Știri și actualizări

Taxe modificate la jumătate pentru toate schimburile de criptare

Începând de acum, taxa totală pentru toate schimburile criptografice prin intermediul site-ului web Changelly și a aplicației mobile Changelly este redusă doar la 0,25%! Este cel mai mic comision posibil de pe piață până în prezent. Accesați Changelly.com și vedeți singur!

Taxe reduse la cumpărarea Crypto cu un card bancar

Pentru toți cei care ar dori să facă o investiție criptografică, Changelly împreună cu Simplex au lansat o promoție unică:

Doar până pe 8 septembrie (inclusiv), reducem comisioanele la 7% numai pentru toate achizițiile cripto cu un card bancar. Acțiunea implică active criptografice disponibile pentru vânzare prin Simplex și anume: XLM, BTC, BNB, BCH, XRP, ETH, LTC.

Curs gratuit de criptocurrency

Noi, la Changelly, încercăm în permanență să ne sprijinim utilizatorii, informându-i despre cele mai recente știri despre produse, împreună cu observarea elementelor de bază, tendințelor și perspectivelor criptografice. De data aceasta, pentru a vă ajuta să învățați toate aspectele industriei, pentru a putea analiza situația actuală a pieței și chiar pentru a prezice dezvoltarea sa ulterioară, am creat un curs complet de criptomonedă, care este disponibil gratuit pentru dragii noștri utilizatori. de încărcare!

Parteneriate

Kcash

Kcash – un portofel criptografic inteligent extrem de sigur pentru stocarea a sute de monede și jetoane este acum împuternicit cu instrumentul de schimb instant Changelly. Datorită acestui parteneriat, utilizatorii Kcash pot schimba acum cu ușurință peste 150 de criptomonede chiar în interfața portofelului!

Trontopia

Vești minunate pentru comunitatea criptografică Tron. Acum puteți cumpăra TRX direct de pe Trontopia site-ul web care a fost împuternicit de serviciul de schimb instant Changelly. Pentru a cumpăra TRON, urmați butonul „Cumpărați TRX”.

BetCrypto.club

Changelly a colaborat cu BetCrypto.club – prima platformă p2p care joacă, pariază și concurează împotriva altor jucători în timp real, bazată pe contracte inteligente și tehnologie blockchain. Widgetul de schimb Changelly cu o caracteristică unică de raport fix este integrat pe pagina principală a site-ului web al proiectului pentru realizarea unei comenzi rapide între jucători și schimburi.

Activele listate

Cosmos (ATOM)

Acest activ nu are nevoie de nicio introducere. În aprilie 2019, ATOM-urile au câștigat la prețul de aproape 7000% imediat după ce activul a fost listat la bursele criptografice. Acum Cosmos este, de asemenea, listat pe Changelly, permițând astfel utilizatorilor noștri să îl schimbe din și în peste 150 de criptomonede printr-un clic de buton sau să îl cumpere cu un card bancar!

[add-changelly-widget from = btc to = atom]

BeatzCoin

Changelly și BeatzCoin s-au asociat în cadrul proiectului VibraVid – o platformă descentralizată de partajare media construită pe blockchain-ul Tron. În curând moneda Beatz (BTZC) va fi disponibilă pe Changelly lângă TRX și BTT și peste 150 de alte criptomonede.

evenimente viitoare

Consensus Invest Asia

Nu este un secret faptul că astăzi Asia este considerată un centru al lumii criptomonedelor. Pornind de la reglementările criptografice până la acceptarea utilizatorilor, Asia pare a fi forța principală pentru adoptarea în masă a tehnologiilor cripto și blockchain. În fiecare an, mii de pionieri și entuziaști criptografici vin la Singapore pentru a-și împărtăși realizările, planurile și a întâlni toți partenerii cripto existenți și potențiali. Changelly nu este o excepție. Echipa noastră spațială va participa la Consensus Invest Asia 2019 care va avea loc în perioada 11-12 septembrie la Singapore. Alăturați-vă mișcării criptografice globale cu noi!

Summit-ul Delta

Malta este încă un alt loc, care oferă condiții unice pentru dezvoltarea tehnologiilor perturbatoare, cum ar fi blockchain și criptomonede, AI (inteligență artificială) și IoT (Internetul lucrurilor.) În mod tradițional, în acest an, toți reprezentanții proeminenți ai industriei cripto se vor întâlni în Malta să-și promoveze produsele la cel mai înalt nivel. Ca întotdeauna, Changelly va participa la summit-ul care va avea loc în perioada 2-4 octombrie pentru a împărtăși actualizările produselor, pentru a discuta problemele critice ale industriei și pentru a desfășura parteneriate..

Viața Blockchain

În fiecare an, Moscova atrage mai mulți delegați dispuși să mărească afacerile prin implementarea tehnologiei blockchain pe Blockchain Life 2019. Forumul reunește liderii din industria mondială și cei care abia își încep călătoria în industria blockchainului și a criptomonedelor. Anul acesta, capitala Rusiei va găzdui participanți din întreaga lume la mijlocul lunii octombrie. Alătură-te lui Changelly la Blockchain Life anul acesta pentru a-l întâlni pe CEO-ul nostru Eric Benz, care va fi printre vorbitorii forumului.

Merita citit

Eric Benz Discutând despre viitorul Balanței

Balanța se va confrunta cu mult mai multe provocări decât orice criptomonedă existentă

Împreună cu CEO-ul Changelly, Eric Benz află ce obstacole majore va trebui să se confrunte criptomoneda Balanță înainte de lansarea mult așteptată. Citit articolul Daily Hodl.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me