A Seele az Ethereium blokkláncon alapuló token, amely javítani kívánja a meglévő kriptókkal kapcsolatos leggyakoribb problémákat. A legfontosabb az alacsony másodpercenkénti tranzakció (TPS). A Seele-t gyakran 4. generációs kriptovalutának hívják, mivel a második és a harmadik generáció sikereire épít. Ezt a kommunikációs protokollok, a konszenzusos algoritmusok és a hálózati infrastruktúra fejlesztésével próbálja megtenni.

Tekintettel arra, hogy a Seele érme ismét emelkedni kezdett, úgy döntöttünk, hogy előrejelzést adunk a SEELE-ről a 2020–2025 közötti időszakra.

Seele (SEELE) alapvető értéke

A Seele-t 2018-ban hozták létre a kriptovalutával, a számítástechnikával és a blokklánccal összhangban álló orvosok triója: Dr. Maolin Zheng, Dr. Nick Smith és Dr. Wei Bi. A blockchainban szerzett tudásukat és szakértelmüket összegyűjtve sikerült ezt a meglehetősen lenyűgöző munkában ötvözniük.

Seele (SEELE) megpróbálja elérni az egyensúlyt a méretezhetőség, a hatékonyság és a biztonság között. Alkotói szerint az egyensúlyhoz vezető út az idegi konszenzus algoritmus, a heterogén erdőhálózat és az Értékátviteli Protokoll fejlesztésében rejlik. Mindez gyorsabb és biztonságosabb tranzakciókat tesz lehetővé, lehetővé téve az ottani tranzakciós ráta növelését. Ha több Seele-érme áramlik és keresztláncra van lehetőség, ez a kriptográfia kereskedelmét sokkal élénkebbé tenné, ésszerűsítve a folyamatot.

A Seele-t a továbbfejlesztett Proof-of-Work algoritmus hajtja, az úgynevezett Matrix-Proof-of-Work. Biztosítja, hogy az ASIC és a GPU-k ne uralják a bányászati ​​területet, ugyanakkor biztosítja, hogy a bányászoknak még nehezebb feladatokat is meg kell oldaniuk a jutalmuk megszerzéséhez. Amikor a bányászok számítási teljesítményt nyújtanak, megkapják az igazságos jutalmukat a hálózatért végzett munka mennyiségének megfelelően.

Projekt neve Seele
Stock szimbólum SEELE
Eszköz típusa Jelképes
Hálózattípus Blockchain
Curr. Ár 0,078898 USD
Curr. Ellátás / Teljes ellátás 699 587 206/1 000 000 000 SEELE
ROI az indulás óta -74,02%
Hivatalos honlapján https://seele.pro/

Seele (SEELE) ártörténete

Seele (SEELE) Történelmi ár

Seele az elején valóban látványos nyitással rendelkezett, de sajnos, azóta sem érte el teljesen ezt a magasságot. Különös dolog: míg a Seele érme árának csúcsa 2018 júniusában jelent meg, 0,281252 dollárral, a legmagasabb piaci felső határt 2019 novemberében érték el, több mint 118 millió dollárral. Ezt követően mindkét érték tovább csökkent, bár most a Seele-ben (SEELE) van némi pozitív tendencia az esetleges árnövekedésre, bár bizonytalan, hogy folytatódik-e tovább.

Seele (SEELE) technikai elemzése

Bár a Seele érmének nincs átfogó technikai elemzése, vannak olyan anyagok, amelyeket hasznosnak találhat. Ez itt a STEELE / USD piaci előrejelzése, amelyet a TradingView készített. Nézzük meg közelebbről.

A SEELE / USD technikai elemzése

Seele (SEELE) piaci vetülete a Tradingview részéről, a képernyőkép 20/10/20

Míg a havi előrejelzés semlegesnek tűnik, sok rövid távú azt mutatja, hogy jobb a SEELE / USD eladása a vásárlás helyett, legalábbis a legközelebbi jövőben.

Seele (SEELE) árjóslatok a 2020-2025-re

# 1. TradingBeasts Seele árjóslás

Most vessünk egy pillantást arra, hogy a többi elemzés mit mond a Seele jövőjéről: emelkedik-e, floppol-e, vagy jobb lenne, ha csak megfeledkeznénk róla? Nos, a TradingBeasts szerint a Seele rövid távon esni fog, de hosszú távon érménként 0,17 USD-ig emelkedik a következő három évben, ami a növekedés lenyűgöző 200% -át jelöli.

# 2. Seele árjóslás 2020-2025-re a Wallet Investor részéről

A Wallet Investor egyetért a TradingBeaststel a Seele érme növekedésével kapcsolatban. Előrejelzésük szerint Seele egy év alatt 0,20 dollárt, öt év alatt pedig óriási 0,69 dollárt fog elérni. Ez valóban nagy növekedési ütem, a jelenlegi érték majdnem több mint 10-szerese! Egy érméhez sem túl kopott!

# 3. Digitális érme SEELE árjóslás a 2020-2025-ig

A digitális érme hasonló a listánk két korábbi pozíciójához. Csapata előrejelzése szerint nemcsak Seele hosszú távú növekedést élvezhet (érménként öt év alatt 0,394 dollárért!), De ez a tendencia viszonylag rövid időn belül beindul, ára egy hónap alatt 0,09 dollárra emelkedik. Ismét jó emelkedés a viszonylag kis kripto számára.

# 4. Seele árjóslat a Gov Capital részéről

És végső jóslatként a Gov Capitalre tekintünk, hogy megmutassuk az utat. És ahogy ez megtörténik, úgy tűnik, hogy osztják a Seele érme jövőjével kapcsolatos optimista elképzeléseiket is, mivel csak egy év alatt csaknem 200% -kal nőtt, 0,153 dollárig, 5 év alatt pedig 0,581 dollárig. Úgy tűnik, ez összhangban áll az eddigi más jóslatokkal, és jó jelnek tűnik a SEELE tulajdonosok és azok számára, akik csak szeretnének tapogatózni.

Összegzés

Ezzel itt az ideje befejezni a Seele érme és perspektíváinak elemzését. Abból, amit láthatunk, bár jelenleg a Seele nem a legnépszerűbb kriptográfia a felhasználók körében, nagyon sok lehetőség rejlik benne. Az összes jóslat közös vonása az, hogy mindannyian hisznek abban, hogy a SEELE hosszú távon emelkedni fog. És néhányan ugyanezt gondolják rövid távon is. Összességében tehát a közelmúlt esése ellenére is jó állapotban van, de hogy a Seele érme eljut-e a nagy játékosokhoz, az továbbra sem világos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me