A NEO kriptovalutát gyakran kínai vagy keleti Ethereumnak hívják mindkét platform hasonló funkcionalitása és a digitális pénznemekben való kereseti lehetőségek miatt. A NEO azonban méltó versenytársa a jobban népszerűsített Ethereumnak, amelynek blockchain-jában hosszú a dApps és a projektek listája.

A projektet Da Hongfei kínai programozó indította el 2016 őszén, és a blockchain projektek hazai fejlesztőinek szól. A NEO kriptovaluta projektet nagy szeretettel fogadták Kínában, és azonnal erős támogatást kapott a helyi befektetőktől.

Most az érme ára nem olyan magas. A csökkenő kriptopénzpiac hátterében azonban a NEO érme a 20. helyen marad a kriptopénzek között. Mi határozza meg a kriptovaluta jövőbeli sorsát? Olvassa el a Changelly Team új, NEO 2020-2025-re vonatkozó előrejelzését!

A Neo (NEO) kriptovalutáról

A NEO egy kényelmes rendszer az információk és pénzügyi források biztonságos cseréjéhez a rendszer résztvevői között, anélkül, hogy kockáztatnák tárgyi eszközeik elvesztését.

A nevet nem véletlenül választották. A NEO a főszereplője a Matrix trilógiának, amelyben a számítógépes hálózat az embereket használta energiaforrásként. Ezt az elvet a NEO kriptovalutában valósítják meg, de az emberek helyett az elektronikus pénztárcákból származó pénzalapok vannak.

A fejlesztők csúcstechnológiai szerződéseket vezettek be a gazdaság minden ágazatában. A fejlesztők aktívan népszerűsítik a platformot. Sikerült együttműködési megállapodásokat kötniük a meglévő kriptovaluta platformokkal és olyan nagy nemzetközi vállalatokkal, mint a Microsoft és az Alibaba.

A NEO GAS tokent gyárt a tulajdonosok számára, amelyek szükségesek a hálózat használatához és egy sor szolgáltatáshoz. Ez nyilvánvalóan igény szerint nyomást jelentene, mivel azt az ökoszisztéma számára használják, amely alkalmas a tulajdonosok számára. Minél több projektet használ a NEO, annál nagyobb az igény a GAS tokenekre.

Neo főbb jellemzői

  • A projekt különféle digitális eszközöket támogat. A felhasználók regisztrálhatnak, szállíthatnak és cserélhetnek eszközöket.
  • A projekt támogatja a bizalmat garantáló digitális tanúsítványokat, jogi védelmet nyújtva a NEO platform segítségével digitalizált eszközök számára.
  • A NeoContract használatával a fejlesztők intelligens szerződéseket hozhatnak létre új programozási nyelv megtanulása nélkül, és ehelyett ismertebbeket használhatnak, mint a C #, a Java és a Go.
  • A szupravezető kereskedési mechanizmus lehetővé teszi a digitális eszközök és a p2p pénznemek cseréjét harmadik fél részvétele nélkül.

Érdekelnek a részletek? Olvassa el a Neelly (NEO) érme teljes áttekintését, amelyet Changelly készített!

Neo legújabb kriptográfiai hírek

A NEO cryptocurrency projekt három új terméket mutatott be a NEO Community Assembly konferencián: a NEO • ONE fejlesztői keretrendszert, a NeoFS elosztott fájlrendszert és a NEO Blockchain Toolkit.

Az új termékek a NEO 3.0 protokoll közelgő bevezetésének részévé válnak, amelynek célja a méretezhetőség, a funkcionalitás és a felhasználói élmény javítása, a fejlesztők képességeinek bővítése és a vállalati ügyfelek vonzása a blokklánc használatára.

A NEO • ONE keretrendszer célja a kódírási és tesztelési optimalizálás a decentralizált alkalmazások (dApps) futtatásához.

A NeoFS egy decentralizált tárolórendszer, amely fokozza az „adatvédelmet, biztonságot, rugalmasságot, méretezhetőséget és teljesítményt”.

A NEO Blockchain Toolkit a .NET és a NEO Express számára hozzáférést biztosít a fejlesztőknek az intelligens szerződések létrehozásához szükséges eszközök készletéhez a Microsoft Visual Studio termékek használatával.

A NEO fejlesztői intelligens gazdaságot kívánnak létrehozni, amelynek kulcsfontosságú elemei a digitális eszközök, az intelligens szerződések és a digitális azonosítás lesznek. Ennek ellenére a NEO 3.0 teljes körű bevezetésének időzítése nem ismert – még 2-3 évbe telhet.

Neo Price technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen technikai elemzési szakértelem a NEO kriptovalutával kapcsolatban. Itt van azonban a NEO összesített minősítése több kereskedőtől & elemzők a TradingView-n.

NEO ártechnikai elemzésNEO (NEO) piaci előrejelzések a TradingView-n; a képernyőkép 20.01.01-én készült

Neo (NEO) ármeghatározó tényezők

A NEO árjóslását kedvezően befolyásolja a kínai hatóságokkal való szoros együttműködés, amely a digitális pénz legalizálása esetén lehetővé teszi a platform készítőinek, hogy megragadják a világ egyik legnagyobb kínai piacának oroszlánrészét..

Sőt, a NEO alapján egy decentralizált operációs rendszert fejlesztenek, az Elastos fejlesztése, amely kedvező körülmények között globális központtá válik az információfeldolgozás és -tárolás világában.

A NEO fő versenyelőnyei, amelyek befolyásolhatják a token árát 2020-ban, a következők:

  • alacsonyabb jutalék a hasonló blokklánc-rendszerekhez képest, ami több lehetőséget kínál a keresetre;
  • a platform magas működési hatékonysága garantálja a munka gyorsaságát és kényelmét;
  • korlátozott bányászat: az év során legfeljebb 15 millió érme bányászható, ami véd az infláció ellen;
  • a legnépszerűbb programozási nyelvek támogatása, amelyek kibővítik a platform kereskedelmi használatának kilátásait, ami hozzájárul a gyorsabb piaci fejlődéshez;
  • világhírű progresszív befektető partnerek (Microsoft, Alibaba stb.) további támogatást és promóciót fognak nyújtani a NEO márka számára;
  • A platform alapján létrehozott globális befektetési alap, a NEST FOUND növeli a NEO kriptovaluta befektetési vonzerejét.

Neo Price History

A NEO árfolyama most 9,7800 dollár 1 érmére. Kereskedési tartomány: 9,6700–10,0100 USD.

A márkajelzés után a NEO ára lassan, de folyamatosan növekedni kezdett. A gyorsulást a kriptopénzek piacának 2017-es általános emelkedése is megadta. 2018. január közepének késő végén, amikor az összes érme összeomlott a decemberi maximális érték 50, vagy akár 100% -ában, a NEO fenomenális növekedést mutatott – 73 dollárról 180 dollárra emelkedett, és a piaci kapitalizáció szintje szerint a 7. helyre emelkedett. Amint a tapasztalatok azt mutatják, ez rendkívül ritka a kriptopénzek világában.

neo ár emelkedett 2018-banÁrváltozás 2018 januárjában

Da Hongfei kifejtette, hogy a siker oka projektjének támogatása a KNK kormány részéről. A Ripple-hez hasonlóan a NEO is sikeresen megtalálja a közös nyelvet a kormánnyal. A Kína által a kriptogazdasággal kapcsolatban folytatott szankciópolitika (az ICO-k és a kriptovaluta-csere tilalma) ellenére a kormánytisztviselők hozzáállása a NEO-hoz mindig kivételes volt.

„A kormány szereti a fejlett technológiánkat, szereti a munkánkat. A piac takarítása előtt a kormánybizottság tagjai hozzám fordultak tanácsért. Természetesen nem számítok arra, hogy a hatalmon lévők felhívnak és felajánlják, hogy a NEO-t tegyem Kína teljes blokklánc-infrastruktúrájának fő platformjává. Gondolom, ez teljesen lehetséges. Miért ne?”

Da Hongfei

Az összes kriptovaluta árának esése miatt, amelyet olyan hír hallott ki, miszerint a dél-koreai kormány a kriptovaluta-kereskedelem betiltását tervezi, pesszimista érzelmek kezdtek nyomon követni a digitális közösségben. A befektetők megfigyelők álláspontjára helyezkedtek, a kereskedési volumen sokkal szerényebbé vált, az elemzők egyre szkeptikusabb előrejelzéseket készítenek. Egyesek még abban is meg vannak győződve, hogy 2017 volt a legjobb a kriptopénzek történetében, és ezen a területen nem lesz semmi érdekesebb és érdekesebb.

Másrészt a robbanásszerű piaci növekedés nem tarthat örökké, és az enyhe elhallgatás minden folyamat természetes folyamata. A kriptovaluta árfolyama váratlanul emelkedhet. Azonban még tapasztalt elemzők számára is nehéz megjósolni, és nem lehet semmiféle kihalás.

2019 elején a NEO kriptovaluta áttörte az összes előre jelzett árplafont, és árfolyama meghaladta a legoptimistább előrejelzéseket.

2019. január neo árdiagramÁrváltozás 2019 januárjában

2019. január 30-án a NEO csapata megtartotta az első 2 napos fejlesztői konferenciát, amelyen részt vettek a kriptovaluta közösség képviselői a világ minden tájáról: technológusok, fejlesztők, befektetők, a digitális token birtokában lévő és potenciális birtokosai. Január DevCon lehetővé tette a NEO csapat számára, hogy az kriptovalutájuk alapján bemutassa az érdeklődő nyilvánosság számára az intelligens gazdaság előnyeit és lehetőségeit.

A NEO GAS árteljesítménye 2019-benA NEO árteljesítménye 2019-ben

Neo Price Prediction: Szakemberek véleménye

A NEO elemzési árelőrejelzése 2020-ra nagyban függ a kriptovaluta piac általános hátterétől, valamint a csapat konkrét intézkedéseitől. Minél aktívabban népszerűsítik projektjüket, és minél többen csatlakoznak hozzá, annál erősebb lesz a pénzügyi és ennek eredményeként a technológiai bázis.

thomas lee fotóThomas Lee

Thomas Lee, az elemző, aki tavaly helyesen jósolta meg a Bitcoin trendjeit, további három érmét ajánl: ETH, ETC és NEO. Lee szerint 2020-ban a Neo érmenként 225 dollárra emelkedhet.

Elemzők itt: az APECON Gazdasági Előrejelző Ügynökség úgy vélik, hogy a NEO stagnálása további két évig folytatódik, és a növekedés legkorábban 2021-re várható. 2021 augusztusára 10 dolláros szintre, 20 dollárra – csak 2022 szeptemberére – számítanak..

Smartarium platform a NEO árak hihetetlen emelkedését jósolja. Szakértők szerint 2025-re az érme ára 1275 dollár lesz.

Crypto lévén a weboldal elemzői szerint 2020 végére az ár 200 dollárra emelkedik.

A kínai kormány és más vállalkozások befektetéseinek köszönhetően ára 200 dollárra, sőt tokenenként 300 dollárra is emelkedhet. Alapján cryptoground.com, 2020-ban a NEO költsége 88 dollár lesz, Google 77 dolláros árat hív.

Elemző longforecast.com legalább egy dollár 500 dolláros árát jósolja 2020 végéig.

Végső gondolatok

2018-ban a kriptopénz értéke 180 dolláron tetőzött, ezután csökkenésnek indult. A projekt sikere közvetlenül két tényezőtől függ: a kínai kormány jogaitól és a piac általános fellendülésétől. Ha látja, hogy a kriptopénzpiac kezd helyreállni, akkor NEO-érméket vásárolhat.

Az ár függ a partnerek körének bővítésétől, valamint a népszerű kriptográfiai tőzsdéken történő tőzsdei bevezetéstől. A Neo érme jó hosszú távú befektetésnek tűnik, amely jó hozamot hozhat a jövőben.

NEO F.A.Q.

Hogyan és hol lehet megvásárolni a NEO érmét?

Könnyű megvásárolni a NEO érmét számos platformon. Ha névtelenül szeretne hitelkártyájával (USD, EUR, GBP) vásárolni NEO kriptovalutát, használhatja a Changelly platformot.

A NEO Coin halott?

Ha követi a NEO csapat közösségi hálóit, akkor nem tesz fel ilyen kérdést. A válasz nem. A fejlesztők továbbra is megosztják az információkat a kriptográfiai frissítésekről és így tovább.

Mire használják a NEO kriptovalutát?

A vállalat fő célja az emberek közötti gazdasági kapcsolatok új modelljének létrehozása, és nem csak egy újabb jelzés kiadása.

„Intelligens gazdaságnak” nevezték ezt a modellt, és három fő összetevőt azonosítottak benne: az intelligens szerződések platformját, a kriptopénz és a digitális azonosítást. Ezeket a NEO technológiában valósítják meg. A fejlesztők megjegyezték, hogy az új rendszernek köszönhetően különféle eszközök digitalizálása és cseréje lehetséges, például ingatlanok, autók, arany stb. Ehhez össze kell kapcsolnia a valós eszközöket a digitális eszközökkel – a digitális azonosítás segítségével, és meg kell kötnie a megfelelő intelligens szerződést.

A NEO Crypto jó befektetés, és befektetnék-e a NEO kriptovalutába?

Az intelligens szerződések jelentik a blokkláncok jövőjét. Az Ethereum ezt bebizonyította azzal, hogy a világ második helyére emelkedett a kriptovaluták között. Ez nagy potenciált mutat, ha a NEO-ba kíván befektetni, mert ez az Ethereum kényelmesebb verziója. Ezenkívül a platformnak nagy előnye van a kínai vállalkozók támogatásával szemben, mivel maga a projekt Kínában jött létre.

Nem ismert, hogy a NEO megöli-e az Ethereumot, vagy sem, de kétségtelen, hogy a NEO egy olyan platform, amely nagyszerű szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára, és felvehető a listára a folyamatosan fejlődő kriptográfiai szférában..

[add-changelly-widget from = usd to = neo]

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me