Horoscop de la Changelly: Care cripto ți se potrivește cel mai bine?

Pentru unii dintre noi, Anul Nou a sosit deja, în timp ce alții sunt încă în așteptarea miracolelor de sărbătoare de Anul Nou. Echipa Changelly este fericită să-i felicite pe utilizatorii noștri pentru viitorul An Nou Chinezesc! În ajunul sărbătorii, ți-am pregătit un horoscop criptografic. Deci, potriviți-vă zodiacul cu semnele noastre criptografice și alegeți-vă norocosul cripto din noul 2019!

Anul 2019 în China va avea loc sub semnul Porcul de Aur. În cultura chineză, aceste animale inteligente reprezintă simbolul bogăției și al averii. La fel și primul zodiac din horoscopul nostru cripto, care s-a născut acum 12 ani sub semnul norocos Porc.

Contents

CAPRICORN (23 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul este foarte practic și prudent în ceea ce privește banii. Acesta este motivul pentru care Capricornul nu va arunca niciodată bani în vânt, nu va împrumuta fără un angajament ferm sau va face cheltuieli neprevăzute.

Horoscop chinezesc: porcul

Cripto-semn: Bitcoin

Această criptomonedă nu are nevoie de nicio introducere. Bitcoin este considerat a fi progenitorul universului cripto. Activul s-a născut sub constelația Crypto-Capricorn în anul Porcului. Lucrările la BTC au început în 2007, conform afirmațiilor Satoshi Nakamoto. Este prima criptomonedă emisă fără control de stat (complet descentralizată). Datorită Bitcoin, oamenii din întreaga lume pot transfera bani ocolind instituțiile centralizate, cum ar fi băncile, și rămân încrezători că nu va exista fraudă a datelor cu caracter personal.

De mult timp a fost clar pentru toți că structurile financiare au devenit depășite și apariția Bitcoin-Crypto-Capricorn a devenit atât un răspuns global, cât și o întrebare pentru rezolvarea super-sarcinilor pentru nevoile umane. În timpul dezvoltării tehnologiilor blockchain, Bitcoin s-a stabilit și și-a ocupat nișa în lumea financiară. Astăzi, acest cel mai strălucit reprezentant criptografic menține cursul în curs de dezvoltare de-a lungul traiectoriei stabilite.

Cel mai bun cripto-meci din Capricorn cu:

 • Săgetător
 • Berbec
 • Leii

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorul este destul de calm în privința banilor și nu se va clătina niciodată asupra banilor săi. Deși nici nu poți numi Vărsător cheltuitor.

Horoscop chinezesc: maimuța

Cripto-semn: Decred

Decred – Vărsător, născut în anul Maimuței. Această monedă este unică și fiabilă, deoarece o echipă de programatori Bitcoin bine-cunoscuți a lucrat la ea. Scopul lor era să creeze un descendent mai avansat al Bitcoin, luând în considerare toate dezavantajele predecesorului său. Trăsăturile unice ale ideii de proiect sunt, fără îndoială, o trăsătură caracteristică a Vărsătorului, ceea ce face ca proiectul să iasă în evidență din mulțime.

Cel mai bun cripto-meci Vărsător cu:

 • Săgetător
 • Berbec
 • Leii

PISCES (20 februarie – 20 martie)

Banii pentru Pești nu sunt un scop, ci doar un mijloc. De aceea Peștii sunt destul de indiferenți față de bani și, dacă se îmbogățesc, compasiunea lor își exprimă expresia în Caritate.

Horoscop chinezesc: cocoșul

Cripto-semn: Qtum

Qtum este o combinație oarecum contradictorie a unui Pești calm și visător, cu un Cocos neliniștit și neînfricat, a cărui viață seamănă cu un roller coaster.

Acesta este cu siguranță un proiect promițător, care combină principiile Bitcoin și Ethereum. Onestitatea, intuiția naturală excelentă, specifică peștilor, se exprimă deja prin faptul că companiile celebre sunt parteneri și investitori ai proiectului.

Cel mai bun cripto-meci Pești cu:

 • Capricornii
 • Virgin
 • Taurul

ARIES (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii sunt mișto în legătură cu banii. Pentru Berbec, venitul este doar un mijloc de a-i ajuta să-și atingă obiectivele. Cu toate acestea, Berbecii nu sunt doar muncitori, ci și buni factori de bani.

Horoscop chinezesc: Capra

Cripto-semn: NEM (XEM) (31.03.2015)

NEM, sau așa cum se mai numește, „ethereum japonez” este un proiect foarte ambițios. Fără îndoială, acesta este un Berbec strălucitor, născut în anul Caprei. Potrivit cripto-astrologilor, pe bună dreptate are toate șansele să fie considerați unul dintre cei mai promițători jucători de pe piața criptomonedelor. Acest lucru este clar indicat de codul public open source pe care a fost dezvoltat proiectul. NEM se caracterizează prin performanțe ridicate, sistemul reputației participanților, tranzacții rapide și ieftine, orientare către sectorul financiar tradițional al economiei.

Cel mai bun cripto-meci al Berbecului cu:

 • Vărsător

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este un semn zodiacal foarte monetar și intenționat. Asistența socială și proprietatea sunt pe primul loc pentru acest semn zodiacal.

Horoscop chinezesc: câinele

Crypto-semn: AION (mainnet)

Inițial, Aion a fost simbolul ERC-20, dezvoltat pe blockchain-ul Ethereum. Lansarea mainet-ului Aion Kilimanjaro împreună cu lansarea monedei mainet Aion s-a întâmplat pe 25 aprilie 2018. De atunci, moneda Aion a devenit activul nativ al blockchain-ului Aion care este utilizat pentru funcționalitatea critică a rețelei și mecanismele sale cripto-economice și anume: tranzacții peer-to-peer, utilizarea resurselor de calcul, recompensarea operatorilor de rețea și, în cele din urmă, un mecanism critic de securitate pentru conectarea între lanțuri și foaia de parcurs a consensului nostru.

Cel mai bun cripto-meci Taur cu:

 • Vărsător
 • Scorpionul

GEMINI (22 mai – 21 iunie)

Atitudinea Gemenilor față de bani depinde de starea lor de schimbare. Venitul în sine nu este un scop în sine pentru ei, dar le oferă un sentiment de libertate.

Horoscop chinezesc: cocoșul

Cripto-semn: NEO

(din ziua în care compania a fost redenumită, 22.06.2017)

NEO este un cripto-gemeni născut în anul cocoșului. Se crede că NEO este echivalentul chinezesc al Ethereum, care este primul proiect non-comercial blockchain din regiunea sa. Proiectul folosește contracte inteligente, care vă permit să procesați rapid informațiile și, este demn de remarcat, o mulțime de resurse sunt alocate organizării securității sistemului.

NEO inspiră, fără îndoială, încredere și respect în planurile sale de lungă durată și în ordinea implementării acestora. Seriozitatea proiectului este dată de faptul că acest sistem descentralizat cooperează cu agențiile guvernamentale și astăzi a atras mari investitori globali.

Cel mai bun cripto-meci al Gemenilor cu:

 • Leu

CANCER (22 iunie – 22 iulie)

Cancerul este foarte economisitor și, prin urmare, este un semn zodiacal foarte monetar. În același timp, rămâneți încrezător că Racul alege întotdeauna cea mai fiabilă modalitate de stocare a fondurilor și nu se teme de nici o cripto-iarnă!

Horoscop chinezesc: Capra

Cripto-semn: Ethereum (30.07.2015)

Ethereum este un cancer cripto născut în anul Caprei. Argintul în cripto-lume, care a devenit al doilea cel mai popular după Bitcoin, condus de celebrul Vitalik Buterin.

Este prima platformă pentru crearea de servicii online descentralizate bazate pe blockchain, care a făcut posibilă încheierea de „contracte inteligente” de orice complexitate și urmărirea conformității cu termenii tranzacției. În esență, este o singură mașină virtuală descentralizată.

Horoscop chinezesc: maimuța

Crypto-semn: Stratis (17.07.2016)

Stratis – Crypto Cancer, născut în anul Maimuței. Este o platformă puternică bazată pe tehnologia blockchain. Este un proiect orientat spre afaceri al cărui obiectiv este de a dezvolta, implementa și testa nevoile companiilor financiare care doresc să treacă la un sistem descentralizat. În același timp, Stratis este o agenție de consultanță care funcționează bine.

Horoscop chinezesc: cocoșul

Cripto-semn: jeton Binance

Jetonul Binance este un Rac clasic născut în Anul Cocosului. Activul se bazează pe blockchain-ul Ethereum, referindu-se la schimbul de criptomonede din Hong Kong – Binance. Astfel de proiecte, cum ar fi jetonul Binance, devin din ce în ce mai solicitate de piață, datorită cifrei de afaceri în creștere rapidă a comerțului cu criptomonede.

Cripto-semn: EOS

EOS este încă un Rac, născut în anul Cocosului. Ca reprezentant al elementului său, EOS are o personalitate foarte strălucitoare. Pe piața criptomonedelor, misiunea sa este de a rezolva simultan multe probleme și de a asigura cea mai mare viteză a tranzacțiilor. Viteza însăși de îndeplinire a sarcinilor, în comparație cu rețeaua Bitcoin, este de câteva milioane de ori mai mare și, în același timp, exclude orice comision pentru un comision!

Cel mai bun cripto-meci al cancerului cu:

 • Leii
 • Berbec
 • Săgetător
 • Taurul

LION (23 iulie – 21 august)

Leul este un maximalist și frecvent merge peste bord atunci când vine vorba de cheltuirea banilor. Cu alte cuvinte, lui Lion îi place să trăiască într-un mod mare.

Horoscop chinezesc: cocoșul

Cripto-semn: Bitcoin Cash (BCH)

Data nașterii Bitcoin Cash este 1 august 2017. La fel ca adevăratul Leo, proiectul sa dovedit a fi cel mai mare în ceea ce privește capitalizarea în 2017. De fapt, Bitcoin Cash este un proiect separat de versiunea de bază a monedei Bitcoin.

Leul are o forță inerentă și o ambiție extraordinară. Se străduiesc să atingă cele mai înalte vârfuri! În cazul BCH, înregistrarea tuturor datelor de rețea este mult mai avansată decât pentru Bitcoin clasic (BTC) – în termeni simpli, este nevoie de mai puțin timp pentru ca BCH să confirme o tranzacție decât pentru BTC.

Cel mai bun cripto-meci al lui Lions cu:

 • zodia Gemeni

FECIOARA (22 august – 23 septembrie)

Fecioarele sunt extrem de economisitoare în ceea ce privește banii. Chiar dacă o moștenire imensă cade asupra lor, ei vor continua să economisească, luând în considerare fiecare pas pe care îl fac.

Horoscop chinezesc: Dragonul

Crypto-semn: XRP (compania Ripple 16.09.2012)

Ripple este Fecioara născută în anul Dragonului. Este un sistem centralizat de transferuri de bani și tranzacții valutare, care asigură plăți instantanee, sigure și tranzacții financiare globale cu un comision minim.

Născut sub acest semn, Ripple respectă perfect legile existente. Acesta este motivul pentru care cele mai mari instituții financiare din lume, precum UBS, UniCredit, ATB Financial și multe altele, se numără printre cele care vor adopta Ripple pentru a-și îmbunătăți plățile transfrontaliere.

Cel mai bun cripto-meci al Fecioarelor cu:

 • Scorpionul

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Balanțele tind să aibă o atitudine destul de rezonabilă față de bani: preferă să cumpere bunuri de calitate la un preț accesibil.

Horoscop chinezesc: iepurele

Cripto-semn: Litecoin

Litecoina este, prin definiție, considerată a fi argint în lumea criptografică. Este o monedă online peer-to-peer, cu valoare aproape zero, plăți oriunde în lume. Acest reprezentant al Balanței este open-source și este o rețea de plăți globală, complet descentralizată, cu protecție matematică. Confirmările tranzacțiilor mult mai rapide caracterizează această criptomonedă. Asistența serioasă a industriei, tranzacționarea impresionantă și lichiditatea fac din moneda Litecoin un instrument comercial serios, popular și de încredere.

Horoscop chinezesc: maimuța

Cripto-semn: Ardor

Ardor este o Balanță născută în anul Maimuței. Această criptomonedă se bazează pe platforma Ardor. Platforma Ardor Blockchain-as-a-Service a fost creată de Jelurida ca o evoluție a blockchain-ului Nxt

folosind caracteristicile dovedite ale tehnologiei blockchain Nxt solide și fiabile.

Cel mai bun cripto-meci Balanță cu:

 • Săgetător

SCORPIO (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionul este un câștigător din fire, capabil să-și realizeze propriul. Dacă Scorpionul își propune să se îmbogățească, cu siguranță îl va atinge.

Horoscop chinezesc: Capra

Cripto-semn: Tether (11/11/2015)

Tether este un Scorpion, născut în anul Caprei. Este un proiect în care fiecare monedă Tether (USDT) este legată de dolarul SUA și este utilizată ca monedă de negociere în cadrul schimburilor. Deoarece Tether a fost dezvoltat pe baza blockchain-ului Bitcoin, dezvoltatorii au reușit să combine aspectele pozitive ale criptomonedelor și banilor fiduciari, ceea ce distinge această monedă de omologii săi.

Horoscop chinezesc: cocoșul

Cripto-semn: Bitcoin Gold (BTG)

Bitcoin Gold este un Scorpion, născut în Anul Cocosului. Această monedă este poziționată printre „familia Bitcoin” ca una dintre cele mai descentralizate criptomonede. Noul algoritm Bitcoin Gold este considerat unul dintre principalele aspecte care disting această criptomonedă de rudele sale cele mai apropiate.

Horoscop chinezesc: maimuța

Cripto-semn: ARK

ARK este un Scorpion, născut în anul Maimuței. Sarcina principală a proiectului este de a deveni o verigă sau o punte pentru toate proiectele blockchain separate, reducând în același timp decalajul lor în lanțul rețelei și de a face tehnologiile blockchain mai accesibile oamenilor în utilizarea de zi cu zi. Ideile inovatoare disting Arca de alți reprezentanți ai zodiei Scorpion.

Cel mai bun cripto-meci al Scorpionilor cu:

 • Capricornii
 • Taurul
 • Fecioara

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 22 decembrie)

Chiar și câștigând bani decenți, Săgetătorul poate trăi din salariu în salariu. Când se ocupă de finanțe, Săgetătorul poate fi extrem de neglijent, iar generozitatea și compasiunea lor nu cunosc uneori granițe. Cu toate acestea, dacă Săgetătorul găsește cripto-potrivirea potrivită, există mult mai multe șanse să devină foarte bogați.

Horoscop chinezesc: Șarpele

Cripto-semn: Dogecoin

Dogecoin – Săgetător, născut în Anul Șarpelui. Această monedă a fost una dintre primele care au apărut pe piața criptografică. Povestea apariției, concepută de dezvoltatori ca o glumă, a devenit în cele din urmă un proiect care s-a dovedit a fi o monedă rapid descentralizată cu o comunitate prietenoasă și este folosită în principal pentru adunări caritabile. Investiții semnificative în publicitate, accesibilitate, o emblemă neobișnuită sub forma unei rase de câini japonezi Shiba Inu fac ca Sagetatorul Dogecoin să fie jovial și foarte popular.

Cel mai bun cripto-meci al Săgetătorului cu:

 • Vărsător
 • Balanță

Sper că v-ați distrat în timp ce citiți Horoscopul nostru Crypto! Fii cu ochii pe blogul nostru pentru a fi primul care știe despre toate noutățile și actualizările Changelly. Și nu uitați să ne urmăriți pe social media:

Bune swap-uri, #Changellions!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map