A NANO kriptovalutát a Nano Alapítvány fejlesztette ki, és 2015-ben jelent meg. A csapat az eredeti Bitcoin tervet követte, azzal a szándékkal, hogy a NANO virtuális pénzzé váljon a mindennapi használatra, a hagyományos devizák helyettesítésére. A NANO megoldja a skálázhatósági problémákat, a tranzakció megerősítésének késleltetését és a kapcsolódó számítási problémákat.

Ami a NANO blokklánc architektúrát illeti, az az Directed Acyclic Graph (DAG) alapján készült, ahol minden fiókhoz hozzárendeltek egy blokkláncot. Minden blokklánc megjeleníti a felhasználói fiók adatait, és csak a tulajdonos tudja frissíteni. A Nano nyílt képviselői szavazást (PoS típus) és kis mennyiségű PoW-t használ a tranzakciók mértékének korlátozásához.

A NANO kiadásakor még nem volt ICO – a felhasználók captchák megoldásával kereshettek tokent (a Captcha csaptelep két évig volt nyitva). Eleinte a NANO értéke többnyire megközelítőleg ugyanazon a szinten maradt, de 2017 decemberére elérte a 4,02 dollárt. Ettől a pillanattól kezdve a valuta folyamatos növekedést mutatott, egy ponton elérte a 33,34 dolláros határt. Ma a NANO-t körülbelül 0,7 dollárért adják el.

NANO érme alapvető érték

Mivel a NANO blockchain technológiára épül, ez a pénznem hosszú távon rengeteg potenciállal rendelkezik. A hagyományos adatszerkezet helyett a NANO az egyetlen digitális pénznem, amely blokkrácsot használ. Ez gyorsabbá teszi a hálózati frissítéseket, és csökkenti a tranzakciók megerősítésének idejét is. A NANO használható azonnali fizetések végrehajtására az okostelefonról vagy a PC-ről.

Projekt neve Nano
Stock szimbólum NANO
Eszköz típusa Érme
Hálózattípus Blockchain
Konszenzusos Jegyzőkönyv Irányított aciklusos grafikon
Hashing algoritmus Blake2
Curr. Ár 0,76 USD
Piaci sapka 101 950 185 USD
Curr. Ellátás / Teljes ellátás 133 248 297/133 248 297 NANO
ROI az indulás óta 8 304,38%
Indulás dátuma 2015. október 24
Hivatalos honlapján https://nano.org/

Nano Coin 2018 ártörténet

Elemezzük, mi történt a Nano érmével 2018-ban.

Nano ártörténet 2018.jpgNANO Ártörténet 2018

Mint láthatjuk, a NANO jelentős árveszteséget szenvedett el 2018 folyamán. Leginkább a kriptopiaci bearish hullám okozta – nagyjából minden kriptóérmét érintett.

Emellett a piaci sapkák elvesztésének néhány egyéb oka is volt:

 • A reklám hiánya és a rosszul kidolgozott marketing kampány;
 • A Nano komoly versenyt folytat, beleértve az olyan kriptográfusokat is, mint a Bitcoin.

Így a 2018 és 2019 közötti medve jóslatok valóra váltak, és a NANO a zuhanás újabb áldozata lett. A fejlesztők mégis komolyan hozzájárultak a platform fejlesztéséhez: decentralizáltabbá vált, a tranzakciós idő 3 másodpercről 0,2 másodpercre csökkent, és az ökoszisztéma ütemben növekedett.

Nano (NANO) technikai elemzés

Mi a jelenlegi helyzet a NANO piacon? Ellenőrizzük a Nano (NANO) technikai elemzését a TradingView szakértői részéről.

NANO technikai elemzés.jpg

A TradingView NANO piaci előrejelzése. A képernyőkép 19.10.10-én készült

Nano közösségi hírnév

A Nano közösség folyamatosan növekszik, és a projekthez való hozzájárulás óriási: független fejlesztők és programozók támogatják. Bár a NANO ritkán jelenik meg a média címsoraiban vagy a hírekben, a blokklánc releváns és népszerű marad.

Ez a grafikon bizonyíthatja, amely folyamatos érdeklődést mutat az érme iránt:

NANO a keresési trendekben.jpgNANO keresési trend

2018-2019-ben a főbb Nano-hírek további decentralizációt és a tranzakciós idő csökkenését tartalmazzák (3 másodpercről 0,2 másodpercre).

Befolyásolók Nano előrejelzései

A Nano nem kap nagy figyelmet a kriptográfiai befolyásolók részéről, de a rendszeres felhasználók többnyire optimisták a jövőjét illetően.

Mi a helyzet a Nano árjóslataival? A Twitter-felhasználók ezt gondolják:

Perspektíva

Nem ajánlanám a megítélést $ Nano ár vagy piacképesség alapján

De ha mégis. Tartson némi perspektívát

Azt jósolom, hogy hamarosan lezárul az utolsó lehetősége, hogy 1 USD alatt vásároljon. https://t.co/4UczVRC1HI

– brrrrbon ⋰ · ⋰ (@ N133248297) 2019. október 21

A szakértők nem sietnek, hogy kifejtsék véleményüket az érméről, de találtunk néhány NANO árjóslatot különböző megbízható webhelyeken és kriptográfiai médiában. Íme néhány ilyen vélemény a NANO jövőjéről:

 • Scott Cook a CryptoNewsz-tól azt állítja, hogy a Nano megtartja felhasználói többségét, és 2019 végére 2,50 dollárra nőhet..
 • A Reddit felhasználói azt állítják, hogy örülni fognak, ha a NANO ára 2020-ig eléri az 5 dollárt, de úgy tűnik, hogy ez egyre kevésbé valószínű, ahogy közeledik 2019 negyedik negyedéve. A legkedvezőbb előrejelzések a 0,30 dolláros szintet említik.
 • A Wallet Investor webhelye megjósolta, hogy a NANO 0,08 dollárra eshet. Ugyanakkor kijelenti, hogy a NANO ára egy év alatt, 2020 októberéig 0,24 dollár körül lesz.
 • A Cryptoground azt állítja, hogy a Nano ára elérheti az 1,10 dollárt, és tovább nő.
 • A DigitalCoinPrice pozitív NANO árjóslatot ad: 2044-ben 2,44 dollár, 2022-ben pedig 2,94 dollár.
 • A TradingBeasts jóslata túl optimistának tűnik: azt mondják, hogy a NANO ára 2020 augusztusának elejére eléri az 1 208 dollárt. A legmagasabb várható ár 1581 dollár, a legalacsonyabb 1075 dollár.
 • AlanMasters, a TradingView egyik legjobb besorolású felhasználója kifejezte azt az elképzelést, hogy a NANO + 130% -ot nyerhet, ha emelkedő trendbe kerül (vagyis megérintheti a 2,3 dolláros szintet)..

Néhány előrejelzés azt jelzi, hogy a Nano olyan mennyiséget halmoz fel, hogy megérintse valahol a $ 2 szint körül:

Az előrejelző weboldalak meglehetősen pesszimista előrejelzéseket adnak: a Nano nem fog jelentős ugrásokat végrehajtani a következő hónapokban vagy akár években. Várhatóan ugyanazon a szinten marad, körülbelül 1,3-1,5 dollár alatt 2019-2020 során.

Mi a helyzet a NANO előrejelzéseivel 2021-2025-re?

 • A Cryptoground azt állítja, hogy a Nano 2025-re elérheti a 24 dollárt.
 • A Capitanaltcoin szerint a NANO 2023-ban 300 dollár + lesz, és 2025-ig elérheti a 3000 dolláros szintet is.
 • 2022 végére a Nano eléri a 2,4 dollárt, 2023 végére – 2,7 dollárt a TradingBeasts szerint

Néhány további jóslat a WalletInvestor webhelyén:

Mi várható a Nano Price-tól 2020-ban?

A Nano jövője két dolgon múlik: a kriptopiaci előrejelzésen és az új fejlesztési mérföldköveken.

Egyesek szerint az altcoinok bullish piacának 2019 őszén kellett volna elindulnia, és ez meg is történt, de ez nagyon rövid volt, és mára az altcoins visszatért a kezdeti helyzetbe. Mivel újabb bullish trendre utaló jelek nem voltak, és a NANO-tól nem várható friss hír, az érme ára valószínűleg a jelenlegi szinten marad.

Ami a legközelebbi jövőt illeti, A nano árának 2020-ban 1,5-3,0 dollár körül kell maradnia. Sok függ a kriptopiac helyzetétől. A legrosszabb esetben ez visszatér az 1 dolláros szintre. A legjobb esetben – lépje túl a 3 dolláros küszöböt.

Mi a helyzet a Nano 2025-re vonatkozó árjóslataival? Túl korai megmondani: a kriptopénzpiac nagyon ingatag, és a verseny szintje rendkívül magas.

Vásároljon NANO-t a Changelly-n USD, Euro vagy GBP áron

[add-changelly-widget from = usd to = nano]

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me