A REN egy olyan protokoll, amely olyan blokklánc-problémák megoldására irányul, mint a kompatibilitás és az adatvédelem. Teljesen biztonságos pénzügyi alkalmazásokat hoz létre. A REN fejlesztői likviditás biztosítására törekedtek a különféle decentralizált alkalmazások között, hogy azok előnyökkel szolgálhassanak egymás és a felhasználók számára.

A REN kriptovaluta árfolyama az érme története során mutatta meg hullámvölgyeit. 2020 márciusában a kriptográfia ára ismét emelkedett. Mi a REN jövője? Tudja meg a következő öt év Ren kriptopénzár-előrejelzésében.

Ren (REN) alapvető értékei

A REN integrálható más blokkláncokkal, és elősegíti az új és régi alkalmazások dApps, dApps és DEXs alkalmazását. Ebben a hálózatban a kompatibilitást a következő tulajdonságok különböztetik meg:

  • Természetes integráció a meglévő és új intelligens szerződésekkel, függetlenül attól, hogy melyik blokkláncon jönnek létre.
  • Nulla tudás. A Zcash használata Ethereum-szerződés részeként nem igényli a Zcash nulla tudástulajdonságainak veszélyeztetését.
  • Egyszerűség. Nincs szükség speciális tranzakciók vagy pénztárcák használatára.
  • Forgatókönyvek, amelyek nem hoznak nyilvánosságra információkat magáról – bemenetek, állapot, kimenetek. Ezek a forgatókönyvek reagálnak a különböző láncokban előforduló eseményekre és a különböző blokkláncokba történő előreutalásokra.

A rendszer a RenVM decentralizált virtuális gépre épül, amely hasonló a blokklánchoz. Bizánci hibatűrő mechanizmusokkal van felszerelve. Bármely felhasználó elindíthat egy csomópontot a számítógépén, és elkezdheti támogatni a hálózatot. Néhány funkció akár offline is végrehajtható.

A virtuális gép architektúrájának három alapelve van:

  • Decentralizálás. A RenVM-et egyetlen központi hatóság sem cenzúrázhatja, sem nem ellenőrizheti. Mindenki aktiválhatja a virtuális gépbe épített utasításokat, futtathatja szkriptjeit, áramellátást adhat a hálózatnak térítés ellenében.
  • Bizánci hibatűrés. Az architektúrát úgy alakították ki, hogy ha a résztvevők 1/3-a nem folyt összeesküvést, akkor az utasításokat helyesen hajtják végre, és a szkript paramétereit titokban tartják.
  • Mobilitás. A hiba kevesebb, mint egyharmada azoknak az eszközöknek, amelyek nem eredményezhetnek információvesztést a RenVM-től. Ezenkívül az ilyen hibák nem akadályozzák a feladatok helyes végrehajtását.

A REN kriptovaluta a Tendermint konszenzus algoritmust használja, amelyet több szavazási forduló és a tranzakciós blokk magasságának rögzítése jellemez.

A fordulóba lépéskor a vezető tranzakcióblokkot kínál. Ha a blokk érvénytelen, akkor a Tendermint garantálja a következő forduló felvételét és egy új vezető megválasztását.

Projekt neve Ren
Stock szimbólum REN
Eszköz típusa ERC-20 token
Hálózattípus Ethereum blokklánc
Curr. Ár 0,050559 USD
Curr. Ellátás / Teljes ellátás 851 253 651 REN / 1 000 000 000 REN
ROI az indulás óta -36,64%
Hivatalos honlapján https://renproject.io/

Ren (REN) ártörténete

ren ártörténete

A Ren kriptovalutának két hatalmas csúcsa volt ártörténetében. Az első 2018 májusában volt, amikor egy REN token ára elérte a 0,14 dollárt. A második 2019 augusztusában történt. Ezután az ár elérte a legmagasabb pontot, 0,148 dollárt.

2020 januárjában az arány ismét növekedni kezdett. Az ár azonban a Bitcoin mellett csökkent.

Ren (REN) technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen technikai elemzési szakértelem a Ren kriptopénzekről. Itt van azonban a kereskedők REN összesített minősítése & elemzők a TradingView-n.

technikai elemzés

Ren (REN) piaci előrejelzései a TradingView-n; a képernyőkép 2020.06.04-én készült

Ren (REN) árjóslása a 2020–2025-ös időszakra

Itt összesítettük a következő öt év legnépszerűbb árjóslatait.

# 1. A Wallet Investor Ren (REN) árjóslása a 2020–2025-ös időszakra

A forrás szerint a REN nagyon jó hosszú távú (1 éves) befektetés. A Ren ára 0,0494 dollárról 0,0685 dollárra emelkedhet egy év alatt. 2022-ben egy REN token ára valószínűleg elérheti a 0,099 dollárt. Az ár fokozatosan emelkedni fog, és 2025 közepére 0,139 dollárra emelkedik.

# 2. Digitális érmeár-előrejelzés REN 2020-2025-re

E forrás szerint a token kamatláb 2021 végére 0,11 dollárra emelkedik. 2023-ban a REN ára 0,14 dollárra emelkedhet. 2025-ben a REN ára végül eléri a 0,2 dollárt.

# 3. Reddit felhasználók árjóslata

jövőbeli REN ár? tól től RenProject

Összegzés

Vannak előnyei és hátrányai a REN tokennek és rendszernek.

PROS CONS
Kevés hasonló képességű versenyző van. Gyenge internetes marketing.
Alacsony díjak. Az állítólag nagy mennyiségű tranzakció támogatásához a rendszernek először nagyszámú bányász beszerzését kell megkövetelnie.
Erős csapat és tanácsadók, nagy tapasztalattal a blockchain technológiában.

Az összes előny jó befektetéssé teszi a REN jelzőt. Különösen, ha diverzifikálni kívánja portfólióját, követheti a projekt társadalmi hálóit, hogy frissüljenek a promócióról és a partnerségekről.

Changellyről