Chiliz (CHZ) árjóslás 2020-2025-re

A Chiliz (CHZ) egy digitális pénznem a sport és szórakozás szimbolizálására. Ez egy blockchain technológia, amely lehetővé teszi, hogy termékeket hozzon létre hétköznapi fogyasztók számára. A Chiliz-t a Socios.com platform hozta létre, hogy a rajongók aktívabban léphessenek kapcsolatba kedvenc csapataikkal. A kriptovaluta szavazati jogot és lehetőséget biztosít a rajongóknak a Socios.com platformhoz csatlakozó szervezetek döntéshozatalában való részvételre..

Mi történik a Chiliz kriptovaluta árával? Tudja meg Chiliz (CHZ) árjóslatában a 2020–2025 közötti időszakra.

Alapérték

A rajongói tokenek egy hivatalos titkosító token, amely tartalmazza az érintett sportcsapatok márkanevét. A zsetonok segítségével a szurkolók szavazati jogot és lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a kedvenc csapataikat érintő döntéshozatalban. Rajongói tokenek vásárolhatók Chiliz tokenek használatával.

A rajongók többletjövedelmet kapnak tokenizálás útján. Ezenkívül minden csapat, amely csatlakozik a Socios.com platformhoz, megkapja a tranzakciókért felszámított jutalék százalékát. Az első két csapat, amelyet a platformon jelöltek, a párizsi Saint-Germain és a Juventus futballklubok voltak. Aztán csatlakoztak még néhányan: a West Ham United, az Associazione Sportiva Roma, a Club Atlético de Madrid, valamint az OG esports csapata. Az egyedi márkájú partnerklub rajongói tokenek birtokában a rajongók hozzáférést kapnak a 2020 folyamán induló exkluzív tartalomhoz, játékhoz, közösségi kapcsolatokhoz és ranglistához..

Chiliz nemcsak a valódi sportokra koncentrál, hanem a virtuális sportra is. A platform a Global Player League (GPL) gerincévé válik. A GPL egy rajongók által vezérelt, globálisan méretezhető eSports Liga, amelyet a mai játék- és eSport-közösségek számára hoztak létre, a Chiliz Token (CHZ) hajtja. A tokenekért megvásárolt szavazati jogokat intelligens szerződésekkel valósítják meg, amelyek lehetővé teszik a GPL csapatok és rajongóik közötti közvetlen interakciót.

A projektnek nem volt nyilvános ICO-ja, mivel 66 millió dollárt gyűjtöttek be magánbefektetőktől. A projekt Ázsiában a legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéket és vezető kriptovaluta-alapokat vonzotta, beleértve a Binance-t, az OK Blockchain Capital-ot és a Ceyuan Ventures-t..

Itt vannak a Chiliz előnyei:

  1. Hitelesség és pénzügyi átláthatóság: a projektet egy létező, neves vállalat támogatja, amely az EU bankrendszerén keresztül teljes szabályozási felügyelet mellett működik. Ennek megfelelően az összes vállalati beszámoló ellenőrzött és nyilvánosan elérhető. Az ilyen átláthatóság és bizalom kulcsfontosságú a szabályozatlan ICO-piacon.
  2. Piaci penetráció: a projekt legfontosabb előnye a jótékony együttműködés. Mint fent említettük, Chiliz már számos stratégiai szövetséget hozott létre a tudományterületek széles körében, valamint a különböző régiókban. A máltai kormány támogatja a Playtech (a világ legnagyobb iGaming szolgáltatója) projektet, az e-sport hírességeit, valamint a délkelet-ázsiai vezető e-sport és digitális marketing intézményeket. Az ilyen együttműködés jelentősen növeli a projekt azon lehetőségét, hogy gyorsan behatoljon az e-sport globális piacára.
  3. A privát Chiliz-hálózatot a hatósági igazolás konszenzusos mechanizmusa hajtja, amely számítási szempontból kevésbé intenzív, mint a munka bizonyítását fogyasztó folyamat. A POA konszenzus is kevesebb tranzakciós késleltetést biztosít.
Projekt neve Chiliz
Stock szimbólum CHZ
Curr. Ár 0,0111125 USD
Curr. Ellátás / Teljes ellátás 4 567 133 626 CHZ / 8 888 888 888 CHZ
ROI az indulás óta -48,26%
Hivatalos honlapján https://www.chiliz.com/

Chiliz (CHZ) ártörténete

Amint a Chiliz 2019 júliusában belépett a piacra, egy CHZ érme ára 0,18 dollár volt. Az ár 2019 augusztusáig 0,005 dollárig esett. A következő áremelkedés 2019. szeptember 6-án következett be a Binance tőzsdei platformon történő tőzsdei bevezetés miatt. Egy Chiliz-token körülbelül 0,11 dollár volt. Az arány ismét csak 2019. november 5-én emelkedett, amikor a projekt befejezte az első ütemtervet.

2019. február 13-án a Socios.com együttműködött az FC Barcelonával. Ez az esemény 0,0068 dollárról 0,0153 dollárra emelte az érme árát.

Chiliz (CHZ) technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen technikai elemzési szakértelem a Chiliz kriptovalutával kapcsolatban. Itt van azonban a kereskedők összesített CZH-besorolása & elemzők a TradingView-n.

chiliz technikai elemzés

Chiliz (CHZ) piaci előrejelzések a TradingView-n; a képernyőkép 20.02.26-án készült

Chiliz (CHZ) árjóslás 2020-2025-re

# 1. Wallet Investor Chiliz (CHZ) árjóslás

A CHZ rossz hosszú távú (1 éves) befektetés. A Chiliz ára 0,01079 USD-ről 0,00687 USD-re csökkenhet. A változás -36,341% lesz. 2021-ben azonban egy érme ára akár 0,0173 dollárig is felmehet. 2022-ben az ár 0,0216 dollárig emelkedik. 2023-ban a CHZ valószínűleg eléri a 0,0324 dollárt. 2025-ben a Chiliz körülbelül 0,0540 dollárba kerülhet.

# 2. Digitális érmeár-előrejelzés 2020-2025-re

A Chiliz (CHZ) jövedelmező befektetés előrejelzés alapján. Az 1 Chiliz (CHZ) ára nagyjából 0,02662894 USD lehet 1 év alatt, ami kétszerese a jelenlegi Chiliz árának. 2022-ben a Chiliz token ára nem fog sokat emelkedni, és körülbelül 0,02471179 dollárba kerül. 2023-ban egy érme ára 0,03042674 dollár lehet. 2024-ben a CHZ ára eléri a 0,04138915 dollárt. 2025-ben az ár ismét 0,03566541 dollárra süllyed.

# 3. CoinToBuy CHZ árjóslás 2020-ra

A Chiliz-beruházás által 2020-ban megszerezhető hozam meghatározásához a rendszer elemezte a kriptovaluta elmúlt hat hónap napi értékeit. A kriptovaluták jellege hullámos, ami azt jelenti, hogy van egy jó lehetőség, amelyre a CHZ a jövőben ismét a mindenkori érték közelébe kerülhet.

chiliz árjóslás

A lényeg

A Socios.com állítása szerint lehetővé teszi a futballcsapatok számára, hogy egy teljesen új, bevételszerezhető gazdaságot teremtsenek, ugyanakkor új ökoszisztémát hoznak létre a rajongókkal való kapcsolattartáshoz, és ezzel nehéz nem érteni. A Fan Token Offer retorika használata a hagyományos ICO terminológiával ellentétben eredeti megközelítés.

Egyes klubok rajongótábora nagyobb, mint a kis országok lakossága, és a globális közösségek lefedik az összes nemzetközi határt. Ezért a rajongói bázisok ideális ökoszisztémák az értékek új mérési és megosztási módszereinek inkubálásához.

A rajongóknak való fellebbezés valószínűleg sikeres érv lesz az értékesítés mellett. Az ilyen megállapodások mindkét fél számára jelentős előnyökkel járhatnak. A futballklubok olyan bázist kínálnak, amelyen keresztül elérheti a kriptovaluta megcélzott ügyfeleinek millióit, amelyeket egyébként nem lehetne vonzani. Ebből a szempontból meg lehet jósolni a Chiliz token figyelemre méltó sikerét.