Începe o nouă eră pentru activul dvs. criptografic: pasărea simbolică ERC-20 este pe cale să părăsească cuibul Ethereum și să devină o monedă independentă de rețea. De obicei, procesul de schimbare de la ERC-20 la mainnet este asociat cu o mulțime de inconveniente, nopți nedormite lungi pentru echipele de dezvoltare și marketing și teama de pierderea investițiilor pentru comunitate. Cu acest articol, vă vom ajuta să depășiți cu ușurință toate îndoielile și provocările din timpul călătoriei dvs. spațiale mainnet!

Amintiți-vă când ați decis să rulați proiectul dvs. criptografic și să emiteți o criptomonedă, părea destul de logic să optați pentru standardul ERC-20 pentru a evita cheltuielile neprevăzute chiar la începutul demarării. Dar acest timp a trecut și acum, pe măsură ce ați crescut suficient de mare pentru a vă lansa rețeaua principală, este timpul să începeți acțiunea.

De ce schimbă-ți indicativul?

De ce să părăsiți efectiv zona de confort și să începeți un swap? Motivele pot diferi de la caz la caz. Cu toate acestea, principala constă în independență. După ce ați lansat moneda, deveniți cel care conduce!

Celălalt motiv este posibilitatea de a partaja rețeaua principală cu alții, oferind astfel cu amabilitate startup-urilor mici oportunitatea de a deveni un jeton pe rețeaua dvs. principală. Ce este important vă oferă spațiu pentru manevră și atragerea de noi utilizatori pe platforma dvs..

De ce să schimbați jetonul cu Changelly?

Changelly oferă un instrument care permite deținătorilor de jetoane să-și schimbe cu ușurință jetoanele zilch în curând în monede clare noi. Mai jos sunt principalele motive pentru care ne alegeți ca furnizor al lumii mainnet:

Pagină web dedicată

Token Swap nu este o poveste de o zi. Este un proces care necesită o perioadă semnificativă de timp pentru a fi finalizat. Din acest motiv, Changelly creează o pagină web nouă, dedicată exclusiv swap-ului dvs. de token. Această pagină web atenuează procesul de swap și este concepută special pentru swap-ul de jeton al proiectului dvs. Urmați linkul AION token-swap pentru a vedea cum echipa Changelly a organizat acest proces pentru echipa AION.

Rata de schimb 1: 1

Când faceți schimbul, nu faceți schimbul în sine. Prin urmare, nu se percepe niciun comision pentru procedură, altul decât costul gazului Ethereum pentru tranzacție. De fapt, utilizatorii ne trimit jetonul dvs. ERC20, îl ardem și le umplem portofelul cu aceeași cantitate de monedă nativă mainnet. Această procedură le permite utilizatorilor să aibă aceeași cantitate de monede ca și cum ar fi avut jetoane, astfel se simt confortabil.

Rapoarte către Fundație

Schimbul de jetoane Changelly este convenabil și transparent fie pentru platforme, cât și pentru utilizatorii săi. Oferim rapoarte zilnice cu informații detaliate despre cantitatea de jetoane schimbate și arse, împreună cu numărul total de swapuri.

Pregătirea echipei de sprijin

Ninja-urile de sprijin ale lui Changelly sunt adevărate fiare și cea mai mare mândrie a noastră. Acestea oferă clienților Changelly asistență lină 24/7 și un timp mediu de răspuns de 3 minute. Nu multe produse de pe piața criptografică se pot lăuda cu un astfel de serviciu de calitate. Când vine vorba de swap-ul de jetoane, mergem și mai departe și ne pregătim asistența pentru clienți cu privire la problemele specifice de swap-token. Astfel, echipa noastră de asistență vă poate ajuta utilizatorii, răspunzând la orice întrebare emergentă.

Cum să vă informați comunitatea

Ați reușit să vă ocupați de fiecare aspect tehnic al swap-ului și acum sunteți gata să vă mutați pe propria dvs. rețea principală. Cu toate acestea, există un lucru care este aproape la fel de important ca partea tehnică a întrebării – informarea comunității. Nu doriți să rămână cu jetoanele ERC20 învechite, nu-i așa? În schimb, doriți ca toți să treacă la o monedă nouă. Iată pași simpli cum să o faceți.

 • Anunțați schimbul pe site-ul platformei dvs.

  Oricât de simplu pare, dar totuși extrem de util înseamnă să vă informați comunitatea.

 • Trimiteți un buletin informativ comunității dvs.

  Pentru cei care nu sunt oaspete frecvent pe site-ul dvs., un buletin informativ ar funcționa perfect.

 • Pregătiți ghiduri

  Este vital nu numai să le spuneți utilizatorilor că veți face un schimb, ci și să le arătați cât de ușor este. Poate fi un post mediu, un ghid video sau orice altceva. Ești limitat doar de imaginația ta.

 • Răspândiți materiale SEO

  Răspândiți un bun material SEO pe mass-media online. Faceți ca articolul dvs. să fie primul care apare în rezultatele căutării. Astfel, este posibil să vă informați nu numai comunitatea cu privire la swap, ci și să atrageți noi entuziaști cripto pentru a vă achiziționa moneda mainnet.

 • Lasă-l pe CEO să vorbească

  El este cel mai important om, cel mai proeminent expert al monedei tale care va deveni în curând și el a fost cel care a început schimbul! Lasă-l să spună de ce a decis să o facă, să-și împărtășească obiectivele și să explice modul în care comunitatea ar beneficia de ea.

Concluzii

Nu vă fie teamă să mergeți la mainnet! Acum știți că Changelly este întotdeauna gata să vă ajute să depășiți orice obstacol în drumul spre succes! Urmăriți cele mai utile ghiduri „Cum să …” ale lui Changelly urmărindu-ne pe:

Stare de nervozitate 

Facebook 

Telegramă 

Reddit

Youtube

Bune swap-uri, #Changellions!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me