Az IoTeX (IOTX) mostantól elérhető azonnali Crypto Swap-okhoz a Changelly-n

vásárolja meg az IoTeX-et a Changelly-n

Új partnerség alakult ki a Changelly és az IoTeX (IOTX) között & IoT-központú blockchain platform a megbízható dolgok internetéhez. Ennélfogva a Changelly az IoTeX natív digitális eszközével, nevezetesen az IOTX-rel egészítette ki a támogatott kriptovaluták kiterjedt listáját. A Changelly felhasználói mostantól kicserélhetik az IOTX-t más legnépszerűbb kriptovalutákkal, és megvásárolhatják az IOTX-et a VISA-val és a Mastercarddal. A Changellyhez való csatlakozással az IOTX közvetlen vonalat hozott létre az IOTX és az USD között, amely csodákat tesz az IoTeX likviditásával kapcsolatban a kriptovaluta kereskedési fórumon..

Az IOTX hozzáadásával Changelly csatlakozik a jelentős kriptovaluta-tőzsdék soraihoz, beleértve a Binance, Bittrex és Upbit, amelyeken az érme jelen van. Segédprogramként az IOTX az IoTeX hálózat éltető eleme, amelyet az IoT-eszközök regisztrációjának, valamint a tranzakciók és intelligens szerződések feldolgozásának elősegítésére terveztek.

“Örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a Changelly-vel, hogy minél több kényelmet nyújtsunk közösségünknek, és bővítsük elérhetőségünket az Egyesült Államok piacán” – mondta Raullen Chai, az IoTeX társalapítója. “A Changelly támogatásával a felhasználók könnyedén kicserélhetik az IOTX-t más legnépszerűbb kriptovalutákkal, és akár hitelkártyával is megvásárolhatják az IOTX-t.”

Raullen Chai, az IoTeX társalapítója

„A partnerség az IOTEX-szel olyan, amelyet már alig várom, hogy bejelenthessem. A csapat által megfogalmazott elképzelés megváltoztatja a mindennapi dolgokkal való interakciónkat, és izgatottan várok néhány közelgő kiadást. Az ügyfelek most már a Changelly platformon keresztül férhetnek hozzá az IOTX-hez, és azt várjuk, hogy a növekedés folytatódik, és így más piacok is csatlakozhatnak ehhez a virágzó közösséghez. “

– mondta Eric Benz, a Changelly vezérigazgatója

[add-changelly-widget from = btc to = iotx]

Az IoTeX-ről

A 2017-ben nyílt forráskódú projektként alapított IoTeX a vezető magánéletvédelem & IoT-központú blockchain platform. Az IoTeX végső küldetése a megbízható dolgok internetének megerősítése, ahol minden fizikai és virtuális „dolog” – ember, gép, vállalkozás, DApps – biztonságosan cserélhet információt és értéket globális szinten. A több mint 30 jeles kutatóból és felső szintű mérnökökből álló globális csapat által támogatott IoTeX egyesíti a blokkláncot, a biztonságos hardvert és a decentralizált identitást (DID), hogy kiaknázza az IoT teljes potenciálját.

Az IoTeX jelenleg hardvergyártókkal, fejlesztőkkel és vállalkozásokkal együttműködve tervezi meg a következő generációs IoT-eszközöket és -hálózatokat, amelyek a decentralizációban és a „tervezési adatvédelemben” gyökereznek. Idén később az IoTeX piacra dobja az első „Powered by IoTeX” eszközöket, beépített adatvédelmi és fogyasztói adatok tulajdonjogával – az Ucam otthoni biztonsági kamerát és a Pebble Trackert. Az IoTeX termékek segítségével a felhasználók teljes mértékben birtokolhatják adataikat, eszközeiket és identitásukat a felhasználói élmény feláldozása nélkül. Csatlakozzon az IoTeX-hez, és építsük fel együtt a megbízható dolgok internetét!

Hivatalos honlapján: https://iotex.io

IoTeX Twitter: https://twitter.com/iotex_io

Globális távirat: https://t.me/IoTeXGroup

Changellyről

A Changelly egy nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-tőzsde, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem tart fenn felhasználói forrásokat. Changelly közvetítőként működik a titkosítási központok és a felhasználók között, több mint 150 kriptovalutához nyújt hozzáférést. A vállalat küldetése, hogy a cserefolyamatot könnyedén tegye mindenki számára, aki kriptovalutába szeretne befektetni. A 2015 óta működő Changelly havonta több mint egymillió látogatót vonz, akik magas limitekkel, gyors tranzakciókkal és 24/7 élő támogatással rendelkeznek. A Changelly intuitív felületet, a legjobb árfolyamokat és biztonságos tranzakciókat kínál.

Azok számára, akik menet közben szeretnének titkosítást cserélni, Changelly kínálja hivatalos mobilalkalmazás rögzített árfolyammal, amely letölthető az AppStore-ból és a Google Playről. Azok számára, akik változó árfolyamon szeretnének titkosítást cserélni, a Changelly a piacon alacsony, 0,25% -os díjat kínálja az összes kriptográf-kriptográfia cseréjéért.

A Changelly API-ját és testreszabható fizetési modult kínál minden kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely szélesebb körű közönséget kíván terjeszteni és új cserealkatrészeket kíván megvalósítani. Több tucat kriptográfiai vállalkozás használja már a Changelly API-t, amely az azonnali csere funkcióval felhatalmazza funkcionalitásukat. Changelly együttműködött a MyEtherWallet, az Exodus, a Binance, a BRD, az Edge, a Coinomi, a Trezor, a Ledger, az Enjin, a Coinpayments, a Huobi Wallet és a kriptográfia más ismert szereplőivel. A platform 50% -os bevétel-megosztási mechanizmust biztosít Affiliate programjának is.

Hivatalos honlap: https://changelly.com/

Hivatalos mobilalkalmazás: Alkalmazásbolt és A Google Play

Globális távirat: https://t.me/join_changelly

Globális Twitter: https://twitter.com/Changelly_team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map