A 0x projektet egy professzionális és ambiciózus csapat alapította 2017 októberében. Célja egy protokoll létrehozása az ERC-20 tokenek p2p cseréjéhez nyitott és decentralizált környezetben. A 0x Protocol környezetben minden műveletet Ethereum intelligens szerződésekkel hajtanak végre. Ez a projekt izgalmas ötleteket kínál, ezért mindenképpen érdemes odafigyelni.

Fedezzük fel a ZRX tokent, és vessünk egy pillantást az érme jövőjére. Itt van egy új ZRX árjóslat 2020-ra és 2025-re Changelly által!

Miről szól 0x (ZRX)?

2017-ben egy Amir Bandeali és Will Warren által vezetett fejlesztőcsoport bevezette az egyedülálló 0x protokollt az ERC-20 és ERC-721 tokenek decentralizált cseréjéhez. Fő ötletük egy biztonságos blokklánc-hálózat létrehozása volt a decentralizált alkalmazások és a tőzsdén kívüli kriptovaluta-kereskedelem elindításához minimális díjakkal.

Ha a Binance vagy a Kraken kész felhasználói alkalmazások, akkor a 0x az a protokoll, amelyre az új alkalmazások és kereskedési platformok „beépíthetők”. Ez a megközelítés megoldja a kriptovaluta-cserék fő problémáit:

  • A decentralizáció hiánya. A cserét nem a résztvevők irányítják, hanem az adminisztráció. 0x-ben a hatalmat a felhasználók kapják meg – a szavazás során ők hoznak döntéseket a platform fejlesztéséről.
  • A támadások biztonsági rése. A szerverek és a hagyományos csereprogramok védelme feltörhető, sőt olyan csúcsplatformok is, mint a Binance, máris hackertámadások áldozatává váltak. A protokollnak nincs egyetlen szervere – kapacitása szétszórtan az egész világon, és egy ilyen rendszer biztonsági szintje nagyságrenddel magasabb.
  • Kellemetlenség a felhasználók számára. Sok kereskedő tudja, hogy a tőzsde betilthet egy számlát, majd az egyenlegből történő pénzfelvétel nem fog működni. Ezenkívül a rendszeres működéshez bonyolult regisztrációs eljárást kell végrehajtania, amely szintén nem elérhető több országban. A fiat tranzakciók lebonyolításához további ellenőrzésen kell átesnie és hatalmas jutalékot kell fizetnie. És 0x-nél nem is kell regisztrálnia, telepítenie az alkalmazást és el kell kezdenie.

0x alapelvek

Minden művelet kívül esik a blokkláncon. Bármely felhasználó futtathatja alkalmazását a platformon, és relé válhat, amely fenntartja a rendszer teljesítményét. A felhasználó jutalmat kap ZRX-ben, belső platform tokenekben is. A díj nagysága nincs korlátozva, de ez közvetlenül az ismétlők számától függ. Minél több ismétlő, annál alacsonyabb a jutalom.

A tokenek a hálózaton belüli jutalékok kifizetésére is szolgálnak: alkalmazások indítására, megbízások létrehozására, kriptovaluták kereskedésére stb. Ezenkívül a rendszerben csak a ZRX tulajdonosok rendelkeznek szavazati jogokkal.

Projekt neve 0x
Stock szimbólum ZRX
Eszköz típusa ERC-20 token
Curr. Ár 0,222463 USD
Curr. Ellátás / Teljes ellátás 604 421 968 ZRX / 1 000 000 000 ZRX
ROI az indulás óta 99,12%
Indulás dátuma 2017
Hivatalos honlapján https://0x.org/

Az adatok 2019. december 11-én relevánsak.

0x (ZRX) legfrissebb hírek

A Binance kriptovaluta-csere amerikai részlege megnyitotta a Cardano (ADA), az alapvető figyelmeztető token (BAT), az Ethereum Classic (ETC), a Stellar (XLM) és a 0x (ZRX) digitális eszközök letétbe helyezésének lehetőségét..

Több érme, lassan, de biztosan. https://t.co/PG3mZblAcI

– CZ Binance (@cz_binance) 2019. szeptember 23

0x árelemzés

A token 2017 augusztusában jelent meg a piacon, majd 10 centbe került. Alig két nap alatt az ára ötszörösére nőtt, a tőkeérték pedig 67-ről 300 millió dollárra nőtt.

Az erőteljes növekedés a projekt iránti kezdeti nagy érdeklődéssel járt, de fokozatosan a korrekciós szakaszba lépett. Ezt súlyosbította az új, ígéretes érmék (Bitcoin Cash, Tron, NEO, EOS, IOTA és mások) tömeges megjelenése is. December végéig az ár 20 centre, a tőkeérték pedig 118 millió dollárra csökkent.

zrx árdiagram

2018 azonban nagyon sikeresen kezdődött az altcoin számára. Az általános emelkedés hátterében az ára gyorsan 2 dollárra emelkedett, és a tőkésítés elérte a milliárdot. Aztán megint jött a korrekció, amely szinte háromszorosára csökkentette a mutatókat.

Májusban az idézetek röviden visszatértek az előző szintre. Az emelkedés oka az volt, hogy a Coinbase tőzsde megvásárolta a 0x protokollon működő Paradex kereskedési platformot.

https://twitter.com/coinbase/status/999417316914876416

Hamarosan visszaesés következett be, amely télen általános medvés trenddé vált. Azóta a piaci mutatók főként csökkentek, és csak alkalmanként és röviden emelkednek 5-10% -kal. Ez annak a gyenge árdinamikának köszönhető, hogy sok befektető kételkedik abban, hogy érdemes-e befektetni a ZRX-be.

Ma a ZRX token ára 0,222463 dollár.

0x technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen technikai elemzési szakértelem a 0x kriptovalutáról. Itt van azonban a ZRX összesített minősítése több kereskedőtől & elemzők a TradingView-n.

zrx widget0x (ZRX) piaci előrejelzés a TradingView-n; a képernyőkép 19/12/19 készült

0x (ZRX) árjóslatok 2020 – 2025-re

A ZRX aránya attól függ, hogy a felhasználók milyen igényeket igényelnek a platform által támogatott technológiák iránt. Minél több felhasználó vált át az innovatív protokollra, annál erősebb a token belső értéke. Vizsgáljuk meg a projekt erősségeit és gyengeségeit:

  • A technológiát aktívan használják. A protokollt már 14 decentralizált alkalmazás használja, beleértve a Paradex, Radar, Veil, Ethfinex, dEX, LakeTrade stb..
  • A technológia ígéretes rést foglal el. A 0x nemcsak decentralizált cserék létrehozására használható. A platform az eszköz tokenizálásának egy másik lehetőségét is biztosítja. Ez egy feltörekvő piac, dollármilliárdok tőkésítésével.
  • A technológia új megközelítést kínál a cserék munkájában. Nemcsak az, hogy a felhasználók alacsonyabb jutalékot fizetnek, és fiókjuk jobban védett a hackelés és az önkényes tiltások ellen. Az Ethereumon alapuló összes új token automatikusan megjelenik a 0x-en működő webhelyek listáján. Ez annak köszönhető, hogy a protokoll szinkronban van az Ethereum intelligens szerződéseivel.

# 1. Beincrypto árjóslás 2020-ra

A forrás a ZRX árának esését jósolja. 2020-ban a ZRX kriptovaluta visszatérhet 0,1 USD.

# 2. A Walletinvestor árjóslása 2020-ra, 2025-re

A Walletinvestor azt állítja, hogy a 0x-os ár hamarosan csökken. A jövő évi előrejelzésben nincs jelentős változás. 2020-ban az érme kerül 0,11 USD. 5 év múlva a ZRX megéri 0,27 USD. Trading Beasts árjóslás 2019-re és 2020-ra

# 3. Kereskedelmi Beasts árjóslás 2020-ra

Idén az ár kissé emelkedni fog. 2020 végéig a 0x kriptovaluta átlagárfolyam a 0,25–0,37 USD.

# 4. Digitalcoin árjóslás 2020 – 2025-ig

A Digitalcoin forrás meglehetősen pozitív arányt jósol a 0x kriptográfia esetében. 2020-ban a ZRX ráta felmegy 0,301 USD. 2025-ben az ár kétszeresére emelkedik 0,665 USD.

Mi várható a 0x kriptovalutától 2020-ban, 2025-ben

Az ígéretes technológia, egy erős fejlesztői csapat és az Ethereummal folytatott kommunikáció lehetővé teszi számunkra, hogy a jelző népszerűvé váljon. A legtöbb szakértő szerint erre még 3-4 évig kell várni. Nem csak a lassú fejlődés miatt. Nem valószínű, hogy most egy kevéssé ismert platform az ETC tokenek cseréjére képes lesz versenyezni olyan promóciós oldalakkal, mint a Binance és a Bittrex.

Ennek ellenére a ZRX ráta növekedésére számítunk. Becsült átlagár: 0,2 USD. Úgy tűnik, hogy az érme árának hosszú távú előrejelzése nem teljesen megbízható, mivel az altcoin ára teljesen függhet a Bitcoin árától.

Vásároljon ZRX Tokent a legjobb áron

[add-changelly-widget from = usd to = zrx]

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Changellyről