchain, față de cele din alte industrii care au participat și au organizat astfel de forumuri în Davos anul acesta, nu a fost așa cum era de așteptat, nici măcar. Înainte de a vizita Davos, pentru prima dată, credeți că timpul petrecut în oraș va aminti de viața de zi cu zi a vedetelor A-List, a mogulilor de afaceri și a milionarilor de dreapta. Dar nu este așa și, pentru a trăi fericit în Davos în timpul săptămânii WEF, îndrăznesc să spun, ar trebui să fii miliardar. Iată avantajele și dezavantajele evenimentelor și săptămâna WEF Davos în general:

Pro:

 • Excelent pentru rețea (nu se poate exprima suficient)
 • Peisaj frumos în Davos
 • Hoteluri bine echipate și personal profesionist
 • Securitate excelentă pe tot parcursul săptămânii

Contra:

 • Prea scump (nu se poate exprima suficient)
 • Evenimente dezorganizate
 • O mulțime de întrebări rămase fără răspuns din partea echipei de gestionare a evenimentelor
 • Prea rece ca loc pentru atâția oameni
 • Transportul nu este atât de accesibil pe cât pare
 • GPS-ul abia funcționează prin telefon
 • Semnalul celular nu este grozav
 • Insigne dezorganizate / adoptarea de bilete pentru a intra în evenimente
 • Securitate excelentă pe parcursul săptămânii, în timp ce bună poate fi enervantă

sfaturi & Trucuri pentru Davos 2021

Dacă aș fi știut doar câteva sfaturi și trucuri ca acestea înainte de a merge la Davos WEF week, aș fi fost mult mai bine pregătit pentru ceea ce urma să vină:

 • Rezervați cazare în Klosters, mai ieftin decât centrul orașului Davos și la doar o aruncătură de băț.
 • Rezervați cazare în avans (cu minimum 6 luni în avans) sau rezervați cazare cu una sau două zile înainte de evenimentul real, pur și simplu nu mă învinuiți dacă nu găsiți un loc.
 • Dacă zburați către Zurich, închiriați o mașină (închiriați-o în avans) și mergeți la Davos / Klosters de la aeroport, doar 1,5 ore. Nu folosiți mașina pentru a merge la evenimente în timp ce vă aflați acolo, totuși, luați un tren, este mai ușor / mai ieftin / mai puțin stresant.
 • Adevărata rețea are loc noaptea la cluburi / petreceri / baruri, asigurați-vă că vă folosiți prietenii de la Google, Facebook, SAP, Microsoft și așa mai departe și ajungeți la toate evenimentele majore – acolo scad adevăratele oferte.
 • Păstrați întotdeauna o formă de identificare asupra dvs. în cazul în care vă solicită securitatea / poliția (securitate foarte ridicată în Davos în timpul WEF).
 • RSVP pentru conferințe și evenimente care se întâmplă în Davos în avans prin contacte, rețele sau aplicația Davos (chiar și atunci când în Davos continuați să actualizați aplicația și să vedeți ce conferințe noi apar).
 • Sortează-ți insigna de securitate cât mai curând posibil, în Davos multe hoteluri nu lasă pe nimeni să se ridice și să le introducă fără o insignă de înregistrare emisă de Davos și, din păcate, majoritatea evenimentelor se întâmplă în aceste hoteluri (Aceste ecusoane sunt emise de oraș și nu parte a organizatorilor evenimentului). Deci, chiar dacă aveți un bilet VVIP și sunteți directorul executiv al unei companii Fortune 500 de miliarde de dolari fără insignă de securitate, nu intrați. Faceți acest lucru vorbind cu organizatorii evenimentului în avans, ei Vă vom trimite câteva linkuri și formulare de completat, la un cost suplimentar, desigur.
 • Pune-ți șosete de carieră, lasă-ți personalitatea ieșită să curgă în tine și, mai ales, nu fi timid. Puneți-i pe acei clienți!
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map