A HEDG, amelynek ára 2019 végén az egekbe szökött, így biztosítva pozícióját a legjobb 30 kriptovaluta között, immár zökkenőmentes titkosítási csereügyleteket is kínál a Changelly-n. A HEDG mostantól Visa vagy Mastercard útján is megvásárolható.

A HedgeTrade (HEDG) a saját nevű platform natív tokenje HedgeTrade.com, ahol a világ legjobb kereskedői megosztják tudásukat a piaci mozgásra vonatkozó előrejelzéseik közzétételével. Ezután a felhasználók megvásárolhatják ezeket az előrejelzéseket HEDG tokenekkel. Ha az előrejelzés valóra válik, a kereskedő megkapja a nyereséget, ha nem, akkor a jutalom visszakerül a befektetőhöz. Egy ilyen egyszerű, szerződés alapján működő modell átláthatóvá és kölcsönösen előnyössé teszi a piaci tanácsadók és a befektetők közötti interakciót.

A HEDG token ára 2019 novembere óta több mint ötszörösére nőtt, ezzel felkeltve a globális kriptográfiai közösség figyelmét. Ma a tokent számos kriptovaluta tőzsdén lehet kereskedni.

A HEDG hozzáadása a kriptográfiai portfólióhoz a legegyszerűbb, ha megvásárolja a Changelly-n. Ahhoz, hogy profitot tudjon elérni a pontos árelőrejelzésekkel, csak a HEDG-t kell választania a választott kriptovalutaként, meg kell adnia a címjelzőket, amelyekre elküldjük, és várjon néhány percet, amíg a HEDG eléri a kriptopénztárcáját. Az egész folyamat teljesen biztonságos annak a ténynek köszönhető, hogy a Changelly nem tárolja a felhasználói pénzeket a platformon, hanem közvetlenül a felhasználó pénztárcájába utalja át.

„A HEDG tokenünk az üzemanyag a HedgeTrade dinamikus előrejelzési piacán. Ezért arra törekszünk, hogy a platformunkat használó kereskedők számára folyamatosan token megoldásokat építsünk ki. A HEDG felsorolása a Changelly-n a HedgeTrade közösség számára hozzáférést biztosít a vezető kriptovaluta-csere- és csereszolgáltatáshoz. A Changelly nem csak gyors, kriptovaluta-váltásokat kínál versenyképes áron, hanem kereskedőink számára hitelkártya-lehetőséget is kínál a HEDG vásárlásához. Ez az izgalmas együttműködés a Changelly széles körben elterjedt cseréjével hatalmas lehetőséget nyújt a HedgeTrade számára arra, hogy értéket nyújtson felhasználóink ​​számára. “

David Waslen, vezérigazgató & A HedgeTrade társalapítója.

„A HEDG egy olyan projekt volt, amelyet az elmúlt néhány hónapban figyeltem, és nem lehettem boldogabb, ha partnerséget alakítottam ki Changelly-vel. A HEDG mostantól teljes ügyfélkörünk számára elérhető lesz, és mindenkit arra ösztönöz, hogy valóban vegyen részt benne. ”

Eric Benz, Changelly vezérigazgató

A Hedgetrade-ről

A HedgeTrade egy blockchain alapú szociális kereskedési platform, amely pontos árjóslást ösztönöz a kriptovaluták és azon túl. A tapasztalt kereskedők intelligens szerződéses „Blueprint” -ben publikálhatják az ármozgásokra vonatkozó előrejelzéseket. Előrejelzésük alátámasztásaként a kereskedők különböző mennyiségű HEDG-zsetont helyeznek el. Az újabb kereskedők böngészhetnek az előrejelzési piacon, megtekinthetik a ranglistát a legjobb kereskedők megtekintéséhez, és dönthetnek úgy, hogy megvásárolják a HEDG-vel a kifüggesztett tervrajzokat..

Ha egy jóslat helyesnek bizonyul, mindenki nyer; a kereskedő visszakapja részesedését és keresetét jósló tervrajzainak eladásából szerzi, miközben minden érintett részesül a pontos kereskedelmi információkból. Ha az előrejelzés helytelen, a kereskedő elveszíti részesedését, és azok, akik megvették az előrejelzést, visszatérítést kapnak, a korai vásárlók pedig még az elveszett részesedésből is részesednek. A HedgeTrade létrehozott egy olyan társadalmi kereskedési modellt, amely pontos előrejelzéseket ösztönöz egy olyan ökoszisztémában, amely a jövedelmezőség maximalizálása érdekében épül fel.

Changellyről

A Changelly egy nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-tőzsde, amely közvetítőként működik a kriptográfiai tőzsdék és a felhasználók között, és több mint 150 kriptovalutához kínál hozzáférést. A vállalat küldetése, hogy a cserefolyamatot könnyedén tegye mindenki számára, aki kriptovalutába szeretne befektetni. A 2015 óta működő Changelly havonta több mint egymillió látogatót vonz, akik élvezik a magas limiteket, a gyors tranzakciókat és a hét minden napján, éjjel-nappal. A Changelly intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, a legjobb árfolyamokkal és biztonságos tranzakciókkal rendelkezik.

Azok számára, akik útközben szeretnének titkosítást cserélni, a Changelly felajánlja hivatalos mobilalkalmazását, fix árfolyammal, amely letölthető az AppStore-ból és a Google Playről. Azok számára, akik változó árfolyamon szeretnének kriptot cserélni, a Changelly a piac legalacsonyabb, 0,25% -os díját kínálja az összes kriptográf-kriptográfia cseréjéért.

A Changelly API-ját és testreszabható fizetési modult kínál minden kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely szélesebb körű közönséget kíván terjeszteni és új cserealkatrészeket kíván megvalósítani. Tucatnyi kriptográfiai vállalkozás használja már a Changelly API-ját, és azonnali csere szolgáltatással bővíti szolgáltatásait. A platform egy társult programot is kínál, 50% -os bevétel-megosztási mechanizmussal.