Здравейте, колеги Changellions, а също и потребители на Jaxx Liberty Wallet! За да ви накараме всички да бъдат в крак с новото партньорство на Changelly с Jaxx Liberty, приветстваме ви да разгледате и следвате нашето ръководство стъпка по стъпка по-долу за това как да обменяте криптовалута директно от портфейла на нашия нов партньор за 90+ криптовалути, използващ Changelly!

Относно Jaxx Liberty

Decentral е родното място на Ethereum и производителят на Jaxx и Jaxx Liberty („продукти на Jaxx“). Работи от 2014 г., той е един от най-старите и реномирани екипи в космоса. Продуктите на Jaxx са изтеглени от милиони потребители по целия свят.

Jaxx Liberty е тяхната нова платформа за криптовалута, която дава възможност на хората да поемат контрола върху цифровия си живот чрез управление на над 90 цифрови активи, включително стабилни монети. Инструментите в Jaxx Liberty включват портфейл, обмен в приложения, портфолио, пазари, новини и изследователи на блокове. Всички продукти на Jaxx не са попечителски, винаги са безплатни и предлагат 7-дневна поддръжка на своята обща потребителска общност.

Защо да изберете Jaxx Liberty

Е, сега имате добра идея за това как да обменяте крипто в приложението Jaxx Liberty, задвижвано от Changelly, било то с фиксирани лихви или плаващи лихви – това е напълно ваше обаждане. Но преди да стигнем направо към него, нека завършим това ръководство с няколко предимства при използването на портфейла Jaxx Liberty:

 1. Криптова платформа “всичко в едно” – Отминаха дните, в които трябва да използвате едно приложение за закупуване на криптовалута, друго приложение за тяхната размяна, трето за управлението им, където държите ключовете, и четвърто и може би пето за проверка на пазарните цени и как вашето портфолио прави. Защо не комбинирате тези функции в една платформа? Интегриране на Changelly за лесен обмен в приложение, както и поддръжка на Simplex скоро, където потребителите могат да купуват криптовалута само с няколко щраквания.
 2. Вие контролирате – Jaxx Liberty е портфейл за блокчейн, който не е задържан, което означава, че притежавате ключовете – зачитайки поверителността на потребителите. Jaxx никога няма достъп до техните криптовалути или знания за тях – само потребителят има.
 3. Крос-платформа с 90+ поддържани криптовалути – За да улеснят нещата за своите потребители, те са създали приложението си по начин, при който могат да го внедрят бързо в 6 платформи – iOS, Android, разширение за Chrome, MacBook, Windows и Linux едновременно. Без значение какво устройство използват потребителите, Jaxx Liberty винаги ще се синхронизира – поддържа 90+ топ криптовалути, включително стабилни монети.
 4. Красив дизайн и най-доброто потребителско изживяване – Това приложение е създадено за масите. Прекарване на много време в преживяване на всеки сценарий, с цел намаляване на триенето на потребителите и осигуряване на потребителите наслада на всяка стъпка от тяхното пътуване
 5. Здрав бекенд – Не позволявайте на красивия външен вид да ви заблуди. Jaxx Liberty разполага със стабилна вътрешна инфраструктура, която свързва 13 различни блокчейна и собствен индексиращ слой за бърза обработка.

Как да обменяте

По-долу ще намерите няколко лесни стъпки, за да се качите на борда на вагона Jaxx Liberty / Changelly, предоставяйки ви безпроблемно обмен в рамките на съответния портфейл:

 • Първо и най-важното, стартирайте приложението Jaxx Liberty Wallet на вашия iPhone или Android устройство и отворете секцията „Exchange“ в долната част, задвижвана от вашите истински, Changelly.
 • След като изберете сдвояването на активи, което искате да обменяте, въведете сумата на предварителния крипто за суап (за това използваме модел ETH – PAX).
 • Проверете прогнозната ставка въз основа на това дали решите да отидете с опцията Changelly Fixed или Changelly Dynamic.
 • След като изберете една от опциите за Changelly rate (в този случай ние сме избрали Changelly Fixed), вие се изпращате на вторична страница, където ви се дава шанс да потвърдите транзакцията си, въз основа или ако сте избрали подхода „Changelly Fixed“, или подхода „Changelly Dynamic“, където, ако всичко е наред с избора ви, след това натиснете потвърждение.
 • Веднага след като потвърдите транзакцията, запишете вашия идентификационен номер на фиксирана транзакция Changelly в случай на проблеми. Чувствайте се свободни да напуснете приложението на портфейла, тъй като след като транзакцията приключи, ще получите известие за натискане на вашия смартфон.
 • Уверете се, че сумата на получените монети е равна на фиксирания курс, който сте заменили, и поздравления за успешна транзакция! Това не беше трудно сега, нали?

Twitter 

Facebook 

Телеграма 

Reddit

Youtube

Приятен суап!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me