Elemezzük az ETN érme jövőbeni árának lehetséges forgatókönyveit, függetlenül attól, hogy felfelé vagy lefelé megy-e. Az elején megvizsgáljuk a projekt jellemzőit, és áttekintjük az Electroneum különböző előrejelzéseit 2020-ig és 2023-ig.

Az Electroneum projektet 2016 óta fejlesztik. 2017 őszén megrendezésre került az Electroneum projekt ICO-ja, amely rövid időn belül több mint 40 millió dollárt gyűjtött össze – ez a maximális összeg szükséges a további fejlesztésekhez. Az Electroneum fejlesztői hangsúlyozzák, hogy egy átlagos ember számára nem olyan könnyű belépni a digitális pénzpiacra.

A bányászathoz nagy teljesítményű berendezésekre van szükség, a kriptopénzek vásárlásához pedig induló alapokra, pénztárcákra, bankszámlákra és tőzsdei számlákra van szükség. Így úgy döntöttek, hogy a digitális pénzt a mobiltelefon-használók rendelkezésére bocsátják. Az Electroneum saját egyedi blokklánccal rendelkezik, amely nem teszi lehetővé a kriptopénz bányászatát videokártyákkal, nemhogy ASIC-eszközökkel. Ehelyett az ETH bányászatát a mobil alkalmazás segítségével hajtják végre.

Az Electroneum megkülönböztető jellemzője, hogy a pénztárcák bármilyen mobil eszközről vezérelhetők. A valutát előállíthatja egy egyedi mobil bányász, aki a háttérben fut egy okostelefonon. Az ETN tranzakciók gyorsaságának köszönhetően könnyen átvihető az okostelefonon a különböző felhasználók és alkalmazások között.

Az Electroneum ETN érme alapvető értéke

Más kriptovalutákkal ellentétben az Electroneum egy blokkdiagram saját verziójára épül, amely a Bitcoin forráskódján alapul. A fő jellemző a bányászat lehetősége a mobil eszközökön.

Mi különös az Electroneumban, kivéve a mobil bányászat folyamatát? Az ETH érméket játékok és alkalmazások vásárlására használják okostelefonok segítségével – jelenleg az Electroneum alkalmazást támogatja az Android és az iOS.

Míg

A Bitcoin töredezettséggel és hosszú számokkal rendelkezik, az Electronium készítői úgy döntöttek, hogy felhasználják

csak két számjegy a tizedespont után (például 0,99) – ez leegyszerűsíti

a felhasználók élete. A kriptovaluta a kivitelezés nagy sebességével is büszkélkedhet

átadja a kriptovalutát. Pénzátutalások történhetnek különböző felhasználók között

játékfiókok és különböző alkalmazások, így tökéletes érme a

online játékipar.

Electroneum (ETN) piaci adatok

Projekt neve

Electroneum

Stock szimbólum

ETN

Eszköz típusa

Érme

Hálózattípus

Blockchain

Konszenzusos Jegyzőkönyv

Munka igazolása

Hashing algoritmus

CryptoNight

Curr.

Ár

0,003691 USD

Curr.

Ellátás / Teljes ellátás

9 851 412 977/9 851 412 977 ETN

ROI

elindítása óta

-47,27%

Dob

dátum

2017. november 2

Hivatalos

Weboldal

https://electroneum.com/

Electroneum (ETN) bányászat

Az Electroneumot több eszközön is bányászhatja. Először is feltétlenül bányászhatja az Electroneumot (ETN) a CPU-val. Használhatja az xmr-stak-cpu bányászot a processzor CPU-jához, mivel ez a program több hashrat ad, mint a Claymore CPU.

Videokártyák (GPU) bányászatához használhatjuk ennek a bányásznak a módosítását is:

  • Link a Radeonhoz;
  • Link a GeForce-hoz;

Az Electroneum rendelkezik mobilalkalmazással, amely elérhető az Android számára. Ezt a mobilalkalmazást ingyenesen letöltheti a Google Play Áruházból.

Az alkalmazás rendelkezik egy bányászatra alkalmas játékkal is, amelyben növelheti a beérkezett érmék számát. A játék célja, hogy többet tanítson az embereknek a kriptovaluta bányászatáról, majd arra ösztönözze őket, hogy telepítsék teljes bányászaikat a számítógépükre..

Ami az adatok hatékonyságát és felhasználását illeti, az Electroneum nem túl specifikus a követelményeivel kapcsolatban. Az adatok felhasználását azonban úgy alakították ki, hogy a projektalkalmazás életképes lehetőség legyen azok számára, akik a világ fejlődő részein találhatók. Korlátlan adatátviteli tervvel kell rendelkeznie, különben bármikor futtatja az Electroneumot Wi-Fi-n.

ETN érme 2017-2019 ártörténete

Alatt

2017-ben két jelentős ugrás volt az eszköz értéke. Minden itt kezdődött

0,09 dollár, de később az ár 0,08 dollárra csökkent. 2017. január 10-én rekord

beállítva – a token értéke 0,22 dollárra emelkedett.

2018 folyamán véget ért az a bullish futás, amelynek eredményeként az ETN ára elérte a 15 centet, és az érme 2018-ig végződő árának körülbelül 70-80% -át vesztette 0,008 dolláros szinten. Miért nem tért magához az érme a medve piacról? Valószínűleg ez a befektetés és a népszerűsítés hiánya. 2019 folyamán az ETN ára tovább csökkent, és most 0,003 dollár körül van.

Az ETN ártörténete 2018Az ETN ártörténete 2018

Electroneum (ETN) Műszaki

Elemzés

Mi a jelenlegi helyzet az Electroneum piacon? Ellenőrizze a TradingView felhasználók ETN technikai elemzését:

Electroneum piaci előrejelzés a TradingView segítségévelElectroneum piaci előrejelzés a TradingView segítségével. A képernyőkép 19.10.10

Electroneum közösség

Hírnév

Általában,

az Electroneum ötlete a nyilvánosságot vonzza. Több mint 1,6 millióan regisztráltak

ügyfeleknél gyorsabb projekt-népszerűség-fejlesztést tapasztaltak, mint mindkettő

Facebook és Twitter hasonló időkereten keresztül. Android és iOS alkalmazásuk

20 nyelven érhető el, ami az ügyfelek elérhetőségét meglehetősen magasra teszi.

2018 vége előtt az ETN ára nemcsak a csökkenő időszak miatt emelkedett,

hanem a gyorsan növekvő tekintélynek és a széles körű megvalósításnak is köszönhetően.

Itt van mit

John McAfee gondolkodik az ETN projektről:

McAfee az Electroneum projektrőlMcAfee az Electroneum projektről

Rendes

a felhasználók dicsérik az Electroneumot a gyors fizetésekért, a rendelkezésre állásért és a könnyű használatért.

Az Electroneum eddig a legjobban használt kriptográfia, azonnali fizetése azt is jelenti, hogy az eladó azonnal megkapja az alapokat. Az Etn-t gyakran elhanyagolják, mert 99% odakinn van elfoglalva a kriptográfia kereskedésével, míg az Etn a valódi használatra koncentrál. Biztonságos és jó jövő. https://t.co/5r7FC2tIPj

– CryptoB (@ 365inmalaysia) 2019. október 13

#Electroneum rendeltetése a nagyság! 17 új ország x 50k = 850 ezer potenciális új felhasználó. A hiány elkerülhetetlen áremelkedéshez vezet. Ez nem befektetési tanácsadás. &# 128521; #massadoption #ETN @ElectroneumMart @MikeAlmiroudis @ ElectroneumBel1https://t.co/ywbqR8k7V1

– Electroneum Univerzum (@ElectroneumU) 2019. október 10

A kriptográfiai közösség egész fennállása alatt érdeklődött az Electroneum iránt, ami egyértelmű, ha egy pillantást vet a Google Electroneum keresési trendjére:

Electroneum a Google keresési trendjeibenElectroneum a Google keresési trendjeiben

Befolyásoló nézetek

Electroneum

Szóval mi van

Electroneum árjóslás? A vélemények eltérnek. Általában a kriptográfia

a tulajdonosok meglehetősen optimisták az ETN-t illetően: úgy vélik, hogy a kriptovaluta

a potenciál nincs mit tüsszenteni. Az ETN jelenlegi ára azonban csökken

csalódást okozni azoknak az embereknek, akik félnek befektetésük elvesztésétől. Csak hisznek

pozitív Electroneum előrejelzésekben, ha a projekt készítői elkezdik népszerűsíteni

termékük.

Ha ETN-tulajdonos, támogató vagy felhasználó vagy, akkor mindannyian elismerhetjük, hogy a legrosszabbul teljesítő top 100 alt érme nem jó. Mindannyian ugyanabban a csapatban vagyunk & szükségünk van az ETN-re, hogy elkezdhessük az ár megszólítását. A marketing ideje, sajtóközlemények & izgalmi kampány! @electroneum #ETN #Mkid pic.twitter.com/F0Qi8cVodp

– MKid (@ MKid12276995) 2019. október 9

Electroneum (ETN) árjóslás a 2020–2025-ös időszakra

Mégis, senki

meg mer adni bármilyen pontos ETN árjóslatot, úgyhogy derítsük ki, mi

technikai weboldalak mesélnek az Electroneum jövőjéről.

# 1. ETN-árjóslatok a WalletInvestortól

A WalletInvestor szerint a Az ETN 1 éves előrejelzése 0,001 USD. 2021-ben az ETN ára várhatóan változatlan marad. Ez egy meglehetősen pesszimista előrejelzés, de ilyen árszint lehetséges, figyelembe véve az ETN jelenlegi likviditását és piaci cap-értékét, amelyet a bearish piaci tendenciák tesznek felül.

# 2. JioMobilePhone1500 az Electroneum áráról 2020-ban

A JioMobilePhone1500 (milyen furcsa név valójában), a kriptovaluta előrejelzője és befolyásolója előrejelzi, hogy az ETN ára elérheti 3 USD 2020 augusztusáig.

# 3. Uslifed.com az ETN áron

A technikai tényezők, a teljesítmény és a piaci trendek alapján az uslifed.com ETN-előrejelzést készített 1,10 USD 2020 decemberéig. Figyelembe véve a jelenlegi ETN árat, valószínűleg nem fog bekövetkezni.

# 4. A CoinLiker véleménye az ETN jövőjéről 2023-ban

A CoinLiker előrejelzése szerint az ETN megérintheti a 2,44 USD szint 2023-ra. Előrejelzéseik teljesen algoritmikusak, de jól tükrözik az általános tendenciát. Ami hasznos az Electroneum lehetséges jövőbeli árának teljes képének összeállításához.

# 5. Cryptoground ETN árjóslat 2020-ra

A kripto föld megjósolta, hogy az Electroneum elérheti 0,034518 dollár 2020 elején és 2023-ban 0,182945 dollár. Előrejelzéseik automatikusak; jól tükrözik azonban az általános tendenciát. Mi hasznos egy teljes kép összeállításához az ETN érme jövőbeli áráról.

Ez egyben az automatikus előrejelzési szolgáltatás is, amely arra számít, hogy az ETN ára a következő három hónap alatt egyre alacsonyabbra süllyed. Nos, ez eléggé medve jóslat egy ilyen kriptovaluta projektre, mint az Electroneum. Látni fogjuk.

Annak ellenére, hogy az Electroneum 2020-ra vonatkozó előrejelzése sok zavart hagy, a projekt elhagyásának esélye meglehetősen alacsony. Az érmét és az alapját képező technológiákat a kriptográfiai közösség nagyra értékeli, és több ezer elkötelezett tulajdonos van.

Mit várhatunk az Electroneum árától 2020-ban, 2022-ben és 2025-ben?

A fent említett ETN érmeár-előrejelzések alapján a kriptovaluta ára nem sokat fog változni: valószínűleg 0,003 dollár körül marad. Ami az Electroneum 2020 előrejelzését illeti, az érme várhatóan emelkedik, és eléri a minimum 0,006 dolláros küszöböt, és bullish piaci trend esetén akár 0,01 dollárig és magasabbig is szárnyalhat.

Ami az Electroneumot illeti

2022-es előrejelzés, nehéz bizonyos előrejelzéseket megadni –

minden attól függ, hogy a piac hogyan viselkedik, és hogy mit fejlesztenek az Electroneum

megteszi. Most úgy tűnik, hogy az ETN meghaladja a 0,04 dollárt

irreális.

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me