Pentru mulți oameni, criptomonedele și blockchain-ul sunt un lucru nou. Astăzi există un exces de rate blockchain și criptomonede. Deoarece majoritatea sunt online, este imperativ ca oamenii să aleagă cursurile potrivite pentru a-și satisface nevoile.

Coinbase, un schimb de criptomonede american, a constatat că 42% din primele 50 de universități din lume au inclus cel puțin un curs de criptografie sau blockchain în curriculum-ul lor. Vă vom arăta cele mai cuprinzătoare cursuri despre cripto și blockchain. Te rog, rămâi acasă. Păstrați-vă calmul și studiați cripto.

# 1. Tehnologii Bitcoin și Cryptocurrency de la Universitatea Princeton

btc și crypto technologies de la universitatea princeton

Coursera vă oferă o gamă largă de cursuri de criptocurrency și blockchain de la universități. Unul dintre cele mai bune cursuri în această sferă este Bitcoin și Cryptocurrency Technologies de la Universitatea Princeton. Cursul de 12 săptămâni constă în prelegeri video și câteva teste. Vă poate ajuta să înțelegeți criptomonedele, în special Bitcoin. Cum functioneazã? Cât de anonime sunt criptomonedele? După acest curs, veți afla tot ce nu știați despre cripto.

Prelegerile sunt absolut gratuite. Aplicați pentru curs Aici.

# 2. Udemy

udemy

Aceasta este o sursă cu o mulțime de cursuri de cripto și blockchain. Există multe teme pentru lecții:

 • Fundamentele Blockchain și Bitcoin
 • Cursul complet Bitcoin
 • Profesional certificat Bitcoin
 • Elementele esențiale Blockchain și Cryptocurrency
 • Robot de tranzacționare Bitcoin
 • Curs de tranzacționare Bitcoin

Și altele.

Cu toate acestea, majoritatea lecțiilor sunt plătite. Sursa oferă, de asemenea, câteva lecții gratuite. Puteți afla mai multe Aici.

# 3. Coinbase Learn

coinbase învăța

Coinbase oferă carduri interactive care vă pot ajuta să înțelegeți cripto și blockchain rapid și ușor. Acest curs este potrivit pentru începători. Vă explorează toate elementele de bază ale criptomonedelor și răspunde la următoarele întrebări:

 • Cum diferă criptomoneda de banii obișnuiți?
 • Ce este Bitcoin?
 • Ce sunt alte criptomonede?
 • Cum poate cripto-ul să facă lumea mai bună?
 • Este legală criptomoneda?
 • Sunt criptomonede anonime?

Dacă doriți să vă extindeți cunoștințele de la zero, Coinbase este un loc bun pentru a începe. Cursul este absolut gratuit.

Află mai multe Aici.

# 4. edX Bitcoin și Cryptocurrencies de Berkley University din California

edx

Cursul vă va învăța fundamentele Bitcoin și criptomonede. Mai multe prelegeri sunt dedicate blockchain-ului Ethereum și mecanismului său de contracte inteligente. De asemenea, vă oferă o înțelegere de bază a dApp-urilor. Durata este de 6 săptămâni. Cursul este absolut gratuit. Dacă doriți să obțineți un certificat, ar trebui să plătiți 99 USD.

Află mai multe Aici.

# 5. DFIN 511: Introducere în valute digitale

unic

Cursul este predat de experți în domeniul blockchain-ului și criptomonedelor Andreas Antonopoulos și Antonis Polemitis. În timpul instruirii, veți afla totul despre Bitcoin în contextul economic, juridic și financiar. Nu sunt necesare cunoștințe speciale pentru finalizarea programului, deci este ideal pentru a învăța de la zero. Programul este format din 12 cursuri.

Aplicați pentru curs Aici.

# 6. Articole educaționale Coindesk

coindesk

Coindesk a pregătit mai mult de patruzeci de prelegeri despre criptomonede și blockchain. În mici articole informative, publicația explică modul în care funcționează sistemul de registru distribuit, cum să îl utilizați, cine este Satoshi Nakamoto, cum să cumpărați o criptomonedă și multe altele. Un curs de bază excelent pentru începători.

Începeți să citiți Aici.

# 7. Securitatea întreprinderilor și a infrastructurii de către Școala de Inginerie Tandon

securitatea întreprinderii și infrastructurii

Acest curs introduce o serie de subiecte avansate și actuale în domeniul securității cibernetice, dintre care multe sunt relevante în special în setările moderne ale întreprinderii și infrastructurii. Bazele cadrelor de conformitate ale întreprinderii sunt furnizate cu o introducere în NIST și PCI. Arhitecturile cloud hibride s-au dovedit a oferi o oportunitate de a remedia multe dintre punctele slabe ale securității în rețelele locale de perimetru moderne.

Programul include:

 • securitatea economică a întreprinderii,
 • securitatea unui model de cloud computing hibrid,
 • securitate blockchain – anonimat și construirea infrastructurii,
 • securitatea aplicațiilor mobile.

Aplicați pentru curs Aici.

# 8. Specializarea Blockchain de către Universitatea din Buffalo

specializare blockchain

Această specializare introduce blockchain-ul, o tehnologie revoluționară care permite transferul peer-to-peer de active digitale fără intermediari și se prezice la fel de impactant ca și Internetul. Mai precis, pregătește cursanții să programeze pe blockchain-ul Ethereum.

Cele patru cursuri oferă cursanților (i) o înțelegere și cunoaștere de lucru a conceptelor fundamentale blockchain, (ii) un set de abilități pentru proiectarea și implementarea contractelor inteligente, (iii) metode pentru dezvoltarea aplicațiilor descentralizate pe blockchain și (iv) informații despre cadrele blockchain specifice industriei în curs de desfășurare.

Aplicați pentru curs Aici.

Linia de fund

Este crucial să terminați unul dintre cursurile de mai sus pentru a începe să înțelegeți criptomoneda și mecanismul general. Dacă ați învățat deja noțiunile de bază ale blockchain-ului, puteți citi blogul nostru pentru a afla ghidurile și prezentările generale.

Dacă sunteți gata să cumpărați Bitcoin sau alte criptomonede, vă oferim serviciul nostru rapid și sigur.

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me