Tezos dicsősége egyáltalán nem volt könnyű. Minden akadály ellenére azonban a kriptovaluta gyorsan lendületet vett és körbe gyűlhetett 230 000 000 USD két hét alatt mind a Bitcoin, mind az Ether hozzájárulások. Két évvel az indulás után az XTZ-t több mint tíz óriási kriptotőzsdén jegyezték, köztük a Changelly-t is. Alaposan megvizsgáljuk az XTZ-t, és átfogó árjóslatot nyújtunk Önnek a Tezos kriptovalutáról.

Mi az a Tezos (XTZ) kriptovaluta?

A Tezos-t a Morgan Stanley ex-elemzője, Arthur Breitman fejlesztette ki, és 2018-ban adták ki. A projekt egy kis időt töltött jogi kérdések rendezésével, ideértve az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Bizottságának (SEC) követeléseit és Johann Gevers visszalépését. A Tezos Alapítvány egy professzionális könyvvizsgálót vett fel egy jól ismert PwC cégtől, hogy megoldják a jogi terület minden jelenlegi és várható kérdését.

A Tezos 2018 végén remekül teljesített, és szeptember 17-én kiadta a mainnetet. A fejlesztők tevékenysége a ~ 90% -os értéknövekedés (az athéni javaslat elfogadását követően elfogadták azt a javaslatot, amely a tét letétjét 8000 XTZ-re csökkenti és a gázkorlátot növeli.

A Tezos kódbázis az OCaml, egy funkcionális programozási nyelv, és működik. Ez egy platform a decentralizált alkalmazásokhoz és az intelligens szerződésekhez.

A Tezos pénzérme XTZ, és ez a „sütés” elnevezésű bányászati ​​folyamat egy delegált tétbiztosítási konszenzus megvalósításával, amely magában foglal egy „tanút”, aki gazdasági ösztönzés céljából ellenőrzi a sült blokkokat. A sütőknek legalább 10 000 XTZ-t kell befizetniük (vagy más XTZ-tulajdonosoktól be kell szerezniük), hogy aktívak lehessenek a blokkok aláírásában és közzétételében.

Tezos vs. Ethereum

A projekt szerint fehér papír a Tezos blokklánc mögött álló algoritmus a Vitalik Buterinre, az Ethereum alapítójára hivatkozik, a büntető tét-igazolási konszenzus munkáján, Slasher. Ennek ellenére a Tezosnak megvan a megkülönböztető jellemzője – önmódosító blokklánc decentralizált szavazással az új javaslatokra.

Vessen egy pillantást arra, hogy az egyes protokolljavaslatoknak milyen ciklust kell teljesíteniük ahhoz, hogy jóváhagyják őket. Tehát nincs szükség villára vagy kemény villára a Tezos blokkláncban, ez csak automatikusan megtörténik az XTZ-tulajdonosok többségének jóváhagyásával.

Mi a Tezos?

Érdemes megemlíteni, hogy a Tezos programozási nyelve a dApps-hez abban különbözik az Ethereum Solidity-tól hivatalos kódellenőrzés amely matematikailag bizonyítja, hogy az írott kód megfelel a protokoll tulajdonságainak, és segít a fejlesztőknek elkerülni a döntő hibákat, amelyek például ellopást eredményeztek az Ethereum DAO 2016-os feltörése során.

A projekt fejlesztése terén tett nyilvánvaló előrelépés ellenére a Tezosnak sokat kell tennie azért, hogy utolérje a vezetőket a dApp platformok között. Bár a decentralizált irányítás természete vonzó a sok kriptográfus számára, a Tezos közösségnek egyre növekvő szakaszon kell keresztülmennie és bizonyítania kell hatékonyságát a döntéshozatalban.

Tezos XTZ Market Data

Projekt neve Tezos
Stock szimbólum XTZ
Eszköz típusa Érme
Hálózattípus Blockchain
Indulás dátuma 2017
Hivatalos honlapján https://tezos.com/

Tezos (XTZ) árelemzés

Mielőtt elkezdenénk, vizsgáljuk meg az XTZ áremelkedését az athéni után. A javaslatot a Tezos módosítási folyamatának első ciklusában elfogadták.

tezos-diagramok

A jelentős betétcsökkenés, a megnövekedett gázkorlátok és az első, a közösség által vezérelt fejlesztési javaslat együtt hozta vissza a Tezos érmeárfolyamát 0,4 és 1,08 USD között (jelképes ár az ICO eladásakor 0,47 USD volt).

A legmagasabb árat, 12,19 USD-t 2017. december 17-én érték el, amikor az összes kriptopiac emelkedett a legnagyobb kriptovaluta bikafuttatásban.

Tezos árugrások

Kétségtelen, hogy több nehézség és lehetőség lesz a Tezos ár növekedésére, mivel néhány közelmúltbeli esemény pozitívan befolyásolja az XTZ árát.

Kraken hozzáadta az XTZ kereskedési párokat a BTC, ETH, USD, EUR és CAD értékekkel

A krakkeni Tezos (XTZ) lista – a kereskedés október 16-án, kedden kezdődik! https://t.co/pskBuPFQ6y

– Kraken Exchange (@krakenfx) 2018. október 15

Binance hozzáadta Tezost a Trust Wallet-hoz

Ez ahhoz vezethet, hogy az XTZ felkerül a Binance tőzsdére, és legtöbbször az egekbe szökik.

Nagyon örömmel jelentem be a támogatást @tezos $ XTZ – biztonságosan és kényelmesen küldje és fogadja (a Q2 jövőbeli tétjét) az Ön telefonjáról #TrustWallet. Külön köszönet @tezoscommons támogatásának hozzáadásáról #Tezos a Trust Wallet Core könyvtárakba.

Olvass tovább &# 128071;https://t.co/t7zONolv13 pic.twitter.com/rZQV8FNPBR

– Bizalom – Crypto Wallet (@TrustWalletApp) 2019. április 3

A Coinbase Custody bejelenti a Tezos „sütés” elindítását. Ez óriási a Tezos számára, mivel a nagy befektetők figyelmét felhívhatja az érmére.

Izgatott, hogy a Coinbase Custody révén elindíthatja a Tezos támogatását!https://t.co/wPsFJpiVlc

A több érintett eszköz támogatása és a szavazás / kormányzás támogatása hamarosan megjelenik.

– Brian Armstrong (@brian_armstrong) 2019. március 29

2019 első hetében, Changelly partneri viszonyban állt a Tezosszal. Mindkét csapat az XTZ kriptovaluta azonnali megvásárlására összpontosított, és gyorsan cserélt a tőzsdén már jegyzett több eszközre.

Olvassa el Changellyről & Tezos Partnerség

Tezos technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen technikai elemzési szakértelem a Tezos kriptovalutával kapcsolatban. Itt van azonban az XTZ összesített minősítése több kereskedőtől & elemzők a TradingView-n.

xtz kereskedési nézetTezos (XTZ) piaci előrejelzések a TradingView-n; a képernyőkép 20.04.20-án készült

Tezos (XTZ) árjóslás 2020-2025-re

Nemrégiben a Binance kriptovaluta tőzsde bejelentette, hogy felvette a Tezos érméket a listájára. Valahogy befolyásolja-e a kriptovaluta árát? Meglátjuk. Most térjünk be a Tezos 2020-ra és 2025-re vonatkozó előrejelzésébe különböző forrásokból.

# 1. WalletInvestor Bearish árjóslat 2020-ra, 2025-re

Az XTZ ára 32,5% -kal csökkenhet 0,593 USD. A piac az elmúlt évben meddő ciklusban volt. A WalletInvestor tehát nem javasolja az XTZ felvételét a portfólióba. 2020-ban eléri a Tezos érmék árát 1,4 USD. 2025-ben megérheti az érme ára 7,03 USD.

# 2. DigitalCoinPrice XTZ előrejelzés 2020-ra és 2025-re

A DigitalCoinPrice szerint a Tezos arány mindenképpen növekedni fog. A Tezosba történő befektetés nyereséges. 2020-ban az érmék aránya enyhén, legfeljebb 2,01 USD. A jövőben nem lesz jelentős változás az XTZ árában. 2025-ben az érme megéri 2,28 USD.

# 3. TradingBeasts Tezos árelőrejelzés 2020-ra, 2022-re

2019 decemberében a Tezos arány akár 1,12 USD. 2020 végére az érmék ára kissé csökken 1,02 USD. 2022-ben az XTZ érme ára fel fog emelkedni 1,67 USD.

# 4. CryptoGround árjóslás 2020-ra és 2025-re

Az XTZ kriptovaluta jó hosszú távú befektetés. 2020-ban a Tezos kriptovaluta lesz 1,25 USD. A forrás azt állítja, hogy valószínűleg nincs esély az áresésre. 2025-ben eléri az árat 9,01 USD.

Ellenőrizze a legújabb XTZ árat és annak több mint 150 kriptovalutára vonatkozó keresztárfolyamát, amely elérhető a Changelly-n.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Changellyről