Changelly Partners Infinito

A versenyképesség és a legjobb felhasználói élmény érdekében a kriptovaluta pénztárca nem csak biztonságos hely lehet a kriptó tárolására. Valójában a pénztárcának több pénznemnek kell lennie, és ezen felül különféle kiegészítő lehetőségeket kínál, amelyek vonzóbbá tehetik az ügyfél szemében.

Infinito pénztárca, alatt építette a csapat Infinito, mégis méltó példa arra, hogyan kell kinéznie egy modern kriptovaluta pénztárcának, és milyen funkciókat javasolhat annak érdekében, hogy kitűnjön a tömegből. Ez a digitális pénztárca az egyetlen univerzális pénztárca az összes kriptovaluta számára. Az Infinito felhasználói valóban több mint 1000 kriptovalutát tárolhatnak, például BTC, ETH, BCH, EOS, ADA, Doge, ETC, NEO, GAS, ONT, Dash és még sok más szó szerint a zsebükben. A pénztárca nem csak a különféle jutalmakat és airdrop programokat kínálja, ezáltal lehetővé téve az Infinito kriptográfiai közösség számára, hogy nyereséget termeljen csak azért, mert az Infinito alkalmazás megtalálható az eszközén. A pénztárca az Infinito ökoszisztémájának a csúcskategóriás szolgáltatások és megoldások része, nemcsak a végfelhasználók, hanem a fejlesztők és a vállalkozások számára is, hogy sikeres blokklánc-innovációkat építsenek és indítsanak el.

Tehát az Infinito sütemény habja a beépített DApp böngészőn, az App Square-en keresztül a Changelly azonnali csere funkciójának integrációjává vált a pénztárca felületén. Ezzel a lehetőséggel a fedélzeten nyugodtan kijelenthető, hogy az Infinito Wallet-nak nincs egyenrangúja.

Hogyan működik a cserefolyamat

A Changelly API felhatalmazta az Infinito Wallet egy kriptográfia-kriptográfia cserével 140+ kriptovaluta között. Ráadásul most a pénztárca felhasználói kriptot vásárolhatnak USD, EUR és GBP áron hitelkártyájukkal.

Az Infinito pénztárcán belüli csere végrehajtásához a felhasználónak csak néhány egyszerű lépést kell végrehajtania, nevezetesen:

  • Futtassa az Infinito Wallet alkalmazást mobil eszközön;
  • Nyissa meg a Böngésző részt, és válassza a Changelly DApp lehetőséget;
  • Válasszon ki egy kriptovalutapárt a cseréhez, fogadja el a Changelly ToU-t és nyomja meg a “Csere most” gombot;
  • Írja be a célérme címét, ahová meg szeretné kapni a kívánt kriptot, majd adjon meg egy e-mailt, és a Folytatás gombra kattintva fejezze be a cserét..

Infinito pénztárca rejtjelcsere ChangellyAz Infinito pénztárca cseréje a Changelly által biztosított szolgáltatás

Ez az! A rejtjelcsere még soha nem volt ilyen egyszerű.?

A partnerség második fázisában a Changelly azonnali csere API-val bővül az Infinito Blockchain Platform, mint fejlesztői modul.

”Az Infinito örömmel működik együtt az iparág vezető kriptográfiai szolgáltatásával, a Changelly-vel. Együtt dolgozunk azon, hogy lehetővé tegyük a kriptovaluták és a blockchain alkalmazások tömeges elfogadását azáltal, hogy biztonságos kereskedelmi szolgáltatásokat nyújtunk a felhasználói közösség számára világszerte. Büszkék vagyunk arra, hogy az Infinito pénztárcánkat, a világ legjobb kriptográfiai átjáróját, amelynek segítségével a felhasználók hozzáférhetnek és élvezhetik az összes blokklánc-újítást, még jobbá tehetjük a Changelly DApp segítségével. Bízunk benne, hogy a fejlesztőknek szánt Infinito Blockchain Platformon elérhető lesz a Changelly API is! “

Jack Nguyen, az Infinito igazgatója

„A Changelly-nél küldetésünk közvetlenül összhangban áll az Infinito Platform feladataival, mivel lehetővé teszi a blokklánc-projektek számára, hogy növeljék kriptográfiai értékét. A Changelly API integráció lehetővé teszi az Infinito felhasználók számára, hogy azonnali titkosítási csereügyleteket hajtsanak végre decentralizált alkalmazások építése és elindítása közben. Ez az együttműködés az, ami miatt a legjobban izgatott vagyok, mivel világszerte azonnal növeli a kriptovaluta bevezetését. “

Eric Benz, Changelly vezérigazgató

Changellyről

A Changelly nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-tőzsde, ami azt jelenti, hogy egyetlen felhasználó pénzeszköze sem helyezi el a szolgáltatást. Changelly közvetítőként működik a kriptográfiaközvetítők és a felhasználók között, 140 + kriptovalutához kínál hozzáférést. A vállalati küldetés megkönnyíti a cserefolyamatot mindenki számára, aki kriptovalutába szeretne befektetni. A 2015 óta működő platform és mobilalkalmazása havonta több mint egymillió látogatót vonz, akik magas limitekkel, gyors tranzakciókkal és 24/7 élő támogatással rendelkeznek. A Changelly intuitív felületet, a legjobb árfolyamokat és biztonságos tranzakciókat kínál. Ezért törekedjen a kölcsönös bizalom kialakítására az ügyfelekkel.

A Changelly API-ját és testreszabható fizetési modult kínál minden kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely szélesebb körű közönséget kíván terjeszteni és új cserealkatrészeket kíván megvalósítani. Több tucat kriptográfiai vállalkozás használja már a Changelly API-t, amely az azonnali csere funkcióval felhatalmazza működésüket. A Changelly együttműködik a MyEtherWallet, az Exodus, a Binance, a BRD, az Edge, a Coinomi, a Trezor, a Ledger, az Enjin, a Coinpayments, a Huobi Wallet és a kriptográfia más ismert szereplőivel.

A platform 50% -os bevétel-megosztási mechanizmust biztosít Affiliate programjának is.

Az Infinitóról

Infinito célja egy tökéletes blokklánc-élmény megteremtése a felhasználók, az alkalmazások és a fejlesztők számára az ökoszisztéma termékén keresztül, amely magában foglalja az Infinito Wallet, az Infinito App Square, az Infinito Blockchain Platform és az InfinitoPAY.

Az Infinito ökoszisztéma mögött 50 szakértőből álló profi csapat, nagy tapasztalattal a blockchain technológiában, beleértve a műszaki fejlesztőket és kutatókat, üzleti és marketing vezetőket, tervezőket, minőség-ellenőrzési mérnököket és ügyfélszolgálati tisztviselőket.

Az Infinito Wallet célja, hogy a felhasználók több ezer felhasználója megbízza és használja világszerte, hogy a lehető legjobb blokklánc-élményt nyújtsa a kriptográfiai felhasználói közösségeknek, valamint a blokklánc-alkalmazások szolgáltatóinak a beépített DApp böngészőn, az App Square-en keresztül. Ezenkívül az Infinito Blockchain Platform (IBP) a teljes verem platform a fejlesztők számára, hogy zökkenőmentesen hozzanak létre praktikus blockchain alkalmazásokat és szolgáltatásokat kevesebb idő, költség és erőforrás mellett.