A kriptopénz-bányászat egy összetett számítási folyamat, amely általában speciális berendezések használatát igényli. Az Ethereum bányászatához erőteljes videokártyákat használnak, míg a Bitcoinot még drágább ASIC-ek segítségével bányászzák. A Pi Network fejlesztői úgy döntöttek, hogy hozzáférhetőbbé teszik kriptovalutájukat. Bármely okostelefon tulajdonosa bányászhatja a PI kriptot.

Míg a Pi Network nagyon népszerű a felhasználók körében, a PI kriptovaluta jövője nem annyira egyértelmű. Annak ellenére, hogy Pi még nem került fel a Changelly listájára, figyelemmel kísérjük munkáját, és megpróbálunk a legjobb értékelésű hírekről beszélni. Ezenkívül rengeteg fiatal vagy tapasztalt kriptovalutát mutat be, amelyeket könnyen cserélhet a Changelly.

PI érme alapvető értéke

A fejlesztők fő célja egy egyszerű és kényelmes platform létrehozása volt a kriptovaluta és az intelligens szerződések számára, amely nem nélkülözné a szokásos komoly energiaköltségeket. Ez a csapat létrehozott egy egyszerű alkalmazást, amely egyszerre képes kibontani az új tokent és tárolni azt.

A PI bányászati ​​alkalmazás 2019. március 14-én indult, júniusban pedig az aktív felhasználók száma meghaladta a 100 000-et. Sok felhasználó úgy véli, hogy ez nagyon kényelmes és intuitív bányászati ​​eszköz, ugyanúgy, mint a Changelly alkalmazást. Mindent olyan mélyrehatóan, de érthető formában magyaráznak, így a felhasználóknak nincsenek problémáik vele.

A PI titkosítás fő előnyei:

  1. Egyszerűség. Az a felhasználó, aki még soha nem hallott a Bitcoinról és a kriptovalutáról, harc nélkül képes lesz bányászni a PI kriptopénzt. Megvan a lépésenkénti útmutató a PI kriptopénz bányászatához;
  2. Tisztességes elosztás. A bányászott érmék száma nem függ az eszköz kapacitásától;
  3. Extra bevételek. A felhasználók, akik hozzájárulnak a platform fejlesztéséhez, jutalmat kapnak.

Mivel a Pi Network kriptovaluta lehetővé teszi a bányászatot anélkül, hogy hozzájárulna a számítási teljesítményéhez, ez az érme érdekes lehet mindenki számára, aki hajlandó kibővíteni kriptográfiai portfólióját. A bányászati ​​teljesítmény és a szorzótényezők többek között a hivatkozott felhasználók mennyiségétől függenek.

Mi a Pi Network, és mi van a HYPE-vel? (Pi kriptovaluta áttekintés)

Az aktív referenciák bányászati ​​sebességét a következő képlet alapján számítják ki:

X * 25% * (0,39Pi / Hr + 0,39), ahol X az utalások száma

Így 10 aktív utalásért megkapja:

10 * 25% * (0,39Pi / Hr + 0,39) = 1,975 Pi / Hr (1,975 Pi érme óránként)

PI érme részletei

Projekt neve PI hálózat
Stock szimbólum PI
Eszköz típusa Jelképes
Hálózattípus Blockchain
Indulás dátuma 2019. március 14
Hivatalos honlapján https://minepi.com/

Pi hálózati közösségi hírnév

A PI kriptovaluta elég népszerűvé vált a bányászok körében: az aktív felhasználók száma 2019 novemberében elérte az 1 milliót.

Megcsináltuk! A Pi Network nemrégiben egymillió elkötelezett úttörőt keresztezett világszerte. Nézze meg ünnepi videónkat! Most kezdünk. #pinetwork # pi1millió # crypto #bitcoin pic.twitter.com/KiSLuQQsTn

– Pi Network (@PiCoreTeam) 2019. november 15

A Google Trends szerint az érme népszerűségének csúcsa 2019 augusztusában volt, amikor a felhasználók száma növekedett a legaktívabban.

pi hálózati trend‘PI Network’ lekérdezési trend a Google-on keresztül

Két hónap alatt a Pi Network mintegy 200 000 felhasználót vonzott:

@Pi__network mára több mint 300 ezer úttörőt ért el, akik mind PI-t keresnek, én magam is több mint 1000 pi-t. A Pi csatlakozásához kövesse ezt a linket https://t.co/ojUBqEg6MM és a felhasználónévemet (geeus81) használja meghívókódként. pic.twitter.com/AUUiSiAciS

– Crypto_adventures (@ Cryptoadventur3) 2019. augusztus 29

Influencerek vetületei a Pi hálózaton

Meg kell jegyezni, hogy a Pi hálózatot leginkább maguk a felhasználók népszerűsítik. Leírják a platform előnyeit, és hivatkozási neveket adnak a bevételeik növelése érdekében. Úgy tűnik, hogy a rendszer tökéletesen működik.

#PiNetwork van # teremtés a # kriptovaluta érdemes használni. Felajánlással #Érték megragadja a #szívek sok ember. Ez #felhasználóbarát így lehetővé teszi az összes opp részvételét a #PiNetwork https://t.co/pHq1F1bupo Referral – PapaBear1 #BTC #digitalhealth #Motiváció #XRP pic.twitter.com/SeAYcSQZTW

– Papa Medve &# 128081;&# 128293;&# 128293;&# 128293; (@ StockWarrior1) 2019. december 27

Ha a jövőben Pi olyan lesz, mint a Bitcoin, akkor gazdag leszel.

Itt vagyok, hogy segítsek bárkinek a Pi fejlesztésében. Ezúttal ne hagyja ki a jó lehetőséget.

Letöltés: https://t.co/Xtf2DQhgeH

Meghívó kód: thanhlong152

Ismerje meg a Pinetwork-t:https://t.co/l8tdlmG8Yn pic.twitter.com/fbGtvyS4mg

– Athena (@ ThanhLong152) 2019. december 25

A projekt viszonylag fiatal, de ígéretes – a bányászok nem kételkednek a benne rejlő lehetőségekben.

Vélemények a Pi hálózatról

A fejlesztők és a kriptográfiai közösség nagyon optimista a jövőben a PI kriptovaluta árával kapcsolatban:

Pi hamarosan üdvözli új évét, és az új év Pi elindul! A cél 1pi = 1000usdt. Keményen kell dolgoznunk, hogy népszerűsítsük és nyilvánosságra hozzuk a pi értékünk értékesebbé tételét.

# pi # pinetwork # wu capital pic.twitter.com/Gz6e6LPx2v

– WU TŐKE (@wu_capital) 2019. december 22

Pi hálózati árjóslás

A Pi Network jelenlegi ára semmi. A fejlesztők blokklánc és infrastruktúra kiépítését tervezik. Az utolsó szakasz a kereskedés kezdete lesz. Csak ezek után következik be a tényleges ár.

Bár a Neten nincsenek bizonyos Pi Network árjóslatok, azt javasoljuk A PI 2020 elejére 0,16 dollárba kerül, ára ugyanazon a szinten marad. Az alkalmazás béta verzióban van, így az érme ára valószínűleg nem változik a következő hónapokban.

Sok múlik a felhasználók számán és a tőzsdéken, amelyek elfogadják vagy elutasítják a PI érmét. Legjobb esetben, A PI árjóslása 2020 végére 1 dollár – A Pi Network kriptoértékének növekednie kell az egészséges növekedés feltételeinek megteremtése érdekében.

Nehéz megjósolni a Pi Network értékét 2025-ben, mivel ez túl hosszú távú, és a projekt nagyon fiatal. azonban, a PI ára 5 dollárra emelkedhet és magasabb, ha a hálózatot megfelelően fejlesztik. Az egyedülálló tulajdonságokkal és értékkel rendelkező kriptovalutáknak mindig sikerül megszerezniük a darabot.

A kriptográfiaba fektetve alaposan meg kell találnia egy felhasználóbarát szolgáltatást gyors és biztonságos tranzakciókkal, valamint a kriptopénzek nagy listájával. Egyébként a Changelly több mint 150 érmét támogat, amelyeket pár perc alatt felcserélhet.

Changellyről

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Bár az árelemzés hasznos eszköz, nem szabad prediktívnek tekinteni egyetlen befektetési eszköz jövőbeli teljesítményét sem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me