Továbbra is mesélünk a titkosítási eszközök árának előrejelzéséről. Az ETH következik.

Az Ethereum kriptovaluta sok akadályon, például kemény villán, a közösség kritikáján és a versenyképes vállalatok megjelenésén keresztül ment keresztül a rangsor második helyén a kriptovaluták királya, a Bitcoin után. A Changellynél az Ethereummal rendelkező kriptopénz-párok elterjedtek, és a Bitcoin után a második helyen állnak cserepárokban.

Most az ETH kriptovaluta diadalának vagyunk tanúi a decentralizált pénzügyi piac népszerűsége közepette. Az ETH érmék aránya már soha nem látott sikert mutat.

Ethereum árjóslás

Mi az Ethereum jövője? Hogyan képes az ETH hosszú idő után megőrizni pozícióját? És miért nem adja fel Vitalik Buterin kriptovalutája? Vessünk egy pillantást a jövő éterének és ökoszisztémájának világára, és megtudhatjuk, mi vár a második világ kriptovalutájára ebben az új Ethereum árjóslatban.

Mi az Ethereum?

Az Ethereum blokklánc egy egyedülálló technológián alapuló kriptovaluta. Az érme nem volt klasszikus Bitcoin villa. Ez a digitális fizetőeszköz annak eredményeként jött létre, hogy többször próbálták megtenni a legjobb fogadást Bitcoin alternatívaként. Az egyik kiemelkedő előny az okos szerződések. Kezdetben az Ethereum egy proof-of-work algoritmust használt. A fejlesztők már elindították az Ethereum 2.0-t a tét-igazolás algoritmussal.

Az orosz származású kanadai Vitalik Buterin még 2011-ben vált híressé a hasonló gondolkodású emberek körében. Ő lett az első blokkláncról és kriptovalutákról szóló nyomtatott kiadvány, a Bitcoin Magazine egyik alapítója és szerzője..

Buterin nem korlátozódott a magazin publikációira, és 2013 végén javaslatot tett a decentralizált alkalmazások létrehozására szolgáló platform koncepciójára. Ezzel a platformmal lehetővé vált a hálózat funkcionalitásának bővítése a szkript nyelv támogatásával.

A közösség azonban nem támogatta Vitalik innovatív ötletét, ezért úgy döntött, hogy elindítja saját kriptovalutáját. Néhány hónap alatt a rajongó összeszedett egy csapatot, és kollégáival megszervezte az első érmeajánlatot (ICO). Az induló vállalkozás 31 000 Bitcoins, azaz körülbelül 18,5 millió dollár összegben kapott támogatást.

A világ 2015. július 30-án látta az Ethereum rendszer első verzióját. Első ránézésre nem különbözött a Bitcoin hálózattól és működésének mechanizmusától. Az étert ugyanaz a blokklánc képviseli, érmebányászattal és azon képességgel, hogy érmékkel gyorsan tranzakciót hajtson végre egy kis jutalékért, amelynek összegét a felhasználó maga állítja be. A bányászok továbbra is részt vesznek a hálózati blokkok érvényesítésében, ezért jutalmazzák őket. Az Ethereum fizetőeszközként is használható tégla és habarcs üzletben, de hálózatának nem ez a fő célja.

Bárki használhatja óriási decentralizált virtuális gépként. Más szavakkal, annak érdekében, hogy a blokklánc összes előnyét megoldhassa problémáinak, nem kell saját hálózatot létrehoznia. Használhatja a kész Ethereum rendszert, és alkalmazásokat készíthet annak alapján.

Egyébként egy másik cikkben már elmagyaráztuk az Ethereum kriptovaluta összes alapját. Nézze meg Ethereum áttekintésünket, és fedezze fel az Ethereum titkosítás világát és az általános platformot.

Az alábbiakban felsoroljuk az Ethereum kriptovaluta használatának néhány módját:

 • Tranzakciós díjak kifizetése az Ethereum blokkláncán belül
 • Pénzügyi alkalmazásaik fedezetéül, mint például az ETHlend, a MakerDAO, a Nexo, a NUO Network stb.
 • Számos üzletben és szolgáltatónál fizetési lehetőségként.
 • Ethereum-alapú tokenek, decentralizált cserék (DEX), kriptojátékok, különféle dApp-szolgáltatások beléptető átjáróként, jutalom fejdíjakért stb..
 • Spekulációk a kriptovaluta kereskedési piacokról.

Mi az Ethereum? Egy kezdő magyarázata egyszerű angol nyelven

Rövid távú Ethereum árjóslás 2021

Mint láthatjuk, a piac jelenleg bika fut. Nemrégiben az Ethereum ára elérte a 600 dolláros pontot, és nem fog megállni. Ha azonban az ETH ára 400 dollár alá csökken, akkor 350-360 dollár felé indul. A 350 dolláros szint lebontása jelzi az Ethereum árát, hogy a 300 és 200 dolláros szintre lépjen.

Nézze meg az alábbi grafikont. Itt láthatja az Ethereum árteljesítményét 2020-ban. A grafikon vonal felfelé rohan, és megmutatja az Ethereum kriptovaluta pozitív trendjét. Ha az Ethereum ára nem csökken a 400 dolláros jel alá, akkor várható a felfelé irányuló mozgás. Ez azt jelenti, hogy az Ethereum ára új magasságokat fog elérni, és ismét elérheti az 1000 dolláros pontot.

ethereum grafikon

A kriptográfiai közösség sok tagja arra számít, hogy az Ethereum ára 2021-ben frissíteni fogja az összes csúcsát (ATH). Néhányan meghatározott határidőket is meghatároznak. Például egy Twitter felhasználó BitcoinAgile becenév alatt bízik abban, hogy az ETH ára 2021 novemberéig képes lesz elérni a következő ATH-t..

#ethereum Minden idők legmagasabb értéke 2021. november 1-jén a BITSTAMP: ETHUSD számára alexcerveza #ETHUSD https://t.co/CV6IPz3Cmr pic.twitter.com/RZtq60PNRw

– BitcoinAgile (@bitcoinagile) 2020. december 3

A kereskedő, aki TraderLenny becenév alatt vezet blogot, nem adott konkrét jóslatot. Ehelyett ugyanolyan szerény véleményre szorítkozott, miszerint az Ethereum 2021-ben az egyik legjobb növekedési eredményt képes felmutatni. Ez az Ethereum árjóslat lehet a helyes. Mint láthatjuk, most sok kriptovaluta követi a Bitcoin emelkedő trendjét.

$ ETH | #Ethereum

Mostanában viszonylag jelentős korrekciót hajtottunk végre, és a hetilap MÉG hamarosan zölden zár.$ ETH az egyik olyan eszköz, amellyel 2021-ig és azon túl vezetem a legjobban, és jó okkal.&# 128640; pic.twitter.com/NCyhSm7z1D

– Lenny (@TraderLenny) 2020. november 29

Ethereum árdiagram

Vizsgáljuk meg még egyszer a projektet, és nézzük át az Ethereum különböző előrejelzéseit 2020-ra, 2023-ra és 2025-re, és keressük meg az eszközérték növekedésének kulcsfontosságú pontjait a kriptopénz-piaci trendektől függetlenül.

Ethereum árjóslás 2021

2021-ben az Ethereum ára 550 dollárról 900 dollárra változik a folyosón. Március lehet a leginkább veszteséges hónap, mivel egy eszköz ára 400 dollárra eshet. A legjobb forgatókönyv szerint az eszköz ára 2021 végére elérheti az 1000 dollárt.

Hosszú távú Ethereum árjóslás: 2022-2025

Várhatóan 2020-2022 folyamán az Ethereum ára eléri a 2480 dolláros szintet, és 2025-ig tarthatja, amíg az ETH ára eléri az ETH-nként 3844 dolláros szintet. Lehet, hogy hullámvölgyön áll, mivel a kriptopénzpiac ingadozhat. Azonban meglátjuk, hogy ez az Ethereum árjóslat helyes-e a legközelebbi jövőben.

Ami az Ethereum pontos előrejelzését illeti, a szakértők véleménye eltér. Tom Lee úgy véli, hogy az Ethereum ártrendje megfordul, és ezt követően „erőteljesen növekedni fog”.

Eközben Joseph Raczynski látomása (Joe Technológus alapító) Ethereum árjóslása más. Arra számít, hogy az Ethereum ártrendjei és előrejelzései 2021-ben is pozitívak lesznek, de maximum 2200 dollárra emelkednek. Az érme sikere véleménye szerint a nagy tőke beáramlása és a csapatban lévő tehetséges fejlesztők ténye miatt érhető el. Mindkét szakértő medve; reméljük, hogy nincs igazuk az Ethereum árjóslásában.

Következtetés: Ethereum árjóslás

Az Ethereum jelenleg új magasságokba jut. A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy 2021-ben az Ethereum ára 2000 dollárig emelkedik. Hisszük, hogy az Ethereum-alapú projektek és a DeFi piac megerősítik az ETH pozícióját a piacon, és megalapozzák a további növekedést. Sőt, az ETH 2.0 bevezetése vonzóbbá teheti a technológiát és annak kriptovalutáját. Az egész piacon bika fut, így az Ethereum ára 2021 végén minden idők legmagasabb pontját tudja megmutatni.

Mi az Ethereum árjóslata 10 év alatt, 2030-ban? Nehéz pontos előrejelzést készíteni. Minden szakértő egyetért abban, hogy az Ethereum ára az elkövetkező években folyamatosan növekedni fog. Mindezeket összefoglalva, ez jó eszköz a hosszú távú befektetések számára, ami jó hasznot hozhat a türelemmel rendelkező emberek számára. HODL?!

Ha nem Ethereum kriptovalutát tart, nézze meg keresztárfolyamainkat, és válassza ki a legjobb lehetőséget az Ether kriptopénz megvásárlásához. Néhány lehetőséget kínálunk digitális vagy fiat pénzének Ethereumra történő megvásárlásához vagy cseréjéhez.

Az Ethereum ETH előnyei és hátrányai

Nyilvánvalóan vannak előnyei és hátrányai az Ethereum kriptovalutának. Itt vannak.

Az Ethereum ETH előnyei

 • Sokoldalúság. A platform különböző programozási nyelveket és változó összetettségű algoritmusokat támogat, és az intelligens szerződéseket különböző területeken használják.
 • Rugalmasság. A platform nyitott a fejlesztésekre, frissítésekre és frissítésekre.
 • Nyilvánosság. Az Ethereum vezető szerepet tölt be Vitalik Buterin személyében, a frissítések és az újítások részleteit előre bejelentjük.
 • Megközelíthetőség. Az Ethereum egy nyitott platform a decentralizált alkalmazások fejlesztésére. És szinte bárki felléphet fejlesztőként.

Az Ethereum ETH hátrányai

 • Központosítás. Bár az Ethereum DAO-ként (decentralizált autonóm szervezetként) pozícionálja magát, a hálózat 2016-os kemény villája esetében ez azt mutatja, hogy a platformnak központosítási elemei vannak
 • Sebezhetőségek. A DAO esete azt mutatja, hogy a platform kihagyhatja a tökéletlen projekteket

Ki fektetett be az Ethereumba?

Az Ethereum kriptovaluta minden nap egyre jobban felhívja a felhasználók figyelmét. A felhasználók készek befektetni a pénzüket a második legnagyobb kriptovalutába. Olyan óriások, mint a JP Morgan, a Microsoft, az IBM, a Credit Suisse, az Amazon és mások együttműködnek Vitalik Buterin csapatával. Néhány híres befektető azonban már régen hitt a projektben.

Az Ethereum társalapítója és a ConsenSys alapítója, Joseph Lubin lehet az Ethereum egyik legnagyobb befektetője. Egyes pletykák szerint Lubin volt az egyik legnagyobb vásárló az ETH crowdsale-ben. A beruházás összege körülbelül 10 milliárd dollár lehet.

Cameron és Tyler Winklevoss, a Gemini kriptovaluta és tőzsdei platform alapítói nem csak a Bitcoin jól ismert befektetői. Elismerik, hogy Ethereum-érméket is tartanak. A pontos összeg rejtve van, de mindannyian ismerjük a Winklevoss testvérek jelentős szerepét a kriptográfia területén.

Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin egy másik befektető saját kriptoprojektjében. A közösség szerint Buterin rendelkezik a millió ETH majdnem felével. Nem vagyunk biztosak ebben a számban, de nyilvánvaló, hogy Buterin úrnak van egy darabja a pitéből.

A színész és egy nagy technikai rajongó, Ashton Kutcher, az Ethereum másik befektetője. Sokat tweetelt mind a Bitcoinról, mind az Ethereumról. A beruházás pontos összege azonban nem egyértelmű.

A Cardano (ADA) kriptovaluta vezető fejlesztője, Charles Hoskinson az Ethereum alkotás eredeténél állt. Akkor lépett be a rejtjelezési világba, amikor a Bitcoin mindössze 1 dollár volt. Annak ellenére, hogy Hoskinson elhagyta az Ethereum projektet, bizonyára volt néhány ETH érme. Még ha eladta is a részét, akkor is ő volt az Ethereum nagyszerű munkatársa mind szellemi, mind anyagi értelemben.

Hogyan változott az Ethereum ára az idők során??

Az áringadozásokat tekintve a kriptovaluta piacnak nehéz éve volt 2018-ban. A második legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptovaluta számára is kihívást jelentett. Akkor az Ethereum piaci sapkája elütötte a Ripple-t, és ezzel az Ethereum lett a diagram második kriptovaluta – közvetlenül a Bitcoin után.

ethereum ártörténeti adatokAz Ethereum a piaci kapitalizációval nyeri el a Ripple XRP-jét 2019 első negyedévében.

2018-ban az ETH ára ~ 1000 dollárról 140 dollárra esett vissza. Tehát 2018 nem az Ethereum éve volt. Az Ethereum árváltozásai azonban 2019 1. és 3. negyedévében hangsúlyosabbnak tűntek. Tehát az ETH ára 100 dolláros ponton kezdett növekedni.

Az Ethereum árteljesítménye 2020-banAz Ethereum (ETH) árteljesítménye 2019-ben

Az Ethereum ára 2019-ben mérsékelt növekedéssel követte a kriptovaluta piaci trendjét 152 és 180 dollár / ETH június 26-án a mindenkori csúcsponttal, 351 USD-val. Augusztusban az Ethereum ára zuhanni kezdett, mint az egész kriptopiac.

Az ETH érme 2019-ben fejezte be teljesítményét 129 dollár áron. 2020-ban az Ethereum ára emelkedni kezdett. Mivel a DeFi piac fellendült 2020 augusztusában, az Ethereum ára 400 dolláros pontot tesztelt.

A Xangle Research szerint elemzők szerint az Ethereum hálózat tranzakcióinak volumene 61,7% -kal nőtt a második negyedévben, ami június 23-án éves maximumot mutatott. A statisztikák részben hasonlítanak a mutatók csúcsához, mielőtt az Ethereum ára januárban elért volna minden idők legmagasabb pontját, 1420 dollárt. 2018. 2017. 13., a 2017–2018-as eseményekkel ellentétben, a hálózati aktivitás jelenlegi növekedése a stabil áruk és a DeFi szektor növekvő népszerűségének köszönhető.

A cikket 2021 január 25-én frissítjük. Ez év eleje óta az ETH ára folyamatosan emelkedik. Január 25-én az ETH ára új, minden idők legmagasabb szintjét, 1467,78 dollárt érte el. Az ETH árdiagramja félelmetesnek tűnik!

Milyen tényezők befolyásolják az Ethereum árát?

ethereum népszerűségi táblázatEthereum lekérdezési trend a Google-on keresztül

Az Ethereum hosszú ideje rendkívül népszerű a Changelly oldalán, és a története folyamatosan zajlik. Könnyedén felcserélheti a leggyakoribb BTC / ETH párokat vagy az itt felsorolt ​​altcoinokat a Changelly-n. Sőt, az ETH kriptovalutát a partnereinken keresztül is könnyű megvásárolni a vásárlási oldalon.

Mint már említettük, 2020 legutóbbi csúcsa a decentralizált pénzügyi szektor iránti érdeklődéssel társult. A trend még mindig növekszik. Az Ethereum legfrissebb híre olyan rekordokkal teli hírekkel teli, mint a bányászok jövedelmének növekedése vagy az nettó legmagasabb díjakat.

Decentralizált pénzügyek

Alapján a DappRadar csapat 2020 második negyedévi jelentése, a DeFi piac óriási támogatást nyújtott az Ethereum számára. Az ebben az ökoszisztémában telepített tokenek megnövelt tőkésítése még nagyobb tőkebeáramláshoz vezet, és növeli az ETH vonzerejét a DApps fejlesztői körében.

A DeFi-nek köszönhetően az Ethereum ismét megerősíti vezető pozícióját a blokklánc-hálózatok között az alkalmazások számát tekintve. Mindent elmondtunk Önnek a decentralizált finanszírozásról. További információkért keresse fel a DeFi piac teljes áttekintését.

Az Ethereum 2.0 elindítása

2020. november 24-én az Ethereum 2.0 betéti szerződéssel 524 288 ETH gyűlt össze. Ezekre az érmékre szükség van az ETH 2.0 első szakaszának – a Beacon Chain – elindításához és elindításához. A hálózat új verzióját december 1-én már automatikusan elindították, és a kriptopénzipar bármely résztvevője érvényesítővé válhat.

Azoknak a felhasználóknak, akik validátorokká akarnak válni, két lehetőségük van részt venni a téten:

 • Hagyományos karó magában foglalja a 32 ETH blokkolását és az ellenőrző csomópont önálló indítását a műszaki követelményeknek megfelelően. A blokkolt ETH csak az 1.5. Szakasz elindításáig lesz elérhető, amely a fejlesztési sebességtől függően 12-24 hónap múlva történik meg. Az 1.5. Szakasz elindítása után egy dinamikus zárolási idő kerül meghatározásra, hogy megakadályozzuk az ETH hatalmas visszavonását – 256 korszak (kb. 27 óra).
 • Delegált tét lehetővé teszi a rendelkezésre álló ETH rendelkezésre bocsátását egy érdekelt szolgáltatónak – pool, kriptovaluta-csere stb. Lehetséges azonban részt venni a téten anélkül, hogy 32 ETH lenne, és kivonni a lezárt eszközöket az 1.5. Szakasz telepítése előtt..

Az Ethereum frissítés fontosságát a Messari analitikai vállalat kutatója, Ryan Watkins hangsúlyozta. Bízik abban, hogy az áttérés a 2.0 verzióra. nagyobb hatással lesz a kriptovaluta piacra, mint a bitcoin felére csökkentése. Az érmehálózat-frissítés alapvető és bizonyos bizonytalanságot hordoz magában.

Az ETH 2.0 sokkal erősebb katalizátor, mint a Bitcoin feleződése pusztán azért, mert bizonytalan és alapvető változás.

– Ryan Watkins (@RyanWatkins_) 2020. május 13

Az Ethereum hálózat egyik problémája, amelyet a frissítésnek meg kell oldania, a skálázhatóság. Az Ethereum 2.0-ra való áttérés előtt az Ethereum blokklánc másodpercenként akár 15 tranzakciót is képes lebonyolítani. Ez az adat kétszer magasabb, mint a Bitcoin. Nagyszámú felhasználó számára azonban ez a sebesség nem elegendő. Például a Visa fizetési rendszer másodpercenként akár 24 ezer tranzakciót is képes lebonyolítani.

Az Optimistic Rollup fejlesztése segít megoldani a méretezhetőségi problémát. Vitalik Buterin, az Ethereum készítője szerint megvalósítására az altcoin hálózat frissítése után kerül sor. Ez másodpercenként akár 1000 tranzakcióval is megnöveli a forgalmát.

Egyébként cikkünkben már beszéltünk az ETH 2.0 összes technikai részletéről.

Fontolgatta-e az Ethereumba történő befektetést?

Gondolhatja – jó befektetés az Ethereum? Az Ethereum a második legnagyobb kriptovaluta, ezért a válasz igen. Az Ethereum kriptovaluta folyamatosan fejlődik, így garantált az árstabilitás. Egyébként az Ethereum ára nem olyan magas, mint a Bitcoiné. Ez megfizethetővé teszi az éter vásárlását.

Az Ethereumba történő befektetés kockázatos, de nyereséges lehet. A Bitcoinnal ellentétben az Ethereumot a vállalatok valóban a szoftverrendszerek részeként használják.

Ethereum árjóslatok – GYIK

Kérdezel – válaszolunk! Összegyűjtöttük a válaszokat a legnépszerűbb kérdésekre az Ethereum GYIK-ben.

Az Ethereumot érdemes megvenni?

Az Ethereum iránti kereslet mind a tranzakciók mennyisége, mind a több mint 100 ETH-érmét tároló ETH-pénztárca tekintetében megmutatható. Az ETH 2.0 az eszköz árának emelkedésének alapvető oka. A jelenlegi szint optimális az ETH vásárlásához, kilátással a következő évre: Az ETH vásárlásával most 24% -os kamatemelkedéssel számolhat.

Ismét 1000 dollárt fog elérni az Ethereum?

Már elmondtuk Önnek az Ethereum árának alakulását. Tehát az Ethereum 2021-ben már újra megérintette az 1000 dolláros pontot. 2000 dollárra és a holdra vár!

Felmegy az Ethereum 2021-ben?

Teljesen! Az ETH árának példátlan emelkedése már most tapasztalható. A kripto érme folyamatosan növekszik az összes kripto piac nyomán. Kövesse az Ethereum jövőbeli árát az árjóslatok témában.

Vegyek-e Bitcoinot vagy Ethereumot?

Ez a két kriptovaluta rendelkezik a legnagyobb piaci kapitalizációval. A Bitcoin volt a legelső valódi kriptovaluta, és 2009 óta forgalomban van. Az éter egy új fejlesztés, amely 2015-ben született. Az Ethereum gyorsabb, mint a Bitcoin. Az Ethereumban végrehajtott tranzakciók néhány másodpercet vesznek igénybe, nem perceket, mint a Bitcoin esetében.

Az Ethereum hálózat lehetővé teszi más kriptovaluták vagy tokenek létrehozását is, ugyanazon protokoll használatával, mint az Ether esetében, de terjesztve különféle nyilvános vagy magán blokkláncokon.

A fenntartható növekedés végső soron a hasznos dApps-től függ. Egyre több vállalat fogadja el a Bitcoint fizetési módként, és egyre több szolgáltatás használja az Ethereum hálózatot.

{

"@kontextus": "https://schema.org",

"@típus": "FAQPage",

"mainEntity": [{

"@típus": "Kérdés",

"név": "Az Ethereumot érdemes megvenni?",

"elfogadottVálasz": {

"@típus": "Válasz",

"szöveg": "Az Ethereum iránti kereslet mind a tranzakciók mennyisége, mind a több mint 100 ETH-érmét tároló ETH-pénztárca tekintetében megmutatható. Az ETH 2.0 az eszköz árának emelkedésének alapvető oka. A jelenlegi szint optimális az ETH vásárlásához, kilátással a következő évre: Az ETH vásárlásával most 24% -os kamatemelkedéssel számolhat."

}

}, {

"@típus": "Kérdés",

"név": "Ismét 1000 dollárt fog elérni az Ethereum?",

"elfogadottVálasz": {

"@típus": "Válasz",

"szöveg": "Már elmondtuk Önnek az Ethereum árának alakulását. Tehát az Ethereum 2021-ben már újra megérintette az 1000 dolláros pontot. 2000 dollárra és a holdra vár!"

}

}, {

"@típus": "Kérdés",

"név": "Felmegy az Ethereum 2021-ben?",

"elfogadottVálasz": {

"@típus": "Válasz",

"szöveg": "Teljesen! Az ETH árának példátlan emelkedése már most tapasztalható. A kripto érme folyamatosan növekszik az összes kripto piac nyomán. Kövesse az Ethereum jövőbeli árát az árjóslatok témában."

}

}, {

"@típus": "Kérdés",

"név": "Vegyek-e Bitcoinot vagy Ethereumot?",

"elfogadottVálasz": {

"@típus": "Válasz",

"szöveg": "

Ez a két kriptovaluta rendelkezik a legnagyobb piaci kapitalizációval. A Bitcoin volt a legelső valódi kriptovaluta, és 2009 óta forgalomban van. Az éter egy új fejlesztés, amely 2015-ben született. Az Ethereum gyorsabb, mint a Bitcoin. Az Ethereumban végrehajtott tranzakciók néhány másodpercet vesznek igénybe, nem perceket, mint a Bitcoin esetében.

Az Ethereum hálózat lehetővé teszi más kriptovaluták vagy tokenek létrehozását is, ugyanazon protokoll használatával, mint az Ether esetében, de terjesztve különféle nyilvános vagy magán blokkláncokon.

A fenntartható növekedés végső soron a hasznos dApps-től függ. Egyre több vállalat fogadja el a Bitcoint fizetési módként, és egyre több szolgáltatás használja az Ethereum hálózatot.

"

}

}]

}