Ей там Changellions!&# 128640;

Годината 2019 беше влакче в увеселителен парк за крипто индустрията. Крипто биковете и мечките са се противопоставяли, докато са взаимно влияли върху начина, по който се е развила индустрията. С всеки ден все повече хора са склонни да обръщат внимание на криптовалутите. Предприемачите от цял ​​свят се учат как да прилагат блокчейн технологията в различни бизнес ниши. Следователно самата технология постепенно преминава от фазата на ранните осиновители към фазата на ранното мнозинство.

Обобщихме резултатите на компанията за изминалата година, с които се гордеем, и сега бихме искали да споделим основните си постижения с вас. През цялата 2019 година бяхме на път да предоставим на потребителите на Changelly многофункционалния продукт и поддръжка на omnichannel на живо, за да предложим най-доброто обслужване с най-добрите пазарни условия на нашите клиенти. За да постигнем това, ние предприехме комплексен подход с набор от конкретни мерки.

През новата 2020 г. ние непрекъснато работим върху разработката на нашия продукт, за да го направим още по-удобен и функционален за вас! Прочетете!

Растящ продукт Changelly

В Changelly решихме да увеличим доверието и лоялността на нашите клиенти, като спестим вашето време и пари, докато обменяме криптовалута. Ето няколко числа, които доказват това:

 • През 2019 г. таксата за крипто-към-крипто транзакции беше намален с 50%, от 0,5% до 0,25%. Така че сега всички потребители на Changelly могат да обменят толкова крипто, колкото искат, и да не се притесняват за малката сума на таксата;
 • Минималната сума за замяна беше намален с 5 пъти средно;
 • Таксата за закупуване на крипто също беше намален с почти 33%, от 10% до 7,5%. Това е постигнато чрез разширяване на списъка на партньорите на Changelly, които предоставят фиат-към-крипто транзакции;
 • Великобритания лира (GBP) беше добавен към списъка на фиат валути, приети за крипто покупки;
 • Началната сума за закупуване на крипто също беше намалена наполовина от 100 до 50 USD / EUR / GBP.

Всички тези подобрения позволиха на Changelly да разшири границите за всички любопитни умове, желаещи да навлязат в крипто индустрията, като по този начин стана част от новата блокчейн революция в света.

Changelly Mobile в App Store

Нека да продължим с основните разработки на продукта Changelly през 2019 г. Продуктовата линия беше разширена с Changelly iOS мобилно приложение. Благодарение на това днес всички фенове на използваемостта на iPhone могат да се насладят на безпроблемни крипто суапове в движение. Но постиженията на Changelly в крипто пространството не спират дотук.

Продажба на крипто с Changelly

Само си представете ситуация, в която можете не само да инвестирате в криптовалута, но и безпроблемно да получите печалбата си във фиат и да можете да я похарчите за всякакви възможни нужди. Звучи невероятно, нали?

В края на годината историята на Changelly бе отбелязана с нов етап. Услугата беше оправомощена с възможност за продавам крипто, като по този начин кара crypto-fiat шлюзът да работи и в двете посоки. Новата функция „Продажба на крипто“ позволява на потребителите да изтеглят BTC в своята банкова сметка „Single Euro Payments Area“ (SEPA) в еквивалент в евро. Тази актуализация беше горещо приета от криптовалутите, които правят сериозни приходи, докато търгуват с криптовалута.

Борси с фиксиран лихвен процент

Пусна се друга видна актуализация, за да се защитят потребителите на Changelly от риск да загубят крипто печалба при силно нестабилна пазарна ситуация. С борси с фиксиран курс сега потребителите могат да замразят курса в началото на обмена, като по този начин получават гарантираното количество крипто в своите портфейли.

Нарастващи числа

Changelly Възлюбени партньори

Годината 2019 беше криптоплодна за партньорства и сътрудничество. 142 криптопроекта от цял ​​свят се присъединиха към редиците на партньорите на API на Changelly, като по този начин предоставиха възможности за незабавна криптообмен на милиони крипто ентусиасти в световен мащаб. Известни портфейли за криптовалута като MyEtherWallet, портфейл за игри Enjin, Jaxx Liberty и много други предоставиха своите иновативни възможности с помощта на API на Changelly.

Съвместно раздаване от партньорите на Changelly

Доверено от милиони

Броят на потребителите на Changelly за всички времена надхвърли 2 милиона души, като по този начин затвърди водещата позиция на Changelly на пазара на криптовалута.

Изброени нови монети

25 нови монети се присъединиха към списъка с криптовалути, налични за безпроблемна размяна чрез услугата Changelly. По този начин общият брой на представените на платформата валути надхвърля марката от 150 монети и уверено се движи към 200 криптовалути.

Партньорска програма Changelly

Партньорската програма на Changelly е предоставила на услугата над 600 нови филиали, които печелят от транзакцията на всеки реферал и печелят наравно с услугата Changelly.

Общност за отглеждане на Changelly

За да обобщим всичко, бихме искали да благодарим на всички потребители на Changelly. Вие ни вдъхновявате да станем по-добри и да си поставим нови амбициозни цели. В замяна се стремим винаги да поддържаме връзка с потребителската общност. През 2019 г. разширяваме присъствието на марката Changelly в глобален мащаб. Официалният блог и каналите за социални медии на Changelly се разработват като основни елементи на комуникационната стратегия на марката. Днес нашата цел е да доставим висококачествено съдържание и да можем да дадем ценна обратна връзка на всички потребители на Changelly по целия свят.

Официален блог на Changelly

През последната година нашият малък корпоративен блог се превърна в конкурентна онлайн крипто медия с 60000 лоялни абонати, които получават ежеседмични крипто новини, най-новите прогнози за цените на криптовалутите, промоции на Changelly и подаръци. Официалният блог на Changelly е преведен на 7 различни езика, а именно: испански, португалски, хайландски (традиционен и опростен), корейски, японски и руски.

Канали за социални медии Changelly

Стартирахме отделни канали за социални медии за азиатските и Latam крипто общности. Към днешна дата броят на нашите последователи в социалните медийни канали надхвърли 110000 последователи. Списъкът на каналите за социални медии на Changelly включва най-популярните платформи. Изберете канала, който ви подхожда най-добре и се присъединете към крипто-приятелската общност на Changelly.

 1. Changelly по целия свят
 1. Twitter
 2. Facebook
 3. Linkedin
 4. Телеграма
 5. YouTube
 • Регион Ландхам
  1. Twitter португалски
  2. Twitter испански
  3. Facebook португалски
  4. Facebook испански
  5. Instagram
  6. Changelly Азия
   1. Китайска телеграма
   2. Китайски джинс
   3. Корейски Telegram
   4. Steemit (английски / корейски)
   5. Корейски Naver
   6. Вземане

    Ние от Changelly искаме да ви благодарим, че останахте с нас и ни насърчи да постигнем целите си. Заедно направихме много през 2019 г. и планираме да направим още повече през следващата година. През 2020 г. нашата пътна карта непрекъснато ще се фокусира върху прозрачни и ефективни решения, целящи да мащабират нашата услуга и да осигурят висококачествено потребителско изживяване.

    Щастливи сме, че сте на борда и ви желаем продуктивна 2020 година, пълна с вдъхновение и изключителни бизнес възможности! Обещаваме да направим всичко възможно, за да ви ги донесем.

    Приятен суап!

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me