Tippek a kripto kereskedelméhez

A befektetési banki, portfóliókezelési, alapkezelők vagy akár a mindennapi kereskedők szakértői gyakran váratlan tanácsokat adnak, és legtöbbször a kriptovalutákba történő befektetés különböző stratégiáit követik. Abban az esetben, ha Ön még nem profi vagy ügyes kriptokereskedő, lépjünk ugyanazon az oldalon a nyelvhasználat szempontjából. Ehhez kérjük, tekintse meg Kereskedési szójegyzékünket.

És most íme néhány tipp a kriptográfia kereskedelméhez az induláshoz.

Az idő minden

Egy hét a kriptopiacon, szó szerint hónapokban, a hagyományos tőzsdei környezetben, hullámvölgyönként. Ha olyan ember vagy, aki mélyen bele akar mélyedni a kriptovilágba, és komoly értéket képvisel a befektetésein, akkor nem elég, ha csak naponta van ideje ellenőrizni valutáját. Feltétlenül ellenőrizni kell óránként, vagy legalább napi 6-7 alkalommal megfelelő időközönként. A figyelembe veendő idő másik aspektusa a folyamatban (ellenőrzés, elemzés, kutatás) töltött idő mennyisége. Néha érdemesebb hosszú távú befektetőnek lenni, napi szinten. Nagyon fontos, hogy pecsételjen egy árcédulát az eltöltött időre, mindennek marginális költsége van. Javasoljuk, hogy az elején vegye könnyedén, és elemezze teljesítményét az eltöltött idővel szemben. Ne lepődj meg, ha kezdettől negatív lesz, csak fogzol.

Legyen terve

Minden olyan pozícióhoz, amelyet a blokkláncba ad meg a kriptográfia megvásárlásával, meg kell határoznia egy pontos célszintet, amelyen profitot vehet fel, és ami még fontosabb, egy olyan szintet, amelyen leállítja a veszteségek felvételét. Túl sokszor bukott meg a felhasználók, ha nem sikerült megfelelően kiválasztaniuk a stop loss szintet. Valószínűleg a végén arra gondolsz: “Ó, nem, biztos vagyok benne, hogy megfordul, és minimális veszteséggel, nagydarab nélkül kijutok ebből a kereskedésből, ez a Reddit-es srác ezt mondta!” Minden az egóról szól, és ellentétben a hagyományos tőzsdével, ahol 2-3% -ot rendkívül ingatagnak tartanak, nem olyan szokatlan, ha körülbelül két óra alatt 60% -kal találunk érme dömpinget.

Napi kereskedési stratégiák kriptovalutában

Hagyjon figyelmen kívül sok hírt, és az interneten hallottakat

Sok olyan hír, amelyet a hírekben hall, és a hagyományos médiában olvasottak többsége elfogult, és egy vállalat vagy csoport hirdeti. Ideálisabb lenne az idejét arra fordítani, hogy megnézze a statisztikákat, és önállóan találja meg a trendeket. A következő befektetési lehetőséget nem csak a hírek elolvasásával találja meg, hanem a számok megnézésével. Mármint gondold át, ha ez megjelenik a hírekben, akkor másoknak is tudniuk kell róla, így valószínűleg nincs sok értéke. Ne próbálkozz és ne versenyezz másokkal, minden ember más, kockázati étvágya más, időzítése más és így tovább. Képességei és kereskedelme csak akkor fog javulni, ha az elemzett trendekre, a barátunk meghallgatására koncentrálunk, vagy arra, amit egy véletlenszerű srác / lány nem olyan régen mesélt az interneten keresztül. A verseny egészségtelen FOMO kereskedelemhez vezet, és ez a következő tippünk.

A kereskedés vagy a FOMO miatt nem kereskedés rossz

Legyen tisztában azzal, hogy „hiányzik a félelem”, vagy mire utalhat a hét halálos bűn, mint kapzsiság. Nagyon jó látni, amikor egy érmét pokolian pumpálnak, és pár perc alatt kétszámjegyű nyereséget lát. Ez a ragyogó zöld, felfelé mutató vonal, amely flörtöl veled a képernyőn, nem olyan monogám, mint gondolnád. Több száz ember elárasztja a Reddit-et és a BitcoinTalkot, felkiáltva, hogy „Ez az érme a jövő!” És a „Nézd meg ezt a szivattyút #feelingbullish”. Majd azon gondolkodik, hogy csatlakozzon-e ahhoz a mozihoz. Nos, nagyon lehetséges, hogy sokan előtted hajtották végre befektetésüket, és hogy a piac egy irányban folytatódhat. Egy dolgot szem előtt kell tartania, hogy a bálnák csak arra várnak, hogy a hozzád hasonló emberek a felfelé menet eladják neked olcsón megvásárolt érmeiket, és olyan magas ár mellett egyértelmű, hogy a jelenleg „szerencsés” tulajdonosok csak a kis halakból. Mondanom sem kell, hogy mi történik ezután, mondjuk azt, hogy az előbb említett zöld, kacér vonal hirtelen megmutatja, ki is ő valójában, és lefelé tartó spirálba kerül. Egyesek ezt klasszikus pump and dumpnak hívhatják!

Az altcoinokat a Bitcoin ellen kereskedik

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a legtöbb altcoinnal a FIAT ellen kereskednek, tévednek. A Bitcoin szinte minden FIAT pénznem mellett nagyon ingadozó, és ezt érdemes figyelembe venni, amikor a Bitcoin gyorsan mozog. Megállapítja, hogy a korábbi években az Altcoins és a Bitcoin fordított kapcsolatban állnak egymással, bár sokan eltérhetnek ebben a 2018-as összeomlás óta. Függetlenül attól, hogy a Bitcoin volatilis, minden manapság kissé homályossá válik, ezért szeretném javasolja, hogy tartsa szem előtt a második tippet.

A legjobb 5 kriptovaluta a 2020-as napi kereskedéshez

Gondoljon a portfólió jövőjére

Valljuk be, csak néhány kriptovaluta éli túl a következő évtizedet. Nézzük a legjobb 20 érmét érmepiaci sapka vagy érme360 biztosan ad egy ötletet, aki az elkövetkező évek során élni fog. Nagyon valószínűtlen, hogy a Bitcoin eltávolításra kerül a rangsor első helyéről, míg az évek során a többi hely évről évre változik. Jó elgondolkodni azon, hogy hány százalékban fogja megtartani ezeket az altkoinokat a portfóliójában, szemben a teljes atyával (Bitcoin).

Az eszközei biztonsága fontos

Amíg a világ pénze FIAT (euró, dollár font stb.), Addig a portfolió értékét FIAT pénznemben kell mérnie. Ne felejtsük el, hogy amíg a FIAT el nem éri a bankszámláját, addig nem fizetett ki pénzt, és a kriptovalutával nem rendelkezik biztosítással, és ha nem tartja be a megfelelő biztonságot (2FA, megfelelő kulcskulcs-tároló), akkor gyorsan elveszítheti pénzét sikeres kriptokereskedő. Feltétlenül be kell tartania a tőzsde irányelveit, igazolva személyazonosságát, ha nagy mennyiségű kriptot fizet be, és végül óvatosságra int az eszközei iránt. Ha szinten tartja az elméjét, akkor jónak kell lennie.

Changelly PRO: Befektetőbarát díjstruktúra

Hogyan regisztrálhat a Changelly PRO-n

Changelly PRO: Ellenőrzés

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me