A 0x projektet egy professzionális és ambiciózus csapat alapította 2017 októberében. Célja egy protokoll létrehozása az ERC-20 tokenek p2p cseréjéhez nyitott és decentralizált környezetben. A 0x Protocol környezetben minden műveletet Ethereum intelligens szerződésekkel hajtanak végre. Ez a projekt izgalmas ötleteket kínál, ezért mindenképpen érdemes odafigyelni.

Fedezzük fel a ZRX tokent, és vessünk egy pillantást az érme jövőjére. Itt van egy új ZRX árjóslat 2020-ra és 2025-re Changelly által!

Miről szól 0x (ZRX)?

2017-ben egy Amir Bandeali és Will Warren által vezetett fejlesztőcsoport bevezette az egyedülálló 0x protokollt az ERC-20 és ERC-721 tokenek decentralizált cseréjéhez. Fő ötletük egy biztonságos blokklánc-hálózat létrehozása volt a decentralizált alkalmazások és a tőzsdén kívüli kriptovaluta-kereskedelem elindításához minimális díjakkal.

Ha a Binance vagy a Kraken kész felhasználói alkalmazások, akkor a 0x az a protokoll, amelyre az új alkalmazások és kereskedési platformok „beépíthetők”. Ez a megközelítés megoldja a kriptovaluta-cserék fő problémáit:

  • A decentralizáció hiánya. A cserét nem a résztvevők irányítják, hanem az adminisztráció. 0x-ben a hatalmat a felhasználók kapják meg – a szavazás során ők hoznak döntéseket a platform fejlesztéséről.
  • A támadások biztonsági rése. A szerverek és a hagyományos csereprogramok védelme feltörhető, sőt olyan csúcsplatformok is, mint a Binance, máris hackertámadások áldozatává váltak. A protokollnak nincs egyetlen szervere – kapacitása szétszórtan az egész világon, és egy ilyen rendszer biztonsági szintje nagyságrenddel magasabb.
  • Kellemetlenség a felhasználók számára. Sok kereskedő tudja, hogy a tőzsde betilthet egy számlát, majd az egyenlegből történő pénzfelvétel nem fog működni. Ezenkívül a rendszeres működéshez bonyolult regisztrációs eljárást kell végrehajtania, amely szintén nem elérhető több országban. A fiat tranzakciók lebonyolításához további ellenőrzésen kell átesnie és hatalmas jutalékot kell fizetnie. És 0x-nél nem is kell regisztrálnia, telepítenie az alkalmazást és el kell kezdenie.

0x alapelvek

Minden művelet kívül esik a blokkláncon. Bármely felhasználó futtathatja alkalmazását a platformon, és relé válhat, amely fenntartja a rendszer teljesítményét. A felhasználó jutalmat kap ZRX-ben, belső platform tokenekben is. A díj nagysága nincs korlátozva, de ez közvetlenül az ismétlők számától függ. Minél több ismétlő, annál alacsonyabb a jutalom.

A tokenek a hálózaton belüli jutalékok kifizetésére is szolgálnak: alkalmazások indítására, megbízások létrehozására, kriptovaluták kereskedésére stb. Ezenkívül a rendszerben csak a ZRX tulajdonosok rendelkeznek szavazati jogokkal.

Projekt neve 0x
Stock szimbólum ZRX
Eszköz típusa ERC-20 token
Curr. Ár 0,222463 USD
Curr. Ellátás / Teljes ellátás 604 421 968 ZRX / 1 000 000 000 ZRX
ROI az indulás óta 99,12%
Indulás dátuma 2017
Hivatalos honlapján https://0x.org/

Az adatok 2019. december 11-én relevánsak.

0x (ZRX) legfrissebb hírek

A Binance kriptovaluta-csere amerikai részlege megnyitotta a Cardano (ADA), az alapvető figyelmeztető token (BAT), az Ethereum Classic (ETC), a Stellar (XLM) és a 0x (ZRX) digitális eszközök letétbe helyezésének lehetőségét..

Több érme, lassan, de biztosan. https://t.co/PG3mZblAcI

– CZ Binance (@cz_binance) 2019. szeptember 23

0x árelemzés

A token 2017 augusztusában jelent meg a piacon, majd 10 centbe került. Alig két nap alatt az ára ötszörösére nőtt, a tőkeérték pedig 67-ről 300 millió dollárra nőtt.

Az erőteljes növekedés a projekt iránti kezdeti nagy érdeklődéssel járt, de fokozatosan a korrekciós szakaszba lépett. Ezt súlyosbította az új, ígéretes érmék (Bitcoin Cash, Tron, NEO, EOS, IOTA és mások) tömeges megjelenése is. December végéig az ár 20 centre, a tőkeérték pedig 118 millió dollárra csökkent.

zrx árdiagram

2018 azonban nagyon sikeresen kezdődött az altcoin számára. Az általános emelkedés hátterében az ára gyorsan 2 dollárra emelkedett, és a tőkésítés elérte a milliárdot. Aztán megint jött a korrekció, amely szinte háromszorosára csökkentette a mutatókat.

Májusban az idézetek röviden visszatértek az előző szintre. Az emelkedés oka az volt, hogy a Coinbase tőzsde megvásárolta a 0x protokollon működő Paradex kereskedési platformot.

https://twitter.com/coinbase/status/999417316914876416

Hamarosan visszaesés következett be, amely télen általános medvés trenddé vált. Azóta a piaci mutatók főként csökkentek, és csak alkalmanként és röviden emelkednek 5-10% -kal. Ez annak a gyenge árdinamikának köszönhető, hogy sok befektető kételkedik abban, hogy érdemes-e befektetni a ZRX-be.

Ma a ZRX token ára 0,222463 dollár.

0x technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen technikai elemzési szakértelem a 0x kriptovalutáról. Itt van azonban a ZRX összesített minősítése több kereskedőtől & elemzők a TradingView-n.

zrx widget0x (ZRX) piaci előrejelzés a TradingView-n; a képernyőkép 19/12/19 készült

0x (ZRX) árjóslatok 2020 – 2025-re

A ZRX aránya attól függ, hogy a felhasználók milyen igényeket igényelnek a platform által támogatott technológiák iránt. Minél több felhasználó vált át az innovatív protokollra, annál erősebb a token belső értéke. Vizsgáljuk meg a projekt erősségeit és gyengeségeit:

  • A technológiát aktívan használják. A protokollt már 14 decentralizált alkalmazás használja, beleértve a Paradex, Radar, Veil, Ethfinex, dEX, LakeTrade stb..
  • A technológia ígéretes rést foglal el. A 0x nemcsak decentralizált cserék létrehozására használható. A platform az eszköz tokenizálásának egy másik lehetőségét is biztosítja. Ez egy feltörekvő piac, dollármilliárdok tőkésítésével.
  • A technológia új megközelítést kínál a cserék munkájában. Nemcsak az, hogy a felhasználók alacsonyabb jutalékot fizetnek, és fiókjuk jobban védett a hackelés és az önkényes tiltások ellen. Az Ethereumon alapuló összes új token automatikusan megjelenik a 0x-en működő webhelyek listáján. Ez annak köszönhető, hogy a protokoll szinkronban van az Ethereum intelligens szerződéseivel.

# 1. Beincrypto árjóslás 2020-ra

A forrás a ZRX árának esését jósolja. 2020-ban a ZRX kriptovaluta visszatérhet 0,1 USD.

# 2. A Walletinvestor árjóslása 2020-ra, 2025-re

A Walletinvestor azt állítja, hogy a 0x-os ár hamarosan csökken. A jövő évi előrejelzésben nincs jelentős változás. 2020-ban az érme kerül 0,11 USD. 5 év múlva a ZRX megéri 0,27 USD. Trading Beasts árjóslás 2019-re és 2020-ra

# 3. Kereskedelmi Beasts árjóslás 2020-ra

Idén az ár kissé emelkedni fog. 2020 végéig a 0x kriptovaluta átlagárfolyam a 0,25–0,37 USD.

# 4. Digitalcoin árjóslás 2020 – 2025-ig

A Digitalcoin forrás meglehetősen pozitív arányt jósol a 0x kriptográfia esetében. 2020-ban a ZRX ráta felmegy 0,301 USD. 2025-ben az ár kétszeresére emelkedik 0,665 USD.

Mi várható a 0x kriptovalutától 2020-ban, 2025-ben

Az ígéretes technológia, egy erős fejlesztői csapat és az Ethereummal folytatott kommunikáció lehetővé teszi számunkra, hogy a jelző népszerűvé váljon. A legtöbb szakértő szerint erre még 3-4 évig kell várni. Nem csak a lassú fejlődés miatt. Nem valószínű, hogy most egy kevéssé ismert platform az ETC tokenek cseréjére képes lesz versenyezni olyan promóciós oldalakkal, mint a Binance és a Bittrex.

Ennek ellenére a ZRX ráta növekedésére számítunk. Becsült átlagár: 0,2 USD. Úgy tűnik, hogy az érme árának hosszú távú előrejelzése nem teljesen megbízható, mivel az altcoin ára teljesen függhet a Bitcoin árától.

Vásároljon ZRX Tokent a legjobb áron

[add-changelly-widget from = usd to = zrx]

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me