Deținătorii de aplicații Portofel BitPay pot cumpăra și schimba jetoane din aplicația Inside

Atlanta, 26 ianuarie 2021 – BitPay, cel mai mare furnizor mondial de servicii de plată Bitcoin și criptomonede, a anunțat astăzi integrarea API-ului Changelly, unde utilizatorii aplicației BitPay Wallet pot schimba cu ușurință și rapid o criptă cu alta. Changelly oferă un schimb instantaneu de criptomonede fără custodie, cu tranzacții sigure și rate de schimb reduse. Parteneriatul cu Changelly permite clienților aplicației BitPay Wallet să schimbe cripta fără a părăsi aplicația, făcând experiența utilizatorului perfectă și adăugând la numeroasele moduri în care deținătorii de aplicații BitPay Wallet pot trăi viața pe cripto.

BitPay caută întotdeauna modalități de adăugare la aplicația BitPay Wallet pentru a face mai ușor ca toată lumea să-și trăiască viața prin cripto, a declarat Stephen Pair, CEO și cofondator al BitPay. Aplicația BitPay Wallet permite utilizatorilor să cheltuiască, să stocheze și să gestioneze cripto. Suportul pentru Changelly permite atât utilizatorilor noi, cât și celor cu putere, să investească în criptare prin câțiva pași simpli.

Misiunea lui Changelly este de a face procesul de schimb fără efort pentru toți cei care doresc să investească în criptomonede. Platforma Changelly și aplicația sa mobilă atrag peste un milion de clienți pe lună care se bucură de limite înalte, tranzacții rapide și asistență live 24/7 pentru schimbul de criptomonede. Changelly acționează ca intermediar între schimburile de criptare și utilizatori, oferind acces la peste 160 de criptomonede.

Credem cu tărie că crearea unei soluții ușoare și fără probleme pentru utilizarea criptomonedelor în viața noastră de zi cu zi este cheia adoptării în masă, așa că suntem fericiți că am ajuns să lucrăm cu BitPay, a declarat CEO-ul Changelly, Eric Benz. În plus, credem, de asemenea, că integrarea API-ului nostru în aplicație va aduce beneficii multor utilizatori BitPay.

Ca portofel open-source sigur, fără custodie, aplicația BitPay Wallet poate stoca, primi și cheltui cripte fără a compromite securitatea sau utilizabilitatea. Aplicația BitPay Wallet acceptă, de asemenea, o serie de opțiuni pentru a cumpăra și stoca cripto, a efectua plăți online, a cumpăra carduri cadou și a transforma bitcoin în dolari. În prezent, aplicația BitPay Wallet acceptă Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, DAI și WBTC, precum și patru stablecoins fixate în dolari, USDC, GUSD, PAX și BUSD.

Despre Changelly

Changelly oferă un ecosistem de produse și servicii care le permite clienților să aibă o experiență ghișeu unic atunci când se angajează cu cripto. Funcționând din 2015, Changelly acționează ca intermediar între schimburile de criptare și utilizatori, oferind acces la peste 160 de criptomonede care pot fi schimbate fără efort în decurs de 10 minute pe desktop și în deplasare prin intermediul aplicației mobile Changelly.

În 2020, Changelly s-a extins pentru a satisface nevoile comercianților. PRO a fost construit ca o platformă axată pe nevoile clientului, permițând în mod eficient cumpărarea și vânzarea cu amănuntul a jetoanelor și monedelor digitale. Susținând marele sistem de sprijin găsit în Changelly, Changelly PRO va oferi comunității limite înalte, prețuri eficiente, executare rapidă și asistență live 24/7.

Aflați mai multe despre Changelly:

Site: changelly.com

Stare de nervozitate: twitter.com/changelly_team

Despre BitPay

Fondată în 2011, BitPay a fost pionierul procesării plăților blockchain cu misiunea de a transforma modul în care companiile și oamenii trimit, primesc și stochează bani. Soluțiile sale de afaceri elimină rambursările de fraudă, reduc costurile procesării plăților și permit plățile fără frontiere în criptomonedă, printre alte servicii. BitPay oferă consumatorilor o soluție completă de gestionare a activelor digitale, care include portofelul BitPay și cardul preplătit BitPay, permițându-le să transforme activele digitale în dolari pentru cheltuieli la zeci de mii de companii. Compania are birouri în America de Nord, Europa și America de Sud și a strâns mai mult de 70 de milioane de dolari în finanțare de la firme de investiții de top, printre care Fondatori Fond, Index Ventures, Virgin Group și Aquiline Technology Growth. Pentru mai multe informații vizitați bitpay.com.

Cardul BitPay este emis de Metropolitan Commercial Bank (Membru FDIC) în baza unei licențe de la Mastercard International Incorporated. „Metropolitan Commercial Bank” și „Metropolitan” sunt mărci comerciale înregistrate ale Metropolitan Commercial Bank © 2014. Utilizarea Cardului este supusă termenilor și condițiilor din Acordul deținătorului de Card aplicabil și a calendarului tarifelor, dacă există.

Contact media:

Jan Jahosky

BitPay

[e-mail protejat]

404.448.1035