Nem ismerős számodra a Bitcoin adatvédelmi problémáiról hallani? Több kriptovaluta-kritikus támadta az egész ipart ezen biztonsági kérdések alapján. A kritika ellenére a kriptovaluta közösség már különféle megoldásokat nyújtott kifejezetten az adatvédelmet igénylő felhasználási esetekre. A Zcash (ZEC) egy névtelenséget megelõzõ kriptovaluta, és ez a legelõnyösebb elõny.

A Zcash-t úgy tervezték, hogy kivételes adatvédelmet nyújtson a kriptovaluta felhasználók számára. A Zooko Wilcox által alapított érme gyorsan a kriptográfiai közösség egyik kedvencévé vált. Még maga Edward Snowden is dicséretet mondott az érme építészetének. Külön megdicsérte az érme fejlesztése során alkalmazott szakmai és tudományos megközelítést.

Egyetért. A Zcash adatvédelmi technológiája teszi a legérdekesebb Bitcoin alternatívává. A Bitcoin nagyszerű, de "ha nem privát, akkor nem biztonságos." https://t.co/HqwQOvSCiz

– Edward Snowden (@Snowden) 2017. szeptember 28

A Zcash többszörös pozitív előrejelzése ellenére azonban az érme pénzügyi eredménye nem volt olyan fényes. A Zcash árdiagramja azt mutatja, hogy a valuta árcsúcsa nagyjából az indulásakor történt.

Akkor körülbelül 4 290 USD kellett egy érme megvásárlásához. A jelenlegi rekordot azóta sem közelítették meg. Ez azt jelenti, hogy az érmébe nem érdemes befektetni? Térjünk át a Zcash árjóslataira, történelmére és technológiai előnyeire.

Miért értékes a Zcash??

A közösség nagyra értékeli a Zcash-t a tranzakciók és az adatvédelem egyedi megközelítése miatt. Segít az érme lenni hasznos mind a vállalkozások, mind a magánszemélyek számára. A Zcash több szempontból is különbözik a többi kriptótól.

Először is, a Zcash kétféle pénztárca címet kínál. Az árnyékolt cím egy olyan fióktípus, amely fejlett adatvédelmi funkcióval rendelkezik. A Zcash véd minden esetleges megállapodást árnyékolt címek harmadik félnek való kitettségtől. A tranzakció összege, címe és titkosított jegyzete mind el vannak rejtve.

Átlátszó címek hasonlóak a Bitcoinéhoz, nyíltan megtekinthetők a blokkláncban. Ugyanakkor álnevek is, és nem feltétlenül fedik fel a tulajdonos kilétét.

A Zcash másik jellemzője a már említett titkosított jegyzetek. Ezek a módszerek a fizetéssel kapcsolatos bizalmas információk elküldésére. A Zcash hálózat teljes mértékben titkosítja és biztonságosan továbbítja az információkat, semmi fontosat nem közölve. Itt megtudhat egy kicsit arról, hogyan működik az érme a Binance Academy-vel.

Nagyra értékeli a magánéletét?

Olvassa el a zk-SNARKokat és a zk-STARKokat @BinanceAcademy &# 128071;https://t.co/b0GAv0ZX63

– Binance (@binance) 2019. február 26

A következő két jellemző a legfontosabb a jövőbeni Zcash-árjóslások pozitívuma szempontjából. Ők a megtekintési kulcsok és a fizetési közzétételi technológiák.

A megtekintési kulcs egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az árnyékolt tranzakciótulajdonosok számára, hogy megosszák az érkező információkkal kapcsolatos információkat. Ily módon bármely Zcash-felhasználó betarthatja a kormányzati és vállalati szabályokat, hogy nyitva álljon az ellenőrzésre. A feladó címét csak akkor hozzuk nyilvánosságra, ha az információkat a titkosított jegyzet mezőben tároljuk. A fizetés közzétételi funkciója segítséget nyújt a tranzakció-specifikus részletekről, amelyek szintén hasznosak a jogszabályi megfelelés szempontjából.

Mindezek a funkciók a hagyományokkal kombinálva a Zcash kifinomult, adatvédelemre összpontosító technológiái hasznos pénzügyi eszközzé teszik. A nulla tudás igazolása és a több aláírással végzett tranzakciók segítenek abban, hogy az érme különösen alkalmas legyen a biztonságos pénzügyi műveletekre.

Ez teszi a Zcash-t igazán értékes érmévé. További információ az érméről BitcoinWiki.org

Projekt neve Zcash
Stock szimbólum ZEC
Eszköz típusa Érme
Hálózattípus Blockchain
Curr. Ár 35,39 USD
Curr. Kínálat 7 489 444 ZEC
ROI az indulás óta -99,18%
Indulás dátuma 2016
Hivatalos honlapján https://z.cash/

Zcash (ZEC) árelemzés

zcash árdiagramZcash árelemzés

A Zcash körüli hype jóval azelőtt kezdődött, hogy a kriptovaluta megjelent volna a piacon.

Ma ez az egyetlen pénznem, amelynek bányászatát a YouTube közvetítette. A fejlesztők felhagytak az ICO-val és a tokenek előzetes eladásával a crowdsale-en. Az érme hihetetlen, több száz dolláros áron lépett a piacra. Összehasonlításképpen: egy ilyen népszerű bitcoin és számos más kriptovaluta kikiáltási ára kevesebb, mint 1 dollár volt.

Az elemzők azzal érvelnek, hogy a Zcash magas kikiáltási ára erőteljes reklámkampánnyal és médiafelhajtással járt, amelyet mind maguk a fejlesztők, mind a vonzott befektetők tápláltak. Például a jól ismert Digital Currency Group vállalat, amely az elsők között fektet be a Zcash-be, figyelemre méltó az elektronikus fizetések és a kriptovaluták piacának magas presztízséről..

Amint azonban a hype alábbhagyott, a Zcash ára 20 dollárra esett. Az érme értéke azonban már 2017 elején 80 dollárra nőtt. Tavasszal nem figyeltek meg jelentős változásokat a pályán, de nyáron meredeken emelkedett, július 1-jén a ZEC 400 dollárba került. Az elemzők olyan gyors emelkedést társítanak az akkor aktívan terjedő hírekkel, hogy a ZEC hamarosan megjelenik a Bithumb-on, az egyik legnagyobb és legtöbb kriptovaluta-tőzsdén. Ez azonban nem történt meg a nyáron, és a csalódott befektetők elkezdték lecsapolni az érmét, így 190 dollárra csökkentették az árát.

Általánosságban elmondható, hogy a Zcash 2017. évi költségeinek grafikonját éles változások jellemzik. Az arány vagy meredeken esett, vagy hirtelen szárnyalt. Mi az oka az ilyen inkonzisztenciának? Furcsa módon, az érme promóciójának sajátosságaival.

Sok szakértő megjegyzi, hogy a Zcash Alapítvány hirdetési politikája nagyon hasonlít a hírcsatornák manipulálására. A hálózat olyan információkat indít, amelyek ösztönzik a ZEC-be történő befektetést, a felhasználók tömegesen vásárolnak érmét, az ár emelkedik. Az információs vonalat nem erősítik meg, majd az érmét öntik, az ár csökken. Bizonyos mértékben hasonlít a Pumpra & Dömping manipulációk a kriptovaluta piacon.

Az érmét még mindig elfogadta a Bithumb, és a vállalat vezetése elutasíthatta az árfolyam mesterséges manipulálásával kapcsolatos vádakat. A második ok a nagybefektetők vonzereje, ami természetesen megnövelte a kriptovaluta iránti érdeklődést. Tehát Naval Ravicant, aki korábban befektetett a Twitterbe és az Uberbe, Barry Silbert, aki világszerte megalapította a népszerű SecondMarket platformot, sőt Roger Ver, akinek az agyszüleménye a Blockchain.info, befektetett a Zcash-be..

zcash csökkenő trendZcash Downtrend

A ZEC árdiagramja az év eleje óta folyamatosan csökkenő tendenciát mutat. A bearish kriptovaluta piac jelentősen károsította a kriptot, és elsötétítette a ZEC pozitív előrejelzéseinek nagy részét.

A Zcash egyike azoknak az érméknek, amelyek a leginkább érzékenyek voltak a piac visszaesésére. A valutának nem sikerült elég jelentőset nyújtania az áresés megakadályozásához. Azonban a teljes piac jelenleg ugyanabban a helyzetben van.

Csak az újonnan kifejlesztett érmék, mint például a BitTorrent érme, mutatnak pozitív piaci elvárásokat. A Zcash jelenlegi állapota nagyon közel áll a Bitcoin Cash szintjéhez. Még a Zcash árdiagramja is nagyon hasonlít a BCH-hoz. Mindkét érme nem kínált semmi kiemelkedőt az elmúlt években, és drámai árcsökkenés tapasztalható.

Zcash technikai elemzés

Nos, valójában nincs semmilyen technikai elemzési szakértelem a Zcash kriptopénzekről. Itt van azonban a kereskedők ZEC összesített minősítése & elemzők a TradingView-n.

zcash technikai elemzésZcash (ZEC) piaci előrejelzések a TradingView-n; a képernyőkép 19/09/25 készült

Zcash árjóslás 2020-ra, 2022 – 2025-re

Mostantól a Zcash nem néz ki jól, sem hosszú, sem rövid távú befektetésként. Nem ajánlom a HODL-nak az érmét, amíg nagyon fényes hírek nem látnak. Nézzük azonban a különböző nézőpontokat.

# 1. WalletInvestor árjóslás a 2020-2025-re

A ZEC rossz hosszú távú (1 éves) befektetés. A Zcash ára csökkenhet 35,621 USD-tól 10,309 USD-ig. A változás -71,060019% lesz. 2020-ban a ZEC ára lesz 56,994 USD. 6 év múlva az ár megváltozhat 284,968 dollár.

# 2. DigitalCoinPrice 2020-ra, 2025-re

2020-ban az érme ára tovább csökkenhet 12,85 USD. 2025-ig azonban helyreáll 76,24 USD.

# 3. LongForecast Zcash árjóslás a 2020-2022-re

Ez az év a kriptográfia szempontjából negatívabb lesz, az ár erre csökken 9,62 USD. 2021-ben valójában nem változik, az átlagos arány 10,65 USD. 2022-ben azonban a ZEC ára megduplázódhat 23 USD.

# 4. TradingBeasts árjóslás a 2020-2021-re

Az ár enyhén megváltozik 46,634 USD 2020 végére. A ZEC ára fokozatosan emelkedni fog. 2021-ben egy ZEC érme ára lesz 68,087 USD.

Vásárolja meg a ZEC-et a legjobb áron

[add-changelly-widget from = usd to = zec]

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásoknak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Bár az árelemzés hasznos eszköz, nem szabad prediktívnek tekinteni egyetlen befektetési eszköz jövőbeli teljesítményét sem.

Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett. Lehet, hogy a weboldal munkatársai és a cikk szerzői részesedéssel rendelkeznek a fent említett kriptovalutákban.

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me