Kezdő útmutató a DigiByte (DGB) bányászathoz

Amióta Satoshi Nakamoto bevezette a Bitcoin-ot (BTC), a kriptográfia sok más értékes és csúcskategóriás decentralizált projektet ölelt fel. A Digibyte (DGB) szilárdan áll az elosztott főkönyvek között, amelyeknek sikerül kihozniuk a Bitcoin legjobbjait, és új megoldásokat adnak a végtermékhez..

Changelly megpróbál átfogó kriptográfiai alapokat nyújtani a kripto- és blokklánc-ipar jobb megértéséhez. Meg fogjuk figyelni a DigiByte (DGB) bányászatot. Hogyan állítsunk be egy Digibyte bányászati ​​rendszert? Mi az a Digibyte bányászati ​​szoftver? Mi az a Digibyte bányászati ​​hardver? Fedjük le mindet.

A kriptovaluta bányászata: alapok 

A DigiByte (DGB) alapjai

A Digibyte (DGB) kriptovaluta projektet 2013-ban vezették be, amelynek nagyszerű ötlete volt: egy rendkívül biztonságos blokklánc létrehozása és a bányászok számára tisztességes és független bányászati ​​környezet biztosítása. Az első (genezis) Digibyte blokkot 2014 elején bányászták, azóta az új blokklánc több forradalmi megoldást vezet be. A Digibyte volt az első olyan decentralizált projekt, amely a gyorsabb tranzakció-áteresztés érdekében implementálta a SegWit technológiát (amely később jól ismert Bitcoin-villákhoz vezetett)..

Ha a DigiByte (DGB) előnyeiről van szó a BTC felett, akkor előbbi másodpercenként több mint 1066 tranzakciót képes feldolgozni, míg a megerősítés körülbelül 15 másodpercet vesz igénybe, ami 40-szer gyorsabb, mint a Bitcoin hálózatban.

A Digibyte egy kitermelhető érme, amely a Proof-of-Work (PoW) protokollt használja a csomópontok közötti konszenzus megszerzéséhez. A DGB különbözik a többi PoW kriptográfiai eszköztől, hogy a Digibyte öt különböző hasító algoritmust használ, köztük a Sha256, a Scrypt, a Skein, a Qubit és az Odocrypt. A bányászati ​​módszerek ilyen sokféle célja a bányászati ​​típusok széles választékának biztosítása (például ASIC bányászat, GPU bányászat és CPU bányászat). Végül ez a tény sok felhasználót fog vonzani különböző Digibyte bányászati ​​berendezésekkel, ezáltal lehetővé téve a valódi decentralizációt a hálózaton belül.

Digibyte (DGB) érme áttekintés: A következő generációs digitális eszköz

Ha úgy dönt, hogy a Digibyte bányászatba kezd, győződjön meg arról, hogy rendelkezik minden szükséges eszközzel: Digibyte bányászati ​​hardver, Digibyte bányász szoftver, Digibyte digitális pénztárca. Ha nem akarja a DGB szólóját bányászni, számos Digibyte bányászati ​​készlet létezik, amelyek megosztják veletek a számítási erőt.

DigiByte (DGB) bányászati ​​hardver

DGB GPU CPU bányászat

Mint fent említettük, különféle bányászati ​​algoritmusok biztosítják a választás szabadságát a megfelelő Digibyte bányászati ​​berendezések tekintetében. A jelenlegi Digibyte-helyzet csak az ASIC és az FPGA bányászatot teszi lehetővé. Mostanáig a GPU Digibyte bányászata nagyon veszteséges. A Digibyte közösség azt állítja, hogy ez a fajta bányászat nem felel meg az újonnan érkezőknek és a hivatásos bányászoknak sem. A GPU Digibyte bányászata lehetséges (olvasható: jövedelmezőbb) egy régóta várt ProgPoW bevezetést követően.

Ha Ön hosszú távú Bitcoin (BTC) bányász, akkor valószínűleg a DGB ASIC bányászati ​​opció fog működni, mivel ismeri az ilyen bányászok összes árnyalatát. A Digibyte bányászata az ASIC segítségével gyors módja a DGB megszerzésének. Figyelembe kell azonban venni, hogy minden ASIC bányász egy adott protokollhoz igazodik.

A legjobb Digibyte (DGB) bányászati ​​hardver

Algoritmus ASIC Miner Hasrate Költség
DGB Scrypt Bitmain Antiminer L3 ++ (ASIC) 596 MH / s ~ 299–500 USD
DGB Sha256 Bitmain Antiminer S19 Pro (ASIC) 110 TH / s ~ 4000 dollár
Bitmain Antiminer T17 + 58TH (ASIC) 58 TH / s ~ 1400 USD
DGB Qubit Baikal BK-G28 (ASIC) * 28 GH / s ~ 380–1000 USD
DGB gomb BlackMiner F1Mini (FPGA) 420 MH / s ~ 140 USD+

* Baikal BK-G28 (ASIC) – az egyetlen ASIC bányász, amely 8 hash algoritmust támogat (X11, Quark, Qubit, Myriad-Groestl, Nist5, Skein, X11Gost, Groestl).

DigiByte (DGB) bányászati ​​szoftver

nicehash ASIC beállítása

Megfigyeltük már a Digibyte ASIC bányászati ​​hardvert. Ahhoz, hogy a DGB-t megfelelően ASIC hardverrel bányásszák, csak arra van szükség, hogy megadd a bányászati ​​készlet hitelesítő adatait az ASIC beállításakor. Ha ASIC-eszközét egy bizonyos bányászati ​​platformhoz, például a NiceHash-hoz kívánja csatlakoztatni, akkor meglátogathatja a platform webhelyét a cím létrehozásához. Ügyeljen arra, hogy tisztességes Digibyte pénztárcát szerezzen be.

Az 5 legjobb Digibyte (DGB) pénztárca

DigiByte (DGB) bányászati ​​medencék

A bányatár a bányászok egyesített csoportja, akik számítási erőforrásokat osztanak meg egymás között annak érdekében, hogy megtalálják és hozzáadják a következő blokkot egy blokklánchoz. A megfelelő Digibyte bányászati ​​készlet kiválasztása során ellenőrizze az összes létfontosságú részletet: a pool hitelességét, a pool jutalékát, a pool jutalmazási lehetőségeit stb..

Bányászati ​​medencék magyarázata

Mint fent láthatjuk, a Digibyte bányászathoz legtöbbször ASIC bányászokra van szükség. Ezért a DGB bányászatának megkezdéséhez ki kell választania egy bányászati ​​készletet, amely az ASIC bányász beállítása közben megadja az információit. Minden Digibyte protokollnak megvan a saját bányászati ​​készlete, amely keményen dolgozik a blokklánc fenntartása és fejlesztése érdekében.

Jegyzőkönyv Bányászati ​​medence
Sha256 DigiHash (hivatalos DGB bányászati ​​medence)

P2Pool

f2Pool

Scrypt DigiHash

f2Pool

FairPool

Gombolyag DigiHash

f2Pool

Egy hash medence

Qubit f2Pool

DGB-SonicPool

Bányászok Pool EU

Odocrypt DigiHash

f2Pool

BlackMiner Pool

Nyereséges-e az enyém DigiByte (DGB)?

A jelenlegi jutalom 581,77 DGB. A DGB bányászat jövedelmezősége a választott bányászon múlik. Már említettük, hogy a GPU és a CPU bányászata jelenleg nem jövedelmező. Az ASIC eszközzel történő digibájtos bányászat jelentős pénzügyi befektetést igényel.

Minden bányászati ​​folyamat áramköltségeket is igényel. A bányászati ​​számológépek hasznos eszközök a bányászat jövedelmezőségének szempontjából. Valahányszor a DGB bányászata mellett dönt, ésszerű ellenőrizni a bányászgép hatékonyságát, az áramköltségeket stb.

Bányászati ​​számológépek áttekintése

A lényeg

Megpróbáltuk a Digibyte (DGB) bányászat alapjait egyszerű, de átfogó kifejezésekkel biztosítani. Mielőtt belevetné magát a Digibyte bányászatba, ne felejtse el elvégezni saját kutatását. Reméljük, hogy a DGB-bányászata zökkenőmentes és nyereséges lesz. Ha nem akar egy vagyont költeni drága Digibyte bányászati ​​fúrótornyokra, akkor mindig vásárolhat DGB-t és 160 + egyéb kriptográfiai eszközt a Changellynél. Rendelkezésre álló fizetési lehetőségek: hitelkártyák (Visa, Mastercard), banki átutalások és Apple Pay.

Changellyről

A Changelly egy nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-csere szolgáltatás, amely közvetítőként működik a kriptográfiai tőzsdék és a felhasználók között, ez utóbbiaknak lehetőséget biztosítva több mint 160 kriptovaluta cseréjére a legjobb piaci árfolyamon. A Changelly API-t és testreszabható fizetési modult kínál minden olyan kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely bővíteni kívánja közönségét és új csereprogramokat kíván megvalósítani.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map