Schimbați Bitcoin (BTC) cu ghidul TRON (TRX)

Pentru a schimba Bitcoin pentru TRX, este una dintre opțiunile pe care le puteți utiliza dacă nu doriți să utilizați metoda cardului bancar. De asemenea, în unele clime, nu este posibil să cumpărați TRX cu plată în numerar sau bancară, iar acest lucru înseamnă că îl puteți schimba doar cu un alt cript. Un mod mai sofisticat de a face acest lucru este cumpărarea de Bitcoin și apoi schimbarea către TRX din portofel.

Primul pas în schimbul Bitcoin pentru Tron este cumpărarea de Bitcoin. Bitcoin-urile pot fi achiziționate în diferite moduri; puteți fie să extrageți BTC, fie să acceptați BTC ca mod de plată pentru bunuri sau să cumpărați BTC pe o platformă de schimb, achiziție individuală, depozite bancomat etc., care ar putea implica

schimbă bani fiduciari pentru criptomonede.

Dintre toate criptomonedele, cumpărarea BTC este cea mai simplă și simplă modalitate de a vă credita soldul cripto pentru ca acesta să se acumuleze în mod regulat..

Cum se învață ratele de schimb Tron?

O întrebare care apare este; ce este rata de schimb Tron. Această întrebare are semnificații diferite și fiecare depinde de modul în care vi se va răspunde:

  • Rata curentă care este estimată la oferta stabilită la bursă;
  • Tarif individual, care este sugerat de către partidul gata să accepte bani fiduciari pentru criptomonedă
  • Rata medie calculată pe baza sistemului actual de piață într-o anumită zi.

Aceste rate au cel mai înalt nivel de precizie, dar diferă semnificativ între ele. Unul dintre cei mai de încredere agregatori de prețuri pe piață este CoinmarketCap. Aici puteți găsi prețuri instantanee care sunt actualizate la minut.

Unde să schimbați Tron cu cele mai bune taxe?

În timpul procesului de schimb criptografic, există anumite taxe care vor fi plătite. Aceste taxe sunt percepute din tranzacția dvs. Deci, dacă faceți schimb de la BTC la TRX, pe Changelly, va trebui să plătiți taxa Changelly și taxa de rețea. Changelly realizează doar 0,5% din producția totală, în timp ce blockchain-ul în sine folosește taxa de rețea. În timpul tranzacției, puteți stabili o taxă pe care o considerați acceptabilă pe Changelly și asigurați-vă că este potrivită pentru dvs. cât mai mult posibil pentru a evita problemele cu întârziere și

creșterea taxei.

Cum se convertește instantaneu BTC în TRX?

Prin intermediul unui widget de schimb al unei platforme de schimb precum Changelly, puteți converti instantaneu BTC în TRX fără stres. Puteți verifica cursul de schimb curent de la BTC la TRX de astăzi aici.

Prețul TRX și ratele de schimb

În timp ce luați în considerare prețul TRX la o anumită dată, ar trebui să luați în considerare rata medie care este calculată pe baza prețului mediu de piață. Multe platforme furnizează aceste informații

poți ști cât de bine ai putea face schimbul; prețul cripto fluctuează în fiecare zi

și totul depinde de situația pieței.

Prețul TRX astăzi

Cu stimă, informațiile de ieri despre TRX vor fi diferite de cele de astăzi, cu toate acestea, cel mai bun mod de a obține un preț instantaneu al TRX astăzi și în acest moment este să folosiți un calculator de schimb pe o platformă online. Cu acest calculator, puteți verifica prețul și rata TRX pe o platformă de schimb, cum ar fi Bittrex, Huobi, Binance, etc..

Graficele prețurilor TRX

Iată graficul de preț CoinMarketCap pentru TRX.

Aceste platforme de schimb au un grafic sau un grafic pe rata precedentă și actuală la care se află TRX. Acestea oferă o sursă universală de informații practice, unde puteți afla prețul TRX sau Bitcoin chiar din gura lor.

Ar trebui să luați notă de următoarele atunci când studiați graficul sau graficul;

  • Volatilitatea criptomonedei în acel moment actual
  • Situația pieței înainte de a cumpăra bitcoin pentru TRX.
  • Verificați tariful real înainte de a efectua o achiziție individuală sau de la o terță parte.

Rata de schimb pentru TRX este calculată în fiecare secundă pe aceste platforme de schimb pe secundă. Acest lucru vine cu ușurință, deoarece un calculator de schimb este implicat pentru a oferi măsurători și statistici precise. Cursurile de schimb se pot baza pe USD, BTC, ETH, USDT etc..

Cum să configurați un portofel TRX?

Chiar și cu aceste platforme de schimb care oferă servicii de stocare, este important să aveți un portofel pentru monitorizare, confidențialitate și probleme de securitate. În rețeaua TRON, există 2 tipuri de portofel disponibile; Portofel dezvoltat de comunitate și portofel de colaborare TRON-dev.

Trebuie să selectați unul dintre diferitele tipuri prezente în cele două tipuri de portofel TRX pentru a vă păstra jetoanele TRX. Amintiți-vă, protejarea jetoanelor dvs. este prioritatea dvs. numărul unu în timp ce utilizați rețeaua TRON.

Cum să alegeți cel mai bun portofel TRX?

Pentru a obține un portofel TRX, primul loc pe care ar trebui să îl consultați este www.tron.network pentru informații despre diferite tipuri de portofel și compatibilitatea dispozitivelor. Cu toate acestea, există încă alternative decât a face acest lucru pentru a configura un portofel. Ați putea lua în considerare utilizarea unui furnizor de portofele pentru a alege un furnizor de încredere

portofelul cel mai potrivit pentru dvs..

Există 2 tipuri cu mai multe tipuri care au fost enumerate mai sus, puteți verifica, de asemenea, care dintre ele vi se potrivește și funcționarea dvs..

1. Luați în considerare următoarele elemente atunci când luați decizii cu privire la un furnizor de portofele;

2. Examinați tipurile de bază de portofel disponibile și alegeți unul cu credibilitate.

3. Unele portofele vă permit să stocați mai mult de una sau două monede într-un singur loc.

4. Unele portofele TRX au un sistem de schimb încorporat care simplifică în mod eficient operațiunile viitoare.

5. Fiți sigur cu privire la reputația care precede furnizorul dvs. de portofel în caz de discrepanțe

și pentru a evita frauda.

Cum să începeți un portofel TRX?

1. Alegeți dintre tipurile de furnizor de portofele.

2. Descărcați pe dispozitivul dvs. sau utilizați-l pe web.

3. Înregistrați-vă cu adresa dvs. de e-mail

4. Verificați adresa de e-mail.

5. Creați un profil.

6. Completați datele dvs..

7. Începeți.

Rămâneți aproape!

Stare de nervozitate 

Facebook 

Telegramă 

Reddit

Youtube

Vă vom ține la curent cu cele mai recente știri, sfaturi și ghiduri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map