Peercoin (PPC) árjóslatok 2020-2025-re

A Peercoin (PPC) az első hibrid PoW / PoS érme, amelyet Sunny King készített. A Peercoin készítőjét a Bitcoin inspirálta, ezért ennek a két kriptovalutának sok közös vonása van a technikai oldallal. A Stake (POS) bizonyítékát vezették be a hálózat hatékonyságának és költséghatékonyságának fenntartása érdekében.

Az érme fényes történelemmel rendelkezik. A 2012-ben létrehozott számos hullámvölgyet átélt. Hét évvel később az érme nem annyira népszerű, de még mindig fejlődik. Melyek a Peercoin perspektívái? Tudja meg a Peercoin (PPC) árelőrejelzését 2020-ra és 2025-re Changelly!

Peercoin (PPC) alapvető értéke

A Peercoin egy Blockchain alapú platform. Úgy tervezték, hogy gyorsan küldjön és fogadjon fizetéseket. A fejlesztők fő feladata egy decentralizált fizetési rendszer létrehozása volt, amely biztosítja a magas névtelenséget és biztonságot. A platformon működő Peercoin kriptovaluta nagyon hasonlít a Bitcoin-ra, mivel megosztja vele a forráskód és a technikai megvalósítás nagy részét. Ugyanakkor a PPC-nek számos lényeges jellemzője van.

A Peercoin főbb jellemzői:

  • A minimális díja 0,001 PPC. Ez megvédi a hálózatot a spam tranzakcióktól vagy a por elleni támadásoktól, amelyeknek a Bitcoin nemrégiben kitett. A tranzakciós sor kiegyenlíti az összes hálózati résztvevőt. A „többet fizet – gyorsabban tranzakció” szabály itt nem érvényes.
  • Van nincs maximális érme-kibocsátás. Tehát infláció zajlik. Mint a fejlesztők mondják, nem haladja meg az 5 százalékot. Az inflációt visszafogja az érmék létrehozásának kiterjesztése és az egyes tranzakciók során 0,01 PPC megsemmisítése.
  • A Peercoin felhasználja a PoS algoritmus. Ez növeli a biztonságot és kiküszöböli az 51% -os támadás lehetőségét. A megsemmisített jutalékérmék visszatartják az inflációt, amely a tétbiztosítás bányászatának alapja. A PoW algoritmust (a munka igazolása) is használják, de nagyrészt érmék terjesztésére használják, nem pedig a hálózat védelmére..
  • Minden évben, érmék birtokosai 1% -ot kapnak a pénztárcájukban lévő Peercoin mennyiségéből.

A Peercoin kriptovaluta még 2012-ben indult, és egy időben a három digitális pénznem egyike volt a kapitalizáció szerint. Idővel azonban új kriptovaluták jelentek meg, és a PPC most a 368. helyen áll.

A fejlesztők szerint a Peercoin kriptovaluta állítólag egyfajta Bitcoin-frissítés volt, amely végül az elektronikus fizetési rendszer fejlesztésében fejeződött ki. A legtöbb kriptorendszer, beleértve a Bitcoin-t is, a PoW – a munkavégzés bizonyítéka – elvén működik. A PPC középpontjában van egy további mechanizmus, az úgynevezett PoS, a tét igazolása. Ennek köszönhetően a biztonság szintjének jelentős növekedése biztosított. Ezenkívül csökkennek az új virtuális érmék előállításakor az energiaforrással kapcsolatos költségek.

A PPC viszonylag alacsony népszerűségi szintje előnye és hátránya ennek a virtuális pénznemnek, mivel két forgatókönyv lehet. Ezeknek a virtuális érméknek az alacsony forgalma a Peercoin emelkedéséhez vezethet, és ez a kilátás nem örülhet. Van azonban egy második lehetőség, amely teljesen nélkülözi az optimizmust. Feltételezzük, hogy egy ilyen helyzet ennek a kriptopénznek az eltűnéséhez vezethet.

Projekt neve Peercoin
Ketyegő PPC
Eszköz típusa Érme
Hálózattípus Blockchain
Curr. Ár 0,273796 USD
Curr. Ellátás / Teljes ellátás 25 683 469 PPC
Minden idõ magas / Minden idõ alacsony 9,92 USD / 0,100005 USD
Hivatalos honlapján https://www.peercoin.net/

Peercoin (PPC) ártörténet

Kezdetben az érme 40 centet ért 1 Peercoinért, de 2013-ban a márka elérte a 7 dollárt, ami soha többet nem ért, ami lehetővé tette, hogy az első szakaszban devizát vásárló befektetők jelentős összeget keressenek. Aztán egész 2014-ben az érmék árfolyama csökkent, 2015-ben pedig ismét 40 cent lett.

Peercoin árdiagramPeercoin (PPC) árdiagram

Az ár 2017. április 29-ig esett. Június végére az érme ára 1,2 dollárról 3,14 dollárra emelkedett. 2017 decemberében az ár emelkedni kezdett januárig. 2018. január 15-én az érme ára elérte a 8,07 dollárt. Ezen emelkedés után az érmék aránya nem állt helyre annyira. Ma a PPC ára 0,273796 dollár.

Peercoin (PPC) technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen technikai elemzési szakértelem a PPC kriptovalutával kapcsolatban. Itt van azonban a kereskedők által a PPC összesített minősítése & elemzők a TradingView-n.

peercoin widgetPPC piaci előrejelzések a TradingView-n; a képernyőkép 19.10.14-én készült

A Peercoin (PPC) árjóslása 2020-2022-re & 2025

A Peercoin a kriptográfiai pénznem méltó képviselőjének tekinthető. A professzionális elemzők előrejelzései szerint meglehetősen magas az újjászületés valószínűsége. Ehhez a valuta aktív promóciója szükséges a cserékben. A Peercoin decentralizált irányítási és szavazási modelljei lehetővé teszik, hogy a projekt támogassa a technológiai növekedést és független legyen az alapítóktól.

Az e valuta iránti érdeklődés csökkenése átmeneti jelenség lehet, és csak érdemes kihasználni. Most menjünk bele a Peercoin árelőrejelzésébe a következő néhány évre.

# 1. WalletInvestor Bearish árjóslás 2020-2025-re

A Peercoin rossz és nagy kockázatú egyéves befektetés. A PPC ára majdnem 90% -kal eshet vissza 0,0274–0,0288 USD. A WalletInvestor szerint a Peercoin ára a legközelebbi jövőben nem fog növekedni. 2020-ban az ár felmehet 0,438 USD. 2025-ben várhatóan eléri az árat 2,192 USD.

# 2. TradingBeasts árjóslás a 2020-2022-re

Idén az arány nem fog sokat változni. Egy PPC megéri 0,429 USD. Az ár a következőképpen növekszik fokozatosan:

  • 2021-ben átlag. 0,534 USD
  • 2022-ben átlag. 0,659 USD

# 3. CryptoGround PPC ár előrejelzés 2020-2024-re

Idén az ár 85% -kal változik. Egy érme lesz 0,5435 USD. 2024 végére az arány jelentősen megváltozhat. Egy Peercoin ára elérheti 6,03 USD.

# 4. DigitalCoinPrice előrejelzés 2020-2025-ig

A forrás előrejelzése szerint az ár egy év alatt megduplázódik, és legfeljebb 0.662 USD. 2025-ben a PPC aránya emelkedni fog 1,04 USD.

Vásároljon PPC-t a Changelly-n USD, EURO vagy GBP áron

vásároljon peercoin-t a changelly-nélVásároljon online PPC-t USD-vel, EURO-val vagy GBP-vel online perceken belül. Hitelkártyát elfogadunk.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásoknak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map