În prezent, cu cantitatea de informații pe care o lăsăm online, siguranța datelor este o problemă care este o preocupare pentru aproape toți. Criptomonedele ajută la urmărirea banilor și blockchainul păstrează toate datele publice, ajutând utilizatorii să se asigure că nicio informație pe care o primesc nu este frauduloasă.

Multe proiecte de frunte, în special în industria bancară, folosesc tehnologia blockchain. Ajută la efectuarea tranzacțiilor gratuite (sau cel puțin nu la fel de scumpe) în întreaga lume. În acest articol, am adunat cinci cele mai bune start-up-uri blockchain și cripto de urmărit în 2020.

Ce să ne așteptăm din 2020

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din anul următor este înjumătățirea Bitcoin. Poate răsturna jocul în industria criptografică, astfel încât proiectele care urmează să fie lansate sunt cele care trebuie urmărite. Acestea sunt Calibra și Telegram Open Network ale Facebook. Cum se va încheia dezbaterea lor cu SEC? Vom afla în 2020.

În 2019, Casa Albă a făcut câteva comentarii despre Bitcoin și criptomonede. Balanța Facebook a ajutat Congresul să intre în piața criptomonedelor. În 2020, s-ar putea să vedem decizia finală privind banii digitali.

Încă un lucru de așteptat în 2020 este dezvoltarea DeFi. Aceasta înseamnă „finanțe descentralizate” și înseamnă o nouă modalitate prin care oamenii pot câștiga bani. Va deveni o nouă parte semnificativă a economiei globale? Vom vedea în 2020.

Tendințe de pornire în 2019

Până în 2018, startup-urile al căror nucleu tehnologic se baza pe blockchain au strâns fonduri în principal prin plasarea inițială a monedelor sau ICO (Initial Coin Offering). Nu numai că a fost relativ ușor pentru startup-uri să primească investiții, dar, de asemenea, nu le-a cerut să se pregătească temeinic sau să accepte responsabilitatea în caz de eșec. Cu aceasta, și prețurile atractive pe care investitorii le-ar putea cumpăra în criptomonede în timpul ICO-urilor, procesul a devenit un instrument de investiții atractiv pentru toți participanții săi.

Conform cercetărilor ICORating, jumătate din proiectele care au anunțat un ICO în al doilea trimestru al anului 2018 nici măcar nu ar putea strânge 100.000 de dolari. 55% din toate ICO-urile pentru această perioadă au eșuat. Taxele pentru proiectele blockchain în timpul ICO continuă să scadă, împreună cu numărul de vânzări de jetoane finalizate cu succes (ICO-uri care au colectat majuscule).

În mai 2018, suma totală de capital atras de peste 150 ICO s-a ridicat la peste 1,9 miliarde de dolari, dar în următoarele câteva luni a scăzut rapid. În octombrie, sumele totale ale investițiilor au scăzut de aproape 10 ori față de cifra din mai și s-au ridicat la numai 236 milioane dolari, numărul de proiecte nu depășind 30.

Anul acesta, au apărut noi jucători în industria financiară – fonduri de risc pentru criptomonede specializate în proiecte blockchain, cum ar fi Pantera Capital, Blockchain Capital, Fenbushi Capital. Ei dețin nu numai capital mare, ci și expertiză în domeniul startup-urilor inovatoare.

Astfel de fonduri analizează în detaliu modelul de afaceri și partea tehnică a proiectului, identificând echipe de escroci și startup-uri directe cu perspective vagi de monetizare.

Tendința industriei pentru proiectele blockchain este refuzul de a strânge fonduri prin ICO-uri în favoarea investițiilor de risc. Participanții la grup au fost investitori necalificați, dintre care mulți și-au pierdut banii și nu au putut influența sau susține proiectul. Fondurile au, de asemenea, experiență în utilizarea tehnologiei blockchain și pot ajuta echipa în dezvoltarea produselor.

Top 5 startup-uri criptomonede de urmărit în 2020

Iată cinci startup-uri cripto care merită atenția ta.

# 1. Swapradar

swapradar

SwapRadar este un agregator de schimb de criptomonede. Echipa caută cele mai bune tarife în mai multe surse și apoi oferă toate informațiile utilizatorilor. SwapRadar este integrat în cele mai mari și mai fiabile schimburi de criptomonede.

Pentru a executa un schimb la cea mai bună rată posibilă, algoritmul de tranzacționare SwapRadar caută sume licitate și solicită diverse schimburi criptografice, apoi selectează și sugerează cel mai bun tarif disponibil și îl afișează pe site. Tarifele rămân aproximative până când tranzacția se face efectiv pe blockchain. Prin urmare, rata de schimb la momentul tranzacției poate diferi ușor de rata estimată pe care o vedeți atunci când începeți tranzacția.

Proiectul a fost dezvoltat de pionieri cripto și dezvoltatori cu experiență. Înregistrarea nu este necesară. SwapRadar face mai ușoară găsirea celei mai bune oferte pentru a cumpăra cripto.

# 2. Telegram Open Network și Gram Cryptocurrency

telegrama rețea deschisă

La sfârșitul anului, Comisia SUA pentru valori mobiliare (SEC) a apelat în mod repetat la instanță cu o cerere de a primi dovezi de la John Hyman, pe care Pavel Durov l-a numit CEO Telegram, consilierul șef de investiții al companiei și persoana implicată în distribuția jetoanelor Gram.

Documentele conțin noi detalii despre corespondența lui Hyman cu investitorii proiectului blockchain Telegram Open Network (TON). Deci, ancheta Telegram continuă în 2020. Vom afla dacă criptomoneda poate intra pe piață anul viitor.

# 3. Lendonomie

lendonomie

Lendonomy este o platformă peer-to-peer pentru tineri, care îi ajută să împrumute și să împrumute bani (și multe altele). Dacă aveți bani de împărțit, puteți acorda un împrumut cu Lendonomy pentru cei care au nevoie de unul. Este o rețea socială care își propune să educe tinerii despre gestionarea banilor și instrumentele asociate cu aceasta. Una peste alta, Lendonomy este un instrument multiplu care ajută la menținerea ordinii finanțelor.

# 4. Împrumut de sare

sare

SALT este o platformă de creditare bazată pe blockchain care folosește criptomoneda SALT ca garanție pentru a oferi împrumuturi utilizatorilor. Utilizatorii de sare își pot îngheța jetoanele cripto ca garanție și pot primi numerar în schimbul activelor cripto pentru a face plăți.

În plus, creditorii își pot stabili propriile condiții, iar în cazul în care debitorii găsesc un plan adecvat, vor putea solicita un împrumut și vor furniza criptomoneda lor ca garanție. Acesta este unul dintre puținele proiecte care utilizează astfel de active criptografice.

# 5. Ambros

ambros

Ambrosus este următoarea generație de rețele descentralizate de Internet a obiectelor.

Elementul principal al rețelei Ambrosus este AMB-Net, care urmărește și transmite date de la senzori unici privind starea mărfurilor și medicamentelor. Blockchain-ul AMB-Net folosește contracte inteligente pentru a înregistra date și a executa în mod independent relații contractuale cu soluționare automată a litigiilor. Proiectul oferă, de asemenea, dezvoltatorilor module pentru crearea de aplicații descentralizate de sine stătătoare și actualizări de protocol.

Rețeaua este planificată să fie utilizată în industria alimentară și farmaceutică, utilizând senzori inteligenți cu transferul lor de informații în registre și baze de date. Acest lucru va asigura procese de livrare complet transparente și va garanta calitatea mărfurilor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me