Tezos dicsősége egyáltalán nem volt könnyű. Minden akadály ellenére azonban a kriptovaluta gyorsan lendületet vett és körbe gyűlhetett 230 000 000 USD két hét alatt mind a Bitcoin, mind az Ether hozzájárulások. Két évvel az indulás után az XTZ-t több mint tíz óriási kriptotőzsdén jegyezték, köztük a Changelly-t is. Alaposan megvizsgáljuk az XTZ-t, és átfogó árjóslatot nyújtunk Önnek a Tezos kriptovalutáról.

Mi az a Tezos (XTZ) kriptovaluta?

A Tezos-t a Morgan Stanley ex-elemzője, Arthur Breitman fejlesztette ki, és 2018-ban adták ki. A projekt egy kis időt töltött jogi kérdések rendezésével, ideértve az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Bizottságának (SEC) követeléseit és Johann Gevers visszalépését. A Tezos Alapítvány egy professzionális könyvvizsgálót vett fel egy jól ismert PwC cégtől, hogy megoldják a jogi terület minden jelenlegi és várható kérdését.

A Tezos 2018 végén remekül teljesített, és szeptember 17-én kiadta a mainnetet. A fejlesztők tevékenysége a ~ 90% -os értéknövekedés (az athéni javaslat elfogadását követően elfogadták azt a javaslatot, amely a tét letétjét 8000 XTZ-re csökkenti és a gázkorlátot növeli.

A Tezos kódbázis az OCaml, egy funkcionális programozási nyelv, és működik. Ez egy platform a decentralizált alkalmazásokhoz és az intelligens szerződésekhez.

A Tezos pénzérme XTZ, és ez a „sütés” elnevezésű bányászati ​​folyamat egy delegált tétbiztosítási konszenzus megvalósításával, amely magában foglal egy „tanút”, aki gazdasági ösztönzés céljából ellenőrzi a sült blokkokat. A sütőknek legalább 10 000 XTZ-t kell befizetniük (vagy más XTZ-tulajdonosoktól be kell szerezniük), hogy aktívak lehessenek a blokkok aláírásában és közzétételében.

Tezos vs. Ethereum

A projekt szerint fehér papír a Tezos blokklánc mögött álló algoritmus a Vitalik Buterinre, az Ethereum alapítójára hivatkozik, a büntető tét-igazolási konszenzus munkáján, Slasher. Ennek ellenére a Tezosnak megvan a megkülönböztető jellemzője – önmódosító blokklánc decentralizált szavazással az új javaslatokra.

Vessen egy pillantást arra, hogy az egyes protokolljavaslatoknak milyen ciklust kell teljesíteniük ahhoz, hogy jóváhagyják őket. Tehát nincs szükség villára vagy kemény villára a Tezos blokkláncban, ez csak automatikusan megtörténik az XTZ-tulajdonosok többségének jóváhagyásával.

Mi a Tezos?

Érdemes megemlíteni, hogy a Tezos programozási nyelve a dApps-hez abban különbözik az Ethereum Solidity-tól hivatalos kódellenőrzés amely matematikailag bizonyítja, hogy az írott kód megfelel a protokoll tulajdonságainak, és segít a fejlesztőknek elkerülni a döntő hibákat, amelyek például ellopást eredményeztek az Ethereum DAO 2016-os feltörése során.

A projekt fejlesztése terén tett nyilvánvaló előrelépés ellenére a Tezosnak sokat kell tennie azért, hogy utolérje a vezetőket a dApp platformok között. Bár a decentralizált irányítás természete vonzó a sok kriptográfus számára, a Tezos közösségnek egyre növekvő szakaszon kell keresztülmennie és bizonyítania kell hatékonyságát a döntéshozatalban.

Tezos XTZ Market Data

Projekt neve Tezos
Stock szimbólum XTZ
Eszköz típusa Érme
Hálózattípus Blockchain
Indulás dátuma 2017
Hivatalos honlapján https://tezos.com/

Tezos (XTZ) árelemzés

Mielőtt elkezdenénk, vizsgáljuk meg az XTZ áremelkedését az athéni után. A javaslatot a Tezos módosítási folyamatának első ciklusában elfogadták.

tezos-diagramok

A jelentős betétcsökkenés, a megnövekedett gázkorlátok és az első, a közösség által vezérelt fejlesztési javaslat együtt hozta vissza a Tezos érmeárfolyamát 0,4 és 1,08 USD között (jelképes ár az ICO eladásakor 0,47 USD volt).

A legmagasabb árat, 12,19 USD-t 2017. december 17-én érték el, amikor az összes kriptopiac emelkedett a legnagyobb kriptovaluta bikafuttatásban.

Tezos árugrások

Kétségtelen, hogy több nehézség és lehetőség lesz a Tezos ár növekedésére, mivel néhány közelmúltbeli esemény pozitívan befolyásolja az XTZ árát.

Kraken hozzáadta az XTZ kereskedési párokat a BTC, ETH, USD, EUR és CAD értékekkel

A krakkeni Tezos (XTZ) lista – a kereskedés október 16-án, kedden kezdődik! https://t.co/pskBuPFQ6y

– Kraken Exchange (@krakenfx) 2018. október 15

Binance hozzáadta Tezost a Trust Wallet-hoz

Ez ahhoz vezethet, hogy az XTZ felkerül a Binance tőzsdére, és legtöbbször az egekbe szökik.

Nagyon örömmel jelentem be a támogatást @tezos $ XTZ – biztonságosan és kényelmesen küldje és fogadja (a Q2 jövőbeli tétjét) az Ön telefonjáról #TrustWallet. Külön köszönet @tezoscommons támogatásának hozzáadásáról #Tezos a Trust Wallet Core könyvtárakba.

Olvass tovább &# 128071;https://t.co/t7zONolv13 pic.twitter.com/rZQV8FNPBR

– Bizalom – Crypto Wallet (@TrustWalletApp) 2019. április 3

A Coinbase Custody bejelenti a Tezos „sütés” elindítását. Ez óriási a Tezos számára, mivel a nagy befektetők figyelmét felhívhatja az érmére.

Izgatott, hogy a Coinbase Custody révén elindíthatja a Tezos támogatását!https://t.co/wPsFJpiVlc

A több érintett eszköz támogatása és a szavazás / kormányzás támogatása hamarosan megjelenik.

– Brian Armstrong (@brian_armstrong) 2019. március 29

2019 első hetében, Changelly partneri viszonyban állt a Tezosszal. Mindkét csapat az XTZ kriptovaluta azonnali megvásárlására összpontosított, és gyorsan cserélt a tőzsdén már jegyzett több eszközre.

Olvassa el Changellyről & Tezos Partnerség

Tezos technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen technikai elemzési szakértelem a Tezos kriptovalutával kapcsolatban. Itt van azonban az XTZ összesített minősítése több kereskedőtől & elemzők a TradingView-n.

xtz kereskedési nézetTezos (XTZ) piaci előrejelzések a TradingView-n; a képernyőkép 20.04.20-án készült

Tezos (XTZ) árjóslás 2020-2025-re

Nemrégiben a Binance kriptovaluta tőzsde bejelentette, hogy felvette a Tezos érméket a listájára. Valahogy befolyásolja-e a kriptovaluta árát? Meglátjuk. Most térjünk be a Tezos 2020-ra és 2025-re vonatkozó előrejelzésébe különböző forrásokból.

# 1. WalletInvestor Bearish árjóslat 2020-ra, 2025-re

Az XTZ ára 32,5% -kal csökkenhet 0,593 USD. A piac az elmúlt évben meddő ciklusban volt. A WalletInvestor tehát nem javasolja az XTZ felvételét a portfólióba. 2020-ban eléri a Tezos érmék árát 1,4 USD. 2025-ben megérheti az érme ára 7,03 USD.

# 2. DigitalCoinPrice XTZ előrejelzés 2020-ra és 2025-re

A DigitalCoinPrice szerint a Tezos arány mindenképpen növekedni fog. A Tezosba történő befektetés nyereséges. 2020-ban az érmék aránya enyhén, legfeljebb 2,01 USD. A jövőben nem lesz jelentős változás az XTZ árában. 2025-ben az érme megéri 2,28 USD.

# 3. TradingBeasts Tezos árelőrejelzés 2020-ra, 2022-re

2019 decemberében a Tezos arány akár 1,12 USD. 2020 végére az érmék ára kissé csökken 1,02 USD. 2022-ben az XTZ érme ára fel fog emelkedni 1,67 USD.

# 4. CryptoGround árjóslás 2020-ra és 2025-re

Az XTZ kriptovaluta jó hosszú távú befektetés. 2020-ban a Tezos kriptovaluta lesz 1,25 USD. A forrás azt állítja, hogy valószínűleg nincs esély az áresésre. 2025-ben eléri az árat 9,01 USD.

Ellenőrizze a legújabb XTZ árat és annak több mint 150 kriptovalutára vonatkozó keresztárfolyamát, amely elérhető a Changelly-n.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me