Hé, Kin tulajdonosok! Nagyon jó hírünk van azok számára, akik szeretnének zökkenőmentesen felcserélni egy régi Kin ERC20 tokent a Kin Coin-ra, a Kin Blockchain.

Szerint a Kin hivatalos blog, A Kin Blockchain egy összevont, decentralizált, a Stellar protokollon alapuló blokklánc, amelyre a Kinet megveszik, eladják, keresik és költik. Biztosítja a nagyszámú fogyasztói alkalmazásokhoz szükséges gyorsaságot és skálázhatóságot több millió felhasználóval, valamint a biztonság és a stabilitás ígéretét, amely a decentralizált blokklánc-technológia jellemzője.

Teljes áttérés a Kin Blockchain-ra kiküszöböli a cserék bonyolultságát, megszünteti a kétféle Kin-token által okozott zavart és egyszerűbbé teszi az integrációs folyamatot mind a cserék, mind a fogyasztói alkalmazások között.

Tehát hogyan lehet pontosan kicserélni az ERC20-at az új Kin mainnet érmére? Kin Changellyvel együtt elkészítette ezt a lépésről-lépésre bemutató oktatást, hogy a folyamat minél zökkenőmentesebb legyen. Olvasson el!

Hogyan lehet kicserélni az ERC20 Kin tokent a Kin érmékre?

1. Először telepítsen egy olyan kriptotárcát, amely támogatja a Kin-t, például a Ledger, a Magnum Wallet vagy a Freewallet.

2. Keresse fel a kin.changelly.com webhelyet, és jelentkezzen be / regisztráljon (ehhez csak e-mailre van szüksége).

3. Az első lépésben adja meg a cserélhető Kin ERC20 token mennyiségét. Pontosan ugyanannyi új Kin érmét kap (kivéve az okos szerződés végrehajtásához szükséges kevés gázcsere költséget). Olvassa el a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi irányelveket, jelölje be az alábbi négyzetet, és folytassa a következő lépéssel.

4. Írja be a pénztárca által létrehozott Kin Coin rendeltetési címet és Memo.id-t (ha van ilyen), majd kattintson a következő lépésre.

kin-swap-gif

5. Ellenőrizze az összeget, a címzett pénztárca címét és egyéb információkat. Küldje el a tokenjeit a tokencsere elindításához.

6. Most küldje el nekünk a Kin ERC20 jelzőit, és várjon körülbelül 5–10 percet. A tranzakció státusza megjelenik a tranzakciók előzményeiben, a Changellyen végrehajtott egyéb tranzakciókkal együtt.

7. Várja meg a cserét. Maga a cserefolyamat körülbelül 5 másodpercet vesz igénybe (a fennmaradó időt a hálózat veszi igénybe), és három szakaszból áll:

  • Megerősítést kapok
  • Az ERC20 Kin és Kin érme cseréje
  • Küldés a pénztárcádba

Amint a tranzakció befejeződött, az összes részlet az ablakhoz hasonlóan megjelenik az ablakban. A tranzakciót a Blockchain oldalon találja meg, ha megérinti a „Tranzakció megtekintése a Blockchainen” gombot.

Hogyan működik a cserefolyamat?

A csere során nem magát a cserét hajtja végre, ezért az eljárásért nem számítanak fel jutalékot, csak a tranzakció Ethereum gázköltsége. Valójában elküldi nekünk a Kin ERC20 tokent, mi megégetjük, és ugyanannyi natív Kin érmével töltjük fel a pénztárcáját. Changelly minden tokból elfogad olyan tokent, amely támogatja az ERC20-at Jaxx, Kivonulás vagy Myetherwallet, stb..

Ügyeljen arra, hogy a csereablak 2019. március 15. és június 15. között áll rendelkezésre.

A Kin Coin-ról

A Kin felhatalmazza a fogyasztói alkalmazás-fejlesztőket arra, hogy mély elkötelezettségre tegyenek szert, növeljék a megtartást, és ösztönözzék a fenntartható bevételeket és növekedést egy átfogó ökoszisztéma részeként, amelyben mindenki együtt nyer. Könnyen használható blockchain eszközökkel, valamint a Kin Blockchain biztonságával és sebességével a fejlesztők képesek kiaknázni a kriptovaluta erejét a technológia összes háttérbonyolultsága nélkül..

Ma már a fogyasztók millióinak van hozzáférése a Kinhez olyan népszerű alkalmazásokon keresztül, mint a Kik, a Perfect365, a Tapatalk & Madlipz.

Changellyről

A Changelly nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-csere. Közvetítőként járunk el a kriptográfiai központok és a felhasználók között, 140 + kriptovalutához való hozzáférést kínálva. A vállalati küldetés megkönnyíti a cserefolyamatot mindenki számára, aki befektetni akar a kriptovalutába. A 2015 óta működő platform és mobilalkalmazása havonta több mint egymillió látogatót vonz, akik magas limitekkel, gyors tranzakciókkal és 24/7 élő támogatással rendelkeznek..

A Changelly API-ját és testreszabható widgetjét kínálja minden olyan kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely bővíteni kívánja közönségét és új csereprogramokat kíván megvalósítani. A Changelly együttműködik a MyEtherWallet, az Exodus, a Binance, a BRD, az Edge, a Coinomi, a Trezor, a Ledger, az Enjin, a Coinpayments, a Huobi Wallet és a kriptográfia más ismert szereplőivel.