A Bitcoin Cash a Bitcoin legsikeresebb elágazása (BTC) és az iparág egyik legkiemelkedőbb kriptovaluta. Hosszú ideig a Bitcoin Cash a piaci kapitalizáció szempontjából az első 3 kriptóban volt az Ethereum és a Bitcoin mellett..

Az érme számos technológiai változáson ment keresztül, amelyek nagyon pozitívan befolyásolhatják a BCH árjóslását. 2019-ben nagy ugrást tapasztaltunk a BCH árában. Mi a Bitcoin Cash árjóslása 2020-2025-re? Tudja meg az új Bitcoin Cash (BCH) árelőrejelzésben.

Mi a Bitcoin Cash?

A Bitcoin Cash az első kriptovaluta, a Bitcoin villája. Úgy tervezték, hogy az eredeti érme méretezhetőbb és könnyen használható alternatívája legyen. Az érmét 2017. augusztus 1-jén hozták létre. Az érmének kriptovalutává kellett válnia, amely alkalmas a napi tranzakciók lebonyolítására. E cél elérése érdekében az új érme blokkméretét 1 MB-ról 8 MB-ra növelték, így a tranzakciók sokkal gyorsabbak voltak. Az újszülött kriptográfia sikeres volt; a Bitcoin Cash árjóslatok többnyire pozitívak voltak, több tőzsdén jegyezték, és a közösség széles körben használta.

Ennek ellenére a BCH ártörténete nem a stabilitás egyike. A Bitcoin Cash árdiagramja azt mutatja, hogy az érme értéke nagyon ingatag és erősen kapcsolódik a piac általános állapotához. Az érme azonban korántsem kudarc. Ára nem sokkal a létrehozása után elérte a csúcsot. 2017. december 20-án egy BCH érme értéke meghaladta a 4000 USD-t. Annak ellenére, hogy a BCH ára ma lényegesen alacsonyabb, az érmével továbbra is aktívan kereskednek szinte minden kriptovaluta tőzsdén.

Bitcoin Cash Live Price

Bitcoin Cash (BCH) árelemzés

Bitcoin Cash BCH árteljesítmény

2017 augusztusában, amikor az altcoin először megjelent a piacon, az ár 200 dollár volt. A hónap végére az árfolyam 550 dollárra emelkedett, 9 milliárd dolláros kapitalizációval. Gyors ugrást váltott ki a bányászok érdeklődése és a kereskedők vásárlási aktivitása. Az első a bányászathoz kényelmesebb érmére ruházta át az áramot. A második azt remélte, hogy pénzt keres az új bitcoinon, amelyben sokan a BTC igazi versenyzőjét látták.

Az ezt követő korrekció majdnem 30% -kal csökkentette az árajánlatokat, de már novemberben megkezdődött a növekedés következő szakasza. A hivatalos szoftver megjelenésének, a tőzsdei bevezetésnek és a bika trend kezdetének hátterében az ár meghaladta az 1000 dolláros határt. 2017 decemberében az altcoin történelmi csúcsot, 4300 dollárt ért el. A kapitalizáció meghaladta a 70 milliárdot.

A Bitcoin Cash BCH ártörténete decemberben17 18

Ugyanakkor már januárban a korrekció 2600 dollárra esett. Aztán egy általános recesszióban az arány 700 dollárra csökkent. Csak májusban, a BTC rövid távú ugrásával párhuzamosan emelkedett röviden 1000 dollárra. És akkor tovább esett.

A kemény villa és a hashrat háború kitörése után a Bitcoin SV-vel nyilvánvalóvá vált a csökkenő tendencia. Néhány nap alatt az árfolyam 75 dollárra csökkent (történelmi mélypont). A nagybetűk egymilliárdra csökkentek. 2019 tavaszáig az ár 130-170 dollár között mozgott.

Márciusban, amikor a piac végre kialakult, az árajánlatok emelkedtek. De a szivárványos képet megint tönkretette a kemény villa. Míg a fejlesztők új protokollokat vezettek be a blokk növelése érdekében, egy névtelen szerző kihasználta a rendszer sebezhetőségét és alternatív láncot indított. Ez kettős kiadásokhoz vezetett, aminek következtében a felhasználók csaknem 1,5 millió dollárt vesztettek. Az új láncon dolgozni próbáló bányászok üres blokkokat kezdtek nyitni. Összeomlás történt, és egy ideig a rendszer egyáltalán nem működött.

Bitcoin Cash (BCH) ár 2019 márciusában

A helyzet orvoslása érdekében két nagy bányászati ​​medence – a BTC.com és a BTC.top – egyesítette a hashrate-et, 51% -os tervezett támadást hajtott végre, és visszavette a rendszert korábbi állapotába. Úgy tűnik, hogy nemes célt követnek. A kiválasztott módszerek azonban számos kérdést felvetettek a felhasználók körében. Mennyire decentralizált a hálózat, ha két medence átveheti az irányítást?

Általános pánik közepette az arány 25% -kal omlott össze. Áprilisban a BCH ára 292 dollárig emelkedni kezdett. A kriptopénz továbbra is növekedett, amíg június végéig 488 dollár volt. Aztán láttuk a BCH ár csökkenő trendjét. 176 dollárra esett. Most, 2020-ban, a Bitcoin Cash kriptovaluta még mindig csökkenő tendenciát mutat.

Bitcoin Cash (BCH) árjóslat 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025

Jelenleg a BCH a Bitcoin legsikeresebb elágazása. Népszerű a bányászok, a kereskedők és a nagybefektetők körében, technológiáját ismert vállalatok használják. Korlátozott kérdés megvédi az eszközt az inflációtól.

A BCH ellen azonban három tényező játszik szerepet:

  • technikai problémák;
  • a jelenlegi háború a Bitcoin SV-vel;
  • Roger Ver kétértelmű hírneve (ideértve a BCH-idézetek saját gazdagodásának manipulálásával kapcsolatos állításokat is).

“ÉN "Komolyan" hisz elérhetjük az 1 GB-ot. Valójában tudom, hogy elérhetünk 25 GB-os blokkokat, és olcsó hardveren ellenőrizhetjük ezeket a blokkokat. ” – @PeterRizun A Bitcoin Unlimited vezető tudósa.

A BCH útitervenként 1 TB blokk felé halad: pic.twitter.com/tU9OqEdBaG

– Roger Ver (@rogerkver) 2019. november 9

Egyébként sok olyan ember van, aki nem hisz a BCH-ban, és pesszimista Bitcoin Cash árelemzéssel áll elő:

Ez a BCH problémája – az a téves elképzelés, miszerint egy vállalkozásnak az ökoszisztémát kell előtérbe helyeznie ahelyett, hogy saját profitra törekedne.

Úgy hangzik, mint a Core, csak egy másik „nem, nem használhatja a láncot úgy, ahogy szeretné, egy második réteget kell használnia, és finanszíroznia kell az„ ökoszisztémát ”. pic.twitter.com/tE5OlbZ0tE

– Deryk Makgill (@makanghoill) 2019. november 9

Ne felejtsük el a közelgő BCH érmék felezését sem, amely körülbelül 150 nap múlva fog megtörténni. Az eredményeket nehéz megjósolni, és néhány kriptográfia azt állítja, hogy a következmények katasztrofálisak lehetnek. Ez pótolja a pesszimista Bitcoin Cash híreket.

A felezés katasztrofális lesz Bcash számára.

A Bcash felezés fordul elő először > a blokktámogatás felére csökken > a bányászok átváltanak a Bitcoin-ra (mivel ugyanazt a hash algo-t használják) > a biztonsági ráfordítás veszélyesen alacsony lesz > A támadások 51% -a nagyon könnyűvé válikhttps://t.co/wfIDIil4kT

– Dan Held (@danheld) 2019. október 28

A projektfejlesztők eltűntek a média térből, és tesztelik az Avalanche-t, egy hatalmas frissítést, amely a projektet egy újabb szintre emelheti. Milyen fejlesztések előre meghatározhatják a BCH árának emelkedését?

  • növeli a támadásokkal szembeni ellenállást,
  • növelje a hálózati sávszélességet másodpercenként több ezer tranzakcióra,
  • csökkentse a tranzakció megerősítésének idejét 2-3 másodpercre,
  • implementálja a CashShuffle protokollt, amely lehetetlenné teszi a nyomkövetési műveleteket,
  • gyorsítsa fel a hálózatot a tranzakciók súlyának csökkentésével, amely magában foglalja a Schnorr aláírások bevezetését és az UTXO formázását,
  • csökkentse a jutalékokat a töredékes satoshi technológia használatával,
  • Adjon hozzá eszközöket az intelligens szerződések megkezdéséhez.

Most mélyedjünk el a különböző forrásokból származó Bitcoin Cash-előrejelzésekben.

# 1. DigitalCoinPrice BCH árjóslás 2020-2025-ig

A DigitalCoinPrice szerint a Bitcoin Cash jövőbeli ára a legközelebbi jövőben emelkedni fog. Nyereséges befektetés. 2020 és 2025 között az arány fokozatosan növekszik. A Bitcoin Cash árelőrejelzés 2020 641,6 USD, 2021-ben – 748,63 USD. 2022-ben az érme ára majdnem eléri az 1000 dolláros pontot. A BCH megéri 930,53 USD.

2023-ban, 2024-ben és 2025-ben az érme árfolyama 1000 dollár pontot fog elérni, és 1077, 1 242 és 1 391,24 dollárba kerül. Ez egyfajta bullish, és úgy tűnik, nem ez az igazság.

# 2. WalletInvestor Bitcoin készpénzár-előrejelzés 2020-2025-re

A WalletInvestor pesszimista Bitcoin Cash árelemzést nyújt, és azt állítja, hogy ez egy rossz hosszú távú befektetés. A jövőbeni BCH ár csökkenhet 307–67 USD ez év végéig. A forrás szerint a Bitcoin Cash érme a közeljövőben nem váltja fel a Bitcoin-t.

# 3. CoinPriceForecast BCH ár előrejelzés 2020-2025-re

Bitcoin Cash árjóslatuk szerint a BCH költsége 2020 végére eléri az 500 dolláros pontot, majd 2023 közepéig – 1000 dollár pont. A 2020–2021-es időszak jelentős növekedést hoz, 3-szorosára emelve az árat. Íme néhány csupasz szám. 2024-ben: 1 384 USD. 2025-ben: 1582 USD.

Bitcoin Cash Price Prediction Summary

Mindent figyelembe véve a BCH árfolyam a Bitcoin árához kapcsolódik. Tehát figyelmesnek kell lennünk a BTC árváltozásaira. Ha a Bitcoin ára emelkedik, akkor az egész kriptovaluta piac mozoghat utána. Sok Bitcoin Cash jövőbeli előrejelzés azt állítja, hogy a Bitcoin Cash valószínűleg el fog érni 1000 dollár az elkövetkező néhány évben, és ha igen, akkor nagyon lenyűgöző lenne.

By the way, ha érdekel, hogy a BCH kriptovalutát hozzáadja portfóliójához, a Changelly itt van, hogy a legjobb keresztárfolyamokat kínálja a cserére:

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me