Hei acolo, deținătorii de Kin! Avem o veste foarte bună de anunțat pentru cei care doresc să schimbe fără probleme un vechi simbol Kin ERC20 cu Kin Coin, activul nativ al Kin Blockchain.

In conformitate cu Blog oficial Kin, Kin Blockchain este un blockchain federat, descentralizat, bazat pe protocolul Stellar, pe care Kin va fi cumpărat, vândut, câștigat și cheltuit. Oferă viteza și scalabilitatea necesare pentru aplicațiile de larg consum pentru milioane de utilizatori și promisiunea de securitate și stabilitate, care este semnul distinctiv al tehnologiei blockchain descentralizate.

Migrarea completă către Blockchain-ul Kin elimină complexitatea swap-urilor, elimină confuzia creată prin existența a două tipuri de token-uri Kin și simplifică procesul de integrare atât cu aplicațiile de schimb, cât și cu cele ale consumatorilor..

Deci, cum să vă schimbați exact ERC20 cu noua monedă Kin mainnet? Împreună cu Kin Changelly a pregătit acest tutorial pas cu pas pentru a face procesul cât mai fără probleme. Citește!

Cum să schimbați simbolul dvs. ERC20 Kin cu monede Kin?

1. În primul rând, instalați un portofel cripto care acceptă Kin, cum ar fi Ledger, Magnum Wallet sau Freewallet.

2. Accesați kin.changelly.com și conectați-vă / înscrieți-vă (pentru aceasta aveți nevoie doar de un e-mail).

3. La primul pas, introduceți cantitatea de jeton Kin ERC20 de schimbat. Veți primi exact aceeași cantitate de monedă Kin nouă (cu excepția costului redus de swap de gaz pentru a executa un contract inteligent). Citiți Termenii de utilizare și politica de confidențialitate, bifați caseta de mai jos și continuați cu pasul următor.

4. Introduceți adresa de destinație Kin Coin și Memo.id (dacă este furnizat) generate de portofel de la pasul 1 și faceți clic pe pasul următor.

kin-swap-gif

5. Verificați suma, adresa portofelului destinatarului și alte informații. Trimiteți jetoanele pentru a începe schimbul de jetoane.

6. Acum trimiteți-ne jetoanele Kin ERC20 și așteptați aproximativ 5-10 minute. Starea tranzacției dvs. este afișată în istoricul tranzacțiilor împreună cu alte tranzacții efectuate pe Changelly.

7. Așteptați schimbul. Procesul de schimb în sine durează aproximativ 5 secunde (restul timpului este luat de rețea) și constă din trei etape:

  • Se obține confirmarea
  • Schimbarea monedei ERC20 Kin la Kin
  • Trimiterea la portofel

Pe măsură ce tranzacția este finalizată, toate detaliile vor fi vizualizate în fereastră, precum cea de mai jos. Puteți găsi tranzacția dvs. pe Blockchain atingând butonul „Vedeți tranzacția pe Blockchain”.

Cum funcționează procesul de swap?

Când faceți swap-ul, nu faceți schimbul în sine, prin urmare nu se percepe niciun comision pentru procedură, în afară de costul gazului Ethereum pentru tranzacție. De fapt, ne trimiteți jetonul dvs. Kin ERC20, îl ardem și vă umplem portofelul cu aceeași cantitate de monedă nativă Kin. Changelly acceptă jetoane din orice portofel care acceptă ERC20, cum ar fi Jaxx, Exod sau Myetherwallet, etc..

Acordați atenție faptului că fereastra de schimb va fi disponibilă în perioada 15 martie – 15 iunie 2019.

Despre Kin Coin

Kin le permite dezvoltatorilor de aplicații de consum să creeze un angajament profund, să crească reținerea și să stimuleze venituri și creștere durabile ca parte a unui ecosistem cuprinzător în care toată lumea câștigă împreună. Cu instrumente blockchain ușor de utilizat și securitatea și viteza Kin Blockchain, dezvoltatorii sunt capabili să valorifice puterea criptomonedelor fără toate complexitățile backend ale tehnologiei.

Astăzi, milioane de consumatori au deja acces la Kin prin intermediul aplicațiilor populare, cum ar fi Kik, Perfect365, Tapatalk & Madlipz.

Despre Changelly

Changelly este un schimb de criptomonede instant fără custodie. Acționăm ca intermediar între schimburile de criptare și utilizatori, oferind acces la peste 140 de criptomonede. Misiunea companiei face un proces de schimb fără efort pentru toți cei care doresc să investească în criptomonede. Funcționând din 2015, platforma și aplicația sa mobilă atrag lunar peste un milion de vizitatori care se bucură de limite înalte, tranzacții rapide și asistență live 24/7.

Changelly oferă API-ul său și un widget personalizabil oricărui serviciu de criptare care dorește să-și lărgească audiența și să implementeze noi opțiuni de schimb. Changelly este partener cu MyEtherWallet, Exodus, Binance, BRD, Edge, Coinomi, Trezor, Ledger, Enjin, Coinpayments, Huobi Wallet și alți jucători cunoscuți din industria criptografică.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me