A Changelly felsorolta az Eureka Coin (ERK) jegyzékét, kibővítve ezzel amúgy is hatalmas, több mint 160 kriptovaluta katalógusát, amelyek gyors cserékhez és fiat vásárlásokhoz állnak rendelkezésre.

A 2019-ben indított ERK-t azért hozták létre, hogy megoldja a meglévő ipari problémákat, nevezetesen az inflációs és spekulációs kérdéseket, amelyek sok más kriptovalutát sújtanak. Az ERK az Eureka Network Proof of Stake blockchain natív érme, és az új blokkok létrehozásakor az érdekelteket ERK-vel jutalmazzák a blokklánc-tranzakciók ellenőrzéséért. A vállalati nyereségből történő visszavásárlás és leégés, valamint az összes tranzakciós díj 10% -a folyamatosan csökkenő kínálatot jelent.

Az Eureka Coin nagy terveket jelentett be 2020–2021-ig, mivel partnerségeket fejlesztenek az előre fizetett betéti kártyák bevezetése érdekében, valamint az Eureka hálózat frissítésével. Ez utóbbi lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját decentralizált projektjeiket építsék fel erre a blokkláncra. A vállalat nagy ambíciókkal és eszközökkel rendelkezik ezek megvalósítására, ezért bölcs dolog lenne szemmel tartani őket és jövőbeli fejlődésüket.

A Changellyre történő felsorolás izgalmasabb lehetőségeket kínál mind az érmének, mind annak felhasználóinak. Ez utóbbiak gyors és megbízható csereügyletekhez jutnak el a platformon már felsorolt ​​160+ kriptovalutába és onnan, valamint ERK-vásárlásokhoz USD, EUR vagy GBP áron. Ezenkívül a Changelly-n a felhasználók rögzített árfolyamon cserélhetik az ERK-t, ami volatilitás idején hasznos funkció. Másrészt maga a token nagyobb likviditást, valamint szélesebb közönségnek való kitettséget szerez a Changelly meglévő felhasználói bázisával vagy új rajongókkal szemben, akiknek kísértésbe eshet, hogy kipróbálják az érmét most, amikor könnyebben elérhető.

Eric Benz, a Changelly vezérigazgatója melegen üdvözölte az Eureka Coin-t, megjegyezve a token fejlesztésének nagy sebességét. Állította:

„Az utóbbi időben figyeltem az Eureka fejlődését, és eddig lenyűgöző eredményeket sikerült elérniük. Changelly likviditásával és felhasználói bázisával még jobb eredményeket érhetnek el, amennyiben továbbra is tartják az erőfeszítéseket. ”

Ezt az érzést osztotta az Eureka alapítója és vezérigazgatója, Darren Bradbury. Hangsúlyozta annak tudatosságát, amelyet ez a lista az ERK-hoz hoz:

„Nagyon örülünk, hogy az Eureka érmét felsorolhatjuk a Changelly-n, és fokozzuk az erőteljes bizonyítékot a Stake Blockchain Eureka hálózatról. Az egész Eureka ökoszisztéma gyorsan növekszik, és szeretettel várunk minden Changelly tagot, hogy csatlakozzanak hozzánk. ”

Az Eurekáról

Az Eureka Network 2019-ben alakult. Célja, hogy megoldja a méretezhetőség problémáit a Proof of Stake protokollal, és platformot biztosítson a blokkláncán alapuló decentralizált ökoszisztémák fejlesztéséhez. Ennek érdekében több projektet indítottak, köztük az Eureka Coin-t.

Az Eureka Coin (ERK) az Eureka blokklánc natív érme, maga a Qtum kemény villa és frissítése. Deflációs eszköz, mivel csak 150 millió ERK jött létre, és az anyavállalat, a Polaris Universal, amelynek több vállalkozása és projektje van, visszavásárolja és elégeti az Eureka Coin-t, amíg csak 10 millió marad. Már több mint 45 millió ERK égett, és körülbelül 65 millió maradt a keringő ellátásban. Ezenkívül az Eureka Blockchain összes tranzakciós díjának 10% -a visszavásárlásra és elégetésre kerül. Minél többet használják, annál szűkebbé válik az ERK, ami növeli az árakat.

Az EurekaX egy gyorsan növekvő tőzsde, amely több megrendelési könyvet is tartalmaz a legjobb tőzsdékből. A rendelési könyvek összekapcsolása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb tőzsdéken kereskedjenek, miközben csak az egyenlegeket kell egyben tartaniuk.

Az Eureka hálózatnak két alapítványa is van – egyrészt az Eureka Életfa Alapítvány, amely az Eureka érmék egyedüli legnagyobb tulajdonosa, és célja humanitárius projektekhez felhasználni őket.

A második az Eureka Fejlesztési Alapítvány, amely innovatív projekteket és ötleteket támogat és fejleszt az Eureka Network blokklánc számára.

További információt az Eureka honlapján talál: Eurekacoin.io

Changellyről

A Changelly egy nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-tőzsde, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem rendelkezik felhasználói forrásokkal. A Changelly közvetítőként működik a titkosítási központok és a felhasználók között, és több mint 150 kriptovalutához kínál hozzáférést. A vállalat küldetése, hogy a cserefolyamatot könnyedén tegye mindenki számára, aki kriptovalutába szeretne befektetni.

Azok számára, akik útközben szeretnének titkosítást cserélni, Changelly felajánlja hivatalnokát mobil alkalmazás rögzített árfolyammal, letölthető az AppStore-ból és a Google Playről. Azok számára, akik változó árfolyamon szeretnének titkosítást cserélni, a Changelly az ipar számára alacsony, 0,25% -os díjat kínál minden kriptográf-kriptográfia cseréjéért.

A Changelly API-t és testreszabható fizetési modult kínál minden kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely bővíteni kívánja közönségét és új cserealkatrészeket kíván megvalósítani. A platform egy társult programot is biztosít, 50% -os bevétel-megosztási mechanizmussal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me