Itt, a Changellynél tisztelettel kezeljük a Dogecoin (DOGE) kriptovalutát, mivel a DOGE a tökéletes példa arra, hogy mit lehet elérni, ha egy kriptovaluta erős közösségi támogatással rendelkezik. Internetes mémként született Dogecoin bemutatja, hogyan növekedhet egy egyszerű poén értéke és elérheti a 300 millió dolláros piaci kapitalizációt. Összegyűjtöttünk tényeket a Dogecoin sikertörténetről, és DOGE árjóslatot adtunk.

Dogecoin eredet & Célja

A Dogecoin-t a Litecoin kódbázisának felhasználásával tervezték, és fejlesztésének célja a Bitcoin alternatívájának biztosítása volt. Hozzáférhetőbbnek és barátságosabb kriptovalutának kellett volna lennie.

Legjellemzőbb vonása azonban a kabala. A Dogecoin fejlesztői „szórakoztató” megközelítést választottak a fejlesztéshez.

dogecoin 2019 árjóslásAz érme Shiba-Inu logót és „Dogecoin” nevet kapott, tükrözve a „Doge” internetes mémet.

A Dogecoin csak kissé megváltozott, amikor a Litecoin villájaként fejlesztették ki. Az új blokkok a DOGE blokkláncban gyorsabban jönnek létre, mint a Litecoinban – 1 perc, szemben az LTC 2,5 percével. A Dogecoin bányászati ​​nehézségei minden megtalált blokkon ki vannak igazítva, és a jutalom fix. A legkülönbözőbb változás a márkában történt, és ez népszerűségének mozgatórugója lett.

A kriptográfia szórakoztató képe segített az érmének felhívni a figyelmet a különböző közösségi médiákban. Az érme még a blockchain technológia rajongóinak közösségén kívül is híressé vált.

Adomány & Borravaló

Körülbelül három évig az érme híres volt, de nem kereskedtek aktívan, és nem voltak gyors ármozgások sem. Számos jótékonysági program és baráti közösség segítette az érmét abban, hogy elnyerje a közösség bizalmát.

Dogecoin vs Litecoin megerősített tranzakciós diagramDOGE vs LTC tranzakciós diagram (YTD). A DOGE-t néha aktívabban használják.

Az érme a Reddit közösség és más közösségi platformok segítségével növelte felhasználói bázisát. Olyan kamatlábakkal mozgatta meg a Dogecoin piaci felső korlátját, amelyet még a legfutóbb elemzők sem tudtak megjósolni.

DOGE Market CapDózse piaci kapitalizációs grafikonja

A dózse ára jelentősen csökkent, és piaci felső határa szintén elhagyta a csúcspontot. Mégis, ez az egyik legjobb 30 érme a piacon és összességében A ROI körülbelül 300% az éremalkotás első napjától. Ez is nagyon népszerű kriptográfia, annak ellenére, hogy némi bearish Dogecoin előrejelzést tartalmaz.

A Dogecoin a tizedik a Changelly kriptovaluta értékesítésével és cseréjével, de ennek ellenére a felhasználók rendszeresen cserélik az érme hosszú létezésének és fejlődésének köszönhetően.

Projekt neve Dogecoin
Stock szimbólum DÓZSE
Eszköz típusa Érme
Hálózattípus Blockchain
Indulás dátuma 2013
Hivatalos honlapján dogecoin.com

Az adatok 2020.04.29-től relevánsak.

Dogecoin (DOGE) Élő ár

Dogecoin (DOGE) árelemzés

2018 kemény és medve év volt a DOGE számára. A másik piachoz hasonlóan a Dogecoin árát a lakosság figyelmének elvesztése csökkentette.

dogecoin ár grafikonDogecoin (DOGE) árdiagram minden időkre

A Dogecoin ára csökkenő tendenciát mutatott egész 2018-ban, annak ellenére, hogy a Dogecoin ára rövid ideig emelkedett. Ma a Dogecoin hosszú távú előrejelzése nem túl fényes.

A márciusi, júliusi és szeptemberi áresések során a Dogecoin a piaccal együtt esett. A DOGE árcsökkenés nem olyan rossz, mint a Bitcoin esetében, és az árcsúcsok a csökkenő tendencia után azt mutatják, hogy a DOGE gyorsabban állt helyre, mint a BTC.

A Dogecoin nyilvánvalóan nagyon függ a blockchain-ipar iránti általános érdeklődéstől, és úgy viselkedik, mint a legtöbb többi érme – tárgyalták a weboldalunkon közzétett Cryptocurrency Price Predictions cikkek. Például a Zcash és a BitcoinCash – mindkét érme tükrözte a Bitcoin árdiagramját.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a DOGE függ a kriptovaluta piaci mozgásaitól, nehéz megjósolni az árát, különösen hosszú távon.

Dogecoin trendelemzés

A dogecoin népszerűsége kiemelkedően stabil volt az előző év folyamán. A következő grafikonon láthatja, hogy az érme még a “Dogecoin” keresési kifejezést is népszerűvé tette.

dogecoin érdeklődés a Google trendjei irántDogecoin lekérdezési trend a Google-on keresztül

Az érme nagyon érdekes volt a Google felhasználói számára 2018 januárjában. Néhány kevésbé jelentős csúcs júliusban és decemberben történt. 2019 elején a népszerűség körülbelül ugyanazon a szinten volt, mint 2018 azonos időszakában, ami jelentős eredmény a ma bekövetkező ipari válság szempontjából.

Végül itt van a legkeresettebb termékünk! Bérelje a következőt #AirBnB titkosítással!!!https://t.co/JAEUOmnGea#Bitcoin #Ethereum #Gondolatjel #Litecoin #Dogecoin pic.twitter.com/AOHmXUkCok

– Bitrefill (@bitrefill) 2019. március 27

A DOGE széles körű tulajdonban van, és a közösség tagjai igyekeznek a kutyájukat használni a mindennapi életben. Jó példa erre a nemrégiben hozzáadott Bitrefill AirBnB fizetési lehetősége.

A Dogecoin ára nem nagyon reagál a média figyelmére. Például az Airbnb-vel kapcsolatos hírek a bejelentést követő 3 napon belül ~ 3% -kal emelkedtek az USD-vel szemben.

A Google Trends szerint a DOGE elkötelezett közönséggel rendelkezik, és Venezuelában a legnépszerűbb.

A Dash-hoz hasonlóan a DOGE is kiderült, hogy az egyik kriptó azokban az országokban, ahol a pénzügyi rendszer küzd. A „Dogecoin” -kutatásokat nagy számban folytató országok közé tartozik Banglades, Pakisztán, Fülöp-szigetek és Nigéria.

Jó jel, hogy az érmét ezen országok hivatalos fiat pénznemei alternatívájaként használják a rendszeres emberek közötti pénzcserére.

Nemrégiben a Dogecoin ára 100% -kal emelkedett. Ilyen siker várt az érmére, miután a TikTokban közzétették a vírusos videót, ahol a The Wolf Of Bitcoins felhasználó megmutatta bányafarmját.

@thewolfofbitcoins

Sajnálom, nem sajnálom ⛏⛏⛏ ## bitcoin ## magyarázza a bitcoinot ## bitcoin bányászat ## minecraft ##szerencsejáték

♬ Lalala – Y2K & bbno $

Figyelmeztetés jelent meg a Dogecoin hivatalos Twitter-fiókjában, amely a kriptovaluta potenciális vásárlóit célozza meg. Ebben a fejlesztők felszólítják, hogy ne engedjék meg magukat a FOMO-nak és önállóan hozzanak befektetési döntéseket.

Legyen tekintettel az emberek szándékaira, amikor arra kérnek, hogy vásároljon dolgokat. Egyikük sincs a pénzügyi tanácsadásban.

Válasszon magának megfelelő döntéseket, ne lovagoljon más népekkel FOMO-val vagy manipulációval.

Maradj biztonságban. Légy okos.

❤️ #dogecoin

– Dogecoin (@dogecoin) 2020. július 8

Dogecoin legfrissebb hírek

A legnagyobb kriptovaluta-tőzsde, a Binance felvette a Dogecoin-ot (DOGE) a kriptopénz-listára.

#Binance Will Dogecoin ( $ DOGE)https://t.co/buj7QF3dGC pic.twitter.com/LNIoLua3l7

– Binance (@binance) 2019. július 5

Dogecoin technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen műszaki elemzési szakértelem a Dogecoin kriptovalutáról. Itt van azonban a kereskedők összesített DOGE-besorolása & elemzők a TradingView-n.

dogecoin technikai elemzésDogecoin (DOGE) piaci előrejelzések a TradingView-n; a képernyőkép 2020.04.29-én készült

Dogecoin (DOGE) árjóslás 2020 – 2025-ig

Annak ellenére, hogy egy érme olcsó, a DOGE kriptovaluta nagyon népszerű a felhasználók körében. Ez a tény hozzájárulhat ahhoz, hogy az arány normális maradjon, és ne csökkenjen a legközelebbi jövőben.

# 1. WalletInvestor DOGE árjóslás 2020-ra és 2025-re

Pozitív trend lesz az eszköz jövőben. A DOGE jó ötlet lehet a befektetéshez. Ebben az évben az arány emelkedni fog, és eléri a 0,00368 USD. 2025-ben az érme ára jelentősen emelkedhet 0,0184 USD.

# 2. CryptoGround árjóslás 2020-ra és 2025-re

A forrás azt állítja, hogy a Dogecoin hosszú távra (több mint 5 évre) nyereséges befektetés. 2020-ban az eszközár legfeljebb 0,0033 USD. 2025-ben az érme új magasságokat fog meghódítani és elérni 0,0141 dollár.

# 3. DigitalCoinPrice előrejelzés 2020 – 2025-re

A DigitalCoinPrice forrás szerint a DOGE jövedelmező befektetés az előrejelzés alapján. 2020-ban eléri az érme árát 0,00552 USD. 2025-ben a DOGE arány kb 0,011136 USD.

# 4. Elon Musk vélemény a Dogecoin jövőjéről

A Dogecoin támogatását Elon Musk végzi. Hamarosan a Holdra!

Sok helyet!

Dogecoin rulz pic.twitter.com/flWWUgAgLU

– Elon Musk (@elonmusk) 2019. április 2

# 5. Dogecoin (DOGE) árjóslat 2025-re

Több forrás szerint a DOGE ára öt év múlva emelkedik. 2025-ben egy DOGE lesz 0,0126 dollár ami körülbelül 400% -os emelkedő trend. Nos, meglátjuk.

# 6. Dogecoin (DOGE) árjóslat 2030-ra

A Dogecoin (DOGE) árdiagramjainak technikai elemzése szerint egy Dogecoin ára 2030-ban elérheti 0,2 USD. Az előrejelzés a teljes piaci helyzettől és leginkább a Bitcoin árától függ.

Dogecoin F.A.Q.

Hogyan és hol lehet vásárolni Dogecoin-t (DOGE)?

Könnyű DOGE érméket vásárolni vagy cserélni sok tőzsdén. A kriptográfia vásárlásakor fontos megragadni a legjobb árfolyamok pillanatát, mivel a kriptovaluta piac folyamatosan ingadozik. Weboldalunkon mindig ellenőrizheti a Dogecoin más kriptovalutákhoz viszonyított keresztárfolyamát.

Mennyit érnek a dogecoinok?

A Dogecoin jelenlegi piaci értéke körülbelül 264 054 387 dollár – 2020 júliusától.

Elérheti a Dogecoin 10 dollárt?

Ha a teljes rejtjelpiac emelkedni fog, a Dogecoin (DOGE) is elérheti a 10 dollárt.

A Dogecoin valaha eléri az 1 dollárt?

A Reddit felhasználók feltételezik Dózse lesz az internet pénzneme. Tehát mindenképpen magasabb lehet, mint 1 dollár.

A Dogecoin halott?

Reddit szerint, A dogecoin szilárdan marad a mancsain. Néhány üzlet manapság DOGE érméket fogad el. Tehát ez a legjobb bizonyíték arra, hogy a Dogecoin életben van.

Érdemes-e befektetni a Dogecoinba?

Nos, a Dogecoin viccnek indult. Azonban manapság a kriptopénz továbbra is az egyik legnépszerűbb a kriptográfiai közösség körében. Annak ellenére, hogy az ár nincs a legmagasabb ponton, kellene

Aki létrehozta a Dogecoin-t?

A Dogecoin-t Billy Markus és Jackson Palmer készítette.

Nyereséges a Dogecoin bányászat?

A Dogecoin bányászata nem jövedelmező a Dogecoin bányászati ​​hardver hashrate használatával.

Mire használják a dogecoinokat?

A Dogecoin használatának egyik legnépszerűbb esete az interneten megjelenő felhasználók megdöntése, akik tartalmat készítenek vagy megosztanak. A Dogecoin (DOGE) társítható valódi értékű tetszésnyilvánítással vagy pozitív szavazattal, amely az egész interneten használható.

Mennyibe kerül a dogecoin?

Itt van egy Dózse Élő ár.

Vásárolja meg a DOGE-t a legjobb áron

Vásároljon Dogecoin-ot (DOGE) USD-vel, EURO-val vagy GBP-vel online perceken belül. Hitelkártyát elfogadunk.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásoknak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Bár az árelemzés hasznos eszköz, nem szabad prediktívnek tekinteni egyetlen befektetési eszköz jövőbeli teljesítményét sem.

Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett. Lehet, hogy a weboldal munkatársai és a cikk szerzői részesedéssel rendelkeznek a fent említett kriptovalutákban.

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me