Mivel a 2019-es év az utolsó naptárhoz közeledik az emberek naptárában, a kriptográfia továbbra is élvezi az év nyújtotta gyümölcsöket, különösen egy új érdekes partnerséget a Changelly és a ColdLar között. Ennek az együttműködésnek a részeként a Changelly multi-swap funkciója immár a ColdLar robusztus pénztárca felületén is megtalálható.

Ha nagy összegekről van szó, a legtöbben egy komolyabb biztonságot részesítenek előnyben, mint a hatalmas kripto-eszközalap támogatását, és a ColdLar segítségével mindezt megkapta, és még sok minden mást! Ezzel a kiemelkedő pénztárcával ellenőrizheti az érmemérlegüket és kicserélheti őket a ColdLar alkalmazáson keresztül. Itt jön be Changelly, hogy megmentse a napot.

Hogyan cserélje ki a kriptókat a ColdLar belsejében

A ColdLar alkalmazásába integrált Changelly API segítségével a felhasználók immár zökkenőmentes titkosításokat kezdeményezhetnek több mint 150 kriptográfiai eszköz között, anélkül, hogy el kellene hagyniuk a pénztárca felületét.

A cserefolyamat nem igényel komplex műveleteket. Csak annyit kell tennie, hogy:

Cseréljen kriptovalutát a ColdLar-on keresztül

  • Nyissa meg a Konvertálás részt a ColdLar alkalmazásban;
  • Válasszon egy kriptopárt a cseréhez;
  • Helyezzen be titkosítási címeket a kiválasztott eszközökhöz (példaként BTC-HT párost használtunk);
  • Állítsa be a kezdeti titkosítás összegét (ami esetünkben BTC);
  • Tekintse át a javasolt árfolyamot, majd folytassa a cserét a „Konvertálás” gombra kattintva;
  • Állítsa be a bányászdíj összegét, amelyet hajlandó fizetni, és kattintson a „Csere megerősítése” gombra;
  • Adja meg a magánkulcsát a biztonsági ellenőrzés átadásához, és gratulálok a kriptók konvertálásához a ColdLar alkalmazáson belül!

És ha van valami, amit az emberek szeretnek, az az egyszerűség – és ezzel az integrációval; az egyszerűség, a hatékonyság és a sebesség a ColdLar és Changelly első számú prioritása.

„Olyan kellemes tapasztalat, hogy együttműködhetek Changelly-vel. Elég hatékony és professzionális. Reméljük, hogy együtt biztonságosabb és hatékonyabb környezetet fogunk teremteni ügyfeleink számára. ”

Yuan Dawei, a ColdLar vezérigazgatója

Eric Benz, a Changelly vezérigazgatója a következőket mondja:

„A kripto tömeges elfogadás csak együttműködéssel valósul meg. A ColdLar bemutatja, hogy a szervezetek az egész világon fejlett technológiákat és bevált gyakorlatokat hoznak össze, hogy könnyebb és hatékonyabb módszereket biztosítsanak a kriptográfia tranzakcióihoz és tárolásához. Mindenkiért beszélek a Changellyben, amikor azt mondom, hogy izgatottak vagyunk a pénztárca integrációja és partnersége miatt, és a jövőben még izgalmasabb újításokat várunk. “

A ColdLar-ról

A Coldlar egy pekingi központú blokklánc-technológiai vállalat, amely blokklánc-specifikus digitális eszközbiztonsági megoldások kínálására specializálódott, és termékük révén – a Coldlar pénztárca különféle digitális eszközöket tárolhat; mint például a bitcoin, a litecoin és az ethereum.

A magánkulcsoknak soha nincs szükségük az internetre való csatlakozás lehetőségére, kiküszöbölve a magánkulcsok hackerek általi lopásának kockázatát. A Coldlar pénztárcának két eleme van, ezek: a hardver pénztárca és a Coldlar alkalmazás, a hardver pénztárca felelős a tranzakció létrehozásáért és annak aláírásáért, a Coldlar alkalmazás pedig a kriptovaluta cím egyenlegének és közvetítési tranzakciójának ellenőrzésére szolgál. Minden információ, amelybe a Coldlar pénztárca bekapcsolódik, teljesen nyitott és átlátható, biztonsági kockázatok nélkül.

Changellyről

A Changelly nem őrizet alatt álló, azonnali kriptovaluta-csere, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatásban nem helyeznek el felhasználói forrásokat. A 2015 óta működő Changelly közvetítőként működik a titkosítási központok és a felhasználók között, több mint 150 kriptovalutához nyújt hozzáférést. A vállalat küldetése, hogy a cserefolyamatot könnyedén tegye mindenki számára, aki kriptovalutába szeretne befektetni. Havonta több mint egymillió látogató vonzása A Changelly hűséges közösségének magas korlátokat, gyors tranzakciókat és 24/7 élő támogatást nyújt.

Azok számára, akik szívesen készítenének titkosításokat útközben, a platform felajánlja hivatalos mobilalkalmazását, amely immár rögzített árfolyammal rendelkezik. Azok számára, akik változó árfolyamon szeretnének titkosítást cserélni, a Changelly a legalacsonyabb, 0,25% -os díjat kínálja az összes kriptográf-kriptográfia cseréjéért.

A Changelly API-ját és testreszabható fizetési modult kínál minden kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely szélesebb körű közönséget kíván terjeszteni és új cserealkatrészeket kíván megvalósítani. Több tucat kriptográfiai vállalkozás használja már a Changelly API-t, amely az azonnali csere funkcióval felhatalmazza működésüket. A platform 50% -os bevétel-megosztási mechanizmust biztosít Affiliate programjának is.