Recent, o platformă instantanee de schimb criptografic Changelly a listat SOLVE, un token emis de o companie globală de tehnologie blockchain de sănătate Solve.Care. Solve.Care a fost creat cu scopul de a rezolva provocările cu care se confruntă oamenii atunci când au nevoie de asistență medicală. Compania își propune să îmbunătățească industria asistenței medicale prin crearea unei platforme centrate pe pacient, care va coordona plățile, îngrijirea și beneficiile cu ajutorul blockchain-ului. CEO-ul Changelly, Eric Benz, a discutat cu Pradeep Goel, CEO Solve.Care, despre companie și despre povestea din spatele începutului său, despre planurile sale și despre viitorul cripto și Bitcoin.

Jetonul SOLVE este poziționat ca un activ cu o misiune. Ai putea să ne spui povestea din spatele proiectului tău? Cum și când s-a conturat ideea aplicării unei soluții bazate pe blockchain în industria medicală?

Ideea de a crea Solve.Care mi-a venit atunci când fiul meu a fost diagnosticat cu o tulburare de dezvoltare foarte rară. În ciuda faptului că a avut ceea ce a fost considerat o asigurare de sănătate excelentă, ne-am luat soția mea și cu mine șapte luni pentru a-i face o întâlnire cu un neurolog.

Ne-am confruntat cu nesfârșite probleme în găsirea unui medic, de la stabilirea unei întâlniri până la coordonarea cu specialiști. Nu a existat nicio modalitate de a verifica programul fiecărui neurolog aflat la distanță de condus de casa noastră. În schimb, a trebuit să chemăm peste 600 de neurologi din zona noastră dintr-o listă furnizată de compania noastră de asigurări. Pentru a adăuga insulta la rănire, am fost supraîncărcați pentru vizita pe care am reușit să o organizăm în cele din urmă. Încercările noastre personale de a naviga în labirintul greoi al asistenței medicale au adus cu adevărat acasă cât de mult trebuia revizuit acest sistem.

Trebuia să existe o modalitate prin care un pacient să poată face o programare în câteva secunde, nu luni, și să primească servicii și îngrijiri cu o calitate mai bună, mai rapidă și mai ieftină. Și mi-am dat seama că aveam capacitatea și pasiunea de a ajuta la crearea soluției, având nevoie de îngrijire și de cineva care avea grijă de alții: ca tată, ca fost CIO al Blue Cross Blue Shield, ca o persoană a cărei companiile lansau Medicare și Medicaid în SUA.

Pe site-ul dvs., scrieți că Solve.Care a apărut atunci când „sistemul actual de sănătate eșua”, înăbușit de prea multă birocrație. Asta a fost în 2017. Cum s-au schimbat lucrurile de atunci din cauza efortului echipei Solve.Care?

Din 2017, Solve.Care a evoluat rapid și a crescut exponențial, pe măsură ce tot mai mulți oameni își dau seama de valoarea blockchain-ului în perturbarea asistenței medicale. Ne aflăm într-o răscruce a unei schimbări decisive în modul în care asigurătorii, organizațiile de asistență medicală, agențiile guvernamentale, persoanele fizice și altele prevăd asistența medicală pot fi coordonate, gestionate și plătite, atât în ​​SUA, cât și la nivel global. Boehringer Ingelheim, Lyft, Uber Health, HMS Technologies și alții ne-au căutat ca clienți și parteneri, recunoscând valoarea pe care o aducem organizației și membrilor lor.

De exemplu, Arizona Care Network (ACN), una dintre cele mai mari organizații de îngrijire responsabile din SUA, cu peste 300.000 de membri și peste 5.500 de furnizori, a adoptat Care.Wallet pentru medici. Acum ACN poate evalua calitatea serviciilor în timp real și a crescut semnificativ viteza cu care pot distribui recompense financiare, utilizate pentru a încuraja furnizorii să îmbunătățească în continuare starea generală de sănătate a pacienților lor la un cost total mai mic. Înainte de Care.Wallet, plățile pentru recompense au fost întârziate cu până la 3-6 luni după performanță. Acum, folosind Care.Wallet, timpul a scăzut la 15-20 de zile, o îmbunătățire substanțială.

Astăzi Solve.Care acționează ca o platformă de îngrijire a sănătății care oferă soluții digitale atât pentru afaceri, cât și pentru clienți, nu? Ați putea să explicați modul în care simbolul SOLVE beneficiază de obicei clienții și cât de largă este varietatea de servicii disponibile în prezent prin intermediul platformei dvs.?

Jetonul SOLVE este jetonul utilitar originar din Platforma Solve.Care și conceput special pentru coordonarea, administrarea și plățile în domeniul asistenței medicale. Jetonul este bazat pe scopuri și ar putea fi utilizat pentru orice tranzacții de asistență medicală: de la plata unei analize de sânge, o scanare RMN și fizioterapie, până la tot ceea ce este între ele. SOLVE poate fi folosit chiar pentru a sponsoriza o călătorie la o întâlnire medicală. Spre deosebire de plățile fiat, acest simbol este blocat în utilizarea sa; nu poate fi deturnat. SOLVE creează transparență absolută în plăți, eliminând frauda, ​​risipa și abuzul. Viziunea noastră este ca rețelele B2B și rețelele de îngrijire B2C să interacționeze perfect și să depășească povara administrativă necesară plăților tradiționale. Cu Care.Wallet for Physician, am fost deja pionierii utilizării unei monede digitale pentru plăți bazate pe valoare.

Sunt necesare jetoane SOLVE pentru a construi rețele de administrare a îngrijirii. Deci, fiecare client (Asigurător, Pharma, Guvern, ACO) trebuie să cumpere SOLVE pentru a utiliza platforma Solve.Care.

Dezvoltatorii trebuie să aibă jetoane SOLVE în rezervă pentru a construi carduri Care.Card pe care le pot vinde în Care.Marketplace.

Economia simbolică SOLVE este concepută pentru a elimina toate granițele serviciilor medicale din întreaga lume și pentru a pune pacientul în centrul furnizării asistenței medicale. Adoptarea rapidă a platformei, interesul marilor clienți, concursuri de succes pentru designeri și dezvoltatori care atrag atenția la nivel mondial – toate aceste lucruri sunt o confirmare clară că ne îndreptăm spre obiectivul nostru.

Ați auzit că SOLVE sunt folosite în afara ecosistemului dvs. sau poate chiar ca instrument de investiții? Și aveți vreun plan de a vă deplasa dincolo de industria medicală??

Solve.Care este dedicat perturbării asistenței medicale, iar SOLVE este o cheie importantă pentru atingerea acestui obiectiv. Repararea sistemului de sănătate doar în SUA va dura decenii și nu se va face în viața mea sau a vieții tale. SOLVE Token permite tuturor – pacienți, furnizori, spitale, familii, asigurători, guverne și alții – să acceseze și să plătească pentru asistență medicală într-un mod semnificativ. Jetonul utilitar poate fi utilizat pentru întreaga gamă de servicii de asistență medicală, ajutând la transparența extrem de necesară. Pe măsură ce diferite părți încep să utilizeze și să contribuie la platforma Solve.Care, câștigăm o utilitate semnificativ mai mare și o ușurință a funcționalității și extindem aplicațiile pentru utilizare.

Poate că acesta este momentul pentru câteva anunțuri uimitoare? Cum arată foaia de parcurs a platformei Solve.Care pentru 2020?

Am luat decizia de a ne concentra în principal pe regiunile Asia Pacific și SUA pentru 2020. Obiectivele noastre de venituri pentru 2020 sunt în prezent împărțite 50/50 între Asia și SUA. ACO și pharma sunt principala noastră preocupare în SUA. Spitalele, clinicile și TPA sunt locul în care ne aflăm în Asia; există mult interes. De asemenea, vedem deschiderea rețelelor B2C, a telemedicinei și a opțiunii noastre în portofel de a cumpăra SOLVE ca obiective pentru creșterea utilizării consumatorilor și obținerea jetoanelor Care.Wallet și SOLVE în cât mai multe mâini posibil. Planificăm să îmbinăm rețelele B2B și B2C în același portofel. Acest lucru va permite pacientului să aibă alegeri ca niciodată. Vom continua să facem o muncă semnificativă în ceea ce privește îmbunătățirea îngrijirii pacienților și sprijinirea clienților noștri.

În lumina evenimentelor recente, simt că trebuie să mă refer la pandemia COVID-19 în curs. Cum, în opinia dvs., va afecta acest lucru cripto și – ceea ce este și mai important – industria cripto și tehnologia blockchain pot ajuta cumva să combată această epidemie îngrozitoare?

Colegul meu Dr. David Hanekom a scris recent o piesă excelentă chiar pe acest subiect. Dacă am implementa tehnologii blockchain, nu am mai vedea tragica destrămare logistică în domeniul asistenței medicale pe care o experimentăm acum – întreruperi ale aprovizionării, echipamente necorespunzătoare și așa mai departe. Blockchain poate oferi o mai bună urmărire în timp real a riscului și poate implementa automat reducerea riscurilor. Nu este niciodată prea târziu pentru a începe adoptarea mai mare a soluțiilor bazate pe blockchain. Guvernele locale pot utiliza analize de sisteme bazate pe blockchain pentru a urmări clusterele de focare în timp real și a implementa blocaje sau alte soluții proactive. Dar acest lucru nu vizează doar guvernele. Toți avem o responsabilitate socială. Blockchain poate fi folosit pentru a permite oamenilor să urmărească expunerea sau să monitorizeze donațiile pentru a asigura transparența sau pletora altor aplicații în timp util. Toate acestea înseamnă că adoptarea serioasă a blockchain-ului, deși tardivă, poate face pași substanțiali în îmbunătățirea răspunsului global la pandemie.

În timpul interviurilor noastre, de obicei acoperim problema adoptării în masă. În opinia dvs., cât de mult ne-am îndreptat spre acest lucru și ce trebuie să se întâmple pentru ca dvs. să spuneți că cripto l-a finalizat deja?

Adoptarea în masă este inevitabilă, iar situația mondială actuală o va împinge și mai repede. În ceea ce privește momentul, există multe variabile în joc. Da, vrem să vedem tranzacții mai mari pe secundă, taxe mai mici pentru tranzacții, timpi mai buni de confirmare a tranzacției și așa mai departe. Dar amintiți-vă, pe măsură ce progresăm, ne educăm pe noi înșine și pe publicul larg. Care a fost punctul de vârf pentru motorul cu combustie sau pentru internet? Suntem foarte aproape de un consens în care mulți oameni inteligenți spun: „Da, asta vom face acum.” Restul cade în pas.

Ce credeți că ar putea fi banda de preț Bitcoin în câțiva ani?

Nu aș fi în această afacere dacă nu aș fi credincios în valoarea jetoanelor utilitare pentru a revoluționa modul în care desfășurăm tranzacțiile, aducând transparență procesului și eliminând toate barierele inutile. Vom continua să lucrăm pentru ca utilizarea lor să fie mai generalizată și mai utilitară, în special în industria asistenței medicale.

Și iată ultima întrebare: ce i-ai întreba lui Satoshi dacă îl întâlnești față în față cândva?

Aș vrea să știu dacă ar fi imaginat vreodată jetoane îndreptate în direcția în care se află acum; nu pur și simplu ca înlocuitor valutar, ci blocat la anumite tranzacții și folosit pentru a aduce mai multă valoare întreprinderilor întregi, reducând deșeurile și frauda și, în general, îmbunătățind viața oamenilor.

Vă mulțumim pentru lectură, Changellions! Abonați-vă la canalele noastre de socializare pentru a nu rata interviuri noi din coloana noastră obișnuită „Crypto Talk”!

Stare de nervozitate

Facebook

Telegramă

Reddit

Youtube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me