A Neblio Coin kriptovaluta egy digitális token, amely fizetési eszköz a Neblio hálózatban. A Neblio projekt egy szoftveres felület, amely egy elosztott platform, amelyet kifejezetten a teljesen biztonságos üzleti alkalmazásokhoz terveztek. A Neblio platform és a NEBL kriptovaluta fejlesztői szerint a csapat egy egyszerű platform létrehozására vállalkozott, amely intuitív módon érthető volt, valamint beépítheti a jogi személyekkel és magánszemélyekkel való együttműködéshez szükséges összes funkciót..

Megöli a Neblio hálózat az Ethereumot és más dapps hálózatokat? Mi a Neblio (NEBL) árjóslása 2020-ban? Az alábbiakban találja meg a válaszokat.

Neblio (NEBL) alapvető értéke

A Neblio kriptovaluta az egyik legérdekesebb új technológia, amely az utóbbi időben elütötte az ipart, és ha még nem hallottál róla, akkor valószínűleg sok fantasztikus kriptovalutát fogsz kihagyni, amelyek az elmúlt évben megjelentek..

A Neblio fő célja egy olyan digitális érme létrehozása, amely tárolható egy pénztárcában, vagy felhasználható a termékek és szolgáltatások kifizetésére a blokkláncon. A csapat azt akarja, hogy ez az érme azonnali kriptovaluta legyen, amellyel fiat devizákon kereskednek. Sokan ezt tartják a kriptopénzpiac végső céljának, azonnali, átlátható és biztonságos kriptovaluta kifejlesztésére.

A Neblio alapcsapat csak 4 tagból áll. Neblio azonban rengeteg hozzájárulást kap a projekt kriptográfiai közösségétől, beleértve az olyan fejlesztők kiszervezését is, amelyek más projekteken dolgoztak együtt, például az OpenBazaar-nál, amely hatalmas sikert aratott..

A Neblio projekt fejlesztésének célja az elavult alkalmazások cseréje volt, és a legkülönbözőbb adatbázisok létrehozásának a legkényelmesebb módja a kereskedelmi vállalkozások számára. A platform könnyen használható, de jól védett termékeken működik. Használható mind vállalati szolgáltatásokhoz, mind bármely más üzleti szektorhoz.

A Neblio készítői joggal vélik úgy, hogy ha egy vállalkozás elkezdi használni a blokkláncot, és megszerzi az összes későbbi előnyt, akkor a vállalatok a nagyobb automatizálás miatt gyorsabban fognak működni.

A Neblio projekt keretében decentralizált modellre épülő platformot biztosítanak minden felhasználó számára, amelynek algoritmusa védi az összes hálózati tranzakciót. A hálózat üzemanyaga a Neblio tokenek lesznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az információk azonnali továbbítását. A Neblio projekt minden egyes ügyfelét a hálózat védelme érdekében tokenek segítségével jutalmazzák.

Maga a Neblio blokklánc egy PoS-lánc, amely a Peercoin mechanizmuson alapszik, kisebb módosításokkal. A Neblio nem igényel minimális számú NEBL-t a hálózati biztonság biztosításához. Az érme lejáratát vagy azt az időtartamot, amelyet az érmék egy csoportjának a pénztárcában kell tartania, mielőtt fogadni tudnának, 24 órára módosították, és a kifizetést az éves díjak 10% -ára növelték. Ezenkívül a blokkolási időt 30 másodpercre normalizálták. A Neblio hash algoritmus a Scrypt, amelyet a Litecoin a legszélesebb körben használ.

Projekt neve Neblio
Ketyegő NEBL
Eszköz típusa Érme
Hálózattípus Blockchain
Curr. Ár 0,480204 USD
Curr. Ellátás / Teljes ellátás 15 076 172 NEBL / 15 731 644 NEBL
Minden idõ magas / Minden idõ alacsony 64,67 USD / 0,332 USD
Hivatalos honlapján https://nebl.io/

A Neblio platform megkülönböztető jellemzője és pozitív tényezője a legtöbb programozási nyelv támogatása. Ez a szempont az elavult kódon alapuló új szoftverre való áttérés megkönnyítése érdekében valósul meg.

A Neblio projekt elemzésekor nem szabad elfelejteni megemlíteni a versenyt a fejlesztési területen. Hasonló ötleteket kínálnak olyan projektek, mint a Nexus, a Walton és néhány más platform. Mindegyiküknek megvan a saját elképzelése a digitális technológiák üzleti szférában történő népszerűsítésének technikai támogatásáról.

Neblio ártörténet

Neblio 2017.07.21-én indította el Mainnet-jét. A NEBL tokenek elővásárlása 17/08/6-án kezdődött. Az ICO során 12 millió zsetont adtak el, darabonként 0,2032 dollár áron. 2017 szeptemberében az érme ára 1,28 dollár volt. Októberben az ár emelkedni kezdett. A HitBTC-n való tőzsdei bevezetés miatt a NEBL érme ára elérte az 5,78 dollárt. Januárban az árfolyam 44,68 dollárra emelkedett. A csapat bemutatta az NTP1-et (Neblio Token Protocol-1) és egy pénztárcát.

Az érme iránti érdeklődés eltűnt, és 2018 márciusára már csak 8,88 dollárt ért. Májusban az ár ismét emelkedni kezdett a Creddel való partnerség miatt. Júliusban azonban az árfolyam 3,71 dollárra csökkent, azóta ez az érték egyre alacsonyabb.

nebliochart

Neblio technikai elemzés

Nos, valójában nem volt szakértői technikai elemzés a Neblio kriptovalutáról. Ugyanakkor a Neblio összesített minősítése több kereskedőtől származik & elemzők a TradingView-n. Az alábbiakban láthatja.

neblioNEBL piaci előrejelzések a TradingView-n

Neblio árjóslás 2020-ra & 2025

Vizsgáljuk meg a NEBL altcoin távlatait a következő néhány évben.

# 1. WalletInvestor NEBL árelőrejelzés

E forrás szerint a NEBL félelmetes hosszú távú (1 éves) befektetés. Ha jó hozammal rendelkező virtuális pénznemeket keres, akkor a NEBL nyereséges befektetési lehetőség lehet. A Neblio ára felmehet 0,481–2,840 USD egy év alatt. 2025-ben az érme ára elérheti az árat 3,848 USD.

# 2. TradingBeasteast NEBL árjóslás a 2020-2022-re

2020 elején a Neblio kriptovaluta ára fel fog emelkedni 0,7138997 USD. 2020 végére azonban az ár csökkenhet 0,5082816 USD. 2021-ben a NEBL kamat elérheti az 1 dolláros határt. 2022 végére a Neblio ára valószínűleg kb 1,3 USD.

# 3. CryptoGround Neblio (NEBL) előrejelzés a következő 5 évre

Az adatok alapján megjósolható, hogy jövedelmező hosszú távon befektetni Neblio-ba (NEBL). Hosszú távon a forrás azt jelenti, hogy a Neblio árát előrejelzik 5 évre. Szerintük a Neblio (NEBL) ára elérheti 29,6857 USD abban az 5 évben. Szerintük a Neblio (NEBL) ára 2021-ben kb 12,6225 USD. Az előrejelzésnek és az algoritmikus elemzésnek megfelelően az 1 Neblio (NEBL) ára kb 35,5205 USD 2025-ben.

# 4. DigitalCoin Neblio árjóslás 2020-2025-re

A Neblio (NEBL) ára a jövőben emelkedni fog, az ezen platform által elemzett adatokon alapuló előrejelzések alapján. A Neblio (NEBL) jövedelmező befektetés az előrejelzéseik alapján. Az 1 Neblio (NEBL) ára kb 0,09116882 USD 1 év múlva. 2025-ben elérheti az érme árát 2,24 USD.

Összegzés

A Neblio technológiának számos üzleti alkalmazása van. A decentralizált szoftvertől, amely ellenőrzi a fizetési tranzakciók adatainak biztonságát egy elosztott nyilvántartásban, a felhőalapú szoftverekig, amelyek felelősek a több milliárd eszköz által létrehozott információk interneten történő tárolásáért.

Az algoritmusok rendkívüli rugalmassága miatt a szolgáltatás gyakorlatilag bármely üzleti területen lehetővé teszi a szükséges szoftverek fejlesztését és telepítését. Az alkalmazások ilyen széles köre ígéretesé teszi az érmét.

Mint láthatjuk, a Neblio kriptovalutába történő befektetés meglehetősen nyereséges lehet, különösen, ha hosszú távú. A NEBL érme biztosan megtérül 1-2 éven belül.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.