Fontos frissítés

A Digitex Futures bevezetését elhalasztották, és ez az árvetítés már nem releváns. Az indítás dátuma jelenleg ismeretlen.

A Digitex Futures csapata nagy sajnálattal jelenti be, hogy a várva várt indulást újabb értesítésig elhalasztották. Az alapító és vezérigazgató, Adam Todd magyarázó videót és nyilvános bocsánatkérést rögzített, amelyet alább láthat. https://t.co/IEeI7uJBUz

– Digitex Futures (@DigitexFutures) 2019. április 26

Tartalomjegyzék

 • Mi a Digitex Futures?
 • DGTX Token értéke & Árelőzmények
 • Digitex Futures ICO & Nyilvános indítás
 • Token műszaki információk
 • Crypto Futures Exchanges összehasonlítás
 • Befolyásolók véleménye
 • DGTX jövőbeli árfeltevései a folyóiratból
 • VIDEÓ: A Digitex Futures Interface indítása előtti első megtekintés
 • Következtetés & DGTX jövőbeli árjóslás

Mi a Digitex Futures Exchange?

A Digitex Futures az első nem letétkezelő (azaz te irányítod a privát kulcsaidat) kriptovaluta határidős csere nincs díj, élőben megy 2019. április 30. Olyan token alapú bevételi modellje van, mint a Binance. Merüljünk el azonnal a Digitex Futures áttekintésben és a DGTX token árjóslatokban.

Adam Todd vezérigazgató, a Digitex FuturesAdam Todd, vezérigazgató & A Digitex Futures alapítója

A Digitex Futures vezérigazgatója Adam Todd, a londoni székhelyű határidős LIFFE volt kereskedője & opciócsere. Alapítója a Racingtraders.co.uk kereskedői közösségnek és a BetTrader szoftver fejlesztője, egy olyan kereskedési eszköz, amely sokkal gyorsabbá teszi a fogadást.

Digitex Futures ICO

A Digitex (DGTX) tokenek eladását 2018. január 15-én tartották Seychelle-szigeteken. A kereslet olyan nagy volt, hogy az ICO számára kiosztott összes token eladása csak egy napot vett igénybe..

ICO Start & Nap vége: 2018. január 15

Token akciós ár: 0,01 USD

USD-ben emelve: 5 200 000 USD

Eladott tokenek: 700 millió DGTX token (a teljes készlet 70% -a)

DGTX token & Digitex határidős tőzsdei értéke

 • A Bitcoin, az Ethereum nulla díjas határidős kereskedelme & Litecoin USD ellenében
 • A számlaegyenleget Ethereum-alapú intelligens szerződés alapján vezetik
 • Nem őrizet alatt azt jelenti, hogy a személyes kulcsokat nem a csere irányítja
 • Nagy kullancsméretek a kereskedők és a magas frekvenciájú kereskedési botok esélyeinek kiegyenlítésére (a kriptográfiai tőzsdék kullancsméretével kapcsolatos probléma jól le van írva itt)
 • A DGTX Tokent az összes token tulajdonosa irányítja
 • A token ára kapcsolódik a DGTX token iránti kereslethez a kereskedők között, akik a Digitex Futures Exchange-en szeretnének dolgozni
 • Magas tőkeáttétel (a pontos szám nem ismert)
 • Adatvédelem-központú

A határidős kontraktus remek eszköz a kriptopiac volatilitásával kapcsolatos kockázatok fedezésére. Például szeretne megbizonyosodni arról, hogy még ha a Bitcoin ára is csökken, akkor rövid megbízás létrehozásával képes lesz felhasználni nyereségét. A Digitex Futures tőzsde lehetővé teszi a bitcoinok fedezését a DGTX token ellen.

A határidős szerződés időtartama alatt a DGTX ára emelkedhet vagy csökkenhet. Ennek a kockázatnak a kezelése érdekében a Digitex Futures csere lehetőséget nyújt a DGTX érmékben elfoglalt pozíciójának az ETH és a BTC-hez való hozzárendeléséhez a megfelelő intelligens szerződések felhasználásával (a BTC esetében ez egy RBTC-kben létrehozott intelligens szerződés, tudjon meg többet a BTC intelligens szerződéseiről itt). Ehhez azonban későbbi mennyiségű étert vagy bitcoinot kell letétbe helyeznie.

Alapvető információk a DGTX Tokenről

A DGTX token az Ethereum blokkláncra épül, a token értékesítés befejeződött. Link a Digitex tokenhez fehér papír. Egyébként az ötlet és néhány A DGTX alapvető jellemzői nagyon hasonlítanak a Bittrain whitepaper. Nem tudjuk, van-e összefüggés a projektek között, de ez érdekes.

Kínálat & Kiosztás 1.000.000.000 DGTX teljes ellátás

65% – Token Sale (ICO)

20% – Digitex Market Makers

10% – csapat

5% – ajánlások (Bounty & Hűségprogram)

Token Standard ERC-223 (az ERC-20 2. generációja)
Token Type Hasznosság
Intelligens szerződés címe link az intelligens szerződésre az etherscan.io oldalon
Jelenlegi piaci korlát. 87 809 799,05 USD (forrás: coinmarketcap.com)

Figyeljük meg, hogy a DGTX 20% -a a Digitex piacképzőihez (azaz kereskedési botokhoz) fordult, hogy likviditást biztosítsanak a tőzsdén, azaz algoritmikus kereskedési stratégiákkal hoztak létre vételi / eladási megbízásokat. A DGTX 10% -a biztosítja a csapatot a következő 3 év fejlesztésére.

Crypto Futures Exchanges összehasonlítás

A kriptovaluta határidős kereskedelem nem valami új, számos nagy tőzsdei tőzsde létezik, köztük a Binance, a Bitmex, a Kraken, a CME Group, a Deribit, az Okex és a Bakkt, amelyek már rendelkeznek ilyen származékkal.

A fő különbség e tőzsdék és a Digitex Futures között a betéti díjak, a felvételek és a kereskedési díjak. A Digitex egyáltalán nem számol fel díjakat, az összes működési költséget fedezi új DGTX érmék bányászatával („verésével”)..

Ezért a Digitex Futures biztonságos kikötő azoknak a rövid lejáratú kereskedőknek, akik hajlandóak profitot elérni a kis áringadozásokból. Ezek a kereskedők nagyobb likviditást hozhatnak az egész kriptovaluta piacon, mivel sokkal gyakrabban kereskednek.

Az ICO kampány, a kezdeti token ár 0,01 dollár és a választott bevételi modell miatt a Digitex Futures nagyon hasonlít a kezdeti idõszakban a BNB tokenre. Vessünk egy pillantást a BNB érmeárfolyamainak történetére az elején.

DGTX és BNB ár-összehasonlításAz első napok ár-összehasonlítása a DGTX és a BNB között a Coinmarketcap.com oldalon. Az időkeret más, de a figyelembe vett időtartam 8 hónap

Mint látható, a DGTX ára korrelál a BNB-vel az első 5 hónapban, annak ellenére, hogy a Binance érmék árát befolyásolta a kriptopénzek piacának általános bika trendje. A DGTX későbbi növekedését magának a platformnak az indításának és működésének stabilitásának kell diktálnia. Az idő fogja megmondani.

Befolyásolók véleménye

Íme néhány kripto rajongó tweetje a DGTX-ről.

https://twitter.com/LarssonFuture/status/1119861064051462144

Ki nyeri a versenyt a # jövő piac? https://t.co/ORsysUzxDT @DigitexFutures pic.twitter.com/rNRS8Zvelw

– Pénzügyi mágnások (@financemagnates) 2019. március 12

BitMEX Vigyázat: A Digitex (DGTX) 10 nap alatt 90% -ban felgyullad, és áttekintést ad a várható kriptotermékek jövőbeli tőzsdéjén@DigitexFutures #Digitex #DigitexFutures # crypto # kriptovaluta #bitcoin #bitmex $ BTChttps://t.co/YQXe1WN73o

– CryptoPotato Official (@Crypto_Potato) 2019. március 7

DGTX jövőbeli árfeltevései a Whitepaper-től

A hivatalos Digitex Futures Whitepaperben tükrözött tanulmányában Adam Todd több feltevést tett a DGTX tokenek iránti keresletre vonatkozóan a leendő tőzsde kereskedőinek számához viszonyítva..

Feltevései szerint számos lehetséges ármozgási forgatókönyv létezik. Elismeri, hogy előrejelzései leegyszerűsödtek, és nem vesznek figyelembe számos tényezőt, különösen például a kriptovaluta piac hangulatát.

Adam Todd DGTX ár-előrejelzései

kereskedők száma 1000 5000 10 000 50 000
2018. jan. Ár 0,01 USD 0,01 USD 0,01 USD 0,01 USD
2021. jan. Ár 0,02 USD 0,05 USD 0,09 USD 0,43 USD

Ezek az árjóslatok azon a várakozáson alapulnak, hogy a bálnák 2% -a, a közepes kereskedők 10% -a és a kisebbek 88% -a lesz. Ezeknek a csoportoknak minden tagjának meg kell vásárolnia legalább 150000, 15000 és 1500 dollár értékű DGTX tokent.

Inflációs előrejelzések

2021. január 1 DGTX = 0,02 USD 1 DGTX = 0,05 USD 1 DGTX = 0,09 USD 1 DGTX = 0,43 USD
12 havi költségek 1 millió USD 2 millió USD 5 millió USD 10 millió USD
Kibocsátott tokenek 1 millió USD / 0,02 USD egyenlő 50 millió DGTX $ -val 2 millió USD / 0,05 USD egyenlő 40 millió DGTX értékkel 5 millió dollár / 0,09 dollár egyenlő 55,6 millió DGTX értékkel 10 millió dollár / 0,43 dollár egyenlő 23,3 millió DGTX értékkel
A teljes ellátás százaléka +5% +4% +5,5% +2,3%

Mi fog történni, amikor a DGTX eléri az 1000 millió token maximális készletét??

Ebben az esetben az összes DGTX-tulajdonos javaslatot tehet az új tokenek összegyűjtésére, ami azt jelenti, hogy az emisszió teljes egészében a közösség kezében van. Gondoljon arra, mint DAO, decentralizált autonóm szervezetre.

Az első jelképes kibocsátást az első után 2021 első negyedévében tervezik.

Először nézze meg a Digitex Futures Interface-t

Következtetés & DGTX árelőrejelzés?

A bizalmatlan kriptovaluta határidős ügyletek ötlete cserélődik a következővel: NINCS DÍJ nagyszerű a kialakítása miatt, és alapvetően sok hype-ot hoz. Hatalmas számú ember várja a platform elindítását (csak a Telegram csatornának van kb 72 000 előfizető az írás idején).

A Google Trends szerint a DGTX iránti kereslet közel áll a Bitcoin Futures iránti kereslethez. Jó jel vásárolni és HODL!

DGTX vs Bitcoin Futures Google TrendsA piros a „bitcoin határidős”, a kék a „dgtx”, az időtartam elmúlt 12 hónap.

Személyes jóslatom a DGTX-hez egy árkategória 5-15 USD 2020 végéig. Marketingtevékenységük nagyszerű, reméljük, hogy a tokenizált bevételi modelljük és a határidős technológiai platform halmaza ugyanezt fogja megmutatni nekünk!

P.S. Csak azért, hogy nagyobb legyen a felhajtás, a DGTX megtérülése majdnem 700% az ICO óta.

Vásárolja és cserélje ki a DGNX Changelly-t

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Bár az árelemzés hasznos eszköz, nem szabad prediktívnek tekinteni egyetlen befektetési eszköz jövőbeli teljesítményét sem.

Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett. A weboldal munkatársai és a cikk írója rendelkezhetnek részesedésekkel a fent említett kriptovalutákban.