Depozităm totul valoros și important pentru noi într-un loc sigur. În funcție de preferințe și, la un moment dat, de probleme de încredere, locul sigur poate arăta ca o simplă cutie, poate fi un seif de top din Elveția sau orice lucru care funcționează ca spațiu de stocare protejat.

Portofelele digitale sunt o parte crucială a ecosistemului blockchain. Acestea vă permit să interacționați cu registre mari, să efectuați tranzacții, să vă urmăriți activele digitale și multe altele.

Vorbind despre criptomoneda numărul unu din industrie (în ceea ce privește prețul, capitalizarea pieței, accesibilitatea etc.), este vital să știți cum să alegeți și să configurați un portofel Bitcoin (BTC). Vă vom oferi diferite tipuri de portofele BTC, astfel încât să o puteți alege pe cea pentru dvs. Începem.

Tipuri de portofele Bitcoin

În timp ce industria criptografică se dezvoltă rapid, oferă și noi modalități de stocare a criptomonedelor într-un mod sigur. Actualizarea continuă a soluțiilor de stocare tehnologică și noile tipuri de criptare permit opțiuni avansate pentru custodia criptomonedelor care nu sunt disponibile în prezent pentru bani convenționali.

Portofel mobil Bitcoin (BTC)

Portofelele mobile cu criptomonedă sunt convenabile pentru utilizarea zilnică, deoarece vă permit să urmăriți criptomoneda în deplasare. Majoritatea portofelelor mobile BTC sunt disponibile atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru cele Android.

Portofelele mobile pot fi multi-valute, cum ar fi Exodus, Jaxx, Freewallet și de unică folosință. Primul tip este aplicat mai des deoarece permite stocarea pentru o serie de criptomonede. Ultimul tip este destul de rar și, ca să fim sinceri, nu este la fel de sigur ca portofelele multi-valută.

 • Pro: Portabil. Permite stocarea multor active digitale într-o singură aplicație.
 • Contra: Poate fi șters de pe o piață de aplicații.

Cum să configurați un portofel mobil Bitcoin (BTC)?

 1. Alegeți un portofel mobil BTC care pare potrivit pentru dvs. Nu uitați să faceți cercetările și să examinați cu atenție portofelul;
 2. Găsiți portofelul în AppStore (pentru dispozitive iOS) și GooglePlay (pentru dispozitive Android);
 3. Creați un cont;
 4. Trimiteți, primiți și gestionați BTC.

Apropo, pentru a stoca ceva, trebuie să obțineți ceva. Changelly oferă swapuri instantanee de criptomonede sigure din 2015. Schimbă, vinde și cumpără BTC la cele mai bune tarife prin intermediul Changelly.

WIDGET

Portofel desktop Bitcoin (BTC)

Cei care sunt în cripto știu că rămâne la curent cu cele mai recente evenimente Bitcoin și alte criptomonede este mai ușor prin laptop sau PC. Portofelele desktop Bitcoin sunt mai sigure decât, să zicem, portofelele mobile BTC. Sunt mai greu de compromis sau piratat în timp ce oferă stocare la rece pentru activele digitale. Unele portofele desktop BTC servesc drept clienți ușori, ceea ce înseamnă că necesită validarea completă a nodului. Verificați toate funcțiile portofelului înainte de descărcare.

 • Pro: Suport portofel hardware; UX îmbunătățit și caracteristici suplimentare.
 • Contra: Un computer sau un laptop ar putea fi afectat de malware sau viruși.

Cum să configurați un portofel pentru desktop Bitcoin (BTC)?

 1. Alegeți un portofel desktop compatibil cu sistemul dvs. de operare;
 2. Descărcați portofelul ales de la sursele oficiale;
 3. Începeți să vă gestionați criptografia în siguranță printr-un portofel desktop.

Portofel web Bitcoin (BTC)

Portofelele web sunt extrem de disponibile, deoarece oricine are o conexiune la internet are acces la browserele web de pe dispozitivele mobile și de pe computer. Cu toate acestea, portofelele web Bitcoin stochează cheile dvs. private online, ceea ce le face vulnerabile la hackeri și programe malware. Unele portofele web pot funcționa în cadrul schimburilor de criptare, facilitând astfel semnificativ procesul de interacțiune cu BTC și alte active criptografice.

 • Pro: Accesibil de pe orice dispozitiv.
 • Contra: Vulnerabil la atacurile online.

Cum să configurați un portofel web Bitcoin (BTC)?

 1. Selectați un portofel web Bitcoin adecvat și descărcați-l din magazinul web al browserului;
 2. Creați un cont;
 3. Stocați-vă activele în extensia browserului.

Portofel hardware Bitcoin (BTC)

Un portofel hardware este un dispozitiv mic care este considerat a fi una dintre cele mai sigure opțiuni de stocare a Bitcoin (BTC) și altcoins. Majoritatea portofelelor hardware vă permit să stocați o gamă largă de criptomonede, ceea ce este foarte convenabil. Dispozitivul este portabil, astfel încât BTC-ul dvs. poate fi literalmente întotdeauna alături de dvs..

 • Pro: Standarde ridicate de securitate; Costume pentru depozitarea în siguranță a unei cantități mari de BTC.
 • Contra: Poate fi pierdut, astfel încât accesul la criptomonede să nu poată fi recuperat; costul unui dispozitiv.

Cum să configurați un portofel hardware Bitcoin (BTC)?

 1. Numărul companiilor care emit portofele hardware este limitat, astfel încât va fi mai ușor să alegeți un portofel hardware care să vă arate bine;
 2. Alegeți codul PIN pentru dispozitivul dvs. și nu uitați să scrieți fraza de recuperare. Păstrați-l în siguranță, deoarece este o copie de rezervă a cheii dvs. private;
 3. Instalați toate aplicațiile necesare pe dispozitiv și adăugați un cont;
 4. Interacționați cu criptomonedele dvs. stocate în siguranță.

Lista celor mai bune portofele hardware Bitcoin (BTC). Cum funcționează portofelele hardware?

Portofel de hârtie Bitcoin (BTC)

După cum se poate vedea din nume, portofelul de hârtie Bitcoin este o bucată de hârtie pe care vă scrieți cheile private și publice. În acest caz, cheile dvs. pur și simplu nu pot fi sparte. Cu toate acestea, trebuie să îl păstrați cu atenție – odată pierdut sau furat, nu veți mai putea accesa fondurile. Mulți utilizatori preferă să lamineze portofelul de hârtie BTC pentru a evita orice daune. Portofelul de hârtie Bitcoin este un mod simplu și eficient de a stoca BTC.

 • Pro: Ultra sigur.
 • Contra: Poate fi pierdut sau deteriorat.

Cum să configurați un portofel de hârtie Bitcoin (BTC)?

 1. Scanați computerul cu software antivirus și program antimalware. Asigurați-vă că computerul este curat;
 2. Descărcați un generator de portofel de hârtie și repetați pasul 1;
 3. Odată descărcat, deconectați conexiunea la internet;
 4. Generați un portofel de hârtie BTC (cheile dvs. publice și private); notează-le sau tipărește-le;
 5. Curățați numerarul browserului și repetați din nou pasul 1;
 6. Uită-te la prețioasa bucată de hârtie care îți stochează BTC-ul! Acum, protejează-l bine și nu-l împărtăși niciodată cu nimeni.

rezumat

Am oferit un scurt ghid despre configurarea unui portofel BTC. Există mai multe modalități de stocare a BTC-ului dvs., dar amintiți-vă regula de aur care funcționează pentru orice criptomonedă: nu distribuiți, nu expuneți sau nu vorbiți despre cheile dvs. private. Păstrați-l în siguranță și faceți cercetările înainte de a vă încredința fondurile în orice portofel.

Despre Changelly

Changelly este un schimb de criptare instantaneu sigur, care are peste 150 de criptomonede disponibile pentru a fi schimbate și cumpărate la cele mai bune tarife de pe piață. Funcționând din 2015, platforma și aplicația sa mobilă atrag lunar peste un milion de vizitatori, care se bucură de schimburi rapide și simple, de taxe transparente reduse și de asistență live 24/7.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me