Mi a Blockchain Gaming

A legtöbb esetben a blokklánc kizárólag a kriptovalutákhoz kapcsolódik, de ez nem egészen igaz, mert a technológiai alkalmazás köre sokkal szélesebb. A telekommunikációtól az egészségügyig számos iparág felismerte a decentralizáció lehetőségeit.

Ami a játék univerzumát illeti, a blockchain technológia képes új pénzszerzési formák létrehozására, megbízhatóbb játékos-hitelesítés bevezetésére és a játékmenet változatos megváltoztatására. A blockchain-játékok egyik fő bónusa az egyedi elemek létrehozása, a tulajdonjogok megerősítése, sőt a virtuális játéktérben is profit elérése. Ez vonatkozik mindenféle játékon belüli tárgyra, tárgyakra, karakterekre, térképekre, felhasználói fiókokra és így tovább. Az Enjin játékplatform erőteljes példa arra, hogy a blockchain hogyan tudja jobbá átalakítani a virtuális teret.

Enjin Gaming Universe

„Képzelje el, hogy egy legendás kardot több játékban is használjon. Varázsolja ezt a képet az elméjébe – ugorjon egyik virtuális világból a másikba, és vigye magával karaktereit, fegyvereit, járműveit, oldalkapásait és felszerelését. Gondoljon csak bele egy pillanatra.

Enjin ezt építette fel – egy olyan ökoszisztémát, amely a blockchain technológia erejét kiaknázza a játékok tervezésének, elkészítésének, bevételszerzésének és játékának alapjaiban. “

– Így jellemzi színes Ilija Rolović, az Enjin CMO-ja az Enjin fejlesztők által tervezett új blockchain gaming multiverse lehetőségeit.

Játék tárgyakJáték tárgyak az Enjin multiverzumban

Miért kell Changelly Multi-Swap

Az Enjinnel együttműködve a Changelly űrcsapata most már egyszerű módot kínál a játékosok számára, hogy több mint 130 kriptovalutát szerezzenek jutalomként játékon belüli eredményeikért..

A játékosok zökkenőmentesen körözhetnek a virtuális világban, összegyűjtve az Enjin Coin (ENJ) által támogatott tárgyakat. Ezután használhatják a Enjin pénztárca hogy megolvasztja ezeket az elemeket, hogy az ENJ-t belül lehívja. Egy gombnyomással a felhasználók az ENJ-t 130 + különböző pénznemre, köztük a Bitcoinra, a Litecoinra és az Ethereumra cserélhetik az Enjin pénztárca belsejében található Changelly kereskedési platform segítségével. Perceken belül a játékosok át tudják alakítani játéktételeiket Bitcoin-ba egy zökkenőmentes élményben, amely eddig nem volt lehetséges.

Mit jelent ez egyszerű értelemben?

Képzelje el, hogy mainstream játékot játszik, és szeretne keresni egy kis Bitcoin-t. Játék közben olyan tárgyakat keresel, amelyekbe az Enjin Coin be van zárva, és ezeket az elemeket leolvasztod az Enjin pénztárcában. Ezután, anélkül, hogy elhagyná a pénztárcát, a Changelly segítségével kereskedhet az ENJ-vel a Bitcoin-ra.

Ez egy úttörő innováció, amely biztosan sokkal több felhasználót, fejlesztőt és fenntartható mainstream alkalmazást hoz a kriptotérbe – ami óriási jelentőségű, ha a célunk a kriptopiac volatilitásának csökkentése..

Az alábbiakban bemutatunk egy rövid oktatóvideót arról, hogyan cserélhetjük le az ENJ-t az Enjin pénztárca belsejében lévő más titkosítással:

„A blockchain játék még mindig nagyon erős mozgó erő az egész iparágban. Ezért vagyunk a Changelly-nél igazán izgatottak, hogy egyesítsük erőinket Enjinnel, és játéktárcájuknak zökkenőmentes kriptográfia-kriptográfia lehetőséget biztosítsunk. Nagyon remélem, hogy ez csak a hosszú távú és kölcsönösen gyümölcsöző együttműködés kezdete. ”

Ilya Bere, a Changelly vezérigazgatója elismeri.

Maxim Blagov, az Enjin vezérigazgatója szintén fontos lépésnek tartja ezt az együttműködést az ipar további fejlődése felé:

– Changelly elképesztő volt együtt dolgozni. Több mint 130 népszerű kriptovaluta kínálatuk pénztárca felhasználóink ​​számára egy teljesen új szintű zökkenőmentes likviditást biztosít. Changelly módszere, hogy több tőzsdéből megtalálja a legjobb árat, azt a fajta felhasználó-első gondolkodást képviseli, amelyet mélyen értékelünk az Enjinnél. Bízunk benne, hogy ezzel az innovatív csapattal együttműködve előrelendíthetjük az ipart.

Maxim Blagov, Enjin vezérigazgató.

Enjinről

Az Enjin vezető blokklánc-ökoszisztéma-fejlesztő. Az Enjin a felhasználó által elsőként létrehozott blokklánc-termékcsomagot épít, amely lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén létrehozhassa, kezelhesse, kereskedhesse, tárolhassa, felfedezhesse, terjeszthesse és integrálja a blokklánc-eszközöket. A robusztus on-chain infrastruktúra tetejére épített, az Enjin platformot, az Explorer, a Wallet, a Beam, valamint egyéb eszközöket és szolgáltatásokat tartalmazó Enjin ökoszisztéma feljogosítja a játékosokat a digitális eszközök valódi tulajdonjogába, és lehetővé teszi a játékipar vállalkozásainak a bevételek növelését, versenyelőnyt szerezhet, és korábban lehetetlen módon innoválhat. A játékban kovácsolva az Enjin eszközeit és szolgáltatásait mindenféle méretű és ipari vállalat felhasználhatja, akik blokklánc-alapú termékeket akarnak létrehozni, vagy tokenizált digitális eszközöket kívánnak felhasználni megszerzési, megőrzési, elköteleződési és monetizációs stratégiájuk részeként. Az Enjin ökoszisztémát az Enjin Coin (ENJ) táplálja, egy Ethereum-alapú kriptovaluta, amelyet a következő generációs blokklánc-eszközök értékének közvetlen támogatására használnak. Ma millió ENJ van blokklánc-alapú digitális eszközökben.

Changellyről

A Changelly nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-csere. Közvetítőként járunk el a titkosítási központok és a felhasználók között, és hozzáférést kínálunk 130+ kriptovalutához. A vállalati küldetés megkönnyíti a cserefolyamatot mindenki számára, aki befektetni akar a kriptovalutába. A 2015 óta működő platform és mobilalkalmazása havonta több mint egymillió látogatót vonz, akik magas limitekkel, gyors tranzakciókkal és 24/7 élő támogatással rendelkeznek. A Changelly API-t és testreszabható fizetési modult kínál minden kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely bővíteni kívánja közönségét és új cserealkatrészeket kíván megvalósítani. A platform 50% -os bevétel-megosztási mechanizmust biztosít Affiliate programjának is. A Changelly együttműködik a Jaxx, a Coinmarketcap, a BRD, a Coinpayments, a Binance, a Coinomi, a Huobi Wallet és a kriptográfia más ismert szereplőivel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me