Mindenki számára váratlanul az alig ismert altcoin megugrott az árában, és berobbant a top 30 piaci kapitalizációba. Bár egy ideig az ár esett, a befektetők azon kezdtek gondolkodni, hogy egy eszközt hozzáadnak a kriptográfiai portfólióhoz. Most érdemes megvenni a HedgeTrade-et? Mi a HedgeTrade kriptovaluta? Van esélye arra, hogy megalapozza a piacot? Cikkünkben olvashat el mindent a HedgeTrade (HEDG) jövőjéről és az előrejelzésről.

HedgeTrade (HEDG) alapvető értéke

A fejlesztők ötlete rendkívül egyszerű. Tapasztalt kereskedők feltételezik az eszközök értékének növekedését vagy csökkenését, a rendes résztvevők megveszik feltételezéseiket. Az előrejelzések vonatkozhatnak fiat és digitális devizákra, értékpapírokra, részvényekre és egyéb piaci eszközökre.

Az ötlet nem új, de Rublix értelmezésében számos fontos kiegészítést kapott. Először a kereskedők maguk határozzák meg szellemi munkájuk értékét. Másodszor, a hálózat tagjai pénzügyi védelemben részesülnek a meg nem erősített információk fogadásától. Lássuk, hogyan működik.

  • A felhasználók regisztrálnak a hivatalos weboldalon, és belső HEDG tokenekkel töltik fel a fiókot. Megvásárolhatja őket a számláján bitcoinért vagy kriptovaluta tőzsdén.
  • A Blueprint program révén a kereskedő elkészít egy előrejelzést (eseményt), meghatározza annak teljesítésének határidejét és beállítja az értéket HEDG-ben. A program automatikusan elindít egy intelligens szerződést, amely ellenőrzi a tranzakció folyamatát és védi a kereskedő szerzői jogait.
  • Amikor egy esemény megjelenik a hálózaton, a többi résztvevő feloldhatja azt a megadott összeg befizetésével.
  • Miután az esemény lejárt, a beépített oracle (Oracle) megkezdi az érvényesítést.
  • Ha az előrejelzés beigazolódik, a kereskedő megkapja a felhasználók által befizetett pénzt. Ellenkező esetben a pénz visszafizetésre kerül a kifizetőknek.

A rendszerszámításokhoz csak a HEDG tokent használják. Érdekes azoknak a befektetőknek, akik az eszközök volatilitását akarják kamatoztatni, és nem a piaci események előrejelzését.

Projekt neve HedgeTrade
Stock szimbólum HEDG
Eszköz típusa Érme
Hálózattípus Blockchain
Curr. Ár 2,61 USD
Curr. Ellátás / Teljes ellátás 288 208 798 HEDG / 1 000 000 000 HEDG
ROI az indulás óta 1,753,32%
Hivatalos honlapján https://hedgetrade.com/

HedgeTrade (HEDG) árváltozások

hedg ár grafikon

Az ICO során a token költsége 0,5 dollár volt. Két évvel később (2019 januárjában) jelent meg a piacon, és már 0,14 dollárba került, a hónap végére pedig 0,11 dollárra esett. Marketing kampány hiánya miatt szinte észrevétlen volt egy új kriptovaluta kiadása. Ráadásul a piac még nem került ki a bearish trendből, és az ismeretlen altcoinnak esélye sem volt felhívni a figyelmet.

Csak 2019 márciusában, amikor több tőzsde felvette az eszközt a tőzsdére, a költségek 0,35 dollárra nőttek, a tőkésítés pedig 24 milliót tett ki. Az ezt követő korrekció árfolyamokat vágott, és tavasz végéig az árfolyam 0,06-0,1 dollár tartományban ingadozott.

2019 nyarán kezdődött a hullámvölgyek sorozata. Négy hónapig érdekes mintát figyeltek meg. A következő csúcs elérése előtt az arány többször 10-20% -kal nőtt, majd körülbelül 5% -ot veszített. Többször megismételte a ciklust, és csak ezután érte el a maximális értéket. Sőt, minden szakasz több napig, sőt akár hetekig is elhúzódhat. Ez a pont rendkívül fontos azoknak a befektetőknek, akik szeretnék kiválasztani a legjobb időt egy eszköz vételére és eladására.

2019 novemberében az érme növekedni kezdett. 0,5 dollárról 2,60 dollárra emelkedett. A mindenkori legmagasabb pontot 2020. január 24-én rögzítették, amikor az eszköz ára elérte a 2,89 dollárt.

HedgeTrade technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen technikai elemzési szakértelem a HedgeTrade kriptopénzekről. Itt van azonban a HEDG összesített minősítése több kereskedőtől & elemzők a TradingView-n.

hedgetrade technikai elemzés

HedgeTrade (HEDG) piaci előrejelzések a TradingView-n; a képernyőkép 20.02.13-án készült

HedgeTrade (HEDG) árjóslás a 2020–2025-ös időszakra

# 1. Wallet Investor Price Prediction of HEDG Cryptocurrency for 2020-2025

A HEDG félelmetes hosszú távú (1 éves) befektetés. A HedgeTrade ára egy év alatt 2,669 USD-ról 5.187 USD-ra emelkedhet. A hosszú távú kereseti potenciál + 94,33% egy év alatt. Öt év alatt a HEDG kriptóérme akár 15,089 dollárig is felmehet. 2021-ben egy érme ára 4,270 dollár lehet. 2022-ben eléri az 5 dollárt. 2024-ben a HEDG-ráta 10,676 dollárra emelkedik.

Pozitív trend lesz a jövőben, és a HEDG jó lehet befektetésekre és pénzkeresésre. Mivel ennek a virtuális pénznemnek pozitív kilátása van, javasoljuk portfóliójának részeként.

# 2. Érme-előrejelző HEDG árjóslás 2020-ra

Ebben az időpontban a HedgeTrade árjóslási algoritmus előrejelzése szerint egy napon belül a HEDG ára -105,7% lesz a 0,105565 dollárra lépve, 7 nap múlva -94,9% lesz 0.125205 dollárra, egy hónap alatt -92.7% mozog 0.179215 dollár felé. . A rövid távú előrejelzés azt mutatja, hogy a HedgeTrade csökkenti a költségeket.

# 3. HedgeTrade árjóslás 2025-re Cryptoground.com

A Cryptoground.com szerint egy HedgeTrade (HEDG) érme ára öt év alatt elérheti a 10,8043 dollárt. Nyereséges hosszú távra befektetni a fedezeti tokenbe (HDG). Hosszú távon a forrás 5+ éves időszakot jelent.

Az algoritmust használó technikai elemzés szerint a Hedge Token (HDG) ára hosszú távon nem csökken, nem esik vagy csökken..

A HedgeTrade kriptopénz jövője

Az altcoin fiatalsága ellenére a fő előnyei már most nyilvánvalóak:

  • Ígéretes fülke. A projekt célközönsége kezdők, akik arról álmodoznak, hogy pénzt keressenek a kriptovalután, és tapasztalt kereskedők, akik pénzzel akarnak pénzt szerezni. Nagyon sok potenciális ügyfél van a platformon.
  • Gyorsan növekvő tőke. Egy év alatt az érme nagybetűkkel bejutott a legjobb 30 közé, és megelőzte a híresebb altcoinokat. Az emberek aktívan fektetnek bele pénzt, ami azt jelenti, hogy van érdeklődés a projekt iránt, és ez növekszik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me