A kriptopénz-bányászat egy összetett számítási folyamat, amely általában speciális berendezések használatát igényli. Az Ethereum bányászatához erőteljes videokártyákat használnak, míg a Bitcoinot még drágább ASIC-ek segítségével bányászzák. A Pi Network fejlesztői úgy döntöttek, hogy hozzáférhetőbbé teszik kriptovalutájukat. Bármely okostelefon tulajdonosa bányászhatja a PI kriptot.

Míg a Pi Network nagyon népszerű a felhasználók körében, a PI kriptovaluta jövője nem annyira egyértelmű. Annak ellenére, hogy Pi még nem került fel a Changelly listájára, figyelemmel kísérjük munkáját, és megpróbálunk a legjobb értékelésű hírekről beszélni. Ezenkívül rengeteg fiatal vagy tapasztalt kriptovalutát mutat be, amelyeket könnyen cserélhet a Changelly.

PI érme alapvető értéke

A fejlesztők fő célja egy egyszerű és kényelmes platform létrehozása volt a kriptovaluta és az intelligens szerződések számára, amely nem nélkülözné a szokásos komoly energiaköltségeket. Ez a csapat létrehozott egy egyszerű alkalmazást, amely egyszerre képes kibontani az új tokent és tárolni azt.

A PI bányászati ​​alkalmazás 2019. március 14-én indult, júniusban pedig az aktív felhasználók száma meghaladta a 100 000-et. Sok felhasználó úgy véli, hogy ez nagyon kényelmes és intuitív bányászati ​​eszköz, ugyanúgy, mint a Changelly alkalmazást. Mindent olyan mélyrehatóan, de érthető formában magyaráznak, így a felhasználóknak nincsenek problémáik vele.

A PI titkosítás fő előnyei:

  1. Egyszerűség. Az a felhasználó, aki még soha nem hallott a Bitcoinról és a kriptovalutáról, harc nélkül képes lesz bányászni a PI kriptopénzt. Megvan a lépésenkénti útmutató a PI kriptopénz bányászatához;
  2. Tisztességes elosztás. A bányászott érmék száma nem függ az eszköz kapacitásától;
  3. Extra bevételek. A felhasználók, akik hozzájárulnak a platform fejlesztéséhez, jutalmat kapnak.

Mivel a Pi Network kriptovaluta lehetővé teszi a bányászatot anélkül, hogy hozzájárulna a számítási teljesítményéhez, ez az érme érdekes lehet mindenki számára, aki hajlandó kibővíteni kriptográfiai portfólióját. A bányászati ​​teljesítmény és a szorzótényezők többek között a hivatkozott felhasználók mennyiségétől függenek.

Mi a Pi Network, és mi van a HYPE-vel? (Pi kriptovaluta áttekintés)

Az aktív referenciák bányászati ​​sebességét a következő képlet alapján számítják ki:

X * 25% * (0,39Pi / Hr + 0,39), ahol X az utalások száma

Így 10 aktív utalásért megkapja:

10 * 25% * (0,39Pi / Hr + 0,39) = 1,975 Pi / Hr (1,975 Pi érme óránként)

PI érme részletei

Projekt neve PI hálózat
Stock szimbólum PI
Eszköz típusa Jelképes
Hálózattípus Blockchain
Indulás dátuma 2019. március 14
Hivatalos honlapján https://minepi.com/

Pi hálózati közösségi hírnév

A PI kriptovaluta elég népszerűvé vált a bányászok körében: az aktív felhasználók száma 2019 novemberében elérte az 1 milliót.

Megcsináltuk! A Pi Network nemrégiben egymillió elkötelezett úttörőt keresztezett világszerte. Nézze meg ünnepi videónkat! Most kezdünk. #pinetwork # pi1millió # crypto #bitcoin pic.twitter.com/KiSLuQQsTn

– Pi Network (@PiCoreTeam) 2019. november 15

A Google Trends szerint az érme népszerűségének csúcsa 2019 augusztusában volt, amikor a felhasználók száma növekedett a legaktívabban.

pi hálózati trend‘PI Network’ lekérdezési trend a Google-on keresztül

Két hónap alatt a Pi Network mintegy 200 000 felhasználót vonzott:

@Pi__network mára több mint 300 ezer úttörőt ért el, akik mind PI-t keresnek, én magam is több mint 1000 pi-t. A Pi csatlakozásához kövesse ezt a linket https://t.co/ojUBqEg6MM és a felhasználónévemet (geeus81) használja meghívókódként. pic.twitter.com/AUUiSiAciS

– Crypto_adventures (@ Cryptoadventur3) 2019. augusztus 29

Influencerek vetületei a Pi hálózaton

Meg kell jegyezni, hogy a Pi hálózatot leginkább maguk a felhasználók népszerűsítik. Leírják a platform előnyeit, és hivatkozási neveket adnak a bevételeik növelése érdekében. Úgy tűnik, hogy a rendszer tökéletesen működik.

#PiNetwork van # teremtés a # kriptovaluta érdemes használni. Felajánlással #Érték megragadja a #szívek sok ember. Ez #felhasználóbarát így lehetővé teszi az összes opp részvételét a #PiNetwork https://t.co/pHq1F1bupo Referral – PapaBear1 #BTC #digitalhealth #Motiváció #XRP pic.twitter.com/SeAYcSQZTW

– Papa Medve &# 128081;&# 128293;&# 128293;&# 128293; (@ StockWarrior1) 2019. december 27

Ha a jövőben Pi olyan lesz, mint a Bitcoin, akkor gazdag leszel.

Itt vagyok, hogy segítsek bárkinek a Pi fejlesztésében. Ezúttal ne hagyja ki a jó lehetőséget.

Letöltés: https://t.co/Xtf2DQhgeH

Meghívó kód: thanhlong152

Ismerje meg a Pinetwork-t:https://t.co/l8tdlmG8Yn pic.twitter.com/fbGtvyS4mg

– Athena (@ ThanhLong152) 2019. december 25

A projekt viszonylag fiatal, de ígéretes – a bányászok nem kételkednek a benne rejlő lehetőségekben.

Vélemények a Pi hálózatról

A fejlesztők és a kriptográfiai közösség nagyon optimista a jövőben a PI kriptovaluta árával kapcsolatban:

Pi hamarosan üdvözli új évét, és az új év Pi elindul! A cél 1pi = 1000usdt. Keményen kell dolgoznunk, hogy népszerűsítsük és nyilvánosságra hozzuk a pi értékünk értékesebbé tételét.

# pi # pinetwork # wu capital pic.twitter.com/Gz6e6LPx2v

– WU TŐKE (@wu_capital) 2019. december 22

Pi hálózati árjóslás

A Pi Network jelenlegi ára semmi. A fejlesztők blokklánc és infrastruktúra kiépítését tervezik. Az utolsó szakasz a kereskedés kezdete lesz. Csak ezek után következik be a tényleges ár.

Bár a Neten nincsenek bizonyos Pi Network árjóslatok, azt javasoljuk A PI 2020 elejére 0,16 dollárba kerül, ára ugyanazon a szinten marad. Az alkalmazás béta verzióban van, így az érme ára valószínűleg nem változik a következő hónapokban.

Sok múlik a felhasználók számán és a tőzsdéken, amelyek elfogadják vagy elutasítják a PI érmét. Legjobb esetben, A PI árjóslása 2020 végére 1 dollár – A Pi Network kriptoértékének növekednie kell az egészséges növekedés feltételeinek megteremtése érdekében.

Nehéz megjósolni a Pi Network értékét 2025-ben, mivel ez túl hosszú távú, és a projekt nagyon fiatal. azonban, a PI ára 5 dollárra emelkedhet és magasabb, ha a hálózatot megfelelően fejlesztik. Az egyedülálló tulajdonságokkal és értékkel rendelkező kriptovalutáknak mindig sikerül megszerezniük a darabot.

A kriptográfiaba fektetve alaposan meg kell találnia egy felhasználóbarát szolgáltatást gyors és biztonságos tranzakciókkal, valamint a kriptopénzek nagy listájával. Egyébként a Changelly több mint 150 érmét támogat, amelyeket pár perc alatt felcserélhet.

Changellyről

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Bár az árelemzés hasznos eszköz, nem szabad prediktívnek tekinteni egyetlen befektetési eszköz jövőbeli teljesítményét sem.