Chiar zilele trecute, o companie inovatoare pe nume Epoca BTC, o consultanță de investiții imobiliară de vârf, specializată în asistarea clienților în conversia în siguranță a criptomonedelor lor în investiții imobiliare în Dubai, capabilități integrate ale widgetului Changelly pe interfața lor. Ajutând să faciliteze o mulțime de deținători de cripto diversificați pentru a schimba în mod eficient cripto pentru a cumpăra proprietăți prin intermediul platformei lor. Pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect interesant, CEO-ul lui Changelly, Eric Benz, le-a adresat câteva întrebări cofondatorilor Quinten Swartberg și Francesco Morabito la Epoch BTC cu privire la starea actuală a proiectului, dezvoltarea ulterioară și industria imobiliară atunci când consideră cripto modalitate de a cumpăra proprietăți în prezent și pentru viitor. Bucurați-vă de citire!

Hei băieți, super minunat să participați la discuțiile Crypto cu Changelly! Puteți descifra pe scurt conceptul Epoch BTC? Și efectiv oferta de servicii?

Salut Eric, mulțumim că ne-ai participat astăzi, suntem încântați să fim aici! Sigur, deci pe scurt, Epoca BTC este o consultanță imobiliară care permite clienților să achiziționeze proprietăți imobiliare în Dubai folosind criptomonede.

Toate serviciile noastre sunt în esență aceleași cu ceea ce v-ați aștepta de la o companie imobiliară obișnuită, dar cu avantajul și capacitatea adăugate pentru clienții noștri de a utiliza un alt mijloc de plată.

În calitate de fondatori ai proiectului, ne-ați oferi niște informații despre ambele medii și despre modul în care a condus la realizarea unui astfel de proiect??

Quinten:

Sigur, eu personal din mediul financiar, am absolvit un masterat în finanțe la Londra, apoi m-am mutat în sectorul bancar din Dubai în 2013. După câțiva ani m-am mutat la o companie SaaS globală care s-a concentrat pe inteligența media, am lucrat acolo ca medic și a rămas în companie timp de 4 ani înainte de a începe Epoch BTC.

Francesco:

Înainte de Epoch BTC, am lucrat 12 ani în industria serviciilor financiare și imobiliare din Londra și Dubai. Cu toate acestea, am fost întotdeauna intrigat de criptomonede și tehnologii blockchain, investindu-mă în bitcoin în 2011. Astăzi avem adoptare și investitori mult mai mari, dar cazuri de utilizare limitate pentru criptare fiind utilizate ca monedă valabilă. Aceasta este în esență ceea ce ne-a condus la Epoch BTC și la crearea unei soluții end-to-end pentru tranzacționarea imobilelor cu criptomonede..

Așadar, Epoch nu este cu adevărat un concept nou, având în vedere că servicii precum ale dvs. pot fi găsite pe tot globul, dar acest concept de introducere a criptomonedei ca metodă de cumpărare a proprietății este. De ce să alegeți Dubai ca public & baza pentru acest proiect?

Am decis să începem din Dubai din mai multe motive. În primul rând, am fost amândoi în regiune de mult timp, așa că avem o mulțime de cunoștințe de piață și o vastă rețea care ne-a permis să începem cu un început bun.

În al doilea rând, EAU este cunoscut ca una dintre cele mai avansate țări din punct de vedere tehnologic din lume și implementează și cercetează tehnologia blockchain și eficiența tranzacțională de ani de zile, așa că s-a simțit ca o potrivire bună pentru conceptul nostru.

Și, în sfârșit, din punct de vedere al investițiilor pur imobiliare, Dubai este în prezent o piață foarte atractivă și accesibilă, iar cu Expo 2020 la colț, există o mulțime de sentimente pozitive în regiune în acest moment..

De ce tip de verificare KYC ați avea nevoie de solicitanții interesați să cumpere proprietăți prin cripto?

Verificarea KYC este simplă, clienții trebuie să furnizeze dovada identității și a adresei lor.

Ce criptomonedă poate fi utilizată pentru a cumpăra o proprietate prin intermediul platformei dvs.? Și există gânduri de a deschide porțile pentru a accepta alte forme de cripto?

În prezent acceptăm BTC, BCH, BSV și ETH. Deocamdată nu avem planuri să ne deschidem către alte tipuri de criptare în acest moment, dar cu noul parteneriat cu voi, nu există nici o nevoie imediată, deoarece clienții noștri se pot converti cu ușurință cu Changelly dacă dețin alte criptomonede..

Ce tip de proprietăți aveți în prezent în portofoliu și care ar accepta cripto ca formă de plată?

În prezent, avem peste 400 de unități disponibile în Dubai, care acceptă criptomonede. Toate acestea sunt proprietăți de înaltă calitate, recent dezvoltate, în zonele cele mai dureroase. Oricine dorește să se uite la unele dintre proprietățile noastre, vă rugăm să ne contactați.

În opinia dvs., ce factori și elemente ar consolida industria imobiliară criptografică, atât în ​​EAU, cât și în întreaga lume?

Suntem încă în primele etape ale adoptării pentru industria imobiliară, dar vedem deja semne foarte pozitive ale inițiativelor conduse de guvernul EAU de a se îndrepta către un mod îmbunătățit și mai eficient de tranzacționare.

Introducerea contractelor inteligente de către blockchain-urile imobiliare este ceea ce ar putea schimba fața întregii industrii și este ceva la care mai multe guverne au început deja să lucreze. Acest lucru ar îmbunătăți lichiditatea, ar accelera drastic procesele (ceea ce este foarte important din cauza volatilității cripto-urilor), ar elimina și intermediarii și ar face-o mai ieftină atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător.

Pe site-ul dvs. arată că sunteți pe deplin reglementat de intermediari financiari elvețieni autorizați. De ce să alegeți legile elvețiene în raport cu altele din Europa și din lume?

E o întrebare bună. Pe baza cercetărilor noastre, am constatat că în Elveția, atitudinea generală a guvernului față de criptomonede este foarte pozitivă. De fapt, este de fapt una dintre singurele țări în care atât guvernul federal, cât și autoritatea pieței financiare au recunoscut oficial potențialul pe care blockchain-ul și criptomonedele îl oferă industriei financiare și altor domenii ale economiei. Așa că am văzut o oportunitate de a lucra pe o piață reglementată în care oficialii și autoritățile sunt, în general, deschiși la aceste noi concepte și vor continua să investească și să preia conducerea globală în acest sector..

Ce sfaturi ați oferi altor brokeri imobiliari și servicii de consultanță acolo cu privire la adoptarea unui sistem de schimb bazat pe cripto peste FIAT?

Sfatul meu ar fi să fiți deschiși la această nouă tehnologie și să profitați de avantajul primului motor în această privință pe piața dvs., deoarece nu se mai pune problema dacă criptomoneda va schimba sau nu fața industriei imobiliare sau a oricărei alte industrii tranzacționale pentru care contează, ci mai degrabă când.

Având în vedere că proiectul dvs. se hrănește cu adoptarea criptelor în masă, credeți că criptomonedele pot deveni adoptate în masă fără o cerere masivă pentru mineri și investitori?

Da, credem că cripto poate deveni adoptat în masă. Criptomonedele și rețeaua blockchain, în special, sunt tehnologii relativ noi, majoritatea oamenilor încă încearcă să-și înfășoare capul. Cu toate acestea, pare să existe o cantitate considerabilă de impuls care să sprijine dezvoltarea criptomonedelor. Aplicațiile din lumea reală par aproape nelimitate și toate tipurile diferite de industrii par că ar putea beneficia de tehnologie.

Dacă speculațiile se apropie de la distanță, multe sectoare ar putea fi în mijlocul unor perturbări semnificative. De la scurtarea tranzacțiilor la procesele de simplificare, la creșterea încrederii și securității, criptomoneda are șansa de a avea un impact semnificativ și se va întâmpla mai devreme decât mai târziu.

Dacă ar fi să alegeți următorul loc, Epoch BTC va deschide magazinul unde ați alege și de ce?

În prezent, avem ochii pe două locuri – Japonia și Singapore.

Japonia, deoarece este o țară care a fost întotdeauna în fruntea adoptării criptelor. Au mai multe magazine de vânzare cu amănuntul care acceptă în prezent criptomonede și este printre cei mai mari comercianți Bitcoin, aproximativ 30% din tranzacționarea Bitcoin se face în Yen! Deci, există o bună oportunitate pentru noi acolo.

Singapore este interesant, deoarece are o piață imobiliară atractivă și găzduiește, de asemenea, a treia cea mai mare piață ICO. Autoritatea lor financiară încurajează, de asemenea, adoptarea tehnologiei blockchain de câțiva ani. De fapt, companiile de asigurări din Singapore folosesc deja contracte inteligente.

Orice alte subiecte pe care doriți să le împărtășiți comunității?

Da, sigur, într-un ultim gând, criptomoneda rămâne un activ volatil, datorită în mare măsură ratei sale de adoptare lentă, dar aceasta se schimbă și nu există nicio îndoială că va face parte din viața noastră de zi cu zi foarte curând. Până atunci, imobilul rămâne un activ promițător. Beneficiile unui activ imobiliar cu performanțe adecvate sunt greu de învins. Imobilele nu numai că au dovedit că aparțin portofoliului unui investitor, dar au demonstrat deja că sunt capabile să acorde investitorilor o sursă de venit fiabilă.

Vă mulțumim pentru lectură, Changellions! Abonați-vă la canalele noastre de socializare pentru a nu rata interviuri noi din coloana noastră obișnuită „Crypto Talk”!

Stare de nervozitate 

Facebook 

Telegramă 

Reddit

Youtube